176908

-
én annyira bénáztam a demoban (kontival), hogy akár mennyire is érdekel ez az ujfajta "játékfajta", nem állnék neki semmiképpen :(
majd ird meg moveal jobb lett-e -
Lesz bizony, immáron múvval.
7 féle befejezés, 17 kulcsmomentum van amiknek a megváltozása befolyásolja a történetet, a karakterek végkimenetelét. S természetesen minden apró jelenetnek is több variációja van, ügyességtúl függően.
-
azért az durva, h ügyesség is befolyásolja a sztorit :)
lesz újrajátszás majd? -
Uncharted egy 100%ban cső ala Gears of War cover lövölde + 1 gombos pihentető platforming átvezetőkkel amikben mivel zéró a kihívás csak pihentetőnek és látványelemnek megy el.
Assassins's Creed játékokhoz semmi köze, távolról sem, semmilyen fronton és semmilyen elemében.
Én is csak azt tudom mondani, hogy ha mást nem is de az UC 1-2-3 kötelező tananyag minden gémer életében. Nyilván a Lasr of Us is az lehet, majd hamarosan kiderül számomra. -
Én is így voltam az Uncharted-dal, amíg ki nem próbáltam. :)
Amúgy amennyi hent van benne, legalább anyi platforming is. A story meg egy jól összerakott kalandfilm kb. Érdemes komolyabban leülni elé. -
Ügyességi részeket megoldottam, ha elrontottam. Azonnal kilépni a játékból dashra:))) mert más különben elmentette.
Itt volt egy szituáció a végén, ahol rossz döntést hoztam, ami akkor jónak tünt, de így útolag átgondolva a történteket már látom hogy tévedtem. -
nem a Story a bajom meg a többi mert elhiszem hogy jó de a játékmenet nem jön be :)
UC123 egy assassin's creed lövöldözéssel :D jól néz ki de egyáltalán nem érdekel hogy egy átlag ember ledarál egy hadsereget csak meg kell a treasure , a Tomb Raider is ezért nem tetszett mert egy átlagos lánnyal egész északkoreát ledaránlánk ha ott játszódna.
KZ meg egyszer végigmennék és kuka
God of War is érdekelne még de az sem köt le nagyon. -
GAME.co.uk
2-t fizet 3-at kap akció. -
"de még is a végén olyan hibát követtem el"
ez ügyességi hiba volt vagy rosszul döntöttél? ha előbbi, az gáz :/ -
Drámai
-
Erre csak annyit tudok mondani hogy Shaun!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mivel maga a játék saját, egyedi stílusban indul, szökőévente 1 ilyet ki lehet bírni, pláne hogy a játékmechnaika baromi összetett még ha köze sincs egy standart stílushoz.
Nem tudom mit írjak. Ez elképesztő jó volt. Mint játék túl sokat nem ér, mint egy jó hosszú ineraktív film, viszont már nagyon is!
+ Grafika gyönyörű, aprólékos, hiteles, nagyon valós az atmoszférája minden helyszínnek.
+ Story és a karakterek rettentő jók voltak. Minden karakterszál nagyon jól felépített. ( lehet csak én beszélem bele, de a story írók kicsit merítettek a Fűrészből (is) )
+ Zene jó volt, de semmi maradandó, a szinkron és a környezeti hangok viszont tökéletesek
+ a rendezések, akciók, „átvezetők” ami lényegében 98%át kiteszi mesteriek
+ az FBIos arc felszerelése elég menő volt
+ jól használta a kontroller gombjait és a sixsaxis adta lehetőségeit
+ ami csak a mi ügyességünkön múlott, vagyis minden mozzanatunk szinte azonnal írta a story és az események következő sorait… sok sok lehetőség van, sok sok jelenet, amiről lemaradunk, mert máskép játszuk, és ez nagyon izgalmassá teszi az egészet.
