176890

-
Hát nekem a pécéhez se billentyű, se egér (najó ez hazudás, tabletet használok touchpadként, ha valamiért nagyon kell). Steam bigpicture van, meg xboxkontroller. -
RDR Halo 4/Reach és GOW is szépen fut, csak nem gondoltam volna, hogy kiadnak úgy játékot mint pl GTA5, nappal városban sehol sincs 30, jó ha 25 fps.
Boxot csak pár napra kértem el új tv inputlagját csekkolni.
Tervezem egyébként, hogy veszek mert PC-t meguntam boxon meg van pár cím amit szeretnék kitolni, mielőtt xo-ba fektetnék(bár ennyiér...) + mindig nagyokat mosolygok, amikor megy a konzol vs pc youtubeon v akárhol, mert hiába vagyok pcs, imádok controllerrel lövöldözni, komótosan elmarháskodni, egérrel mindig csak átrusholok a contenten.
Mégegyszer köszi mindenkinek az infót! -
Remélem közölted is vele, hogy a levélnek álcázott borítékban egy tizennyócezres videojáték lapul, amire nincs értékbiztosítás!
-
TomStorm #145596 Délután v.este valaki jöhetne 1-2 Fifa meccsre.Mondjuk mindig csak PES-el fociztam de azért megyeget itt is:)PM -
Ez volt a firstimpression anno:
LOL -
Most beszéltem a postásommal nála van a Ryse!!!
Még bent van a postán és 9 kor indul felénk,jöhetnél is akkor és valahol útközbe át is vehetnéd tőle,mert asszony elvitte a kocsit és motorral nem nagyon mennék most érte.
-
"Az a video is kamu a 20 fps-el mert vak nem vagyok és nem úgy fut FC3 ahogy az ott van"
Viszont lényegesen hihetőbb mint,hogy a húsvéti nyúl tojja a csoki tojást.Pedig azt is több millió gyerek szentül hiszi...
-
>De nem is értem mit van itt lehúzva x360?
Hogyamittetszikjóreggeltkívánok?
>Az a video is kamu a 20 fps-el mert vak nem vagyok és nem úgy fut FC3 ahogy az ott van
Meg vagyol őrülve, azabaj. De, úgy fut. Pontosan így futott nálam is. Meg nálad is. -
Na haló!Most látom amit írtál!!!Bázzz nem tudom mi lehetett,megérdeklődöm!Akkor haverodnak volt boldogság...
Legközelebb előtte szólj inkább nekem és majd Én oda szolok a nyominak,hogy megy valaki és rám hivatkozik.
A baj az lehetett,hogy volt már hasonló dolog.Akkor 1 ismerősnek intéztem "olcsóságot" és a vége az lett,hogy haverom szolt a haverjának aki szolt az egész cégének és így tovább majd kaptam a telót,hogy ki ez a rengeteg ember aki KÓDDAL megy
Sajnálom tényleg a dolgot megpróbálok valamit intézni.
Vagy még 1 dolog lehetett,hogy nagyon új boxot vitt és az nagyon nagyon szopóka... -
Bázzz, most vettem észre, már 10 éve gyépézek itt ezen a fórumon, This is madness!
-
Jóvanbazmeg majd lerendezzük odakint!
-
TomStorm #145588 *ez nem válasz volt Maccy-nak nem tudom miért úgy vette -
fifa tényleg stabil, fc meg tényleg akad - max a blur jól elrejti (számodra) -
TomStorm #145586 Fifa14 is komolyan nagyon durván néz ki és olyan stabil,hogy azt a pécések jó része csak leshetné akár AC4 FPS-ben.. -
TomStorm #145585 Nagy ívben teszek a framerétre:) mivel ilyen játékok sorakoznak,hogy Batman Origins,GTA5,Fifa,AC4,D3,FC3,Forza 4 te jó ég és még a multiplayer részük is,aztán nem is soroltam mindet.
