176881

-
Na majd ha kész lesz a fal is igaz az most nagyon megrekedt...
-
-
Just Dance 2014 van x1-re is, nem? Az is van olyan jó, mint a DC. -
Nemviccel. Látnád a szobáját :D :D :D
Hardcore gamer! -
ilyen hsz-eket olvasván titkon mindig reménykedek, hogy csak viccelsz :DDD -
Tyrant ugrásra készen várom a morze,füst és mindenféle jeleket holnap.A motort le se állítom a melóhelyen,hogy azonnal haza tudjak ugorni ahogy értesítesz a titánok bevethetőségéről! 
Ettől jobban csak a kinect sports rivalst várom.Meg bejelenthetnének 1 új dance centralt is... -
Na ez a full totál dühítő dolog!!!
12 órát küzdöttem a hirdetéssel pontosan 12 órát mire felkerült apródra.
Délután 2 kor rám írt 1 srác aprodról,hogy azonnal kell neki azaz a megjelenés után 18 órával el is kelt a játék.Már úton van felé a game...Baszná meg az apród a marhaságait...
-
és én ezt még olvastam is... valahogy a kolléga (előrendelte pécére a beta után) hájpja totál pozitív képet festett nekem a játékról (noha a multi miatt engem hidegen hagy)
ezekszerint nem egyértelmüen pozitiv.... (de még1x: szerintem kész csoda, h a respawn entertainment a cod árnyékából képes lett BÁRMIRE, aminek lett egyáltalán hírértéke...) -
Toltam és le is írtam akkor is!
Ezek nem mentésgek. Ekkora blocbusternek ígéekző játéknál makulátlanul kellett volna hoza minimum a 60 frémet.
Más:
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
X1: majdnem 1080p 60 fps
360: 720 30 fps
-
de te nem nyomtad a bétát?
abban nem voltak tech-gondok?
(amugy a respawn kicsi, source uj motor nekik, xbone uj nekik szintén - pécén haver szerint a 7850en is fix60, bár nem ismerem mennyire frémérzékeny a kolléga :) ) -
bacaelit #147149 Köszi Tyrant. :)
-
Tyrant01 #147148 Holnap már elérhető lesz US lokációval -
bacaelit #147147 Én meg pont most nézem X1-en játékok között nem találom, mondom magamban, akkor ezt most hogy fogom megvenni :S Én is online veszem meg(vagyis ha lehet majd) . -
Zavvi kódot ha tud valaki pm-be megköszönném! :) -
oks!
-
pfff. :)
Minden játék jó csak a célközönség más. :D -
Tyrant01 #147143 Majd szólok mikortól tölthető :-) -
Holnap hazaugrok melóból,hogy elindítsam a vásárlást+installt storról 10 körül.Már szóltam bent...
-
Jeff confirms frame rate drops to single digits and tearing in the final XBOX ONE release.
Amúgy nagyon pozitívak a reviewk. Beta alapján én már eldöntöttem, hogy megveszem, mert nagyon tetszett -
-
Én nem kaptam fel a vizet így NO PARA! 

-
A balfaszok. -
Ha ez arról szólt,hogy megvédtél akkor köszi!
-
Nemhogy nem fix 60 de még tearingel is... -
'Titanfall launches at the same "792p" resolution as the beta code released last month, according to reports that surfaced over the weekend, and officially confirmed by Respawn lead engineer Richard Baker during a recent interview with Digital Foundry.'
"We're going to experiment. The target is either 1080p non-anti-aliased or 900p with FXAA. We're trying to optimise... we don't want to give up anything for higher res. So far we're not 100 per cent happy with any of the options, we're still working on it. For day one it's not going to change. We're still looking at it for post-day one. We're likely to increase resolution after we ship."
Ha így se lesz legalább 90%ban fix 60 fps akkor a respawn programozók lehúzhatják magukat a wcn, aztán magyarázhatja hogy mit optimalizálnak és próbálnak. -
Ennyiért SE. Egyetlen kinect cím érdekel a Kinect Sports 3. -
Ha valaki nem értené, akkor ez nem Harlekin ellenes megjegyzés volt, hanem egy ironikus bejegyzés az apród vagy mi a tököm ellen. Feketén-fehéren. Na. -
vg #147132 Egyem azt a kis pepita lelked. -

a Noé tecccccccett :) -
Akkor baszad meg!:-D És nesze bazdmeg :-D -
CSodálom, hogy elfogadták, mivel azt a szót sz-szel írjuk, nem z-vel. Lehet reklamálok, hogy iktassanak be egy helyesírás-ellenőrzőt, bazmeg.
-
Fighter Within Xbox One £9.98
Olcsó. :D -
Rajtam már Derek is kifogott tegnap a mafia2ben, azzal PC-n is szenvedtem eleinte, de ezzel a kontrolleres irányítással plusz egy nehézségi szintet lépett a dolog. Tegnap este már nem volt türelmem hozzá 3 próba után, majd hétvégén napközben nekifutok megint. Ilyen DS meg egyéb játékokat meg se merek kockáztatni, mert törne a controller meg a tv rögtön. :D -
vg #147126 Tegnap több órányi próbálkozás után hatalmába kerített a számomra annyira utált "hát ezt nem tudom megcsinálni bazmeg" érzés a LOS2 utolsó challange részénél, mikor Paladin ellen kell menni, és vele kell a három páncélos katona pajzsát széttöretni, miközben úgy percenkét nem szabad, hogy 20 másodpercnél több ideig összetegye a kardját. Csúcs, szórakoztató, igazi "játék" élmény. Minden tiszteletem azoké akik az ilyeneket nyugodt idegállapotban meg tudják csinálni legnehezebb fokozaton, akárcsak a Dark Souls játékot. -
Pedig épp akartam mondani, hogy a tok mellé a képre lógasd be a zacsid. Így biztosan nem vádolhatnak meg azzal, hogy marketing anyagból loptad. Ráadásul a vevő is látja majd, hogy mennyire komolyan gondolod! (?!) wtf
:D -
bacaelit #147124 X1 nem lehet majd hang üzenetet küldeni? -

Ja ja végül is ez felért 1 boostal!

Itt a challenge list hozzá !!!
A második jófogásnál csak az árat vittem lejjebb! -
bluesfool #147122 Apród achievement unlocked
-

-
Ez megfelelt nekik!Istenverte nyomorult gyökerek!Mert most nem vágtam körbe a tokot gondolom ez miatt!
aprod