176877
banner
  • Muttley
    óóóócsóbb lesz a KexBox VÁN - szemétdombra kerül belűle a Kinect

na 1 lépés előre :)
    még kb 1.5-2 év és veszünk :)
  • DarkSector
    oks de a 3-4-ből 1 ha érdekelt. :D
  • arty
    3-4 havonta járt ;)
    bár számomra is inkább a megveszem ami tetszik a választott út, de aki PONT a psn kezdetekor csöppent bele, az anyagilag elég jól tudott járni - feltéve, hogy nincs birtoklási vágya (ellentétben pl velem :D )
  • DarkSector
    őőő hát 3-4-et igen ami aztán a pocomon maradt 1 év után is. :)
  • arty
    évi 12 ezerből aligha vettél volna annyi jó játékot, amit a psplus mellé kaptál (HA(!) jókor vetted a gépet és elsősorban ps3on nyomsz mindent)
  • DarkSector
    Sőtt eladom a gecibe inkább a Live kódjaimat.
  • DarkSector
    PS3-on én az ilyen PSN+ lofasz bérlést sem használtam idiótaság az egész az mellett hogy 3-4 ezres játékok vannak benne, inkább megveszem őket, a PS+ árából.
  • DarkSector
    Oksa Akkor ellövöm a büdös picsába az ingyen goldjaimat amíg lehet.
    Nekem magyarul ezt jelentette a szöveg.
  • davidka003
    Mikor megláttam, 3-szor elolvastam mire elhittem. (will not stay on your account)
  • Totti5
    Ennek nincs jó oldala : BÉRLÉS, nem az enyém. Eddig is ellene voltam, ezután is. Valszeg mivel minden lényeges cím ami érdekel meglesz, ez nem fog érinteni.
  • TDC Geronimo
    Nézd a jó oldalát. Ezután talán már nem ilyen 6 éves 2 dolláros játékokkal szúrják majd ki a szemed
  • Totti5
  • davidka003
    Xbox Live is going the way of PlayStation Plus—starting in June, when the 'Games with Gold' program launches on Xbox One, free games downloaded with the program will not stay on your account if you deactivate Xbox Live Gold.

So if you're an Xbox Live Gold member, you'll be able to get free Xbox One games every month—you just won't be able to play them once you stop paying the monthly fee. In other words, Xbox One's 'Games with Gold' will work identically to Sony's PlayStation Plus program.

On Xbox 360, the Games with Gold program will work the same as it did before. Games you downloaded for free will remain on your account
  • davidka003
    Már csak az a kérdés, hogy weben megvehetem a ONE-os játékokat úgy is, hogy nincsen jelenleg ONE-om?
  • Harlekin
    Bazzze sőt lehetne ingyen is!!!!

Biztosra vettem,hogy ez lesz a séma.

Eddig ment a sírás,hogy a kinect miatt drága az x1 és,hogy ez miatt szar.
    Most lesz kinect nélküli és még mindig megy a sírás,hogy lehetne olcsóbb...

Kiváncsi vagyok mennyien veszik meg ÍGY akik azt mondták,hogy na majd akkor ,ha már nem lesz kinect hozzá és olcsóbb lesz.Mind a 2 álmuk valóra vált lehet előrendelni!!!!Szavuk nem lehet!!!!

Kíváncsi leszek most mi lesz a következő ürügy a nem vételre!?

(Dark ez nem személyesen neked megy csak nagy általánosságban a múltra)

És ebben tudjátok mi lesz a legjobb,hogy MS kiszór 1 valag kinect nélküli gépet,majd amikor már jó sok elfogyott elkezdi belerakni a játékokba a kinect nélküliségből eredő hátrányt.És dupla áron árulhatja a kinecteket mint amennyivel most olcsóbban adja a gépet!!!Nagyon jó!!!Remélem így lesz!!!
  • Moby
    Soon...

