176867
banner
  • darkSectorxxx #173580
    Most pont akció van.

Amúgy igen, a Store soha nem lesz pc szinten.
    Mivel a Store maga az Xbox. Konzolos árak vannak ez miatt.
    Hiszen azok play anywhere játékok nagyrészt.

Na ami nem az!!! Az lehet még akár olcsóbb.
    De a PA-nek azonosnak kell lenni a xboxal, vagyis na, lényegében a storeon nem is létezik ilyen, meg olyan, csak másképpen néz ki azt enny.
  • mrmilan
    No tegnap még a Wolfenstein II Digital Deluxe Editiont 28 ezer helyett 9 ezerért behúztam, de most már ácsi, mert asszony letépi a fejemet... ;)
    Utoljára szerkesztette: mrmilan, 2018.11.20. 10:43:44
  • Bercy #173578
    En azt varom, hogy a store-os jatekok ara essen le egy kicsit. Szemely szerint szivesebben valasztanam a digitalis verziot, ha az ara realis lenne. Sajnos legtobbszor a store-ban dragabbak a jatekok mintha lemezen vennem meg, amit egyszeruen nem ertek. A fizikai adathordozohoz mindig kapcsolodik egy gyartasi, terjesztesi es kereskedelmi plusz koltseg is. Egyszeruen abszurd, hogy a digitalis verzio dragabb legyen a lemezesnel.
    Nem tudom mi a MS uzleti modellje, de ha megnezunk barmi mas termeket ami regebben jellemzoen fizikai adathordozon lett terjesztve (zene, film, szoftver), akkor jol lathatjuk, hogy a digitalis verziok jelentosen eloterbe kerultek. A kulonbozo elofizetes alapu uzleti modellekrol nem is beszelve. Xbox eseteben is vannak ilyen iranyu probalkozasok (EA Access, Game Pass) amik szerintem remekul mukodnek, de a sima A+ cimek digitalis ara meg mindig vicc kategoria.
  • darkSectorxxx #173577
    Mi az előnye ennek?
    Hát 100 dollár mínusz az elég nyomatékos.

Most a store-ra értem, nem a streamelt cuccokra.

Biztosdrága, és itt ne a lemez olvasót nézd, hanem mindent, ami ehhez kapcsolódik.
    Hardverügyben ez nem csak egy sima olvasónak a kiszedésével kevesebb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.20. 10:10:20
  • arty
    de ilyen minek legyen? amellett, hogy kinyírja a lemezes konzolozást, mit tud még? (az árazást hagyjuk, nem a BD meghajtó extra ára a problémája a one eladásainak...)

amugymeg tök jó volt a trojai faló is, csak bár ne lettek volna benne katonák............
  • darkSectorxxx #173575
    Hát ne szűnjön meg ez mellett a lemezes, csak legyen ilyen is.
  • arty
    ez pont az alternatívát hivatott kinyírni - szóval mire gondolsz?

---

partizan: jó, hát van a rossznál is rosszabb :) a fizikai hordozó értéke nem ma látszik, hanem holnap - akkor is ott lehet a polcon, a piac árazza, stb. digitben az MS áraz, ha nem kell: elsétálhatsz a másikhoz (sony), ahol esetleg egy háttéralku után véletlen pont annyiért lesz a cucc, mint szemben...

aztán pedig joglejárat miatt kuka.
    vagy a régiódban eleve kuka.
    vagy a lájv/psn kuka.
    vagy az accountod kuka.
    vagy te döglesz meg és akkor minden kuka (a családod számára).

nagy ára lesz a (MOST!!!) időnként olcsó digitnek..... amikor TÉNYLEG nem lesz alternatíva.
  • darkSectorxxx #173573
    Alternatíva legyen. Persze only módba nem lesz jó.
  • partizan182
    Visszasírjuk még a drive nélküli XO-t mikor már csak cloud verziós vékonyklienst lehet kapni. Digit disztribbel nincs bajom, sok hozzáadott értéke nálam sem a fizikai hordozónak nincs (nem seftelek használt cuccokkal) sem a bótnak (tudom mit akarok, nem kell az eladó segítsége). Viszont egy ilyen termék halálra van ítélve a piacon szvsz, többet fog ártani a brendnek mint használni.
  • arty
    végre!? mi ebben a végre?
    egy kicseszett, sunyi, féreg lépés a fizikai hordozók kivéreztetésére.... a vég kezdete.
  • darkSectorxxx #173570
    Lesznek olcsóbb konzolok lemeznyilás nélkül, végre.

"A redmondi konszern piacra dobja majd az Xbox One S egyik új verzióját is, amelyet ugyanakkor fel fog szerelni optikai meghajtóval."

ezt viszont nem értem én se.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.19. 21:16:10
  • toza #173569
    ez miez?

