176880

-
Hunvanazmég?! -
Kövi havi live játékok? -
Istvandorf #147877 Valóban komoly én is attól félek hogy dugig lesz átvezető videokkal japó stilus szerint. Játékmenet meg a fele csak.
Most nyomtam Black ops 1,2-t. A graf helyén volt, de ezzel a visszaemlékezős koreográfiával lehúzták (legalább is nálam) -
PONT ezt néztem ma :) nekem tetszik, eddig pedig absz. nem érdekelt! -
ez tutira egy grid2+alldlc remix lesz, álá dirt showdown :( -
Ez fasza lesz
-
június 27 nem lesz nextgen
Nem értem, hogy minek és miért és miért kellett akkor a GRID 2. De biztos van benne ráció, meg abban is hogy 10 milliós nextgen bázisra nem dobják ki, amire egy Forzán kívül nincs autós játék, de biztos nem lenne értelme és pl senkinek nem kell autós játék PS4re...
Csak azt tudom elképzelni hogy a Grid 2 nem hozta a számokat és ez egy tűzoltás jellegű rész amit gyorsan összeollóztak abból ami már megvan, beletették azokat a dolgokat amik kritika / közönségkedvenc és futnak még egy kört hátha jól profitál.
Akár jó is lehet ha kormánnyal nem olyan gyatra mint a Grid 2, más esetben nem túlzottan érdekel. -
Ez szubjektív. Én csak annyit akartam mondani, hogy ez is azt támasztja alá, amit a múltkor mondtam neked, hogy a casual kinectes ugrabugra az nagyon nagy piac. Sokkal nagyobb, mint a hardcore fps és felbontás számláló arcoké. A múltkor is kifejtetted, hogy szerinted kinect szar, minek erőltetik, hát ezért. Mert sok embernek nem szar és viszik rá a cuccokat, mint a cukrot. -
Próbáltam én szerintem ezeket a táncikákat, borzalom.
Kicsit szomorú vagyok emiatt a listát nézve, pláne h nagy kedvencem (R6) ennyivel rosszabbul szerepel(t) :) -
NBA 2014 akció Live-on nevetséges. Így, hogy a nextgen-re koncentrálnak már bőven lehetne akciózni a régebbi címeket 360-ra. Csomó arcade játék árát le lehetne nyomni 66%-al. -
Legtöbb Wii-re ment el, a maradék meg ps3 és 360. -

-
De a sok franchise között az egyik legfontosabb a casual ugrabugra vonal, ezen mit sem változtat ez a hozzáadott infó. Amúgy kiváncsi lennék mi az arány a három platform között. Meglepődnék, ha 1/3-nál több lenne a ps3+wii együtt. -
vg #147866 Nekem már egy ideje megvan ps4-re a 4-és rész, és egyszerűen nem volt kedvem elindítani. De úgy egy hete elkezdtem vele játszani, bazzz, már a menüben a nyitózene... Egyszerűen kurva jó, pedig én mindig utáltam az AC játékokat, de ez össze van téve rendesen. Tuti megveszem a következőt is. -
Wii, Ps3, 360 -
Címlapról
A minden létező platformra megjelenő assassin creed sorozat az első, a csak kinectre készült ugrabugra a második, minden más utána messze leszakadva. -
Az max 900p lesz. -
Megint NBA2k14 a heti gold akciós cucc. :( -
Arra leszek kíváncsi hogy ki e hagyják a nextgent, vagy kijön arra 60 fpsel 1080pben. -
vg #147860 Kíváncsi leszek eléri a Shift 2 szintet. Főleg a belső nézet, ha lesz egyáltalán... -
Brazil eurogamer leakelt képeket, s 360,ps3,pc-re írja. Holnap kiderül hivatalosan...
-
-
2013.08.27. Áttétel Áttétel Kiegyenlítve Microsoft Points 3 540 Pontok
2013.08.27. Microsoft-számlajóváírás Jóváírás Kiegyenlítve Microsoft-fiók -11 890,40 Ft HUF
na, ez lehet a váltás időpontja, ezután nem látom h vettem volna pontot... tehát ELVBEN jó vagyok 2015 junius 1.-ig (6707ft-om maradt)
aki ekörül/után vett, az viszont igyekezzen kihasználni az akciókat ;) -
http://support.xbox.com/en-US/billing/microsoft-points/microsoft-points-retire-faq
namost akkor ezt nemtudom :(
van 1 éves határidő is, amit nemtom mire érvényes :( mert ugye én a pontot már nemtom az átváltás előtt v után váltottam át :((
bazdmeg MS :(((( -
na, csak átnyálaztam xbox.com-ot
eleinte ugy volt, h 1 év alatt lejár, most uj a szabály: 2015 junius 1.-ig van idő elkölteni -
N0rbi san #147854 Dragon Keep a legjobb. meg a 2x +11 LVL -
2015-ben jár le arról volt szó, nem? -
azt nem tudja valaki, hogy a pontokból lett pénz most akkor lejár áprilisban vagy sem? -
Borderlands 2 höz van olyan kiegészítő amit érdemes most beszerezni és 1000ft alatt van?
-
tuti nem :((
pedig adná magát, h ilyen játékoknál minden közös legyen - pályák, leaderboard, stb -
Microsoft trademarks "Eden Falls"
Pár koncepciós kép van már
-
Jah jut is eszembe ez most a vércsoportot és kromoszómákat jelöli!
-
Nagyon jó!
Le is baszom az asszonyt,hogy nem így dekorálta a lakást...
Jövök nemsokára csak jelenleg az agyamba küzdelem folyik az életben maradt agysejtek és a halottak között.Jelenleg silent hilliek állnak nyerésre,de adtam gyógyszeres támogatást az életben maradtaknak.Nem kellet volna az utolsó whisky ez már biztos(meg a jó pár előtte lévő se)...
Ja és boldog nyúlt mindenkinek!
-
Tyrant01 #147846 -
A pályaszerkesztés cross platformos lehet? vagy ez túl meredeken hagzik? vagy teljesen elszeparált minden platformon... mert a 360as közösség óriási és amit leműveltek Evoval az eszméletlen volt, abból kimaradni nem lenne jó. -
redlynx odacsapott - 360on is maximálisan állat lett, a nextgen pedig csodaszép :) -
The Xbox One, PS4 and 360 releases deliver a pure 60fps experience for most of the way, only letting things slip when alpha appears on-screen.
Megnyugodtam, de hogy nem 1080p az megbocsájthatalan. -
Season pass miatt lemezest választottam, és remélem min. olyan minőségű DLCk lesznek mint ami az Evolutionhoz voltak, bár ez is most 6 DLCre szól, ami soknak tünik, amikor az EVOhoz csak kettő volt de az masszív. No majd meglássuk... persze a digit + season is kb annyi, de ha már van lemezen is akkor miért ne azon, még sem csak rideg bitek. -
Sziasztok!
Szerintetek US profilon mért nem bírok paypalal vásárolni?
Beállítottam a profilomhoz mindent megcsináltam az összeg is megvan de nem enged vásárolni mi lehet a gond?
Valaki tudna benne segíteni?
-
Na azért ez nem egy karácsonyi ajándék bontási meglepetés nap!Hogy a dobozba most lesz quad is! 
Viszont szerintem jobb lett benne a fizika.Jópofa dolog ez a trükk dolog Ellenben igaz nem néztem,hogy lehet e állítani,de hiányolom a test súlyváltás fokozatosságot...