176877
banner
  • arty
    ha azzal megy majd a fullhd60felvétel, akkor mérges leszek :D
  • arsmarci89
    Bocs a betük miatt:)
  • arsmarci89
    Jò de úgy sokkal valóság hűbb lett volna..Nem is èrtem:) Amúgy egyre jobban bejön a játèk,pedig elejèn nagyon elvette a grafika a kedvem,de magyar felirat miatt azèrt megèrdemel 1 vègigjátszást:)
  • Seth
    Gondolom azt akarták elérni, hogy tényleg használd a környezet adta lehetőségeket
  • arsmarci89
    Ezt most komolyan gondolták??Ez ìgy elèg vicces....2001ben már lehetett:)
  • Seth
    Nem lehet
  • arsmarci89
    Watch Dogs-ba nektek sikerült az autóból lőni??(mer ha nem lehet az elèg gáz :) ) Nekem nemjött össze:)
  • Totti5
    Valami új eszköz jönni fog, ahogy néztem az AVerMedia oldalon. Megvárom azt, de idén mindenkép lesz valami:)
  • arty
    mármint az xbox360-hoz neked komponens (kék-piros-zöld) kábeled van - igen, az nem jó monitorhoz, vga kábel kell (ahogy írták)
  • Joint Joe
    az xboxból nekem RGB kinmenet van, de azt nem tudom a monitorba bedugni, atzért kellene valami átalakító, ami az RGB-ből VGA-t(D-Sub) csinál..
  • Joint Joe
    Ez lesz az, köszi a segítséget, innentől pedig csak egy rca átalakító kell 3,5 jack-re, és lesz hang is..
  • vg
    A kábel kétfelé megy a xbox-ból, az egyik a monitorba(d-sub), a másik meg két rca. Keress rá google.
  • davidka003
    VGA HD AV kábel kell neked.
  • Joint Joe
    az rendben van, de a monitoron, nincsen csak D-sub csatlakozási lehetőség..
  • vg
    Szerintem minden xbox360-vga kábelen van rca audió kimenet, ahhoz veszel egy Jack 3.5mm anya - 2xRCA anya toldót(200ft), azt jóvan.
  • Joint Joe
    Sziasztok, egy olyan gondom lenne, hogy az xbox-omat szeretném összekötni egy Lg E2242C-BN típusú monitorral, és az érdekelne hogy milyen átalakító kábelt kell beszereznem, hogy szét tudjam választani a képet és a hangot? Mivel ugye a monitor nem ad hangot, azt egy 2.1-s hangfalra szeretném rákötni. Ilyen téren nem nagyon vagyok otthon, szóval a segítségeteket szeretném kérni, hogyan lehetne megvalósítani, hogy tudjak játszani a monitoron, és legyen hang is..
    Előre is köszönöm, ha valaki segítséget tud nyújtani, további szép napot,

Üdv.
  • Macccy
    Hallod atya, ha kedd után átmész Xegyre, akkor se dobd ám el ezt a korongot, én majd átveszem szívesen ha arra járok! WD érdekel csak nem kapkodok mert még Náci Zombikat ("Sieg Heil !") fingok arcon és baszatok meg Káosz Kapitánnyal XD
    Jó ez a South Park nagyon! :)
  • DarkSector
    szerintem nagyon ja. :D
  • TDC Geronimo
    Az jól néz ki? Hát öhm... :D
  • DarkSector
    Evil Within is ID TECH 5 az állat, akkor azért néz ki olyan jól a videókban.
  • arty
    vegyél már egy rendes capture kártyát ;)
  • Totti5
    Visszaszívom. Még hogy semmmi nextgen nincs a Wolfenstein-ben. Olyan részetes, olyan mennyiségű textúrák, és olyan élességben vannak + effektek és fények hogy az félelmetes s mindez 60.0 fps mellett mindig. Sok helyen kár hogy mennek az események és előre kell menni, mert nézelődnék...

ID Tech 5 + Doom 4 előreláthatólag =

Remélem az The Evil Within ami sintén ID Tech 5 is bünti lesz és a japók nem balfaszkodják el, mert ez a motor sötétben, fényekben, árnyékokban van igazán otthon.
  • Totti5
    Kösz a spojlert, GIF-eket meg nem teszünk be, mert vannak mobilos júzerek.
  • Broafka
    üdv.
    nem tudom, hogy jó helyen járok ilyen téren, de érdekelne egy kicsippelt (ha egyáltalán még így működnek, vagy számít e ez valamit) XBOX360. Ha valaki megválna tőle akkor legyen szíves jelezze privát üzenetben. köszönöm
  • Harlekin
    Na csak nem bírtam ki és belekezdtem 360 on a WD-ba.NAGYON JÓ a gama a graf is így élőben látva simán jó.Remélem x1 en azért jobb lesz.A hackelés mindent visz nagyon nagy móka.gta ide gta oda teljesen más műfaj a 2 game nem is értem mire az összevetés egyeseknél!?Viszont 360 on nem találtam módot arra amit spoilerbe leírtam.Viszont remélem x1 en is magyar lesz,mert faszák a szövegek.Na megyek is vissza nyomni...Keddig csak el leszek vele
  • Totti5
    Metro 2033 Redux