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.11.19. 20:59:44
  • darkSectorxxx #173568
    Neked is gratula, az tuti jó lesz 4k hdr-ben! ;)
  • mrmilan
    Gratula! Én pénteken húztam be a Forza Horizon 4 Ultimate Editiont, 28 rugó helyett 22-ért... X-en 4k és HDR mellett egyszerűen eszméletlen...
  • Gyuszopapa
    Én a nyáron vettem a fiuknak 1-et dobozosan akciósan 2000-ért.Benne van a plusz 4 játék kulcsa.
  • grebber
    Vett valaki mostanában akár dogozos akár MS Store-os Gears of War 4 Ultimate-et??
    Még mindig adják mellé az előző részeket?
    Store-ban a digitálisnál erről egy deka szó nincs :(
  • darkSectorxxx #173564
    Minecraft Completed Story - 2.3 euro (~750 ft)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.18. 15:51:48
  • darkSectorxxx #173563
    Hörcsögetetés volt ma....

• darkSectorxxx #173562
    Tipp:

400 ft-ból 1.5 hónap....

- vegyél most egy 200ft-os jegyet a GOLD-hoz
    - mikor 14 nap múlva lejárna az akció, előtte mondjuk egy nappal vegyél egy másik profilra is egy 200ft-os jegyet, a profilt pedig a gépeden állítsd be HOME-nak, így az előző profilnak megosztod ezt az 1 hónapot is. :)
  • darkSectorxxx #173561
    +

• darkSectorxxx #173560
    Huh a Black Friday akciók közt van ám nagyon sok szuper biznic....:D

PL 5990-ért - The Witcher III - Game of the Year
  • toza #173559
    szopi....
  • darkSectorxxx #173558
    :)
  • Tibre
    köszi
  • darkSectorxxx #173556
    ;) előre is gratula...
  • Tibre
    egyelőre még csak folyamatban van az x-re váltás :)
  • darkSectorxxx #173554
    jó ár...

Váltottál X-re? :)
  • Tibre
    Megkímélt állapotú 1TB-os Xbox One eladó egy kontrollerrel.

Ár: 48000 Ft
  • darkSectorxxx #173552
    ja ennyiért ajándék, ha a teljesítményt nézzük. mg a listaáron is, mondjuk, de 128800-ért volt aki vett Forza 7+FH4-el, na az az igazán Biznic!!!
  • grebber
    Biztos volt vagy 3 db :)
    Mondjuk ha itthon ennyibe fájt lehet kint bekúszhat 115k környékére. Amazon tavaly nov 25 körül BF-ezett majd nézegetem hátha
  • grebber
    Nincs ps4-em. Olyat majd akkor veszek ha teljesen fel lesz törve.
  • darkSectorxxx #173548
    A világ legerősebb konzolját, és az ár/érték arány királyát, te 110-ért szeretnéd ellopni a Microsoft-tól? Hogy mersz te ilyet?

Kívánom hogy legyen szerencséd és te is juss hozzá egy példányhoz. PS4 Pro-d ha jól emlékszem már van nem?
  • grebber
    Drága. Alapáron kéne ennyinek lennie. 110k-ért azonnal venném is a Forza 7 + FH4 bundleban
  • arty
    állítólag lekerült a store-ból... de no para, lemezen még beszerválhatod ;)
  • grebber
    A midnight club lanek csak én nem látom az árát?
  • Zozo76
    oke, akkor a HDR dolgot felejtsetek el hogy irtam. bar nekem aztan tok mindegy, ugysem hasznalom. :D
  • partizan182
    YouTube teljesen jól tonemappel sdrre, semmi baja a színeknek.
  • Zozo76
    gondolom nem mindenkinek van HDR kepes TVje, es ugy sztem hulye szinek jelenhetnek meg.
  • rastaman
    itt vannak az idei BLACK FRIDAY akciók:

katt

hajrá pénzköltés!
  • Harlekin
    Mi értelme van CSAK videó rögzítés miatt HDD-t venni?!
    Eleve elsődlegesen Game tárolás miatt vesz valaki külső HDD-t értelem szerűen és ha már van akkor második opció hogy 1 órát rögzít.

Ráadásként azonnal tudod yt ra kiküldeni vagy azonnal streamelve tudod más eszközön is rögzíteni korlát nélkül vagy....
    Tehát nagyon nem kell csak ez miatt HDDt venni!

Zozo76

Speciel nálam minden aktuálisan használt játék élből külső HDD-n van "gyorsaság miatt" ebből kifolyólag sok értelme nincs a szeparálásnak! betöltés szempontjából
    Szerintem ez csak a hibrid HDD óvása miatt alakult! Játékot sokkal kevesebbszer mozgatsz törölsz a belsőről mint egy rögzített videót