176898

-
Nem állítgattam, nem néztem hogy lehet e javítani. Analógon van ugye a mászkálás. Nagy bőszen nyomom az A-t hogy ugorjon, erre elugrik 5 métert, leesik. Ezt olyan 10szer eljátszottam, amikor éppen léptem volna ki, kiderült hogy elég csak felfele analógot nyomni és akkor felugrik, az A pedig vizszintes ugrás... namost ez az analógós ugrás mondanom sem kell hogy nem a legjobb.
Aztán még ott vannak az animációk. Átvezetőbe hibátlan a mocap, de van gond gameplay közben. Egy Shadow Complex mellett ez fapados. Mászkálásnál megvan minden fázis, ahogy tolod az analógot úgy megy át sétából futásba, de valahogy még sem áll össze. Amikor rendesen nyomod neki, túl érzékény vagy túl buta. Leesés animok viccesek, amikor háttal ugorva érek földet és csak a lába rogyik meg egy kicsit, de mint a cövek úgy ér talajt. Leglább lenne benne valami gurulás, vagy elesik.
Ezekkel vannak gondok. De végigjátszottam élveztem minden pillanatát a demónak, ez ebben az esetben nem fog visszatartani a játéktól, mert ilyen stílusból ritkán jelenik meg ilyen "igényes" játék, még ha sikerült is belerondítani... -
maga az irányítás a szar? a lényeg?? -
Flashback demo
Bevezető videónál tátva maradt a szám, minőségi mocap, nagyon szép grafika, nem akad, nem szaggat, igényes rendezés és audio.
Jött a gameplay, még ott is WOW effektus, aztán átadta az irányítást. Borzalom. Szar.
Ennek ellenére nagyon jó, nagyon nagyon szép, és élvezetes, de túl szép lett volna ha minden a helyén van... -
Pár hónap után újra összeállt a csapat és nekiállnánk Fifázni, klubozni, folytatnánk az első osztály ostromát.
Ez mind szép és jó, de a klubunk sehol! Nincs meg, elmnyelte a föld, alaból bejelentkezésnél új kulb létrehozását dobja ki és keresőbe sem találni.
Tényleg van olyan mocskos szemét legalja az ea canada, hogy pár hónap inaktivitás után egyszerűen törölték azt a klubot ami elérte az első osztályt 100 óra játékidőbel, raklap meccsel???? egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen van........ -
Jóaz, hát akkor olyan lenne már mint a Battlefield, az meg jó is. Botok ellen, ha annyi körítése lesz amennyi az elején volt, hogy ott szerelik a szennyvíz aknát a mech-el, akkor az nekem már elég ...
Nincsenek nagy igényeim, tudom!
-
Tegnap gameren egyik szerkesztő aki kint van a helyszínen azt írta hogy lesz benne single. Nyilván botok ellen a multi mappkon minimális körítéssel. Ez adja magát, ennyi mindig szokott lenni, még ha multi játék is. -
Ez ahogy mozog meg ahogy kinéz ... én offline is bemegyek rúgdosni a kavicsot ott a szétgyakott harcmezőn vázze!
-
Megjelent a Flashback -
ha nem lesz benne offline singleplayer campaign
jó nagy százalékát a gamer society-nak elfelejthetik -
basszus ahogy a kezével be mágnesezi a lövedékeket :D -
orgazmus fülön szemen és szíven át :DDD -
Sejtettem hogy ez a terved, direkt kérdeztem vissza, azzal nem lehet, 48 órás csak multira jó. -
Üt, pedig multi sajnos...
-
jólvan akkor nem vagyok egyedül:D
-
Tudom Én pont ezért írtam...Hasonló kitöréseim voltak nekem is amikor péda gyanánt 1 centi x centis üvegszilánkon 3. nekigurulásra tudtam csak átmenni természetesen mindig valami totál más irányba gurult vissza vagy pattant el és közbe jött az a genyó ami megzabálja a fejet.Arról nem is beszélve amikor robbanás miatt a szélrózsa minden irányába szóródtak el a testrészek.Volt néha baja meg nekem is
-
Az ilyen 1 napós kódokkal nem fog menni. 1 hónapossal csak. -
nem megvenni a silent hill downpourt.... -
Mondjuk ez nem igaz, mert meg lehet benne halni.
Az a katyvasz és szenvedés ami övezi amikor beindul a darabolás és hogy a pálya rombolható, te meg mindenbe bakadsz... horror. Ordítottam a TV előtt annyira kikészített. -
Néha Én is agyfaszt kaptam benne... Never Dead helyett inkább azt a címet kellet volna neki adni,hogy Never Totality...
-
bluesfool #140104 Próbáld meg ezt goldra , lehet hogy még működik
http://www.youtube.com/watch?v=YKjOS0FxfLw -
-
-
Ha Brumak Rodeo lesz benne, már élvezni fogod 
-
Multizni szeretnél? -
egy-két napos gold kódja nincs valakinek? -
Vagy Dzsádzsment:D
Az gameplayban felfrissülés lesz. Hihetetlen mennyire sokat dob a harcolj skillel mert jutalmazuk rendszer. Persze fele olyan mély sincs mint a Bullettstorban, de az alapvetően tök átlagos cover, dara, fut dara szisztémát nagyon fel tudja dobni.