:D
  • DarkSector
    Fasza de lehetne olcsóbb kicsit.
  • Totti5

Xbox ONE ( kinekt nélkül ) - 399 dolláros (349 font, 399 euró)

Június Xbox 360 Gold játékok

Dark Souls
    Charlie Murder
    Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Június Xbox ONE Gold játékok

Max: The Cursed Brotherhood
    Halo: Spartan Assault

Xbox ONE Deals with Gold

50-75 % árcsökkenés - Forza 5 & Ryse

Xbox ONE - nem kell ezentől GOLD az APP-okhoz pl Explorer, Twiccs, oneDrive, Skype stb...
  • TomStorm
    Hard-on sokkal tovább tart a játék,érdemesebb.
    Normal módban kezdtem először de úgy 1-2 óra múltán észrevettem,hogy közel nem vagyok egyszer sem,hogy meghaljak:)
    Hardon már tényleg az is számít harcban,hogy kire mit Castolunk és a mana/hp-t adó virágok úgy vettem észre nem is "termelődnek(ha jól fejeztem ki magam:)" újra.Ja és a társunk sincs szintekkel előrébb
  • TomStorm
    Engem is lenyűgöz a játék.Szó szerint meseszép:)
    Simán megcélozták vele az idősebb korosztályt is.Remélem lesz folytatás ill.kiegészítő
  • Totti5
    Hardon!
  • davidka003
    Hardon nyomod?
    Easy-n kezdtem de lehet átnyomom inkább hardra ha úgy jobb.
  • Botond #148178
    Ja, és még annyi, hogy a játékoknak két fajtája van, amit írtam, hogy xbox liveról letöltöd a vinyóra és játszol, ezek szoktak akcióban lenni, de ez a géphez/accounthoz kötött, nem tudod kölcsönadni, kölcsönkérni, eladni, amikor meguntad stb. Szóval néha van vmi olcsón, de akkor az annyi, és a tied, csak a tied. Meg van a dvd-s, ami többnyire drágább, de amikor végeztél, akkor eladhatod, ha nem adtad el akkor is tudsz cserélni, kölcsönadni, kölcsönkérni, stb.
  • Botond #148177
    Először is, ha warez érdekel, akkor tekintsd tárgytalannak amit írok, és arról sajnos nem is tudok semmit, szóval abban majd a többiek talán tudnak segíteni, bár a topik no warez fejléce azt sugallja, hogy talán ők sem.

Szóval, ha eredeti dolgokkal akarsz játszani, akkor először azt kellene belőni, hogy mennyit fogsz játszani. Ha sokat, akkor gyorsan fognak pörögni a játékok, ha keveset, akkor lassan. Az online felületen most hogy fut ki ez a generáció sok akció van, így fillérekért lehet játékokhoz jutni, amiket csak a bolond nem vesz meg, és kis vinyó hamar tele lesz, ha csak gyűjtöd és nem játszol velük.

Ezért a 4 vagy 250 vagy 320 kérdésre az a válasz, hogy ha sokat játszol, akkor 250est vegyél, ha keveset, akkor meg 4 gigást, és vegyél hozzá egy 320as vinyót.

A kinect nem kinect kérdésre meg az a válasz, hogy egyrészt mennyi pénzt szánsz a cuccra, illetve hogy mekkora a nappalid, van e család (feleség/gyerekek), és mennyire vagy nyitott az ugrabugra bohóckodásra. Ha van a tv előtt 3-4 méter hely a nappaliban, és van család is, és néha nálatok van a baráti kör szilveszteri bulija vagy ilyesmi, és van is felesleges 30-50 ezred kinectre meg értelmes játékokra hozzá, akkor szerintem megéri, ha ezek közül egy vagy több is hibádzik, akkor első körben nem érdemes erőltetni.

És végül milyen gép kérdés. Szerintem csak vékonyat. Ebből van a 360S (slim), és az 360E (elite). A slim a korábbi kiadás (nekem is az van), ezt már tudsz használtan is venni, az elite meg a legutóbbi ezt kapod a boltban most a csomagokban. Itt ugye ennyi a titok, hogy ha használtan veszed akkor S, ha boltban akkor E.
  • davidka003
    Xbox akciók

LIGHTNING RETURNS FFXIII
    4500 Ft és GOLD se kell hozzá.

