176881
banner
  • Firerock
    Na igen,csak sajnos ahonnan apám játszik,az 5 méterre van a boxtól,én meg a TV alatt dolgozom a számítógépen.
  • Harlekin
    Maga a box nem képes arra kivinni a hangot se magából se a kontrollerből!Csak közvetítő eszközzel tudod oda a hangot kijuttatni.De itt jön az,hogy akkor meg minek arra a szarra monora kivinni a hangot.Csak találgatok,de ha teljes csendbe akarsz játszani akkor lényegesen egyszerűbb a tv-ről levenni fülesre a hangot és nem arra a szarra ami csak a chatre van kitalálva,de ha nagyon akarod akkor arra is megoldható.
    Itt akkor csak a játék hang van megoldva.Viszont ha a chat hangot is akarod akkor ugyan ez a séma csak átállítod,hogy a tv-n jöjjön a chat hang is és meghagyod a kontrollerbe a fülest csak micnek.
  • vg
    Veszel egy 2-3e forintos fülest(vagy jobbat), azt rádugod a tv-re, az eredeti mikrofonost meg a nyakadba veszed. Fapados, hülyén is nézel ki így, de legalább frankó.
  • Firerock
    Sziasztok!
    Valószínűleg kicsit buta kérdés lesz,de van rá valami lehetőség hogy a gyári fülesen(a mikrofonos) menne a játék hangja nem a TV-n? Ha igen akkor hogy?
  • Harlekin
    2013 dec 24 én vettem és akár hogy nézem ez is több mint 2 év gari...
  • The Protector
    Sziasztok.

SZeretnék tőletek egy kis segítséget kérni.
    A napokban írt egy haverom rám,hogy tönkremet az xbox-a.Sajnos nem nagyon ért hozzá,csak játszani tud rajta,tehát semmit sem tudo róla.
    E 74-es hibakódot ír ki neki,Utánaolvasva már tudom,hogy ez is egy LED-es hiba és 8000Ft-ba kerül a javíttatása dolognak.El akarja adni gépet,de nem tudja,hogy javíttassa és eladja,vagy így hibásan adja el.
    Sajnos semmit nem tud a gépről.Ami biztos,hogy AV kábellel játszik rajta(kábelt másikat is próbált hozzá)
    Az lenne a kérdésem,hogy mennyit érhet hibásan,mennyiért tegye fel eladni a gépet hibásan?Vagy esetleg jobban megérné javíttatva eladni?
    Amit tudok a gépről,hogy Flashelt,és ezzel kilőve.Csináltattam vele képeket a gépről,mondva,hátha itt a fórumon vki meg tudja mondani ránézésre.Az a baj h nem tudja milyen box ez és az eladásnál az első úgyis azokat az adatokat kérdezi meg amiket nem tud.

Teszek be képeket.

Előre is köszönöm a segítséget a nevében is!
    Utóirat.A boxot 3 gamepaddal,kábelekkel,21játékkal és egy e74-es hibakódú géppel adná.És bocsánat a wareza miatt,tudom h tilos.
    (Azok nem eredeti játékok,flashelt a box)
  • Tyrant01
    xboxcom-on regisztráltam a gépet
    2016. február 26-ig van gari, azt írja
  • arty
    x1-re ugytudom 1 év van - tévedek?
    hol kaptál kettőt?
  • Macccy
    ÚÚú, az első rész nagyon nagyon bejött nekemis! Most beszereztem a képregényekből egy csomót az ájfónra, majd nekimegyek éjszakásban szerintem. Viszont büdös skót vagyok megvenni a játékot epizódonként, szóval megvárom az első akciót ...
  • Shan
    Nekem egyik sem hiányzik, de ha esetleg mégis, akkor biztos az X1 topikban kerestem volna.
  • Tyrant01
    1 év csak?
    Novemberben vettem a gépet, de még több, mint 2 év gari van rá.
  • vg
    Kurva jó a Wolf Among Us második része, igaz kicsit rövidnek éreztem. A végén teljesen olyan wft érzésem volt mint a Lost sorozat legtöbb részének végén. Remek cucc, jöhetne ilyen havonta.
  • Harlekin
    Mi is volt vele?Már nem emlékszem...
  • arty
    ilyenkor ujraindul az 1 év, ugye?
  • Totti5
    Csere.
  • Seth
    javították, vagy cserélték?
  • Totti5
    Na visszakaptam az X1et gariból
  • Harlekin
    Eladom a forza 5-t ha netán valakit érdekel!!!
    13000
    Valahogy csak megy 360-on!Ha már hülyeség most X1-t venni
    De viccet félre téve tényleg eladó!!!Eladás oka meg van storrol...
  • Botond #146417
    Még meg se jelent, de már van hozzá 6 dlc 2600 forintért. Pfffft.
  • Macccy
    Mostmá' így 5 rész után be is akadhatnának má', igazán, egy sziklába!
  • arty
    a felbontás EGY(!) tulajdonság...
  • Waczkor
    De hát az nem lehet tíznyócvanpé xbone-on!!!

Gyenge a gíp,nem bírgya kihajtani!

