176877

-
A sárkány akcióban :) nem tudom hogy mákoltam be ilyen gyorsan, de nagyon betalált :)))
-
Nem vágom Én se igazán így már,hogy mi lehet.Elbasztam vele ismét vagy 1 órát mindent állítottam,de nem tudom,hogy mi az igazán jó!
-
Nálam WD-ban játék közben is látszódott pl a fekete kabátomon éjszaka stb.
Én most faszán bekalibráltam 36-biten TV (RGB limited) beállításokkal.
A teszten szépen meg lehet különböztetni amit kell. Fehérnél az összeset meg tudom feketénél pedig az alsó 2-t nem tudom mert akkor már nem tűnik el a csukott szem.
Amit nem értek nekem a fehér nap nem tűnik el még 100% kontrasztnál sem. De nem is kell, viszont nem is az "alig látható" kategóriába esik hanem a "faszán kivehetőbe" inkább. :) -
De végül is mind 1,mert a játékba semmi nem látszódik ebből se wd nél se titánnál csak a menübe.
Viszont bár mire állítod játékon belül se változik semmi...
-
Na nem kell,mert most ismét megnéztem nálam is és nálam is van olyan ahol a fekete nem látszik ezt eddig nem vettem észre.Így aztán nem tudom mi a jó beállítás... -
Ha gondolod dobj telóval készített képet arról ahol nálad a teszt nem jó. -
Nálam nem, nálam sokkal jobb lett minden hogy rgb full ra raktam 36 biten és még az a moslék kockázódás is eltűnt.sokkal élénkebbek a színek minden sokkal jobb lett tökéletes minden a kalibrálásnál a fekete is.Minden látszik aminek látszani kell és semmi se aminek nem.Ez 1 lg 47la660s készüléken van -
Jaja pontosan. De ha PC(Full RGB)-re állítod az elbassza a feketéket azaz a kalibrálásnál esélytelen hogy megkülönböztesd őket annál a markernél. Én inkább TV(RGB limited) és 36-bitesre állítottam aztán végignyomtam egy kalibrálást. Most is látszik de közel sem olyan feltűnően. -
És ez bug, vagy fícsör? :) -
X 1en nálam is volt,de megszűnt miután átraktam rgb re a beállítást...És utána megnéztem a titánt is ott is ugyan ez volt olyan volt a kép mintha valami halvány szúnyogháló lett volna rajta. -
Érdekes. Menüben is látom. Most baszakodtam kicsit a TV-kalibrációval és ha 36-bitesre rakom a színt akkor eltűnik... -
X1 en én semmi ilyet nem láttam. -
Kérdés: Ti is észrevettétek hogy WD-ban van egy szürke háló mindenhol? Akkor látszik ha jó sötét van, a fekete felületeken szürke rács szerű háló látható de nem magán a textúrán hanem a képen mert mozog a kamerával. Csak WD-nál látom egyik másik játéknál sem. -
Ha itthon 12 ezerért fogják adni a játékokat akkor biztos itthon fogom venni.De ennek annyi esélyt adok mit trójai fa lónak az epson derby megnyerésére...
Mert ha ez így lenne akkor a lemezes piacnak itthon végleg vége lenne!!!
Ki venné meg a lemezes gamát 18000-ér amikor kibontás után 12 alatt indulna az ár a stor miatt ami megint csak nem igaz hiszen ha storon vásárolsz és van párod akkor a 12 ezres játék már csak 6000 fejenként!
Konkrétan a lemezen megvásárolt játékon a kézhezvétel után annyit buksz mint amennyiért a storon hozzájutsz és "örökre" bérelheted!!!
Vagy ha lehet hinni a pletykáknak és jön a letöltött tartalmak cserélhetősége is,na akkor végleg oda a lemezes piacnak... -
1 fecske nem csinál nyarat tartja a közmondás...
Általánosságban messze jóval olcsóbb az usa piactér!
-
Így is úgy is dollárt fogsz fizetni,mert a Magyar storon vásárolt game pénz is konvertálódik dollárra és vándorol ki az országból.Plusz indokolatlanul magasabb árat fizetsz majd itthon,ha más miatt nem is,de az áfa miatt biztos,és akkor még ott van az is hogy az itteni stor hasznot rászámolhatod,meg mivel itt nem az éppen aktuális árfolyammal kalkulálnak hanem jócskán balanszolnak majd árfolyam rés miatt így az is növeli az árakat!Tehát tényleg becsülendő a Magyar szellem,de itt ezen módon értelmetlen.Kizártnak tartom,hogy a Magyar stor majd olcsóbb lesz mint az amcsi és akkor így semmi,de semmi nem fog mellette szólni.De ha még is,akkor sincs semmi mint ahogy Tyrant is írta pár kattintás és ott vásárolsz.
