176879

-
Tipp:
Fényképezd le úgy a játék tokját, hogy legyen rajta egy cetli:
"Apródraképbazdmeg.bmp. Na, ez elég egyedi? -
Szappanopera folytatás van! Vissza írták a sablon szöveget! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tisztelt Levélíró!
Szeretnénk tájékoztatni,hogy a visszaélések elkerülése miatt az internetről letöltött képeket vagy katalógus képeket sajnos nem tudjuk elfogadni oldalunkon.Természetesen nem vonjuk kétségbe, hogy Ön a termékkel rendelkezik, azonban ennek a mellékelt képeken is meg kell jelennie.
Mivel oldalunkon olyan terméket lehet eladni, amivel rendelkezik, kérjük készítsen róla saját képet is, és azt is töltse fel a hirdetése mellé, amelyen az adott termék látható.
A vevők is nagyobb bizalommal fognak Öntől vásárolni, hiszen látják, hogy valóban létezik a termék és olyan állapotban, ahogyan az Ön a hirdetésben leírta.
Figyelmét és megértését köszönjük!
Levelünkkel kapcsolatos további kérdéseit erre az üzenetre válaszolva teheti fel ügyfélszolgálatunknak. Kérjük, hogy a válaszlevél tárgy sorát ne módosítsa, ellenkező esetben válaszát nem kapjuk meg!
Üdvözlettel:
az apród.hu csapata
www.aprod.hu
Ment a válaszom!!
Üdvözletem!
Ezzel semmi gond nincs becsülendő,de mivel kép nélkül azonnal elfogadták a hirdetést így a legviccesebb az egész!Tehát ezek szerint, ha nem tudok készíteni képet a NEM létező dologról akkor az már maguk szerint van és van helye az oldalon. De ha a nem létező dologhoz a netről szedek képet akkor már képem van ami nem jó ,és ezért dolog sincs??LOL
És akkor már legyen!Itt ugye 1 olyan termékről van szó aminek az értéki része megfoghatatlan és láthatatlan. Hiszen 1 digitális tartalomról beszélünk és a byteket meg nem nagyon lehet itthoni körülmények között lefényképezni. Ezért ha Én a visszaéléssel szeretnék élni akkor 1 üres lemezt küldenék,Ami lefényképezve pontosan ugyan úgy néz ki mint a tartalommal megtöltött lemez,netről leszedve vagy itthon készítve. És aztán ezt sehogy senki nem ellenőrzi!!! És ha már ennyire mélyreható a dolog,akkor csak megemlítem,hogy így minden játékeladásnál aki képet készít a DVD TOKRÓL megtéveszti a vásárlót,hiszen az eladott termék NEM a DVD tok hanem maga a szoftver amiről ugye nem lehet képet készíteni tehát pontosan ugyan ott vagyunk mint a netről leszedet képpel. Mert hát maga az érték az vagy van vagy nincs és ez saját készítésű kép nélkül is igaz!Remélem ezen észrevételemmel segítettem a munkájukat és még jobban megnehezítik majd a hirdetés feladásokat.
További szép estét!
-
-
:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Ön ügyfélszolgálatunknak küldött levele:
Feladó: [email protected]
AD ID: ID 29014465
Magyarázzák már el,hogy 1 gyári eredeti játék dvd tokról miként készítsek képet,hogy
az különbözzön a neten fellelhető 1000000 hasonló képtől és ne azzal dobják vissza a
képet hogy a netről szedtem,de mintha nem totál teljesen mind 1 is lenne mivel
pontosan ugyan úgy néz ki mindegyik!!!!!
Érdekes módon a jófogás és az expressz elsőre gond nélkül befogadta a hirdetést!!!!Ide
meg a 8. képet csinálom!!!Már beleírtam már átméreteztem már mindent csináltam és
mégse jó!!!!!!!
A termékemről készítsek képet!!!A meztelen valagamat is felrakhatom,hiszen az pontosan ugyan úgy NEM a valós értéket képviselő dologról fog készülni.Hiszen a lemez tartalma az érték és a lényegi nem a TOK.Maga a játék kerül a digitális tartalom eladásra.A bytekről meg nem nagyon lehet képet készíteni házilag...
Szánalom amit csinálnak...
Küldjék már el azt,hogy maguk szerint a kép hol található meg ugyan ebben a
formában!!!!
http://www.jofogas.hu/pest/Dead_rising_3_14822783.htm?ma=1
kösz!
