176908
banner
  • davidka003
    Szedd össze az összes ritka fegyvert. Csak az hiányzik.
    Az a baj, hogy első két végigjátszásnál még nem akartam maxolni a játékot így felhasználtam a lelkeket. :\
    Minimum még kétszer végig kéne vinnem a játékot, hogy az is meglegyen. Annyit nem ér már. Persze lehet majd jövőre nekivágok.
  • arty
    gyári jó, azt csak rápattintod a kontira és kész :)

igen, be tudod állítani, hogy a beszédhangom honnan jöjjön - valóban nem túl kényelmes a füles-fülesen - sajna én is van, hogy így használom :/
  • Tinman #139291
    925/1000?

Ezt nem értem... a cél előtt legyintettél, hogy ááá faxom fut be a célba? :-D
  • davidka003
    A jampizást ne tőlem kérdezd, hanem Harlekin-től. :D
    Én nem nagyon szoktam foglalkozni az acsikkal kivéve ha nagyon bejön a játék és nem vészesek az acsik. pl Alan Wake vagy Dark Souls
    Inkább megyek mindig új játékra.

#139288: Mit ajánlasz? Gyári headset vállalható? Mert talán havernak van, tőle eltudom kérni. Úgy belehet állítani, hogy a játék hang meg a te hangod a sima fülesből jöjjön és a headset meg mikrofonként lenne használva? Bár így mind a kettő a fejemen lenne de egyelőre jobbat nem tuduk.
  • karajjj
    jó ez egyáltalán valamire? vagy csak kockasági mérce, hogy mások előtt jampizhass vele? :D
  • arty
    brutál, mennyit végigtoltál ...

szerzel majd headsetet? köv hétvégén nyomhatnánk még specopst :)
  • Botond #139287
    Nekem 1, de több folyamatban. :D
  • davidka003
    60 végigjátszott játék de látszik, hogy nem vagyok acsi whore. :-D
  • Botond #139285
    Nekem fél év alatt 3921. :D
  • davidka003
    18000G :D Nem volt könnyű pont ennyire kihozni. :)

1 év alatt lett ennyi.
  • arty
    hááát, meglátjuk mennyire tudja ellensúlyozni az fps ingadozást, az aliasingot, a gyenge texturákat ... mert ez is az élő, mozgó játék sajátja lesz :)

a lenti állóképeken ebből semmi nincs jelen... kár, hogy mára az ingame képek kimentek a divatból :(
  • Renjike
    Az animációk , az elmosódások és a dinamikus mozgás rengeteget dob az élményen még gyengébb kidolgozottság melett is sokkal pazarabb látványt nyújt , szerintem.
  • arty
    mármint fordítva, nem?

állóképeken pazar, de ingame ezt meg se közelíti majd
  • Renjike
    állóképen nem kifejezetten szép , mozgásban annál inkább

btw: az utolsó kép iszonyat ronda
  • Totti5

• Harlekin
    A "kell" azért kell,mert nagyon hamar megcsömörlök,ha mindig csak a nagy "címeket" eszem és nincs is annyi ami érdekelne.Felüdülés néha "vagy nem",de inkább maga a változatosság az ami vonzó a "középszar" gamákba + meg van azoknak is a bája.
    Amikor melóból haza esek hulla fáradtan és nem berakok 1 nagy címet amin az eltompult agyam arra se képes,hogy felidézze a tegnapi game story folytatását,és azon agyaljak,hogy most itt mit is kellene tennem,hogy értsem is mi történik.

Tinman

Benned egy gyermek veszett el... durván :-D

Jól látod és remélem még sokáig fel se nő...
  • Tinman #139277
    Megnéztem a címeket, amikkel tolta, meg, hogy miket maxolt ki.

Sok dolog eszembe jutott, de a hc nem volt közte.

Na sebaj beszéljünk másról, mert már így is rémesen sok karaktert öltünk a semmibe.
  • Tinman #139276
    Nyugodtan... mindig is ámulattal néztem azokra, akik olyan játékokat maxolnak ki, amit a szaksajtó, meg a nép a felejtős kategóriába sorol.

Ez valamilyen olyan ferdülés lehet, mint azok a srácok, akik csak kövér és ronda nőkkel hajlandók dugni. Egyfajta /verzió.
  • Tinman #139275
    Nem a jó játékon van a hangsúly. Kihívásról beszéltél.

Ezek a játékok a kihívás megtestesítői és mivel elmondásod szerint szereted a kihívást a játékokba, érdemes lenne ezeket kimaxolnod.

"100 lego mint 1 castlevania,"mert abba is belenéztem""

Benned egy gyermek veszett el... durván :-D
  • Totti5
    Annak ellenére, hogy nem érzem át az acsik iránti eme vágyat, és hogy miért "kell" gyenge játékokkal játszani, attól függetlenül Harlekint vitathatanalun hardkórnak tartom, mert bőven játszik minőségi címekkel is.
  • Harlekin
    Ja és kurvára nem vágyok arra,hogy a világ legjobb gamereként tekintsen rám bár ki is,de arra mérget vehetsz,hogy minden 1000 GS-es gamát be fogok tenni ide csak a Te kedvedért...
  • Harlekin
    Neked ezek a jó játékok,nekem más...
    A bayonettát azt hiszem akkor basztam ki a boxból amikor a játék elején ott zuhantunk valami platformon és kiderült,hogy az már maga a játék 1 katyvasz faszság repkedés csimbumcirkusz...
    De alpból leszarom ezeket a játékokat nem az acsik végett hanem maga a játék mint játék sem érdekel E pénisz ide vagy oda 100 lego mint 1 castlevania,"mert abba is belenéztem"
  • Tinman #139271
    Az egész achi baromkodás csak akkor érdekes, ha kiváló játékkal hozza össze a sors az embert. De kimaxolni ilyen legófaxommegtoysztori meg "zs" kat kiddi szemeteket? Vicc.