Konkrét példa!Megvettem a pegle 2-t amcsi storon,majd jött a dlc hozzá mivel volt annyi ingyen fontom rewardsból átraktam angol storra x1 újraindít,storra belép már írta is,hogy van ingyen fontom dlc megvesz instal.Közben settingsbe visszaállít usa,gép újra indít és már usán folytatta is a dlc telepítést és teljes értékűként használhatom azóta is.kb 4 perces művelet volt a 2 régió váltás...
Ezért érthetetlen számomra ez a MAGYAR várás semmi,de semmi nem fog változni,de tényleg semmi... -
valakinek van eladó kölcsönözhető Dragon'Dogma Dark Arisenje? -
EA SPORTS UFC Now Available on Xbox One -
Tyrant01 #149026 Számít valamit One-nál?
Kb. 4 kattintás és azon a store-on vagyok és vásárolok, ami a legolcsóbb. -
Szép dolog, de 18 vs 13 ezer az nem mindegy. -
értem oké.köszi :) -
Forza horizon miatt mindenki magyar accot csinált, mert az forintban volt a legolcsóbb. :) Szóval amúgy sem igaz ez a mindig minden az usákoknál az olcsó dolog. -
vg #149022 Én nem akarok Alaszkai dollárral fizetni. Magyar forinttal akarok, magyar pöcs vagyok. -
Az olcsóságra reagáltam, nem a régiózárra. :) -
Nincs régiózár. Sehol, semmi. -
Nem lehet, de nem is akarok. Alaszkai dollár tökéletes. -
Bank átváltja. Nekem mondjuk mindegy lenne, hogy Ft-al fizetek vagy a bank átváltja nekem dollárra. Az a lényeg, hogy olcsó legyen.
Most is van 360-on amikor valami drágább magyaron. Pl GTA 4 - 1500 Ft - 5 dollár
Bully - 3,74 dollár 1500 Ft
stb... -
vg #149017 Az a "hivatalos" dolog nem azt jelenti, hogy tudsz vásárolni magyar forintért is? Vagy már most is lehet forintért vásárolni One játékokat? -
Uraim! Játszik még valaki rajtam kívül néha "boxon" a World of Tanks-el? -
Kivéve amikor mégsem így van. Már 360nál, mert ott tudunk összehasonlítani, x1nél meg vagy így lesz vagy máshogy.
Szóval a kb semmit nem jelent az így tényszerűen nem igaz. Azt mondhatjuk, hogy hűdenagy pluszt nem ad, de hogy semmit az nem igaz. Az meg hogy kinek mi fontos mi nem az meg ugye egyéni szocprob. :) -
USA store olcsóbb. Nem régiózárasak a játékok. -
Forintos store? -
A simát ne vedd meg.
A Dark Arisen-ben szaggatások javítva lettek, van gyorsutazás, összes javítás benne van plusz a DLC is benne.
Alapra ne ad pénzt.
----------------
PH-ról:
"Xbox One magyarhonban Szept 1. től lehet hivatalos támogatással megkapni. És én hivatalos támogatással szeretnék konzolt venni."
Szóval igaza van Totti-nak, hogy vannak olyan emberek akik erre várnak, közben a hivatalos támogatás kb semmit nem jelent, mert garancia eddig is volt rá. -
értem köszi,de akkor nem annyira kihagyhatatlan dolog nem?meg valami frame javulásokat írtak rá.most öcsém szeretné megszerezni és hát nem kicsit olcsóbb a sima,neked amúgy megvan? -
A dark arisen a dogma kiegészítője,egy nagy sziget/új világ.Simán végigjátszod a dogma sztoriját stb.....és ha kész vagy akkor az alap falucskádban ahol kezdesz éjjel megjelenik egy nő a kikötő mólóján és ő elvisz hajóval a dark arisen szigetére,ott kezdődik a kiegészítő.HA szeretnél egyből mehetsz a kiegészítő területre már a legelején de nincs értelme mert ott iszonyat erősek az ellenfelek.Én végigvittem az alapot majd mentem a kiegre és rendesen elhasaltam pedig erősebb karakterem volt és a simában egyszerűbb volt a dolgom az ellenfelekkel,ott viszont végem volt. -
srácok a Dragons Dogma és a Dark Arisen közt mekkora a különbség? -
Rise of the Tomb Raider Xbox 360 változat az Amazon szerint, ami annyit jelent, hogy jön lastgenre is. -
Holnap jelenik meg az EA SPORTS UFC én meg kezdek belefulladni a játékokba:( -
Az előbb csináltam meg a p1 el 7:15 alatti érj be acsit 7:10 alatt értem be,de vért izzadtam...
-
Pont most nyomatom,iszonyatos lett valóban.
Igaz szenvedek rajta rendesen...
Ha ez tényleg a valóságban is ilyen nagy élmény és mellette nagy odafigyelést igénylő pálya...