De nem is értem mit van itt lehúzva x360?Mire fel ha next-genre nincsenek is ezek a játékok és PC-n akadnak mint a picsa.
De ha ennyire szar lenne framerét higyjétek el már kukába lenne részemröl x360 de nagyon nem így van.Az a video is kamu a 20 fps-el mert vak nem vagyok és nem úgy fut FC3 ahogy az ott van -
Ez így van, az igények mások és /= nincs igény csak mi másként nézzük, nézik. A GTA és sok ilyen játék elvarázsolt és nem érdekelt, hogy tearingel (FC3) vagy hogy esetleg 30 alatt van a framerate néha (GTA) mert kurvára adja.
Hmm, lehet át kell szokjak akkor a digital foundry-ra, eddig mondom nem őket olvastam ... Kösz.
-
bluesfool #145583 igen , az vagyok :) -
" GTA5, Crysis 3 valamint FC3 ennyire kegyetlen gyenge FPS-t produkal, esetleg a box problémás, netán én vagyok nagyon PC-hez szokva?"
pont 3 olyan játékot találtál meg, ami hajlamos szaruél futni :))
és igen, vszeg pécén megszoktad a simább élményt, erről tanuskodik h a betonstabil 30fps forza horizont rendben levőnek érezted - mert az nagyon rendben is van! (frémrátára)
mellette ajánlom a forza motorsport 4-et beton fix 60fps, ill a red dead redemtiont, esetleg midnight club los angelest, gears 1-2-3-at, halo 3-4-reach-odst-stbt
érdemes azokat játszanod a kölcsönboxon, amiket a pécéden nem tudsz ;) -
A teljesítménynek ehhez semmi köze. Vagy besetuppolják úgy,mhogy vigye harmincon, vagy nem. itt a gen végén inkább azt választották sok esetben, hogy inkább fusson okádékul, de ne legyen óriási a szakadék a pécés verzához, arra kevésbé köpnek a gémeren. És lám, a topikbéli posztok alapján igazuk van: a legtöbben gond nélkül nyelik be a 20 fps-t egy kis erőn felüli grafért. -
TomStorm #145580 ja,kösz:) -
A DF éppen prezentálja milyen az, amikor nem akad :)
-
TomStorm #145578 Vagy pont,hogy sürgős volt eladnia és nem akarta postázni.Lényeg,hogy jó üzlet volt,legalábbis számomra:) -
grat nem semmi ár. :) -
Valszeg itt az igények mások. Nálam a nem akad, az a betonfix 30fpsNÉL kezdődik. De ebben a retekben beültem az autóba, és lehánytam a képernyőt. Aztán elmentem egy komolyabb vga-ért, és letoltam 60fps-en. Egy igazán ütős cuccnál ezt elnézem. GTAV-nél egy szavam nem volt. Méghát választásom sem.... -
"Battle and hunting sequences give us some notable lows in performance, where during one outpost explosion we see the frame rate plummet down to 15FPS on PS3, and 18FPS on 360. "
Nem akad. :DASSSDASAFFFD. Nem. Akadni valóban hem akad, csak a frémrét okádék :D -
TomStorm #145574 Ennyiért odaadta egyik jó ismerősöm mert eladja xbox-ot és úgy döntött ha ma elmegyek érte akkor választhattam 2 játékot 6 ezerért.
Biztos most megengedheti magának vagy nemtudom de neki már nem kellettek ezek szerint -
6 ezer mégis hol? -
TomStorm #145572 Nekem sem akad szinte semmi.Már kezdem azt hinni v.mi csoda boxom van nekem is:)
Most hoztam haza Ac4 meg Fifa 14 (kemény 6 ezer volt a 2 game összesen:)és ezek is szépen futnak.
Castlevania ami akadozik átvezetőknél és sajnos Diablo is hajlamos néha kissé belassulni de ezen nem csodálkozom hiszen Act3-4 coop,aki tudja mit jelenít meg ez a kis masina ilyenkor az értheti ezt.Én ezt elnézem,azért mégse egy high-end pc-röl van szó.. -
Far Cry 3 sose akad, mert erősen screen tearingel helyette! Ha a pécés srácot, aki korábban írt, ez zavarta akkor ezzel nem nagyon van mit tenni. Ettől függetlenül Én élveztem azt is!