:D
  • Totti5
    Nextgen tréler. Érdekes, igaz pont ezeket szokták elrontani:D

Mivel ez a legnagyobb hírérték mostanában egy játékéknál:

PS4 : 1080P

Xbox One :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    is természetesen 1080P
  • arty
    crx, jajdenyomnám

(anyád, MS)
  • Totti5
    Unalmas vagy nem unalmas, még mindig 100szor a kifforrott és jól működő Halo AI mint a hút buta odahányt scripthalmaz, mindenféle koncepció és megírt kód nélkül... az a gond hogy szar AIval minden héten találkozok, jó AIval havonta 1szer.
  • Totti5
    Ingyenes Honda DLC Forza 5höz

- 1984 Honda Civic CRX Mugen
    - 1994 Honda Prelude Si
    - 2014 Honda Civic Si

Term. mind a három az utolsó csavarig, autóvista.
  • Seth
    Az a bajom vele ,hogy 5 vagy hány rész alatt már az animációjukat,taktikájukat is meguntam :) , szóval jó lesz ha már mást is csinálnak
  • Macccy
    HALO Ai megkúr telibe, bújócskázó elitektől még mindig félek 8)
  • Totti5
    Destinytől a fentiekhez képest sokkal többet várok : a lényeget csak kihagytam... Bungie féle Halo(tm) AI-t!!!

Elrettentő példa:

• arty
    Limbo 3-4 óra ;)
    Vicc, de tuti(!), hogy erre is lesz vevő (ahogya a gt5p-re is volt).
  • Totti5
    Borderlands egy nyitott világú akció-rpg FPS. Vannak kasztok, fejlődés, képességek, orrvérzésig LÚT, millió féle fegyver és fejleszerelés és jármű. Egyedül is lehet játszani és társakkal is. Lényegében menj ide-oda, keresed meg ezt-azt és akkor jutalomba lesz részed, pl kinyilik egy láda a sok kinccsel:) a küldik java része. Első részt végigvittem, egyedül elég hosszú és tartalmas, csak a story nem nagy szám, és ezzel a cellshade grafikával elég monoton volt a látvány. Amiben kiemelkedő volt az az AI hiánya.

Border kettőt is elkezdtem, de pár óra után nem nyújtott többet mint az első így hagytam, még egyszer ugyan azt nem akarom játszani.

Destinytől a fentiekhez képest sokkal többet várok. Kellemes stroyt, sok járművet, sok bolygót és helyszínt, gyönyörű s változatos grafikát, és izgalmas küldiket.
  • bacaelit
    Már rettenetesen várom a frissítéseket! Köszönöm az infót!
  • Totti5
    Ezt nem értem. Kojima azt mondja hogy a másik játék ami az MGS5 lényegében 3szor nagyobb lesz. Akkor az 6 óra?! 2 óra rettentően kevés, az nem sokkal több mint egy Limbó, vagy Journey. Egy film hossz. Semmi és ezt akarják 40 dollárért adni??? azért megvárok még pár rivjút, mert itt valami nem stimmel, vagy a japók megint olyat hoztak össze hogy az nyugati gondolkodással felfoghatalan... Dead Rising 2höz is jött ki előzmény, XBLAra! és az még több is volt mint 2 óra., olcsón, hugyér ( 400 pont kezdésnek ha jól rémlik ).

• Totti5
    Xbox One system update 1 február 11
    - tárhely-menedzselés
    - a kontroller töltöttségi állapotának követése
    - USB billentyűzet támogatás
    - meg a többi amit nem tudni

Nekem mondjuk ezek nem hiányoznak, de a képlopás, a tömörítetlen videó felvétel és lementés, acsik, barátok a középső gombbal elérése listázva egyszerűen és hasonlóak jobban érdekelnek, de idővel azok is lesznek...

Xbox One system update 2 március 4

Titanfall premierjére készül a Microsoft - itt első sorban party- és multiplayer funkciókra lehet számítani, de a konkrét részletekbe már nem mentek bele.
  • grebber
    Neked lehet!

1 hónap múlva a kutya nem fog emlékezni rá!Max a 28. dlc miatt!
  • Muttley
    gyanúsan megvan az Év Játéka 2014

• Macccy
    Nemtom mi az a Full DPS, de berzenkedő se vagyok, én csak simán belevágom a nőies kisbaltát mindenkibe aki szembejön. Az a menyét Scoundrel is kapott a szeme közé, mikor megláttam, bádámmmm!
    Az Alt-ot se tudom mi ...

Összességében én nem használok ilyen szakkifejezéseket, szóval vigyázz mit mondasz! Medium -ra állítva toltam eddig is, maradhat úgy, nekem se hiányzik még a Hard, fun play ez vagymi.
  • TomStorm
    Oké.Majd lesz 2 Berserk.Barbár full DPS azzal is darálni fogunk:)
    De Nightmare-n belül hard fokozatot hagyjuk mert drop-ba nem számít.Legyen max.medium.Remélem esik majd Alt-nak is valami kis legendary vagy recept:)

privátba küld majd el live nevet és felveszlek
  • Macccy
    Aaaazzzazzz, "co-operatíve", ez az! Na de akkor lesz benne player egymás ellen is? Helyes.

Totti: Borderlandot nem ismerem nagyon, nem érzem így nem is kezdtem bele sose, de azért értem mire gondolsz, co-op jaja.
  • Macccy
    Nekem is barbim van, szó szerint, egy nagydarab Ursula barbie, olyan combja van, mint a derekam! Zúzhatnánk szerintem is, lehet úgy mégkönnyebb lesz (tudom felhúzza az ellent a játék, ha többen vagyunk) mert már most se állít meg semmi, se boss, se kisboss, se három tucat töltelék! Azmodan-t megsajnáltam, a pokolkurva és Diabló alatt pedig ásítoztam, pedig a játék próbált rettentően beszaratni a blöff dumákkal

Szombaton otthon leszek, valószínűleg dél körül már online, vegyél fel, írj rám levelet, letépjük a szájukat!