176877
banner
  • heringer
    Ívós ?
  • Rage47
    ez beteg :D
  • davidka003
    No komment és undorító az ilyen acsi.
    Neked viszont respect, hogy megcsináltad.
    Én már fele ilyen nehéz acsikat is hagyok a picsába. :D
  • davidka003
    No komment és undorító az ilyen acsi.
    Neked viszont respect, hogy megcsináltad.
    Én már fele ilyen nehéz acsikat is hagyok a picsába. :D
  • Tinman #148960
  • Harlekin
    És ezt ugye 3 embernél kell megcsinálni 10 es szintig...
    Ez ugye 30 szint átlagosan 6-8 feladattal...
    Így cirka 2 óra a játékban ez a mini game(ha elsőre megy minden,de ez kizárt)!!!!!!
    Teszem azt ha hibázol egy 8 as széria 7. feladatnál bebaszva ébredsz valahol...Visszabotorkálni és kezdheted azt a szintet előröl!
    Ennél az embernél a 6 os szintet kb 80. próbálkozásra sikerült megcsinálni...
  • Tinman #148958
    40 perc? Inkább kiplatinázom a Dark Souls 2-öt 3x :-D
  • Harlekin
    a szinteket igen szintenként azt hiszem 8 feladat...
  • Seth
    Atyaég. Ezt egyhuzamban kell hibátlanul megcsinálni ?
  • Harlekin
    20 perc után indul a móka és kacagás...
  • Harlekin
    A vége felé már iszonyat...Nézve nem annyira borzasztó mint csinálni.
    Ahol narancssárga ott konkrétan ellenkezőleg működnek a karok...
    Agytorna rendesen...
  • Harlekin
    Az utolsó acsival nagyon megszenvedtem...
  • arty
  • Harlekin
    Watch_Dogs (Xbox One)

There are a maximum of 38 Watch_Dogs (Xbox One) achievements worth 2,413 (1,000), and 1 challenge
    21,719 tracked gamers have this game, 463 have completed it (2.13%) | 49 want to boost

HARLEKIN543
    100%
    HARLEKIN543 2,413 (1,000)
    First played Tuesday, 27 May 2014
    38 achievements out of 38 won | Completed today

• Macccy
    Ja bocs valamelyik X1-es gémerrel keverem a TomStorm-ot akkor, ti mégse gémeltek ... :))
  • Harlekin
  • TomStorm
    Még mindig nem látok kimondottan Harlekin nevet miszerint neked esett volna bárki is mert vettél Xone-t.Az,hogy te abba a csoportba tartod magad mint amit Muttley írt(#143996) az egyéni szoc.problem:D
    Nekem lenne X1 kb leszarnám ezeket a szösszeneteket mert alaptalan:-)

Bocsánatot kérni.Én?Azt várhatod:P
  • Harlekin
    Csak pár szösszenet!!!

én szerintem mindenki hülye aki 1 éven belül vesz xbone-t és kész
    Fairy Tail

mindegyikőtöknek van vmi igaza :)
    - Mo. sem Sony-nak, sem MS-nek nem piac
    - tök felesleges X-One-t venni most - nemhogy 1. nap, de az 1. évben sem
    minden lényeges játék jön X360-ra most még
    - USA az birka-piac - ott azért veszik meg, hogy hencegjenek, nekik ilyen is van bi-bi-bi
    - nálunk, aki megveszi most még ugyanez

semmilyen kézzelfogható előnye nincs a X-one-nak a X360-nal szemben
    most még

Ha nagyon nagy cirkuszt akarsz ide!Elkezdem berakosgatni az összeset másoktól is!Garantált a veszekedés,mert kaptunk bőségesen hideget meleget.

Agyszülemény igaz!???

Megszokhattátok volna,hogy soha nem légből kapott dolgokat hozok fel!!!

Ja és nem kell bocsánatot kérni!
  • Harlekin
    Na veled is kivagyok a vízből!
  • Macccy
    Bármibe, amit toltok :D ... vagy vele nem zúztok semmit?

Amúgy igen, tanúsítom, Harli is összerakta valahogy rá a korpát ... A nyolc házát kiadta albiba és beköltözött télig a Maybach-ba, hogy ne kelljen rezsit fizetni. Az árokparton kulázott, aztán vissza a pudvás Maybach-ba, gondolhatjátok ... mint az állatok!
  • arty
    utoljára mutley, de nem kizárt, h láncskor én is írtam ilyesmit :))

igazából én szurkoltam a bukásnak - az én érdekem ugyanis, h legyen normálisab az MS hozzáállása és takarodjon a kötelezőkinekt a 'csába.
    ez részben megvalósulni látszik, de ha a gép eladásai alázták volna a konkurrenciát, nos akkor nem itt tartanánk, az fix.