Az alvó Moby-t meg ne piszkáld, mert mindjárt küldi a pdf-et az összes USB 2-3 flashdrive read/write sebességeiről, metrikákat 7.2-es merevlemezekről, sata-pata átvitelről és véged lesz mint a botnak!
Amúgy ebben az analízis témában nekem a lensoftruth.com volt az egyik megálló sokáig, de elkurvásodtak vagy tönkrementek vagy megölték őket a korrupciót sejtő olvasók, mert jó ideje semmi head2head mérés nem jött. -
Nagyon kicsavarod a dolgokat! Nagyon jól tudod te is, hogy USB2<->USB2 pendrive között is óriási sebesség különbségek vannak ;) Szóval egy gyors USB3 pendrivenál tuti hogy nem lesz gyorsabb pendrive USB2 porton. És GTAV popuk gondok nem GPU miatt vannak (mint azt a mellékelt ábra is mutatja), hanem háttértár olvasás miatt ;)
Amúgy FC3-mal is rengeteget játszottam, érdekes az se akadt sose :P Biztos különleges boxom van :D :D -
A farcry3 viszont kicsapta a biztit. Akkor-azért pimpoltam meg a pécém. A krízis meg pécés teccsdemo. -
Nyomtam boxon is. Gyárin is, meg rgh-n is. Nekem ps3-on volt meg (gyári gép), ottfelküldi az egészet a hdd-re, viszont nekem egy 7.2-es bitanggyors hdd volt a gépemben. És azon is popuppolt, meg szaggatott mint a picsa. Ennek ellenére, vagy ezzel együtt is imádtam minden percét. De szorítok, hogy kiadja a roksztár ps4-re, és már húzom is be újra :D -
A pendrive gyorsítja a gpu-t? Pláne az usb3-as, a box usb2-es kapuin? Hagyjukmárezt...
Ennyi erővel a témanyitó rgh-s boxon kéne a legjobban futnia, hiszen ott minden hdd-ről megy, de mintha épp az lenne a gondja, hogy szaggat, mint a picsa. A popup sem az olvasás miatt van, hanem a lod streaming miatt, de a gta5 legkomolyabb része pont a memóriamenedzsment, őrület az is, hogy popuppal is megy.
Szaggat. Készslusszpassz. 20-30 fps között ingadozik. Ilyen. -
GTA V egyik része HDD-re, másik része USB3 pendrivera telepítve. Semmi popup és szaggatás ;) Szóval tökéletesen fut! -
Azt lehet birizgálni, hogy milyen gyorsan dobálja a resetet. De a szakik azt mondják, nem szabad gyorsítani, kinyírja a cuccot. -
Valszeg de. De ez annyira hosszútáv lehet, hogy előbb beadja a kulcsot a drive, vagy valami. Igazából nem tudjuk. Majd ha lesznek tízéves rgh-s boxok, kiderül :) -
Te vagy az akit bannolt az MS, mert mókolatlan géppel leszedtél pár ománi játékot? :D -
bluesfool #145562 Az rgh-s konzoloknál , nekem legalábbis a boot idő eléggé lecsökkent, pedig rgh 2 , eleinte nekem is egy idő után baromi lassú volt a boot idő, volt egy program ami módositja a NAND beállitásokat , ha esetleg van ilyen fagyás vagy nagyon lassú a boot ,akkor ezen segit elméletben . Nálam nem volt változás , igy ezért visszatettem az eredeti NAND-ot , azok után meg valahogyan , de gyorsan bootol , legalább 10-15 másodperc , persze ki tudja meddig ilyen gyorsan -
Még 1: YOUR UNIQUE CODE IS: 4566-065D-4670 -
És az nem káros neki hosszútávon, hogy reseteli?