176880
banner
  • Totti5
    A létezése egy vicc, a többi semmit nem számít.
  • DarkSector
    legyen is ilyen jó pletyka...:D

675ftos goldot beaktiválom mint a picsa ha ilyen AC3 lesz vagy valami ujabb gém.
  • Renjike
    Van pár pletyka a neten :DD
    - Saints Row 2 and Terraria
    - The Amazing Spider-Man(part 1), and Dark Souls
    - Ride to Hell: Retribution( and Assassins Creed 3
  • DarkSector
    Vicces vagy vicces hogy az X360-as MGS Ground Zero 2990-ről felemelték 5590-re? VICCES VAGY VICCES?
    Még jó hogy megvettem mikor 50%-os off volt.

Még 2990ft-os áron is filóztam nemhogy itt.

Ellenben lesz egy EXCLUIVE Raider DLC, amit feltétlen megveszek majd, csak nem értem még hogy mire lesz jó, tekintve hogy a Rising-ben nem éppen a lopakodás volt a cél, na de mind1.
  • The Protector
    Ez melyik üzlet volt?
  • DarkSector
    áprilisi gold játékokat tudja már valaki?
  • arty
  • TomStorm
  • Totti5
    Győzött az igazság! Levetették vele a hírdetéseket :)
  • Totti5
    Megnéztem a videót párszor, le is szedtem a legjobb minőséget. Nagyon jól néz ki, még ezen a fos minőségen is, de ez sem nextgen játék, csak kihasználja a több povát mint az AC4.
  • arty
    Senki nem ezt mondja (najo, a watchdogzot lerondázók esetleg igen, de ők klinikai esetek).

Ennyi erővel a te véleményed meg a "a grafika semmit se számít" sarkítással lehetne leírni?
    Nem, hiszen te is elvárod az ízléses, jó minőségű képi világot ;)
  • Totti5
    Pedig csak a grafika számít.

Érdekes olvasni hogy a Watch Dogs konkrétan szarul néz ki ( legutóbbi Csikágó videó )

Ez a netes közvélemény átlagából kivont megállapítás: szar, ronda, nem jó, nem kell.

Én már meg sem akarom érteni mi folyik itt. Ez már az elkeserítőn is túlmutat.
  • DarkSector
    Ezek az új játékok most olcsóbbak Game-en mint használt társaik!!! :)

• Harlekin
    Hidd el ha fele olyan jók lesznek a gamák x1 en mint ps 4 en akkor sem fog izgatni a dolog.Mert nem érdekel a számokban és fps ekben és úgymond a látványban kifejezett dolgok.Ami miatt nem fogok váltani azok a következők az összes ismerősöm x en van a kinect csak ezen van tehát ezzel a 2 dologgal bőségesen elvagyok még,ha fele szar kinézetű gamák lesznek erre akkor is.Nekem ez számít...Viszont az biztos,hogy a gamák szebbek lesznek mint 360 on és azon is tökéletesen meg voltam elégedve mindig,mert számomra a játékélmény előrébb való mint az hogy miként néz ki,mert az csak 1 plusz adalék.Tehát most meg főleg torony magasan le fogom szarni tőlem aztán élő szereplős 1000 fps en 497365x646378 as felbontáson futó PS 4 sem fog lázba hozni ezt garantálom.1 eshetőség van rá hogy legyen,ha megjelenik a warez ahogy ez megtörténik azonnal vevős a dolog.X1 meg marad szociális célokra ha nem lesz warez.Remélem kimerítő és mindenre kitérő választ adtam.
  • arty
    "jelenleg ennek halvány mivolta sem tapasztalható"

ódehogynem :)
    előző genben a "jó oldalon" álltál, azért nem számított, most pedig... ö... kognitív disszonancia? ;)))

régiósdira visszatérve: tény, h egész előző gent végig lehetett nyomni más régióval, bízzunk benne, hogy továbbra se lesz visszalépés az ügyben!
    nekem amugy van egy magyar és egy UK accom, ezekszerint kellene egy USA is - 3 acc egy gépen látja egymást, nem?
  • Zozo76
    en is migraltam anno es meg azt a kurva pulit sem kaptam meg. most mar mindegy, akkor kikeszultem a puli hianya miatt de mar felepultem... :)
  • Macccy
    Nice Shot!

Nagyon gyorsan történik, a videó meg kicsit foskodik mármegint (PéCén nézném és a windózt is már vagy 2 éve újra kellett volna tegyem, annyira fos lassú) szóval alig látok belőle valamit. Mármint a katapultált pilótából. A szemem meg amúgy is olyan az efféle gyors mozgáshoz, mint a T-Rexé ...

De a játék mégmindig baszottul tetszik, látom miért nyomatjátok ilyen elégedetten!
  • Harlekin

Na ismét 2 momentum Titanból!

