176877

-
Gondolom aki nem értette, az talán ki is hagyta. Nemtudom.
Nyilván az érdekes helyzet, amikor úgy van benne, hogy nincs. -
First world problems.
Régen még a párbeszéd se volt magyar. (AC1-2) -
Ha valaki nem beszél idegen nyelvet annak gond lesz. Nem csak a menü nincs lefordítva, hanem pl a küldetés sem. Meg sok egyéb sem. Csak a párbeszédek feliratosak. -
a játékmenü tök lényegtelen, 5 perc után érted
a lényeg a "feliratozás"... -
Ne fogadj rá, nem lesz magyar. Mondom ps4-en sem magyar. Mindegy mit állítasz be. -
Harlekin:
Anno asszem te voltál az aki tervezte Chronusmax vételét? Lesz belőle majd valami? (tudod egér-bill kombó támogatás ONE-ra) -
Pécén is.
Told azon. -
izirajder197366 #149117 Hát holnap felhivom az ügyfélszolgálatot és hátha sikerül megcsinalni a Family kódot. -
Miért? Igaza van! Ráadásul tuti benne van a magyar menü is, csak valamiért nem jelenik meg. Bármibe lefogadom, hogy szeptember 9 után, ha be lehet magyarra állítani a régiót(?), a menü is magyar lesz ;) -
őrület amit művelsz a témában :)) ahelyett h már játszanál ... -
HUD, kiírások, menü. Csak a párbeszédek, tehát az "angol" szinkron van feliratozva. -
Egyik oldalon ezt írják:
"Figyelem: a játékban csak a párbeszédek magyar nyelvűek, minden más (menü, opciók és egyebek) honosított felirat nélkül található meg benne!"
Mi az a minden más: egyebek?
A játék közben mi lesz angol? A párbeszéd az magyar, de angolul írja ki a feladatokat pl?
-
izirajder197366 #149112 De xbox 360-on megjelent a full magyar láttam pár videót, csak nem tudom át állitani a Locale-t :( -
Nyilván. Ez lehett az oka. Az a 2 hónap.
Hámondjuk a borítóra rákerült a magyar nyelv, belülre már nem. Ha érdekelte volna őket, kiadták vol patchben.
Leszarták. Pont. -
PS4 sem jelent meg, október - december. -
Semmi köze hozzá. Ps4-en is ilyen. Leszarták a nextgent. -
Nem hinném,mert akkor mi értelme lenne,ha ennyire egyszerű megkerülni. -
Zozo76 #149107 ha csinalsz egy full alapra allitast az xbox360 console-beallitasainal akkor nem all alapra a family settings? -
Írtad már a megoldást szerintem. Ha Local-t sikerül átállítanod akkor elméletileg magyar lesz teljesen. A játék alap nyelve attól függ tudtommal, hogy a local mire van állítva. Ha senki se fog tudni segíteni a family jelszó resetelésénél akkor keresd fel a supportot. Tuti tudnak valami okosságot :) -
izirajder197366 #149105 Dani: jó neked de nalam nem magyar majd ha otthon leszek töltök fel egy képet,hogy nem magyar
De amugy akkor nem tudja senki hogy a family kóddal lehet-e valamit csinalni ? -
Ilyenkor mit kell csinálni ?
Leszarni és játszani így...
-
(Ez a hozzászólás hülyeség, teljesen magyar nyelvű) -
izirajder197366 #149102 Xbox-on töltöttem le a játékot ott irták. De már talán meg van a megoldás találtam egy cikket, hogy ugy lehet magyar ha be állitom a Locale-nál hogy Magyarország, de ahoz be kell lépnem a Family-be és elfelejtettem a kódot és az emlékeztető választ is. :( Ilyenkor mit kell csinálni ? -
"A leirásban az volt hogy le lehet tölteni nyelvi bővitményt,hogy magyar legyen a játék"
Mi is volt ez és HOL írták????
Legalább 1 linket rakj be,hogy minél pontosabb képet kapjunk!!!
-
Szerintem a IV az csak magyar felirattal jött ki nem magyar nyelvű. a III emlékeim szerint full magyar volt, de úgy fest ez már csak feliratos. Hacsak valaki nem látott teljesen magyar nyelvű ac IV -et :) -
Olyan mint a DVD nem? vagy Bluraj, a film menüje angol csak a hang-feliratnál van 700 nyelv. -
izirajder197366 #149098 De én xbox 360 ról beszélek most. Nálam azon is csak a beszéd van feliratozva . -
De a párbeszéd felirat magyar. Logikus -
Mert MOn nem jelent meg még az Xbox One. -
De miért? 360-on full magyar.