+ azért van benne kihívás, kell a jó reakció ahhoz hogy ne bukjuk el a dolgokat, volt 1-2 puzzle szerű dolog is ahol nem ártott figyelni
- szenvedős irányítás... alapjaiban a sony béna kontrollerje a hibás, na de direkt csinálják a fejlesztők is??? Annál jobb ok nem kell hogy autós és lövöldözős játékokban sem tesznek semmi fontosat a karokra, ennek ellenére itt megtették. Az a sétálás, ami kimondottan kényelmetlen volt.
- Voltak helyzetek amikor úgy éreztem hogy simán jó gombot nyomtam és jól hadonásztam, időben tettem és még is hibásnak vette… itt ez nem fért bele!!! Főleg a sixsaxis volt a ludas
- Lehetett kamerákat választani, de voltak helyzetek amikor nem úgy mutatta ahogy kellett volna
- 1-2 béna mozgás azért előfordult
- LA Noir után itt is szarok voltak a mimikák, de amúgy is…. erre jobban kellett volna figyelni
Játékidő korrekt ( tippre ) 12-13 óra volt , főleg egy filmtől.
Mindenkinek végig kell nézni, akarom mondani játszani, mert nagyon szórakoztató, izgalmas, letehetetlen és egyedi élmény.
A jó végkifejlettre hajtottam, és szinte az egész ügyet felderítettem, csak 1 részletet buktam be… de még is a végén olyan hibát követtem el abban a pillanatban nem tűnt nagy dolognak mert másra koncentráltam, de mégis ott pecsételődött meg a végkifejlett, amit pont el szerettem volna kerülni 13 óra játék után… szopó, és döbbenet… de ez egy ilyen „játék”.
Ez az ami megéri hogy többször és átélje az ember, mert mindig más és annyira más tud lenni mint semmi más, nem pedig az hogy az Unchartedben csaló hardon megszerzed azt az értelmetlen trófeét.. attól nem lesz jobb a játék, és neked sem lesz jobb, hogy munkaszerűen copy paste ugyan azon ugyan úgy végigmegy az ember. Értelmetlen.
Tökéletes, remek, kiváló, mindenki próbálja ki, nézze végig, és legyen gazdagabb egy felejthetetlen élménnyel!
11/10 -
nem tudod mit veszítessz a kz2-3/uc1-2-3-al :) -
én is erre próbáltam célozni ;)
és ha vagy 10 ex-ről derült volna ki és csak 5 marad boxon? vagy 2? szerintem még ennyi játék is platformhoz képes kötni az embert .... -
utána néztem közben ennek a Heavy Rainnel hát ez borzasztó... ez az interaktív film nem a Ryse :D -
nemhinném hogy a Naughty Dog Uncharted 4t csinálna és egyáltalán nem érdekel , előzők is teljesen hidegen hagynak ezért nincs is PS3m Killzone halál unalmas pedig csak az első két résszel játszottam (és csak az elsőt végig a 2. csak kipróbálva volt) , Last of Us érdekel de nemhiszem hogy lesz 2. rész (bár ez csak megérzés semmit nem tudok a játékról de érdekel a téma) , Heavy Rain nem is ismerem csak a nevét hallottam , Beyond Two Souls ez nem PS3 cím? és ez is érdekel , GT6 a Forza mindig is jobban tetszett bár nem lesz benne napszak meg időjárás ami nagy kár :( a sok japán szar meg számomra nem játék szóval nem érdekel :D
Amit szóval a PS3 hívogató címek nekem : Last of Us , Metal Gear Solid 4 , Bleach: Soul Resurreccion (mondjuk ez japán de szeretem a Bleachet , Narutot , Dragon Ballt ezzel ki is fújt :D és az utóbbi kettő meg Xboxra is van) -
Uncharted 4, The Last of Us 2, GT6, Heavy Rain 2, Beyond Two Souls?