Deus EX: 1300, Dungeon Siege 3 szintén. Stb...
  • orichalcos
    AMúgy fake, mit keresne ott a Watch Dogs, mikor már show előtt megjelenik. :D
  • Pipör
    igen próbálgattam keresgetni de így nem nagyon találtam, hát mondjuk szükség lehet 250 ill 320 gigásra? vagy jó a 4 is? ára miatt kérdezem. slim vagy sima, kinectet venni érdemes?
    leginkább autós játékok érdekelnek na meg gta 5, dragonball
    mi a típusában az E jelőlés
  • davidka003
    Ajánlottan kb 510 Ft a feladás. Csak gondolom beleszámolja a csomagolást is.

• Totti5
    Én eleve ha eladok azt a 300 forint postát kifizetem nem azon múlik... 600 forint amúgy is óriási kamu...
  • davidka003
    Mikor Mortal Kombat-ot akartam venni kb másfél éve akkor mindenki 4 ezerért árulta +posta. De tényleg 5 ember árulta 4k-ért.
    Mindenkinek írtam, hogy ingyen postával vinném is, rögtön utalnék.
    Mindenki visszaírt, hogy többet ér a játék, annyiért nem eladó.

Hirdetgették 1-2 hónapig mire jött egy új srác aki odaadta 4k-ért postával. A tanulság az, hogy aki alkudik de rögtön fizet annak oda kell adni. Én is úgy szoktam. Inkább odaadok valamit 500 Ft-al olcsóbban csak ne kelljen még hirdetgetnem hetekig.

Nem tudom egyesek miért ragaszkodnak betegesen a fix árhoz. Főleg nagyobb összegű játéknál meg sem érzi az ember ha enged 5-600 Ft-ot.
  • Totti5
    Ott van, csak nem lenne a színpadon a lista szerint.
  • Totti5
    Bőszen árulja a boltos még mindig a Thífet ugyan úgy 7k, a 600 forintos pk nincs kiírva. Naponta uppolja. Én elvittem volna multkor és túl lenne rajta. Legszívesebben írnák neki, hogy megéri e ez neki, de tapasztalt mondja hogy ezeket hagyni kell, mert elkezd káromkodni, fenyegetni.
  • Renjike
    a microsoftról hiányzik a Sunset Overdrive ...

3ds : Castlevania SotN 2 :OOO
  • Totti5
    Érdekesség:

'Az Insomniac Games egy interjúban fedte fel, miért döntött úgy, hogy a Sunset Overdrive Xbox One-exkluzív lesz: állítása szerint egyedül a Microsoft engedte meg neki, hogy megtartsa a játék jogait.

Marcus Smith, a játék egyik atyja szerint több helyen is bemutatták a játékot, viszont a már kezdetektől fogva ragaszkodtak ahhoz, hogy megtarthassák a cím jogait. Ez a legtöbb helyen véget is vetett a tárgyalásoknak, nem úgy a Microsoftnál, ami engedett az Insomniacnak. Ezért az exkluzivitás'
  • Totti5
    A Wolfenstein: The New Order kreatív direktora, Jens Matthies a Redditen kifejtette, hogy miután egyszer végignyomtuk a kampányt, érdemes lesz másodjára is nekiveselkedni, mert csak így ismerkedhetünk meg egy alternatív idővonallal.

A játék első szakaszában válaszút elé érkezünk és attól függően, hogy miként döntünk, "alapvetően megváltoztathatjuk a történet hangulatát", mivel egy alternatív idővonalat nyithatunk meg
  • Totti5
    Ez egy jó show lenne, de én nem akarod tudni mindent előre.

Gears 4 kétlem hogy lenne, pláne nem gameplay, max egy tízer hogy jövőre.

Beyond good and evil 2 körül teljes a csend már régóta, nem hiszem hogy lenne.

Azt hogy Halo 5 csak techdemó szintén fura, aztán lehet hogy csak 2016? mert más különben gameplayyal kellene bemutatni.
  • orichalcos
    Leaked E3 photo
  • Totti5
    Mindenre jön.
  • Botond #148162
    X1re? :)
  • arsmarci89
    Diablo III: Ultimate Evil Edition jön XBOX 360-ra is! :)