176879
banner
  • arty
    "Ha valaki így másol akkor szentélyt emelek neki,"

és amikor így: #147998 ? :(
  • arty
    Call of Duty: Patriots ????

húzzon már el a 'csába az activision!! :(
  • davidka003
    Jó lesz.
  • Totti5
    Pontosan, a COD mindenkit csak lemásol, a Crysis, és a Killzone forradalmi egyedi öteleteken alapult.

Ha valaki így másol akkor szentélyt emelek neki, mert ez mindent kocsikáztatni fog megint.

Így kell odabaszni.
  • The Protector
    Nah,most meg cod crysis-t csinálnak.Innováció meg eredeti ötletek az van.
  • Totti5
    Felteszik megint az i-re a pontot. Ez brutál!
  • Harlekin
    Lehet,na de az nálam kimarad,mert az első cirka 10-20 faultos akadálynál kikapcsoltam minden hangot.Az volt számomra a legidegesítőbb ahogy indulásnál ugyan az az 1 mondat és melle a pontosan ugyan az az ambient kb 5 másodpercenként ismétlődött.
  • Seth
    Ráadásul valami sötét sztorit is sikerült belevinni, az állandóan dumáló AI-k elárulnak ezt-azt :)
  • DarkSector
    :)
  • Harlekin
    Minden pálya végén mindig meghal,de ettől csak betegebb befejezések vannak.(lávába esik,elüti valami,szétzúzza valami,stb)
  • Botond #147989
    Letöltöttem, majd vmikor nekikezdek. :)
  • Totti5
    Hány db júzer kreált pálya van X360on track central szerint?
  • DarkSector
    a végén mit elrepül. :D
  • Totti5
  • DarkSector
    ki akartam probálni a smartglass-t a Ground zero-hoz de szarakodik, nekem semmit nem mutat.
  • Harlekin
    Bazzze ma itt volt az 1ik haverom.3 hete könyörög,hogy szerezzek neki 1 eladó 360 as gépet.Végre lett 1 fasza jasperes gép.Eljött,hogy megbeszéljük mi legyen,hogy legyen virágbolti.
    Lebeszélünk mindent...
    Kifelé menet mondom nézd meg mit tud az X1 nézi a CoL-t majd mutatom a forzát és a végén na mondom ez a Titan fall.
    Na erre közli ha nem gond akkor neki inkább X1 kell.Mondom bazd meg most hívot,hogy a konzol világból megrendelte titanfallal!
  • Renjike
    Első vh: végre egy téma ami még érdekelhet is . :D
  • Totti5
    COD pletyik

- The official name of the game is Call of Duty: Patriots.
    - The setting is going back to the roots of CoD and will be set in a fictional version of The Great War (World War I).
    - There will be more of a 'Fantasy' element to the game - One example we have been given is the fact that one of the main characters is from a previous CoD game, but in an alternate reality.
    - The single player mode can be done via Co-Op. However, this can only be done online
    - The game will only be developed for PC, PS4 and Xbox One - There is no chance of a WiiU or last-gen version.
    - The release data is currently scheduled for November 14th 2014.
  • DarkSector
    Az odabasz azért. :D
    Van megosztás? :D
  • Tinman #147980
    Na csak várjatok, míg lesz nextgenem :-D
  • Moby
    Ez így van ps4-en is, de élni ezzel én pl. nem tudok, mert olyat nem találnék, aki ugyanazokat venné, amit én, én meg nem akarok minden fiszfasz szemetet megvenni, csak azért mert féláron van.
  • Totti5
  • Tinman #147977
    Pedig Dust-on nagyon ajánlom.
  • Harlekin
    Ez egy nagyon nagy jóság itt x1 en. Nuladik napon a 60 dolcsis játékokat fejenként 30 dollárér vesszük cirka 6800 ft-ér.Ha lemezen vennénk meg kb ennyit buknánk amikor eladnánk fejenként tehát így a legjobb mert "örökre" a miénk marad és nem kell bajlódni az eladással...
  • Harlekin
    Már így is vezetsz,mert ebbe nekem vannak kölcsön gamák is.

