176877

-
Nyugodtan tedd meg :) -
Ezt bekopizhatnád a pc-s leáldozós topicba is. :D -
na ezt kiprobalom :D -
Nem kell kitakarítani. Odarohan felveszi és meghal. Úgy kell csinálni, hogy ne legyen nálad sok lékek. :D -
Mos' mé' vagy sneci?
Ha kitakarítják a temetőt, van ott egy jó kis kard, azzal végig is tolható a játék lazán. Ráadásul, ha sikerül kitakarítaniuk, akkor már egyetlen további ellenfél sem lesz gond :-D -
felfelé mentem aztan elvonzott a csontik fele az útvonal:D de amugy nagyon hangulatos, holnap megpróbálom arra amit írtál thx -
Amúgy ez nem a Dark Souls hülyesége. Csomó RPG-t tudnék mondani ahol bizonyos ellenfelek ellen esélyed nincs alacsony szinten. -
Nem arra kéne menni.
Nem értem miért indul mindenki a temető fele.
Felfele menjetek. Lesz egy csatorna meg vár meg minden. -
hat lehet nálam is, draga ahhoz az idom, hogy ket csontvazon 45 percet tokoljek -
Első 3 mobon nehezen küzdöttem át magam, ebből delete lesz hamar. :D -
ha valakit majd érdekel:
Quantum Break -
Igen.
Amúgy tanulható és akkor nem annyira vészes. -
ez a Dark Souls mazochistaknak van kitalálva? :D -
Ingyenes Live-on a Dark Souls.
Viszont ez egy új verzió. (Kibocsátás dátuma: 2014.05.21.)
Alapból benne van a title update.
Annyi vele a probléma, amit írtak is Major Nelson oldalán a kommentekben, hogy nem eszi meg a régi mentéseket. pl lemezes játék mentéseit illetve nem látja a megvásárolt DLC-t sem. -
Single játékomba ne mocskoljon bele senki:) ha kikapcsolhatóak ezek akkor nincs gond. -
Igen,de akkor azt hiszem nincs fejlődés.De nagyon jó móka ez tehát nincs értelme kikapcsolni...Mivel Te is ugyan így bemehetsz máshoz
-
Szép volt:))) ( ki lehet ezt kapcsolni? ) -
Pedig valahogy így kell csinálni!!!
-
Lionhead elég béna teknóban, pedig ez Unreal Engine 4. Mozgásban részecske effektekkel, mozgó növényzettel, szép fényekkel, effektekkel, jó animációkkal fix frémmel jó lehet, csak csoda lenne ha nem basszák el. -
Mert majd csak úgy ellopja az adataimat mi!!!Igaz éppen csak nem sikerült neki,de hát ha nem hát nem!
Aki azt mondja erre a játékra,hogy szar meg unalmas az nyugodtan gta 5 özön tovább!
-
Nem vagyok meggyőzve, semmi impresszív nincs benne -
-
Tegyenek bele töltőképernyőt akkor, de az hogy bejátszás közben 0 frémeket produkál az elfogadhatatlan. -
Nem hosszú, egy fél nap alatt simán végig lehet vinni. És könnyű is. Ráadásul hétvégén nem kell dolgozni, az sem árt. :) -
Bakker hogy van annyi időd játszani, hogy már végig is vitted?
Nekem amúgy teszik, csak nagyon elkélne egy magyarítás. -
A történet kiszámítható, a fordulatokat kilométerre előre látni lehet. Ez egy ilyen történetalapú játéknál megbocsáthatatlan.
Most vittem végig, pici csalódás. Pedig az ötlet jó volt, de pont a sztorin nem kellett volna elhasalni. -
Nekem bejött.
Akadozás csak addig van amíg betölti a következő szakaszt(Totti valószínű pont ott járkált oda-vissza, ahol ezt elvégezte a gép, ilyenkor tényleg egyfolytában akad,mert ugye oda-vissza töltögeti a szakaszt, ahelyett, hogy továbbment volna), utána simán megy. Persze megoldhatták volna ezt jobban, de engem ez nem zavart.
Nagyon hangulatos a környezet, jó,nyomasztó helyszínek,kedvelhető főszereplő és sztori. Rengeteg gyűjtögethető cucc és olvasmány.
Ami nem tetszett, hogy a nyomozás-kiértékelés elronthatatlan, előbb utóbb, mindenféle következmény nélkül rájössz, max nem kapsz egy arany emblémát az eset neve mellé a status képernyőn (még achievment sem jár a perfect teljesítményért, szóval tényleg nem kell vele foglalkozni).
Később lesz még új képesség, teleport, macskát meg lehet szállni, hogy más helyekre bejussunk,etc. Kis harc is van benne, démonok elől kell bújkálni, hátukba kerülni,mert csak úgy semmisíthetőek meg. -
TomStorm #148536 Pedig de vártam:( -
Murdered: Soul Suspect
Béna zsé kategóriás valami. Sajnos túl sokáig nem tudtam feltérképezni a játék adtalehetőségeit, mert olyan szinten szar fps hogy folyamatosan megáll a kép, ha meg nem akkor 15ös diavetítés legtöbbször.
Kerülednő. -
state of decay új DLC-jéről (lifeline) tapasztalata van valakinek? Az előzőről dlc-ről nem hallottam semmi jót,de ez felkeltette az érdeklődésem. -
reset lehetőség -
Ja bocsi, az kimaradt hogy a hivatalos support is tud segíteni, mert állítólag a sorozatszámból van generálva. Szóval egy telefont vagy e-mailt megér ;) -
Bocs 11 gomb, mert ugye a B nem használható ;) -
A kód segítene, ha végigpróbálgatnád. Csak hát ugye 12 gombból csak 4-et kell használni a megfelelő variációban, ami nem kevés :( -
xbox360bmw20 #148529 Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!Nem vagyok nagy „kocka” sajnos a video nem segített se a kombinációk!Elvittem volna már rég de sajnos nem tudok itt a közelbe szervizet, már googléval is keresetem. Amúgy kb tudtom szerint vagyis a nyomozó mondta hogy már 25feljelentés érkezett szóval egybevonták az ügyeket és ennyi nem lesz semmi belőle. De jól kereset a mocskos cig.ny 750ezer felett :D
-
köszi -
Halo 4 spoiler nincs benne. -
akkor még nem nézem meg :) (halo4 első 5 percnél vagyok tul) -
Szerk hiánya. Na szóval "kanonizált". Elírtam elnézést. A képregény amúgy a Halo 4, illetve a Spartan Ops után játszódik. -
Hm, itt az országban nincs Halo fan közösség akikkel dumálni lehet. Itt vagytok páran, szóval betolom ide is.
Halo Escalation képregény friss számának utolsó két lapja. (hivatalos kanozizált képregénysorozat, következtetni lehet majd az új Halo részre is szerintem)
katt1
Katt2