-
Hú de agyonütném azt aki a Transformerben a checkpoint rendszerért felelős. Meghalsz van hogy 10 percet dob vissza,lassú beszélgetéssel, 5 nagy ajtó kinyitásával. ahol semmi nem történik, nézheted újra mindet.
A nehézségi szint is durva néhol, kis lebegő gömbök pillanatok alatt ledarálnak nemhogy normalban,de még easy-ben is. Persze ezek az arénák pont úgy vannak elhelyezve, hogy utánuk legyen a következő checkpoint. Szóval ha meghalsz gyalogolhatsz megint 10 percet.Agyrém.
Amúgy tetszik eddig, bár a pályadizájn nem olyan jó, mint a korábbi részekben, viszont változatosabb a környezet, végre nem csak Cybertron-os, hanem a Földön is játszódik. -
Xbox ONE-on csak beszédek magyar feliratosak. Menürendszer angol. -
első kérdés.
Eredeti a játék? -
izirajder197366 #149091 AC4nél a nyelv. A leirásban az volt hogy le lehet tölteni nyelvi bővitményt,hogy magyar legyen a játék, de sehol sem találom azt. Van benne magyar felirat de az csak a beszédet feliratozza. Magyar videóteszteken viszont láttam olyat, hogy magyar volt az egész menü,a feladatok leirása,stb. Szóval nem értem, hogy nálam miért nem magyar a játék. :( -
Mi a probléma? -
izirajder197366 #149089 Akkor valaki nem tud segiteni abban a problémámban ? :( -
A harmadik is ilyen (pécén legalábbis). Megszokod. -
Grid Autosport
Nem jó, de jobb mint a Grid 2. Igazból nem értem ez minek kellett ilyen hamar és ebben a formában, de lehetett is volna jó. Árkéd autóka, ne is várjon senki mást. Padlógáz, padlófék. Fura az autó irányítása, mintha nem lenne teljesen kontroll alatta, mert úgy magától behimbállódzik a kanyarokba, ami nem túl élvezetes. Kormánnyal nem jó, ugyan olyan esetlen mint a Grid 2. Pedig még a H váltó,kuplungot is támogatja ai jól működik, csak így nem sok értelme van.
Autók nem néznek ki jól ( én már a nextgenben vagyok nyakig, ezt nem tudom től sokra értékelni ), pályák viszont szépek, a szokásos Codemasteres minőség, ahogy a frém is stabil 30 fps és a graf amúgy összességében pofás ahogy az szokott lenni.
Törés nagyon jó, sérülések kiahatnak a vezetésre. Hangok jók, autó és pályaválaszték szintén. Menü klasszikus, semmi csicsa kb olyan mint a régi Toca játékokban.
Kár hogy a fizika suta maradt, vagyis azzal nincs is gond, de az irányítás nem jó.
Ja igen a belső nézet. Olyan mint a 12 éve a TOCA Race Driver-ben. Az ma már minősíthetetlen és kimondottan ronda is, de nem is várható el hogy 8 hónap alatt megcsinálják, csak akkor minek kellett ilyen gyorsan ezt kihozni?! nem értem, erre semmi szükség nem volt.
Valamit visszahoztak gyorsan, kidobálták ami kritikát kapott. Nagyon megkérdőjelezhető módon beletettek ezt meg azt, amire nem volt idő normálisan kidolgozni, valami meg maradt ugyan olyan.
Továbbá üzenem annak a gyökérnek aki a visszajátszásokért felelős, hogy nem attól lesz jó hogy 2 másodpercenként változik valami idétlen kameraállás amiből semmit nem látni. Ez rossz, ennek semmi értelme, rúgják már ki azt aki ezért felelős, mert minden Codie játékba tönkrevágja ugyan úgy.
-
izirajder197366 #149086 Csak a beszéd magyar. Feliratozza amit mondanak de a küldetések leirása meg stb. nem magyar ezzel együtt a menü sem.
-
Most az a probléma, hogy az egész játék magyar de a menü nem?