Ha lesz még Gears csak úgy fogom teljességében élvezni, hogy ez a rendszer amit a PCF kitalált az abban is benne lesz. -
LMNO #140097 Üdv!
Ha valakit érdekel egy új Halo 4 (bundle kiadású), priviben írjon légyszi!
Köszi!
-
Judgement -
No, nekem pont fordítva lett: az első után a gears2 nem igazán tetszett, de ez a harmadik kerekké tette a történetet is, pont kellően hosszú is volt (11 óra) és a bossharcot is tudom értékelni.
Egynek teljesen jó volt, de a Juggernauthoz 990-es akcióra lesz szükség :)) Vagyis: jóidőre elég volt. -
"Minden játékos álma 1 halál nélküli game csak menni játszani..."
úúúúúú :D -
Na de most miért,hát "nem" lehet benne meghalni... 
Minden játékos álma 1 halál nélküli game csak menni játszani...
-
-
Xbox.com oldalon lehet követni az eseményeket, trélereket -
"Gamescom 2013 - ID@Xbox, avagy így bánik a Microsoft a független fejlesztőkkel
A Microsoft Gamescomos sajtókonferenciáján ígéretéhez híven megosztotta indie-ket támogató programjának részleteit. Ingyen Xbox One mindenkinek!
Bár élőben nem követhetjük, sorra szivárognak ki a hírek a Microsoft gamescom 2013-as konferenciájáról, melynek egyik legfontosabb eleme volt a független fejlesztők támogatására kidolgozott program ismertetése.
A Microsoft júliusban, jelentette be, hogy a független fejlesztőknek bizony jó lesz. Ígéretéhez híven ma délelőtt részletezte ID@Xbox nevű programját, melynek köszönhetően az indie fejlesztők elindíthatják magukat a siker felé vezető úton bármilyen kiadó közbeavatkozása nélkül. A rendszer 50 független fejlesztő közreműködésével lett kidolgozva.
A regisztrált fejlesztők két Xbox One devkitet kapnak, illetve minden olyan fejlesztői eszközt, ami szükséges a platform összes funkciójának kihasználásához, beleértve a Kinectet, az Xbox Live-ot (achievementekkel, multiplayer támogatássl, gamerscore-ral) és a SmartGlasst. A programban való részvételhez ingyenes, és a jóváhagyási folyamatért, valamint a frissítésekért sem terhelik a fejlesztők számláját. Jelentkezni már a mai naptól fogva lehet.
Természetesen előnyt élveznek azok, akik már letettek valamit az asztalra, de nem feltétlenül kell gyakorlott Xbox 360 fejlesztőknek lenniük. Ha sikerre vittek egy játékot bármilyen konzolon, PC-n, mobilon vagy táblagépen, előrébb kerülnek a várakozási sorban. Az egyszerű játékos, aki így akar ingyen Xbox One-hoz jutni, valószínűleg a következő generációváltásig várhat.
Ahogy korábban szó volt róla, minden Xbox One használható majd devkitként, így ha egy átlagfelhasználó maga is kedvet kap a játékfejlesztéshez, lehetősége lesz erre. Ez a cég hosszútávú célja."
I -
A game a 3/-éig könnyű utána már valóban használni is kell a taktikát mert elég nehéz lesz.
A legvégén emberről emberre ugráltam élesztgetni a népet és magamat,másra nem is tudtam figyelni majd megörültem.
Akik velünk jönnek társak is fejlődnek és lehet adni nekik ezáltal új képességeket. Ők csak 5 szintet fejlődnek ott megállnak! Ha új képességeket akarsz magad mellé akkor más társakat kell hívni akkor ismét elérhetnek 5. szintre.
Egy két képesség:
- lebegtetés
- védőpajzsburok
- láthatatlanság
- páncélozott ellenfélen pajzs gyengítés
- agykontroll melyet rövid ideig mellénk lehet állítani az ellenfelet
Hívhatunk magunk mellé drónt is ami az életerünket is visszatölti (az ellenségnek sok ilyen van és rohadt köcsögök)
Nekem 9.5 óra volt végigvinnem!Szerintem egynek teljesen jó délutáni időtöltés volt!
-
nah akkor tetszeni fog remélem:) meglesem köszi -
állítólag van warez
-
Kellemes. Csapat orientált TPS ( cover ) akció. Parancsokat lehet adni a társaknak, így taktikázni a harcot. Mindenkinek más a képessége. Mass Effect szerű dolgot kell elképzelni, de talán több taktikát enged meg és a harcok is nehezebbek. -
ezt az új bureau xcomot valaki próbálta már milyen ha igen?:) -
:DDDDDDDDDDD