176878

-
Játék akciók Live-on: LINK -
Ez horror. Fix 30ra be kellett volna lőni ( persze csak kellett volna ezek a programozók képtelenek rá ) -
Titanfall Frame rate test
Van ám itt drop ecsém. :D -
piamania #147674 Hát az agyam eldobom.Végre megérkezett az utalás a PayPal-omra,most venném meg a 2 játékot game.co.uk-ról.Bent van a két játék a kosárban, rámegyek, hogy Checkout, lemegyek alulra, hogy hozzáadjam a kártyát, következő oldalon kiválasztom a PayPal-t, majd Mentem az adatokat és nem enged tovább, mert hogy adjam meg a kártya típust....Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj? -
K1 vagy Box jobban érdekelne ( instantinálisan buyolnám elő ), de mivel nem lesz más és ha jó pontokat kap akkor jöhet ez is, csak mivel birkózás is benne van amit játékban nem lehet noörmálisan leszimnulálni számomra rontja az élményt. Mivel gondolom és látom hogy nextgenre húzott Fight Night engine van alatta így a fizikával nem lesz gond, az a legélethűbb ami eddig valaha is megjelent verekedősbe, még részletesebb ütközésmodellel ( nem mintha eddig nem lett volna kb hibátlan ), de talán a dinamikán és a természetességen csiszolnak, és a karakterek kinézete is részletesebb lesz.
Ha érdekel a téma, akkor ajánlom neked a FN Championt. Van benne story mód, amit érdemes letolni és utána is akad benne még nagyon sok minden. Pár ezerért be lehet szerezni már.
-
Bruce Lee trailer... vót' vagy 2 mp-et :-(
Amúgy ez a game pl. érdekelne... -
besírok az unlockolt frém-divattól :(((((( -
Ezek az animációk 
-
Az nem fog menni mert nincs mivel
-
alakul alakul...
És mi van holnap????Igen igen Kinect sport...Hétvégén már megvettem a Just dance 2014 et.Raktam fel videókat facera a haverok szakadtak a röhögéstől

-
Hállelúja!
A feltöltésre a XO-s YouTube appon keresztül lesz lehetőség, itt egyetlen gombnyomással felküldheted a kiválasztott videót a saját YouTube csatornádra. Plusz: ezentúl Snap módban is nézhet YouTube videókat, kitűzheted őket a dashboardra, és media achievementeket is szerezhetsz velük.
Eddig ugye
1, X1en felvesz
2, X1en renderel és feltölt skydrive
3, PCre letölt
4, PCről feltölt youtube
-
Ettől függetlenül elég fapados és a képtörős 20-40 közti fps hulladék. Tegnap GTA5öztem és abba is van olyan szép napsütés ( lenszflér vagymi ) effekt mint a nextgen Titánba, ebbe meg semmi sincs ahogy nézem. Na márha ha a GTA tudja 100 kilóméteres terepen, akkor ezen az 5ön is kellene.... Amit látok rajta hogy össze lett csapva valami, nem véletlen nem mutogatták eddig és nem véletlen csúszott ennyit. Olcsó és gyenge port. -
Unlockolt 30 elvileg.
-
és ez 30fps-el megy?!?! -
Egy videót tolhatnál róla. :D -
Még nem,de ahogy nézem lehet hogy annyira nem is akarom. 
De azért lehet este beteszem meglesem...
-
ez nagyon gáz -
vg #147660 Miért? Olyan mint a bf4 vs nextgen. Játszható, egész jónak tűnik, csak meg ne lásd az újgen gépen. -
Nagyon kopár, élettelen az egész. -
Titanfall Xbox 360 gameplay
Háttőőő.
Ezek szerint vannak már szerverek. Harlekin kipróbáltad már? -
piamania #147657 Köszi! -
ThX :) -
Ha jól rémlik akkor kiválasztod a checkout-nál, hogy új kártya hozzáadása és akkor ott lesz, hogy paypal. -
piamania #147654 HEllo!
Most rendelnék először games-ről, kiválasztottam a játékot, rámentem a checkout-ra, de nem tudom sehol kiválasztani, hogy PayPal-lal fizessek.Valahogy hozzá kell adni a PayPal fiókomat?Segítenétek?köszi -
Azé bazze rendelsz és eladsz? :D -
nekem ami kéne, az pont nincs :( (alone in the dark ps3ra, az a superior verza, a béna pc/360as irányítást állítólag abban erősen megreformálták + top spin4 360ra) -
Az a baj, hogy alig van 1-2 fontos játék és már kb mind megvan vagy nagyon szarok.
+3 font postával nekem most nem éri meg rendelni. -
Szevasztok! Mezei kis jack dugós fülhallgatót lehet csatlakoztatni valahogy a kontrollerhez vagy csak a microsoftos headsetekkel üzemel?
-
Game.co.uk-n olcsó játékok!
1-4 font-ért, sok fasza játék 1 fontért már vehető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I
Gears 2 Steelbook, nem gyengén fogyott el. :D -
Bodrey #147648 Sziasztok!
Csak egy gyors kerdesm lenne, ha itt kint Angliaban veszek a konzolomra progit, az nem akadaly. Csak az amerikai kodolas nem megy itt europaban, igaz?
Elore is koszi
Kellemes napot (itt eleg s..r ido van) -
Anyósékat megkérdezem,esetleg tudnak e valakit és akkor hívlak.
-
Szia Harli, tefigyeeeeeeejjcsaak ... most kedden (április 08.) dél angliában járunk cimborámmal teherautóval és feldobnám a kérdést: nem tudsz valakit odaát, aki akarna UK > HU irányban költözni, bútort, dobozt, nagyobb mennyiségű privát cuccot, ilyesmit küldeni, szállíttatni? Vagy akár útközben is ...?
Southampton > M3 > M25-26 > M20 > Dover > Luxemburg > Mannheim > Nürnberg > Budapest
Ez lesz a visszaútvonal, odafelé nem valószínű, hogy bármi beférne, mert egy költözéssel lesz tele az autó. 3.5 T zárható dobozos teherautó, rakodást is vállalunk ha kell. Raklap XBOX ONE-nal nem foglalkoznék inkább :D de szállítandó egyéb cucc jöhetne. -
"Titanfall - 30 fps fölött Xbox 360-on"
Gondolom stabil 31 FPS lesz. -
Tőlem aztán fosládának is hívhatják őket...Na várjunk le is védetem gyorsan úgy is mindig így hívom őket. 
Macccy szeretnél tittanfall-t?
-
Persze, aztán egyszer majd arra ébredsz, hogy nem is xboxod van kétféle is, hanem yboxod. :D -
vszeg baleset érte az xbox technologies összes vezetőjét ... -
semmi...eltelt 13 év...
-
Ebből mi lett végül? :D -
ajajaja a tittanfall 4.1 giga tisztán 360-ra.Egyre izgatottabb vagyok,hogy milyen lesz 360 on.
Viszont baszná meg,hogy várni kell keddig mert nem mennek a szerverek... -
Warface (f2p) x360 teszt
Első nap. Patchel egy órát, nem sikerült megnézni, hagytam töltögessen.
Második nap. Acc kreálás után can't connect.
Harmadik nap. Acc kreálás után can't connect
Töröltem a 'csába.
Crytek