• Totti5
    Végighallagattam a Wolfensteinhez kapott OST CDt. Német szöveg miatt autóba nem fogom lehúzott ablaknál bömböltetni:DDD nagy jó válogatás csak nem szeressem a németet hallgatni.
  • arty
    thx, ez igen jól hangzik... prevgenre már nem szívesen vennék fifát, a pécés tizenhármassal terveztem kibekkelni :)
  • Totti5
    Összes nemezeti csapat, stadionok, kis grafikai csicsa és a selejtezőktől a fináléig tournament. Multi nincs.
  • arty
    ez konkrétan mit fog jelenteni amugy? valami kis semmitmondó addon vagy benne lesznek a csapatok/stadionok és az eventet is le lehet játszani?
  • Harlekin
    Most néztem fél órán keresztül 1 srácot aki a watch dogsot broadcastelte.Nagyon fasza lesz a gama számomra tiszta ideg vagyok,hogy Én még nem nyomhatom.
    Jah és nem tudom mennyire spoiler az autóval kapcsolatba!!!
    Ezért inkább így!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van belső nézetes autókázás,és nagyon faszán néz ki
  • vg
    youtube videókból nem jön le semmi. Én most játszogatok ps4-en az infamus second son játékkal és mivel én teljesen x360 szemmel láttam sok sok éve a játék világot(nem játszom pc-n), elképesztő a minőségi ugrás. Legalábbis nekem. Attól most tekintsünk el, hogy maga a játék(leginkább a történet) annyira nem tetszik nekem, de technikailag nagyon ott van. Biztos vagyok benne, hogy a WC is ott lesz.
  • Totti5
    Wolfi : Berlin baromi jól néz ki! Megcsapott a nextgen tavaszi szellője pár helyszínen! Semmi extra, de amit mutat az annyira egyben van és konstans jól néz ki, kidolgozott, s látványos és aprólékos, hogy folyamatosan meg kel állni és túristamódba kapcsolni.
  • Totti5
    Free VB DLC Fifa 14hez

• Tyrant01
    +1
  • Harlekin
    1 agyon butított videó nem fogja vissza adni azt amit kell a maga valójában.De azért érezteti a 2 gen közötti különbséget rendesen,mert az már most is látszik a szar minőség ellenére.És ez a lényeg...Vagy is nem sajna,mert Én is sokkal jobban örülnék,ha azt az erőforrást amit a 360 és ps3 ra fordítottak a látottak alapján teljesen feleslegesen.
    Azt inkább fordították volna a x1 ps4-re.Lehet önző vagyok,de miért szenvedjük Mi akik beruháztak a következőre el azt,hogy feccölnek 1 percet is a múltra úgy,hogy szar hátán szar lesz és még a népnek se tetszik.Remélem nagyon hamar el jön az amikor kimondják,végre hogy prew gen the end!!!10 Év alatt kijött 1500 game rá lehet miből válogatni annak aki ragaszkodik hozzá...Mert végül is totál mind 1 hogy 1 régi kicsit szarabb grafal megjelent hez nyúl hozzá OLCSÓN.Vagy 1 újhoz ami szintén szar és még visszafogja a másikat...Vagy is inkább nem mind 1!
  • Totti5
    Azt a legkönnyebb, közbe meg már 2szer végigtolták, de még ki sem jött.

GTA5 szebb hisz az X360/PS3ra volt optimalizálva, maximálisan kihasználva azok lehetőségeit.

WD-t nehéz hova tenni. Nextgennen szép természetesen, de ez még nem az a nextgen sandbox játék. Prevgenre meg láthatóan butítással és nem optimalizálással érték el a kíván sebességet ( ami még mindig jobb mintha 15 fps lenne ). Ez persze azért van mert 6 különböző gépre kell kiadni, nincs idő, sem energia az adott hardwerre optimalizálni. Jó lesz ha ezen az időszakon túlesünk, mert ez senkinek nem jó. Persze vannak kivéltelek pl a Wolfenstein.
  • arsmarci89
    Most nem azért ez 1 PS4es videó és ettől se vagyok elájulva grafika terén...
  • arsmarci89
    Én is most szenvedek a Watch Dogsal, de nekem se jön be, grafika télleg 1 rakás szar GTA-hoz képest, de rájöttem ez a hekkelősdi se nekem való.Storyból amennyit eddig láttam, annyi volt hogy lenyomozom ezt, utána megölöm...Nemtudom One-on tuti szebb lesz de játékmehanikailag gondolom ugyanez.Én ezért PS4 meg ONE-on se adnák pénzt.
  • Harlekin
    Na elkezdtem leszedni bár megfogadtam,hogy nem nézem meg megjelenés előtt.Viszont akik eddig leszedték csak szart írtak róla.Az összes torrent hozzászólás ez.Hogy meg se közelíti nem,hogy a gta 5 szintet,hanem semmit...Meg,hogy nem ezt mutogatták...Erre valaki be rakott x1 gameplayt na azt volt csodálkozás.Nem is értem emberek mit várnak!!!!Itt a cur(next) gen és minden ugyan úgy lesz a 360-on mint az x-1-en!?
    A lényeg az hogy jön rá hisz ezen ment a cirkusz,hogy még évekig lesz támogatottság...Hát Van...Így...Titanfall nál már bebizonyosodott a szakadék szélesítése,most ez lesz a következő...
    Csodák nincsenek...Jóval ez előtt leírtam ezt már,hogy ez lesz a tendencia!