Egy kicsi keveredés a zászlónál nézd majd a kiírásokat viszem a zászlót kapok 1 arc gránátot semmit nem látok kiírja,hogy elvitték a zászlót lövöm,de nem tudom mit majd lerugom vissza rakom a zászlót és lerakom az enemi zászlót és lelőnek kaptam nem kevés pontottctf

Ez meg tegnap LTS meccs csk megjegyzem 1 hasonló lövés benne volt a múltheti TOP 5 Killbe

eject kill
  • Harlekin
    "A két gép közötti teljesítménykülönbség viszont garantáltan sosem fog"

Ez tényszerű,de jelenleg ennek halvány mivolta sem tapasztalható így számomra totálisan érdektelen.És előző genben is volt a 2 gép között különbség,de senkit nem hallottam hogy ezért adta volna el a gyengébbik gépet és őszintén szólva ahol esetleg fellelhető lenne a számottevő különbség majd az ex címek ott meg úgyse lesz összehasonlítási lehetőség tehát mintha nem is lenne.
  • Harlekin
    A másik meg miért kellene nekem itthon megvennem valamit magasabb áron amikor máshol ugyan azokkal a feltételekkel olcsóbban tudom megvenni.Vagyis nem bocs rosszul fogalmaztam.Máshol ahol olcsóbb előbb tudom biztosan megvenni mint itthon.Soha nem volt szükségem a Magyar livére most se várom számomra semmi,de semmi plusz dolgot,előnyt a többivel szemben a mai napig NEM tudott prezentálni.A mai napig 360 on se érhető el minden rajta ami teszem azt usa storon fellelhető...Tehát 1 rakás szar arra volt jó hogy sok embernek legyen puli meg 1 valag elveszett tartalom a régio lock miatt.És érdekes módon ahogy lehetett vissza migrálni rengeteg ember megtette újra angliai és usa lakos lett.Ez a legnagyobb ismérve,hogy szar...
    De most őszintén ha van 2 pékség egymás mellett az egyikbe mindig van kifli és olcsóbb is viszont usa a tulaj a másik drágább és reggelente nincs kifli viszont magyar a tulaj.Hol vásárolnál szívesebben kiflit???Vagy hol TUDNÁL reggelente kiflit venni...Ez számomra ennyire egyszerű.És nekem senki ne jöjjön a Magyar tudatosság meg majd mit eszik a magyar kereskedő,mert pont leszarom adja olcsóbban és mindig legyen OLDJA meg!

Itt volt példának a titanfal 11.én magyar idő szerint reggel 08:01 perckor szedtük Tyrantal usa storrol. 12.én még UK storon se volt fent ezért lett pár angliai ismerősöm usa accos
  • Harlekin
    Nem érted jól,mert sok minden jó,de ez a régió mentesség és szabadjára engedett storok közti vásárlás nagyon jó.Annyi szerencsénk lesz talán a Magyar live esetén,hogy most is van a barát listámon pár ember akik Angliában élnek és ott most is teljesen hivatalos az xbox one.Viszont ők is homoltatott boxal játszanak és USA storon vásárolnak Angol profillal és Angol bankkártyával.
    Jött már ki pár frissítés és ha ez zavarta volna MS-t akkor nyilván ezt frissítették volna,hogy ne lehessen és nem a barátlista vagy beszélgetés opciokat stb...
  • arty
    Párszor?! Havi 1x. Az 6 év alatt mennyi is? ;)
  • Macccy
    Hát ez a régiós téma felbaszott párszor az X360 évek alatt, való igaz
  • Totti5
    Sok minden jó van benne, és elsősorban az hogy nextgen és minden az ami azzal jött ami azonnal arconcsapja az ember, ahogy bekapcsolja, vagy ha elkezd rajta játszani:)

A régiómentesség jó dolog, hisz mindenki ezért rít 8 éven át :)
  • arty
    jól értem? tehát akkor az a jó az xbónban, hogy ócsóra lehet kitrükközni a játékokat? ;)
    hát ez elég kétes előny... ;)

(tudom, h sokmindenben javult az xbone, de azok mellett most épp elsiklottál te is)
  • Macccy
    Awszom persze, megvolt mindegyik, Wolverinet felpofoztam most is egyszer. Végigvittem. Pár részen tényleg hangosan nevetős és az külön smiley, hogy vannak olyan acsivmentek, hogy pl amikor először beugrik Cable a jövőből, akkor nézd meg a WHO DA FUCK IS THAT ... kezdetű klipet róla :D
    Meg hogy lőjem szét a fénymásolót ... Ilyen gyökérségek ... :D :D

A Game Over -ről nem is beszélve, mikor kitolja Tweetre is hogy megölte a faszit, erre leoltja Cable egy kommentben, hogy nézzedmármeg, az egy klón, a hátán van a cetli! :D

Ennyire agykikapcsolós játékot régen játszottam, totálisan szükség van néha erre szerintem! A végén mondjuk a tipikus küzdjek egyszerre 3-5-10-17-25 klón lófaszjóska ellen, na az kicsit felkúrt, de a credits kárpótolt :D