Nyertem!! Nem írtak,de fentva!!Csak a bunkóság ami célravezető mindig!
A holnapi célpontom a T-home!3 év után elkezdett akadozni a kábeltv,bár ők már ismernek és tudják,hogy a köszönésem a miért nem basszák meg a moslék szolgáltatásukat és hasonló monológok...
-
1 nagyon nagy baj van ezzel!
A játékaim.hu-n is fentvan ez is meg az összes fent volt és 1000 forintal olcsóbban mint ezen a nyomorult apródon.És így is az apródon adtam el 3 játékot 1 et meg a jófogáson!jatékaim.hu-n 2 hétig az én hirdetésem volt a legolcsóbb forza 5 és meg se kérdezték hogy mi a faszt akarok.Az ottaniak hoz képest is a legolcsóbb és az apródhoz képest meg 1000 forinttal olcsóbb...És apródon ment el úgy hogy a srác állta az utánvétes postát... -
g365, jatekaim.hu ... -
Ott fent van és elsőre jó volt nekik. 
Jöhetnek a kis köcsögök mind a 7 en egyszerre.Szeretem a kihívást...
Na de tényleg szánalom amit csinálnak...
-
Az apródnál a heted-hét törpe dolgozik, ha sokat gecizel megkeresnek és beleboxolnak a zsákodba! Tedd föl a narancssárga patkányosra, most az a menő amúgy is! :) -
Nyomorult 1 hülyék és mintha nem teljesen mind 1 is lenne a kép!
Hogy a termékemről készítsek képet!!!A meztelen valagamat is felrakhatom,hiszen az pontosan ugyan úgy NEM a valós értéket képviselő dologról fog készülni.Hiszen a lemez tartalma az érték és a lényegi nem a TOK.Maga a játék kerül a digitális tartalom eladásra.A bytekről meg nem nagyon lehet képet készíteni házilag...
-
Idióták ott. A hirdetések 90%-a ordas nagy kamu. Sok hülyét ott verik át és a balfasz adminok semmit nem tesznek ez ellen. -
Nincs valakinek ismerőse az apród hirdetési oldalon?Mert érdekelne,hogy ott csak retardáltak dolgoznak admin munkakörbe???
Feladtam a Deadrising 3 lemezt hírdetésbe.
Erre a nyomorult visszadobja,hogy a netről leszedet indexkép...(jófogás expressz elsőre befogadta)
Már beleírtam,már átméreteztem már mindent csináltam a képpel,de nem jó nekik.
Most írtam nekik egy szívhez szóló levelet kíváncsi vagyok mikor reagálnak.
Csak azért is vissza raktam a képet és a exif adatoktól kezdve mindenhova beleírtam nekik 1 kedves kis üzenetet,hogy mit és hogyan csináljanak a szőröstalpú repedtsarkú édes anyukájukkal...
A forza 5 nél ugyan ezt a kört futottuk...
-
Akkor lehet,hogy neked van igazad.Így viszont,ha össze jön neki akkor remélem beírja ide,mert ezek a dolgok mindig nagyon érdekelnek...
-
szerintem abszolut! -
ha jól rémlik, a racepro isi/gmotor endzsin, amennyire anno rövid találkozásunkkor láttam, a port kb 0 konzolosítást kapott, szal szerintem van rá esély, h a pécés modmegoldások ezzel is működjenek (iszonyat mod-barát cuccok a pécés iterációk) -
Halo 1 anniversary igényes kiadás? Mert már régóta be akarom szerezni de sehol nincs olcsón. -
2 monsztát is lelöltem és nem haltam meg ( Dark Souls 2 ) :)
Tolnám én ezt szívesen, a látvány ( puritán, de mégis jól fest ), a környezet, animációk ( kamera, irányítás ) NAGYON okés, a hangulat a harcok feelingje ( CGI videó az elején az WOW ), de nincs pause és mentés is hajmeresztő lehet benne :I
Fable Any. : grafban annyival nem szebb, hogy feledtesse a hulladék animációkat, a borzalmas kamerát ( amikor megjelent, akkor sem volt jó benne ), és a frém sem szmút, habár akkadásról szó nincs, de ez nem lett egy igényes kiadás ( mint a Halo 1 ). -
sgteam #147100 köszi a helpet müxik -
A D pad feletti gomb... -
Ezek táncosak, meg egyik kinect sportban van box, asszem az elsőben, gitárosat nem tudok. -
Dance central1-2-3, just Dance3-4-2014, kinect sport 1-2 -
2:36 nál a gomb
-
Legyetek oly rendesek és írjatok nekem pár olyan kinect címet amit lehet ketten vagy többen játszani!
