176906
banner
  • Renjike
    Assassin's Creed? :o (bár én is késöbb veszem) Jövőre 0Day Witcher 3 , Darksouls II nyáron pedig Xbox one :DD ha minden jól megy
  • szega96
    Én sztem szeptemberig nem is veszek már játékot :D Akkor is csak GTA5 azt annyi :D Meg vitára a killzone és idénre ennyi volt :D
  • Renjike
    tartogattam Forza Horizonra és így is anyumtól kértem kölcsön , eléggé csóró voltam :DD
  • szega96
    Pont akkor volt amikor vetted a border2-t kemény 400msp volt az ára :D
  • zaki
    kicsit zsúfolt a tálcád :D
  • Renjike
    én kimaradtam belőle pedig most megvenném :))
  • Totti5
    Ez fontos, hogy mikor került fel? mától él ez az akció, most került ki, ki tudja mikor. Valaki lemaradt róla? nem lesz elég neki 1 hét rá?! 07.30 8:00-kor volt csak rá ingere hogy megvegye?

• Botond #139364
    Mp3 az elmúlt fél évben 2x volt 990, és nem csak goldosoknak.
  • Renjike
    ez így lófasz dobhattak volna egy max payne 3t és akkor boldog lettem volna :)
  • Botond #139362
    Este 7kor se volt még ott, rá kellett keresnem.
  • Tinman #139361
    Reggel is fent volt?

Amúgy Live-ba pont azt szerettem mindig is, hogy netről PC-ről vásárolok, letöltési listába adok. Ezért k. hiányolom a szélesebb körű tájékoztatást... pl. teljesen amatőr, hogy nem küldenek erről hírlevelet!
  • Totti5
    Term. fent van, mint ahogy az elmúlt hetek akciói is végig fent voltak bejelenzkező főoldalon.

• Tinman #139359
    Oks, de nem egészen normális, hogy MS official csatornáin nem igazán verik nagy dobra.

Mondjuk így estére már csak felkerült valahová nem?
  • Tinman #139358
    Gáddemitson! :-D
  • Harlekin
    na látom azért csak letudtad!
  • Harlekin
    ja ja ja perszepersze unokahugocska
    Beszarás game fulra treníroztátok a lovat meg lett minden ruha,Professional difficulty megvan???
  • Harlekin
    Gondolom volt,ha 2 van,de sajnos nem találkoztam vele
  • Seth
    Kérdezz bármit, mindenre tudok válaszolni. Töviről hegyire ismerem a cuccot, hála unokahúgocskámnak :D
  • Tinman #139353
    My horse and Me 2?

1. Atyaég ennek a szemetnek volt 1. része is?
    2. A zoofília nem büntetendő?
  • Renjike
    Termés mára Red Dead Redemption Goty :))
  • arty
    Látszólag működik. De azért végső verdiktet egy gyakorlati megvalósításal, valódi játék alapján szívesebben hoznék ;)

Patent troll, mert levédeti, hogy "fekete keret", hogy "rugózó scroll", majd utána él is a szabadalmi jogával.
    És nem csak US-ben perel, tiltat :)
    (az tény h az usát földig kéne már csak emiatt is BOMBázni (szia Prism!!!)

Mögöttem ült évekig egy html(-t is) fejlesztő abban az időben, amikor az MS kezdett durván helyzetbe kerülni.
    Elég sokszor kapott szívinfarktust, mert nem sodródott az árral és írta meg csak ms-html-re, mint akkoriban kb mindenki.
  • Harlekin
    Amúgy tedd félre pár napra...
    Tegyél be valami szart ajánlom a my hors end me 2-t igérem 4 nap múlva vágyni fogsz a DS2 szopásra...

Na és mond azt hogy ezt nem kihívás 1000 gs-re megcsinálni na ez a kihívás

• Harlekin
    uhhhh az nagyon nagyon nagy cumi...
    Ezért utálom Én is ezeket a waves baszásokat főleg amikor még pluszba netán coopos is na azt örökkévalóság letudni vagy fagyás vagy valakit kibasz a net halmozottan hátrányos...
  • Macccy
    Harlie! Hallod ... Darksiders 2 mégmindig ... (arcomat fogom)
    Van ez a 10 szintes bunyó labirintus, ez az Arbiter Maze. Ütöm a genyákat mint a cséphadaró, eszembe jut "ejj dejópofa lenne ha lefagyna ez a szar most, mert a labirintusban nincs save lehetőség, egyszuszra kell!"

Hát szerinted az utolsó szinten mit csinált???!! :)
  • Macccy
    Ugye ugye, működik az csak megy a rinyálás, hogy áááúgyse! Lefogadom hasonlóképpen az emberek még lovaskocsival járnának, ha valaki nem mutatja meg, hogy néémáá, gőzgéppel is lehet ...

OFF: Patent troll mert a szar U.S jog lehetővé teszi, mindegyik patent troll aki ott jelenvan még Józsibácsi kisiparos is, csak az Apple messze a leghíresebb, azért van minden hírben. Erre gondoltál e már? Nem?

Te amúgy HTML programozó vagy?
  • arty
    Ok, majd amikor az 500$-os konzolom mögött az MS fenntart egy 1000$-os vga-s 5000$-os szervert, hogy az nekem árnyékot számoljon, visszatérünk rá és megkövetek mindenkit, h mekkora baromságot mondtam.

