176877

-
TomStorm #149644 Meg olcsóbb és szebb is+ugye lehet várni a nagy PS ex.címeket.
Bár most lesz kinect nélküli verza na de zárolva lesz minden kinektel kapcsolatos opció,milyen az már..
Én venném X1-t simán ha az jó áron lenne de így PS4 mellett nem sok esélyét látom.Még bármi előfordulhat tényleg ha sikerülne valami bomba áron hozzájutnom One-hoz akkor okés de így alapjában felejtős -
Erősebb a gép, játékra jobb, mert szebbek/jobban futnak multiplatok. Ezért megy a szekér és ezért is fog. MS nagyon elkúrta a bemutatót és bármennyire kapálóznak már, nagyon úgy néz ki abból a gödörből nehéz lesz kikecmeregni. Pedig örülnék én is ha jobban felzárkóznának eladásban, mert akkor talán Sony is felébredne egy kicsit és elkezdené frissítgetni a gépet. -
Vicces hogy hamarabb lesz 3D Bluréj support az MSnél mint magánál a Sonynál... az meg főleg vicces, hogy amikor kiderült, hogy az MSnél nem lesz jól le lettek hordva ( aztán kiderült, hogy a Sonynál sem, de akkor már senkit nem érdekelt ).
Sonynak mindegyik mit csinál, érthetetlen módon megy a szekér. Van játék, nincs játék, van support, nincs support, van fejlődés, nincs fejlődés ellenére is ugyan úgy jobban fogy mint az X1 és ehhez semmi megerőltetőt nem kell csinálniuk. Az sem érdekel senkit hogy a kontroller hamar amortizálódik, az sem, hogy nagyobb a meghibásodási ráta, hogy hangos a gép stb stb... Ülnek a seggükön és kb nem csinálnak semmit és úgy is simán vezetnek. -
Annyira azért nem fos , középszerű , monoton. -
vg #149640 Bárki bármit is mondjon, a XB1 dash része fényévekkel előrébb van mint a ps4-nek. -
hogy a fenébe? ennyire fos?
-
Tyrant01 #149638 Mindig ennyi volt -
csak? akcio? -
Még mindig csak 1990 Ft a Murdered: Souls Suspect Live-on. -
-
Volt már rá példa, kurta nagy flash. :) -
Na ez nem az a játék pilóta vs pilóta.
Majd amikor egyik mach fejéről ugrasz a másikra és lmg ből pumpálod a golyót az agyukba úgy,hogy előtte kaptak 1 arc gránátot akkor majd nagyon jó érzés lesz,hogy nem csak pilóták rohangálnak azon a baszott nagy mapon...
-
Na most beletoltam vagy 10 órát a Titanfall-ba. Marha jó játék, kár hogy nincs pilot vs pilot játékmód. -
Na bummm,de van 30 másik és akad közte olyan bőven ami meg nekünk nincs meg
-
Tyrant01 #149630 Nem fifázhattok, az nekem nincs :-D -
Tisztára kész van itt fog agyalni a bőség zavara miatt,hogy mibe kezdjen bele és mindjárt jönnek az új gamák. 
Kis szerencsével mire jönnek az új nagy gamák "őszre" végez ezekkel!!!
És még megvesszük a snipert meg az outlast a mostaniak közül ez biztos...
Jah meg jut eszembe Rena még itt a fifa is valamelyik nap néztem,hogy azt is lehetne instalálni.Ha nagyon nem lesz más mehet... -
-
Renátó1985 #149627 Úristen :D. 16 nap!!! -
Tudom,de ha hazajössz a legkevésbé fogsz a bf re vágyni hiszen mióta elmentél a profilodhoz csapódott 12 játék meg pár dlc tehát,ha azt veszem,hogy 8 óra naponta 1 game,meg ehhez jön a föld forgása és a keringési együttható mínusz,hogy nem fogsz dolgozni és ki vagy éhezve a játékra ez summa summarum is kurva sok idő. 
Délelőttönként nyomod az egyéb gamákat délután meg indul a nagy vasak háború.Tyrantal ezért nem titanozunk hetek óta,hogy mire itthon vagy iszonyat legyen a tűz a szemünkbe...
Jah és szerintem szólj az otthoniaknak,hogy indítsák el a boxot és tegyenek be mindent letöltésre,mert a gamákkal meg az upokal cirka 350 gigát fog leszedni a vas ami nem kevés idő.