Táncos,gitáros, boxolos kéne inkább de jöhet minden. -
Össze kell őket szinkronizálni. Feltehetőleg a boton is van egy gomb és a xboxon is van egy kis gomb. A kettőt meg kell nyomni, hogy lássák egymást. -
sgteam #147093 Hali!!!
srácok vettem egy játékot xbox360-hoz még pedig ezt Rapala Pro Bass Fishing Horgászbottal és nem látja a botot az xbox nem tudja esetleg valaki, hogy miért? előre is köszi -
rgh-n sincs lehetőség erre szerintem...Ez nem 1"magyarítás" ahol valami valamire van cserélve és ez se mindig működik.Ennyire mélyen nem lehet az állományokat baszogatni rgh-n se... -
rgh-zott xbox kell hozzá ("csippelt"), ott a hddn levő játékfájlok módosíthatóak (lemezen túl nagy macera minden teszt után elcseszni egy dual layer lemezt :) ) -
A The Walking Dead Season 2 Episode 1 -nek van PC-s magyarítása.
Ezt bele lehet rakni az xbox360-s verzióba? -
bacaelit #147089 Nem lehetséges! -
Levitte a núk a Power Ranger hacukát?? :D Keményet durrant -
neilszab #147087 Sziasztok, nem értek az XBOX-hoz, viszont lenne egy kérdésem... Xbox 360-on van-e arra mód, hogy plusz tartalmakat (nem gyári Addon-okat) tegyünk be a játékokba, például egy autós címbe egy plusz autót vagy pályát... vagy teljesen zárt a rendszer?
PC-én ez általában annyi ugye, hogy a megfelelő helyre bemásolja az ember a megfelelő fájlokat és utána megjelenik a játékban a plusz tartalom. Tehát nem warez, hanem modding. Erre XBOX-on van mód?
Konkrétan egy barátom megkért, hogy Race Pro-ba készítsek el neki és tegyek be egy új autót, ez a PC-és verzióban igen egyszerű, XBOX-on nem tudom mi a helyzet... ha el is készülnének a megfelelő fájlok, nem tudom, hogy lehetne berakni, vagy esetleg a már létező fájlokat átírni és azokat használni..
Előre is köszi a választ! -
óóóóó ez suxx...Akkor marad a kedd x1 en.
Pedig nagyon kíváncsi lettem volna 360 ra,mert nagyon nem láttunk eddig semmi képi dolgot 360-rol.Vagy volt már valami!?És csak Én siklottam el mellette. -
Ja meg ha nézed a robbanás után a jobb felső sarkot a kinekt folyamatosan érzékeli a hangutasítást csak nincs mit értelmeznie,mert csak szimplán szakadtam a röhögéstől! 

-
ja ja 
Azon Én is nagyon meglepődtem,de szerintem az csak 1 szimpla jelmez mint minden más "ruha" a játékba.És ha nézed kinyírt 300 zombit.Amúgy ez volt az első massive bomba amit összeszereltem és használtam.Mostmár futás van ha eldobom.
Eldobtam 1 et éjszaka(akkor iszonyat mennyiségű zombi van),na az 1119 zombit nyírt ki!!!
-
vg #147083 Már csak az utolsó 4 challenge kell a LOS2-ből. Valaki megcsinálta már? Olyan szinten kontroller eldobós baromság ez, hogy az hihetetlen. -
:DD
ez brutál volt - leszedte ezt a pándélt a bumm vagy mi?? -
oO
Nem tudtam sose warezoltam. -
360on lehet bármi gond nélkül, s itt erre tegyünk is pontot. -
360ra akarod? Oda nem jön csak 25én így nemcsoda, hogy nincs kint. Amúgy meg hogy akarsz virágboltival multizni? -
Nextgen az mi? jó lesz az 360on is, hisz nincs ugrás. ( teknó szempontból érdekel csak a Titánfall, hogy képesek e hozni a fix 60 fpst a reszpawnosok )