-
nem :( semmi ex nem érdekel tőlük :/ -
akkor most ps4-et veszel? ;) -
Forintban se ér annyit, ahogy így elnézem ... :/ -
-Indie self publishing
-Game mod support on the console <-- EZ érdekes :) Steam Workshop módon? :D
-Every Xbox One can be used as a devkit
-Streamlined certification process
All confirmed by Microsoft. -
Avatar Warfare !!!!! 80msp mi a szösz? :DDD -
Left 4 Dead sem jelent meg Sony gépre pl. -
Követem, vagyis követném az x369a leírásokat, de annyira sok és én annyira utálok olvasni ... Ez a játék totálisan fekete-fehér: jó lenne a hangulat meg a grafika, jó a loot dolog, de a történet nyújtása a régi idők "húdejóhosszú" hack&slash játékait idézi.
Amúgy meg kurvanagy nyúlás mindenhonnan, de ezt becsülöm a készítőkben. A látvány WoW, a loot és a zene (most a Földön vagyok épp apokalipszis után) teljesen Diablo, a szörnyek amik itt futkoznak azok GoW ... :) -
akkor viszont a 15 Ex címből még 2 hiányzik nem 1 :) -
Engem hidegen hagy ez a játék csak szerintem teljesen egyértelmű a kiadó mivolta és a nyilatkozatok alapján, hogy jönni fog másik gépre is. -
kezdődik ... -
Nem, mivel ez csak feltételezés. -
“We have a huge appreciation for the fans. We love all our fans, whatever console they support. So yeah. We want to make everybody happy, but this is where we’re at right now,” he said. -
Egyezzünk meg abban hogy mindenki a pénzével veszi meg ezeket és kínálja a gép mellé. Sony konfon is volt exluzív AC4, Watch Dogs tartalom csakhogy egyet említsek. Nintendó lenyúlta a Bayonetta 2őt ( szerencsére a Rayman Legendset végül nem sikerült nekik! )
Mindenki ugyan azt csinálja. Azt nem értem hogy miért gondolják egyesek hogy alanyi jogon jár Xbox ex a másik tábornak a "konkurens" gépre, de ezt nem is akarom megérteni.
Ha ex akkor ex, minden oldal ugyan úgy működik. Ha időleges akkor azzal mindenki csak jól jár, ha nem akkor gépet kell venni miatta.
-
MS fizetett eleget, hogy ne mondják ki nyíltan a másik verzió létezését. Nem teljesen egyértelmű? :D -
Te hallottál már erről a Titanfall PSre dologról? Akárhogy kerestem rá nem találtam sehol , egyedül egy olyan fejlesztői kérdezz-felelek van ahol megkérdezték hogy lesz-e PS verzió és annyit mondtak nem tartják teljesen kizártnak. -
Nem is lett exnek beharangozva. Jön pécére is, ugyanakkor. -
Alan waket remedy csinálta, amit MS pénzelt. Titanfallt meg EA adja ki. Szerintem van különbség a kettő között. -
Alan wake nincs, de PCre van. ME1-et meg megválaszoltad. Respawn kis csapat és egyelőre 1(2) platformra koncentrálnak. Na meg ugye az MS money hat. EA meg a kiadó. Szerinted 1 év múlva nem fogják kiadni PS4re, egy olyan platformra, ami jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy sikeresebb lesz, mint az xbox? -
Azért Exnek beharangozni egy olyan játékot ami késöbb jön a rivális konzolra elég nagy hülyeség , főleg hogy rivális konzolra valami extrával adják ki ha már késtek vele (DLC vagy valami) legalább is általában így meg :D -
Alan Wake van PS3ra? 
Mass Effect annyira volt ex, hogy 5 évre rá jelent meg PS3ra.
Titanfall X360, XOne és PC platformokra jön egyidőben. -
ja de ME1 van most a triológia dobozzal -
Mass Effect 1 és az Alan Wake még mindig nincs PS3ra -
Annyira ex, mint a mass effect vagy az alan wake volt...