(az tény, hogy én nem gondoltam, h akár csak technikailag is kivitelezhető, ezt megcáfolni LÁTSZIK ez a techdemo... az MS bullshit továbbra is bullshit, az ami konstans nem változik)

"a többi cég csak jót akar neked"

nézd, az, hogy az MS baszott támogatni a szabvány HTML-t és a parasztok torkán lenyomta az MS-HTML és ActiveX nevű szarjait, majd ezzel monopolhelyzetet teremtett, amit éveken át élvezett, mostanra emiatt az egész net emiatt van évekkel lemaradva ... az tuti, hogy ekkora hatással kevés "vérgeci" cég büszkélkedhet - talán csak az általad említett patent-troll apple.

bocs, ha én a gyengébbnek, a kisebbnek inkább szurkolok, ill. annak aki nem szopatott, ahogy csak tudott, amikor megtehette.
  • Botond #139345
    Töltöm. :)
  • Harlekin
    B.zd+ Há most nehéz lenne válaszolni...
  • davidka003
    Megnézed torrenten és látni fogod. :D
  • Totti5
    Tehetséges:D

• Harlekin
    gyors kérdés!!!!
    Call Of Duty: Black Ops 2 1 vagy 2 lemezes????
  • DarkSector
    Vérprofi a fenéket, abba is hagynám a játékipart ha ekkora hulladékok jönnének csak.

Ha ezek az igénytelenség meg síkság valakinek tetszik, oké.
    De egy lapon említeni a régiekkel az nagy butaság.

Ez a megtestesült káosz, annyira baromság és összevisszaság, és akkor ezt letudják egy olyan dologgal, mert hogy ennek ilyen a stílusa, ez oké, csak ez egy szarság.

Régebben részletesen leírtam mindent, miért tartom szar játéknak, még1x nem részletezem.

Az egy másik dolog hogy manapság főleg pc-n a sok mocsokból kiemelve ez valóban jónak számít.
  • davidka003
    Mondjuk ja, pofátlanul az arcomba tolja aztán nem is nagy sale.
    Pl most csempén DMC HD collection 8 ezer Ft-ért. Haha.
  • Totti5
    Nekem 57.000 GSem van és 2db árkéd játékot kimaxoltam!

Nyertem valamit?:D
  • Totti5
    DMC is egy profi ujragondolás lett, ami alig tért el az alapoktól ( ellenben a TR jóval jobban ). Nincs olyan skála amin csak DMC közepes lenne. Minden téren vér profi.
  • Harlekin
    Elhiszem nem is vitatom viszont nekem ez vált be amit leírtam.Így dupla esélye van,hogy megoldja a problémát...
  • Totti5
    Tomb Raiderből nem csináltak viccet. Amit anno első leleplezérskor mondtak az megvalósult. Mondták a nyitott világot? igen, az lett? igen. Mondták hogy "darkos" realisztikusabb lesz? igen, az lett? igen. Ammit anno ígértek az lett.

Tomb Raider egy klasszik széria. Mivel stílust teremtett, amit azóta sem tudott senki megugrani, versenybe szállni vele furcsa olvasni hogy nem volt jó. Ami a TR azt majdnem mindig hozta, mert voltak gyengébb és volt rossz rész is ezt kár tagadni, de azok nem a TR1-2-3-4 és nem is a Legend, Underworld volt, hanem ami ezek közt jelent meg a Chronicles és az Angel of Darkness. Underworld és a Legend is egy olyan játék ami másik nincs, egész generációban még csak hasonló sem jelent meg.

Last of Us nehezen képvisel ugyan azt... teljesen más. A Tomb Raider mindig a platofrming, a puzzlék és ezek mellett a autólockos hót egyszerű ( azt nem mondaném hogy könnyű ) harcokról szóltak. Nyilván ebbe nem tartozik bele a rebbot, mert az a harcokat tette előtérbe, puzzlékat hátra.

TR rebbot egy szinte tökéletes játék lett. Igen vadászatnak nem volt benne sok érteme, ezt ki kellett volna aknázni egy DLCben, de mivel a fejlesztők nem akartak DLCt ezt szomorúan tudomásul kellett venni hogy ennyi volt, hiába volt benne még bőven amit meg lehetett volna mutatni a szigeten.
  • Totti5
    Itt továbbra is minden akció látható!

Mellesleg mostanában minden sale ott van a főoldalon ahogy bekacsolod a boxot. Heti sale, gold sale, publisher sale. Akárhogy is nézem nekem 3 csempén leárazés van.
  • Seth
    Az én módszeremhez momentum sem kell. Egy sima és gyors xxy kombóra a földön van az illető, fölé mész és instant kill-t lehet rajta csinálni
  • Harlekin
    A kalapcs mindent megold.
    Sait azért szoktam csak használni,mert hamar tölti a momentumokat.
    Mindig a legerősebbre kell menni ami védi a többit azt hiszem kék pajzzsal...
    feltölt a cucc
    LB+y azt hiszem és ha még ez sem elég nekik akkor lb+b az smg fegyóval tuti a siker.