176878
banner
  • DarkSector
    De basszameg az arra van hogy normális töltés legyen a textúrákak nem? akkor mit akarnak optimalizálni rajta? mármint a grafikán? nemcsoda ha ocsmány lesz.
  • davidka003
    Az egy dolog, hogy te nem hallottál erről. Már 1 hete ez a téma Prohardveren.
    Nem lehet telepíteni a lemezes verziót. Nyilván ez miatt nem lehet megvenni digitálisan se. Nevetséges.
  • DarkSector
    Szerintem valami zavar van az erőben.

Én olyat olvastam hogy DIGITÁLISAN nem lehet majd megvenni és letölteni, olyat nem hallottam hogy telepíteni ne lehetne.
  • davidka003
    Szerintem is kapják be. Idióták és nincs benne ráció. Mi a faszért nem engedi felmásolni? Úgy szar ahogy van.
    Ráadásul multi játék, biztos nem fogom 100 órát járatni az olvasót csak azért, mert faszok a fejlesztők.
  • vg
    Titanfall X360 = nem lehet installálni HDD-re. Instant kuka.
  • Tyrant01
    Na akkor írok a fórumra, hogy ne 5-re vigyék le, hanem szedjék ki belőle
  • Harlekin
    X1 titanfal update!
    Kapott a játék privát meccs lehetőséget
    Lejjebb vitték 5 re 50 ről a gooser chalnget a szintlépéshez.
    Na ez a jó hozzá állás készítő oldalon.
    A game fórumon kéri a jónép a dolgokat 1 hétre rá beleteszik a játékba.
    Fasza!!!
  • DarkSector
    zavvi 10% valakinek?
  • Totti5
    Halo 4 komjuniti képek

• Botond #147708
    És ha lépnétek egy merészet és tényleg felhívnátok a supportot (annak ellenére, hogy több helyen is ezt javasolta a rendszer), hogy mi van ilyenkor? :)
  • Myselor
    ott is az volt.közben kiderült hogy beaktiválta neki csak nem nézte meg...mivel hibát írt gondolta nem sikerült.na mindegy minden oké azért kösz:)
  • vg
    És ha bedobnád xbox.com oldalon? Egyből nem lenne hiba, és csak simán be kell lépni a géppel.
  • bacaelit
    Próbálkozzatok később. Nekem volt hogy csak egy hónap után tudtam aktiválni!
  • Myselor
    sziasztok valaki a napokban aktivált be live gold kódot?mert öcsémék 2 napja nemtudják .pedig jó a kód 3hónapis kiírja hogy redeem és utána van probléma.de nincs felhasználva.egy hibakódot ír és hogy próbáld meg később,microsoft service stb.
  • davidka003
    Ja nem, látom vannak régebbi kommentek is.
    Mondjuk jobban örültem volna olyan játéknak ami nem a mostani GOLD-os játék.
    Halo Reach, Gears 3 ilyesmi. :D
  • davidka003
    Bírom az idióta Gamestart. Akkor rakta ki a hírt amikor már nem is működött a dolog.
    Hitman: Absolution - mindenkinek ingyenes! (frissítve)
    2014. április 9. 20:18
  • DarkSector
    Nem tud valaki eladó olcsóbb használt Silent Hill HD Collection-t?
  • davidka003
    Már rég leszedte mindenki aki látta. (azok akik éppen dolgoztak vagy ilyesmi azok beszopták sajnos) Ez ilyen. Nekem is volt már, hogy lemaradtam csomó dologról.

Én megvettem USA és magyar acc-al is.
  • DarkSector
    Ja nézem éppen 4990ft.
  • Tinman #147698
    Nem is tudod leszedni Gold nélkül...
  • DarkSector
    Vicces hogy ingyé van mert Gold-hoz kellene csak ingyen lenni.
  • wollnerd #147696
    Sajtó ide, vagy oda. Ha mondjunk én (vagy bárki a fórumból) fedeztem volna fel ezt a súlyos biz. rést, akkor is azonnal közöltem volna ez a hibát és igazán megköszönték volna mert ők sosem jöttek volna rá... Sztem ez a lényeg.
  • DarkSector
    Yeee. :D
  • Tinman #147694
    Letudtátok szedni?

GB acc = 14.99 GBP
    Hun acc = free, de errort dob.
  • Totti5
    Új pálya a Forza szériában és nem is akármelyik!

Ez valami csodálatosan gyönyörűen néz ki! Azok a részletek mindenhol!

Csinálják csak, jöjjön a következő 2 hónap múlva. Forza 6ra összell a tartalom rendesen ( már ha nem vesznek ki belőle..... )
  • Totti5
    Most mér, 5 évesen az MSt írta le, 1 évesen valamelyik mobilgyártót. Ezek szerint anyja hasában volt amikor a Sony PSN-t feltörték. Egyértelmű ki volt.
  • Renjike
    Az úr áldjon észrevételedért ! :D
  • Bercy #147690
    UK account-tal is ingyenes :)
  • Botond #147689
    Apja szakmája is ez, szerintem ő jött rá, de annak nincs PR értéke, szóval inkább azt mondta, hogy az 5 éves fia volt, hogy bekerüljön a sajtóba. És sikerült neki a terve.
  • Seth
    Összevissza nyomkodom a gombokat, véletlen eltalálom a megfelelő gombokat = pro hekker az 5 éves gyerek. Váó!
  • davidka003
    Szerintem valamelyik rendszergazda félrenyomott valamit. :D
    Ha direkt lett volna akkor már tele lenne vele az MS oldala is.
  • Totti5
    Jobban elhinném a történetet ha az apja nem hardkór szakmabeli lenne.
  • Botond #147685
    Akkor este le kell töltenem a sajátom, mert általában ilyen húzások után pár nappal eltűnik a storeból. Mondjuk vicces, hogy 15ig az a gold ingyenjáték is, nem? :D
  • davidka003
    Hitman Absolution ingyenes és nem kell hozzá GOLD.

USA acc-ommal megvettem de magyarral is ingyenesnek írja.
  • wollnerd #147683
    Ötéves gyerek törte át az Xbox védelmi rendszerét Nem semmi! :)
    Sztem ezért (is) jött nekem egy system update vasárnap. (Van jön egy újabb a közeljövőben.)
  • DarkSector
    Jah Devil May Cry HD olcsó, Hitman HD olcsó..

Silent Hill basszameg meg 6000
  • arty
    Dragon's Dogma Dark Arisen 2217ft (gold kell) agyalós lehet esetleg :) (nem nekem)
  • arty
    magyar elárazás

usákoknál mindhárom 6.59$ ugye...
  • DarkSector
    Gears of War 1 = 2000ft
    Gears of War 2 =1000ft
    Gears of War 3 = 2000ft

• DarkSector
    Baszki és nem is kevés!
    csak szar az oldal.