Nekem nincs mit bizonyítanom, mert nem én linkelem be hetente, az e-penis méretem ;-)

Itt a lista, ezzel próbálkozz és a világ legjobb gamereként tekintünk rád onnantól erre mérget vehetsz.

- Castlevania LoS
    - Dodonpachi
    - Dark Souls
    - Super Meat Boy
    - Bayonetta
    - DMC részek
  • Harlekin
    Ja értem akkor ezek csak úgy megtörténnek...
    Tehát akkor példa gyanánt ez az acsi ami a
    Winter Starsba van
    Challenge champion 620 (100) tehát 100 GS de TA értéke 620,mert annyira "könnyű".
    Vagy esetleg a Brunswick Pro Bowling :Brunswick World Champ 1,051 TA érték (200) GS
    Ezek a középszar gamák acsijairól beszélsz?? ja ja ezeket csak megnézed a neten gyűjtögeted nyomod az y-t.Nulla ügyesség kell hozzá és kitartás.Azok a cirka 5-6 óra hibázás nélküli játék az semmi...

Ismételten mondom nosza rajta meg lehet mutatni,hogy megy

Ezek meg aztán csak tényleg szimplán megtörténnek

Dragon Rising - Hardcore363 (100)

Splinter cell Realistic Difficulty
    Last Man Standing135 (50)
    "Last Stand", survive all enemy waves of any map in one session without failing on any difficulty

Alan wake:Alan, Wake Up120 (50)
    Complete the game on Nightmare difficulty.

Medal of Honor: Conspicuous Gallantry350 (100)
    Singleplayer: Finish every level in the game on Tier 1 Mode under par time

stb stb stb
  • Harlekin
    Hol van meleg???
    22 fok van a lakásba.
    Igaz úgy,hogy a klíma 18-ra van állítva...
    Néha már fázok akkor kimegyek belebaszom magam a 29 fokos medence vízbe...
  • Myselor
    xbox előtt hogy bírjátok ezt a meleget?
  • Harlekin
    Meg most nézem,hogy ennek azért nem is erőltettem a maxolását,mert passos azt hiszem a game és azt a 4 acsit nem tudtam volna kiszedni...
  • Harlekin
    De azért remélem A True Horseman:Complete the game on APOCALYPTIC acsi meglesz neked is...
    úgy is 1 középszar pár órás kihívás nélküli game pofon 1szerű acsija.
  • Laza
    És az fel sem merült, hogy azért letölthető cím, mert így jóval a dobozos árkategória alatt lehet adni? Van 1-2 letölthető/indie cím, ami a hőn vágyott 'AAA' játékokat kenterbe veri :)

Ma már sok 'AAA' játék a széles tömegekre, ezek között is a segg hülyékre van optimalizálva a legnagyobb bevétel reményében ... már régen nem ezek a 'legjobb' játékok, nemhogy azok, amikért a legtöbbet érdemes fizetni.
  • davidka003
    Nem szeretek pénzt adni indie szarokra kivéve ha 1 dollárba kerülnek.
    Így nem is játszok velük.
    Nem adok ki 1200 MS pontot egy XBLA játékra, mert annak az árából már AAA játék is kijön Zavviról.
    Ráadásul XBLA-t eladni se lehet úgyhogy nekem a letöltős verzió egy AAA játéknál is max 2k-t ér.

• arty
    a demoval mi a gond? xbla, tehát van (lesz) belőle ...
  • ABTeam2008
    És a vásárlás, mint opció fel sem merült?
  • davidka003
    Nem csak erről van szó.
    Hanem van egy csomó XBLA játék ami nincs PC-re.
  • Seth
    Próbáld ki pc-n.
  • davidka003
    Zeno.Clash.II.XBLA.XBOX360.TheWindWaker

Nem is tudtam, hogy folytatják.
    Néha kicsit irigy vagyok. Sok kis ilyen indie szart szívesen kipróbálnám ingyen de csak ez miatt nem akarok RGH-t.
  • DarkSector
    Most ez mi egy DLC?
  • arty
    évente egy post majd jöhet, hogy állsz!
  • Macccy
    Nehéz is lesz kimaxolni a DS2 -t, mert egyszerűen NINCS vége! :) Szerintem valami random generátor írja a sztorit, kábé annyira szar is ... és sosincs vége. De én akkoris végigtolom! Muhhahahahahaaa ;P
  • n000rbi
    Elsőre normalon, másodjára hardon játszottam, de úgy már nem volt annyira vészes, mert ismertem a bossokat.
  • Tinman #139254
    Pénzért se... pont azért mert középszarok.

A lényeg az, hogy ha kihívást keresel az nem abba rejlik, hogy találd meg a 100 kártyát, érmét akármit, hanem a saját ügyességed/skilled terén.

A játékokat amiket írtam pontosan azért nehéz kimaxolni mert nem elég hozzá az, ha yt-on megnézed hol van a 99. eldugott kártya.