Ja, Spoiler! Buuuuuuu :D :D
  • Macccy
    De épp azt mondom, hogy a "jó" éveiben volt az ... flash alapú ... és szarkupac ... mondjuk lehet nem pont így fogalmaztam, de ERRE gondoltam ... hogy flash alapú szarkupac volt mindig is. Most meg már csak simán szarkupac. Yeahh :)
  • Moby
    Ezek ilyen megtévsztő általánosítások. Jelenleg a frissítések, és az ebbőlfakadó rendszerstabilitással vannak gondok. Ez viszont még javulhat, de ha ilyen gyökér módon csinálja a sony, nem fog. A két gép közötti teljesítménykülönbség viszont garantáltan sosem fog. A játékoknál az van, hogy az exkluzívkínálat jelenleg gyökkettő mindkettőre, ezen kívül hótugyanaz jön ugyanakkor.
    Én kvázi kívülállóként ugyanúgy látom az xbone gyengeségei ist, csak mivel nem érint, nem írok ról, sőt, ps4 vonalon is azt látom, hogy szinte én vagyok az egyetlen, aki nem racionalizál, de ezen kívûl ott is az megy, ami itt: önigazolás. Nálam az nem pozitívum, ha valami úgy működik, ahogy elvárható, hanem az az alap.
  • Harlekin
    Itt én kimondottan a 2 újdonságot veszem alapul és ezek tükrében látom ezt.
    Viszont elszeparáltan kezelem a 2 rendszert is(360,x1)mint ahogy ezek szerint MS is.360 as faszságaik miatt szidtam őket rendre,de itt most x1nél vitán felüli a hozzáállásuk...
    Eddig nagyon ésszerűtlennek találtam,hogy ennyire elszeparált egymástól a 360 és x1,de kezdem úgy érezni,hogy ennek is köszönhető az,hogy minden jól alakul x1 háza táján.Hisz elég csak kimondottan erre figyelni nem kel összeköszörülni az újdonságokat a már meg lévő 360 as dolgokkal.
    Nagyon merem remélni,hogy marad is minden így és nem jönnek majd a kényszer dolgok,ha bevezetik a FOS Magyar Live dolgot szeptemberbe...Mert ha ez miatt nem lehet majd kibaszott olcsón Amcsi storrol 0. nap gamát venni konkrétan Titanfallt ezzel a drága dollárral is csak 13560 ft ér vettem és ez osztva 2vel.Akkor elmehet mindenki a jó telibevertannyába az is aki várta ezt a kibaszott magyar livet...Vehetjük majd 18000 a gamákat meg 4-5 nappal később TALÁN ha járni fog és sorolhatnám a hátrányait...
  • Harlekin
    Mondtam hogy eszement jó.1000 gs után még 1x végigszaladtam a totál kigyúrt halottmedencévelpoén poén hátán.Farkas ébresztgetés megvolt?Benyitás 1 szobába és félig kész a game rémülten visszaugrás és telefonálás?Vagy a 2 katona közé beállásos hugyozás... millió olyan ahol sírtam a röhögéstől...
  • Harlekin
    Nem ez miatt örülök szimplán a tényszerűségnek örülök,hogy nálunk ez nincs.Vélhetően tanultak a múltból...Jönnek rendre a frissítések,gamák,stabil a rendszer,stb.
  • DarkSector
    jah biztos van lejárata, ezen én is agyaltam már.

azt a részét mire érted hogy ki sem fizeted? :D

Második regem lenne, ha valakinek köll kod, csak a paypalom van 100-200ft és hétvégén már nem tudok rápakolni. :S
    De eszembe sincs beleölni lovét aztán lehet később inaktiv lesz a kod, és elvész, 1 elég.
  • Seth
    Áá, de jó volt a Burial at See Ep2. Kirázott a hideg a végén
  • arty
    eleve ki se fizeted

2.19et vonnak le, már reggel vettem egyet. agyalok egy másod-regen, de nem tudni meddig érvényes a kód....

sajna nekem már járt le kódom, nem nagy buli, h amikor épp kellene és aktiválnád - bamm, nincs lájv :(
  • DarkSector
    Azt lehet tudni a redeem-et hová kapod?
  • DarkSector
    THX! veszem is. :D
    fasztudja minek ha nem multizok, de hátha lesz 1 honapon bellül goldosoknak Silent nagyon olcsón, és akkor jól jönne. :D
  • davidka003
    1 hónap GOLD 675 Ft-ért

Sajnos csak 1 darab vehető paypal userenként. Majd beizzítom barátnőmet is meg nővéremet is. :D
    2-3 darab csak kell ennyiért. És akkor lövi el az ember a kódot amikor multizni akar vagy van valami játék ami érdekli ingyen.
  • arty
    Ai javitas is volt. Reggel epp raktam fel a kormanyt, erre felebredtek a kolkok :(
  • Moby
    Csak nem oda jársz nézelődni? Szóljál, tolok valami húsdarabot az asztalról :)
    Amúgy honnan vagy jólinformált a rendszerről? Tettek már ki a teszkóba is kioszkot?
  • Moby
    Az nem jó, ha a sony bénázása kell ahhoz, hogy örülni tudj az xbone-nak.