lásd még kormánytámogatás témakör :((
  • TomStorm
    Senki soha.Ez csak az ő agyszüleménye
  • Botond #148942
    Vagy inkább bele se menjünk, lépjünk tovább. Totti légy szíves töröld a kérdésem. Bocs.
  • Botond #148941
    Nem azért, de ki írt ebbe a topikba ilyesmit? Olyat olvastam, hogy egyesek korainak tartják, mások többet vártak a géptől, de azokat akik vettek, azokat ki és hol minősítette bárhogy?
  • arty
    öröm látni, hogy az összevont topikot nem csak én, de sokan jó ötletnek tartják :) kösz mindenkinek, aki tett érte!
  • arty
    mobilon leesett az állam a minőségtől, de gépen nem annyira jó - 1080-ba nem tudsz feltölteni? (kevés a net vagy a video nem ugy captureolódik? vagy már eleve nem elég jó és nem volna érdemes?)
  • arty
    aztarohadt
  • Harlekin
    Melyik játékba??
  • Harlekin
    Semmivel nem lenne gond!
    Engem személy szerint 1 dolog bánt nagyon,éspedig hogy itt jelen lévő x1 tulajok mind 360 tulajok voltak és van aki még mindig 360 tulaj is(Én is és eszem ágában sincs eladni a 360-at).
    Erre az x1 megjelenése óta mást se olvasok tapasztalok halok itt BIZONYOS emberektől TROLLKODÁSKÉNT nulla tapasztalattal,nulla információkkal a háttérből mint,hogy mekkora retardáltak vagyunk mi x1 tulajok, hogy vetünk 1 szart ami semmire nem jó stb!Majd amikor leírjuk,hogy mi az ami nagyon is jó benne akkor takarodjunk,mert ez nem a mi térfelünk...
    1 dolgot kértem a múltkor is mutasson ezek közül valaki 1 olyan hszt ami x1 tulajtól származik TROLLKODÁSKÉNT,hogy retardált és maradi az aki még nem váltott konzolt.
    Uram bocsás Én konkrétan 1 év alatt hoztam össze a pénzt az új konzolra nagyon szívesen leírom mit és hogyan csináltam,hogy megvehessem BÉRBŐL FIZETÉSBŐL ÉLEK!!!!Te pontosan tudod,mert már személyesen ismersz,és gondolom azzal is tisztába vagy,hogy a kirohanásaim nem tükrözik a valóságot.De van az amikor 1 ilyen miatt nyílik a bicska az ember zsebébe és itt lényegesen hamarabb mondja ki az ember a véleményét visszafogottság nélkül...

Más! 1 acsi hiányzik a WD-ből ez a kurva ivós acsi extrém fokozat 8 as szinten vagyok az anyukája nagyon csuklik aki ezt a mini gamet kitalálta benne.De nem adom fel megcsinálom...
  • Totti5
    Forza Horizon 2 will launch on September 30th, 2014
  • Botond #148934
    Azt írják a címlapon, hogy szept5én, amikor megjelenik az x1 itthon akkor már elérhető lesz a forza horizon2 is. Hm, az elég közel van akkor. :)
  • Macccy
    Jóazért ne kárörvendj, mer az nemszép dolog!! ... Inkább osszad a heccssáttot a Harlinak! :))
  • davidka003
    Ez várható volt. :(
  • Totti5
    Erre nem lehet mit mondani... viszont már nem lesz minden ugyan az mint régen :( köszönet a flémelőknek.
  • TomStorm
    Kár volt akár csak az időt pazarolni rájuk,hogy igazuk volt e vagy bármi.Ennyi,1 kibebaszott mondatot lusták voltak ideírni a továbbiakban hát most leszavaztunk mindenkit hohhoho:))
  • TomStorm
    <-22.
    Ebből látszik az a pár felbújtó már itt sincs akik úgy ellenezték teljesen vérig voltak sértve.Tessék,ennyire érdekelte őket a topik sorsa.Ezért mondtam,hogy legyen szavazás mert tudtam mi lesz az eredmény és így kiszűrtük a jövőbeni előfordulandó problémákat ezzel kapcsolatban
  • Tinman #148928
    21/1 eddig... tulajdonképpen akkor mi is a gond? :-DDD
  • Sir Quno Jedi
    Meg azt is csinálhatjuk, hogy bezárom mindkét topicot örökre és aki rí értük, vagy újat nyit, azt végleg banoljuk. Kellhet ilyen választás is, hogy az igényeiteket kiszolgáljuk. :D
  • Macccy
    Azért látom vannak még problémák ezen a világon vastagon ... :)

Legyen a topic címe "The Ultimate Xbox Topic" ... elég tökös és akkor nincs gond a gépek körül, jöhetnek a játékosok csevegni. Akit meg feszélyez - vagy a sok új fosjáték között unatkozik és még nem akar venni új konzolt - annak javasolnék egy megoldást: járjon el futni, bringázni vagy evezni! Garantáltan nem lesz probléma hogy minek hívják az SG topicot ...

Peace legyen!
  • bluesfool
    +1