Viszont Uplayen vegyél fel friendsnek,mert nem tudok ajándékot küldeni különben!Pedig gyártottam neked 1 szép nagy gyémántot.(acsi)
  • Tinman #147974
    Wow! Ezt nem tudtam, már megérte kérdeznem, thx :-)
  • Harlekin
    x1 re is csak azért ennyi mert itt minden játékot 2 en veszünk közösen teljes értékűként.Tehát feleződik az ár.Igaz ezt 360 on nem tudod sajna megtenni,mert ott is tudod 2 profillal használni,de nem így mint itt.Itt 1 storon megvett játék 2 különböző boxon 2 különböző profillal totálisan egyszerre akár multiba is működik plusz az összes dlc hozzá,ha van.És nem kell hogy a másik profil be jelentkezve legyen az ellenkező boxon.
  • Tyrant01
    Én 16 játéknál tartok, vennem kell valamit, hogy utolérjelek
  • Tinman #147971
    X1-re annyi?

X360-ra sajna majdnem 2x ennyiért látom, pedig 1680-ért X360-ra vinném én is instant!
  • Botond #147970
    Dustot megnézem, de nem hoz lázba, SR3nak viszont örülök!
  • Harlekin
    Child of Light na ez valami bámulatos alkotás lett.Főleg 1680 ft-ér!!!!!Nem nagyon szerettem ezt a körökre osztott dolgot,de itt valahogy magával ragadott.(Rájöttem,hogy az AC miatt már ült ez a dolog benne a jó oldalon)
    A grafika az valami csoda oly mértékbe látszik a törődés az odafigyelés,hogy ezt a képi világot hozza,hogy az hihetetlen.A zenéről nem is beszélve a legtöbbször minden játék alatt pár óra után kikapcsolom az alap zenét mert untat,na de ez nem itt szinte várom.Pedig zeneileg nem 1 nagy kunszt,de még is.Annyira a fülembe maradt,hogy leültem a szintetizátorhoz és elkezdtem zenei alapnak legyártani.Meg,hogy meglegyen a dallam.

Tegnap alig alig tudtam abba hagyni.

"S mindjárt itt a Wolfi és a Bámuló ebek. Csak is a semmi nem jó és nincs semmi játék nextre(tm) jegyében!"

Pont tegnap számoltam össze 17 játékon vagyok túl vagy elmerülve éppen vagy csak éppen belekezdve xbox onen.
    Azt hiszem ez az elmúlt 4 hónap így nem az unatkozással telt el.Mint ahogy azt itt sokan gondolnák és erőltették az agitációikat.
  • TomStorm
    Soul Suspect 0day,MotoGP meg reménykedek,hogy jó legyen(sokkal jobb legyen mint az elöző részek).Többi nem érdekel
  • DarkSector
    :D
  • Totti5
    Ez is megjelent!

Húzós hetek jönnek. Már most gyűlnek a lemaradások: Strike Suit Zero, Child of Light

S mindjárt itt a Wolfi és a Bámuló ebek. Csak is a semmi nem jó és nincs semmi játék nextre(tm) jegyében!

+ Május 9 - Bound by Flame ( ami nagy zsákbamacska )

Ebből meg megint itt van egy jóféle tréler ( júni 6 )

+++++ EA Sports UFC - júni 20

+ Sniper Elite 3 ( első kettő fasza volt ) - júni 27
    + GRID Autosport ( PCn kormánnyal ha jó lesz akkor bodottá ) - júni 27
    + MotoGP 14 ( szeretnék benne hinni, s majd jön a pofánszarás az olaszoktól... ) - kitalálja valaki hogy júni hányadika ?????

Mi lenne, ha dömping jönne????
  • arty
    lehet h ingyenes hétvégén én is megnéztem anno :D de hátha azóta változott az ízlésem! :D
  • DarkSector
    Nekem pc-n volt hozzá szerencsém.....pfúj!
  • arty
    lenne goldom, megnézném én is - ezért viszont nem lövöm el a hónapjaim :)

neked viszont boldog lila-bráner napot majd :D
  • Totti5
    A Zoo Tycoon Xbox One verziójában lehetőség van közösségi kihívások teljesítésére, aminek eredményeképp a Microsoft pénzt adományoz különböző fajmegőrzési programok számára. Az első ilyen kihívásban a játékosok a szumátrai tigris megmentését tűzték ki célul. A feladat ezer ilyen tigris szabadon engedése volt a játékon belül - a cél teljesült, a redmondi cég pedig 10000 dollárt (2.2 millió forint) adományozott az Állatkertek és Akváriumok Szövetsége (AZA) által üzemeltetett programnak.

, ezt a játékot mindenkép be fogom szerezni. Hiánypótló.
  • DarkSector
    Faszba, igazából egyik sem érdekel hogy őszinte legyek. :D
  • Totti5
    Na végre, SR3 nincs meg. Nem mintha kellene, de hátha.