-
Tyrant01 #149625 A gazdája úgysem azzal fog játszani :-D
Mindenesetre várjuk a gazdáját 1-2 titanfall menetre :-) -
Renátó1985 #149624 Jó lesz , ha neki állsz a bf-nek, mert a gazdája hamarosan visszatér :).
-
Bocs ha hülyeséget kérdezek de hogy lehet bekerülni a Destiny bétaba? Előrendelésen kívül? -
Jah ne is mond!Mióta ezt tudom kapaszkodva közlekedek nehogy elesek...
-
És a Nap, a Hold meg a csillagok?! Azt ki fogja nézni, hogy forog vagy kering?!
-
Már beszerezve,de hogy mikor jutok oda,hogy ki is próbáljam azt még nem tudom.Valahogy nem fér bele ebbe a napi 8 órás játék menetrendbe...Itt a múlthétről is a thief (az is akcios volt) azt is csak éppen megnéztem a bf4 et még mindig be se raktam(4 hónap alatt)...Hihetetlen,hogy nincs mivel játszanunk mások szerint...
Talán azért most a napi 8 órát kitolhatom 12-re,mert legközelebb aug 11.-én megyek dolgozni!
-
Igen. -
Én korábban is fel tudtam menni mobilon Xbox livera, és vettem ott cuccokat, ha úgy alakult. Berakta a sorba, és ha bekapcsoltam a boxot, akkor elkezdte letölteni. Vajon mobile purchase pontosan miben több? Benne lesz smartglassban is a vásárlási opció? Asszem abban most nincs. -
Wolfenstein 40 dollár a hétvégén X1en - kb 8900 huf -
Augusztusi Xbox ONE update
Mindenki megnyugodhat, akit ez tartott vissza, most már megveheti a gépet!
Low battery notification: You asked for it, now a notification will pop up when your controller battery is getting low.
Nincs többé izgalom, nincs többé kétely, nincs többi reménytelenség, mert itt a fény az alagút végén.
ui: tényleg erre van szükség? baszki........... ennyire hülye nem lehet a nép.
Most hogy nincs már PS3am, kezdtem aggódni, de ez NAGYON HASZNOS frissítés :
Enabling 3D Blu-ray: An update to the Blu-ray player app will enable 3D Blu-ray functionality on Xbox One
Továbbá:
Activity feed updates: barát aktivitás részhez lájk illetve komment lehetőség ( éppen mivel játszik, milyen acsit szerzett, milyen videót szedett ki ), a rendszer jelzi felugró ablakban hogy ha van hozzászólás
Expanded Friends area on Home: barát aktivitás figyelő, TOP 10 játék a barátlista alapján, statiszika hogy ki melyik játék acsijaon dolgozik éppen a legkeményebben
Mobile purchase - mobilról ( és egyéb smartglass eszközökról ) végre lehet hajtani vásárlásokat
Disable notifications during video - filmezés alatt a felugró ablakok letiltása
Last seen time in Friends list - utoljára ivel játszott, és hány perce ( órája ) volt online az ismerős
-
Magas labda lecsapva tiéd a pont...
-
-
Üdv Mindenkinek!
Ha valakinek lesz felesleges Destiny béta kódja XBOX360-ra, az gondoljon rám :) -
Tyrant01 #149612 PS4 topikban már hülyét csináltál magadból, itt is sikerült :-D
Állj tovább, biztos máshol is szeretnének röhögni. -
Nekem a Doom 3 HD collection is tetszett. Be is szerzem majd valamikor újra.
Ha hasonló lesz akkor tuti vétel. -
EPIC
-
Azt nem, de azt tudja, hogy a Föld a saját tengelye körül forog a Nap körül pedig kering. ;-) -
Ha nem megy el fizuig, rádírok. :D -
Ulthane #149607 Azt tudod, hogy a Föld forog a Nap körül? :) -
Doom 4 infók
- A játék minden szempontból újragondolás lesz.
- Visszatér a gyors mozgás és a run-and-gun játékmenet.
- Nagy szerep jut a közelharci támadásoknak.
- A játék alatt az idTech 6 motor fut, 1080p és 60 fps mellett.
- Az életerőt a legyilkolt ellenfelekből lehet visszatölteni.
- Az ellenfelek a találatoknak megfelelően sérülnek.
- A játék tele van brutális kivégzésekkel.
- Visszatér a harmadik rész sötét, horrorisztikus atmoszférája is.
- Lesz egy-két lazább parkour-elem és dupla ugrás is.
Remélem minimum olyan jó és igényes lesz mint a Wolfenstein volt!!! -
Most vagy soha!