176877
banner
  • TomStorm
    Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition jön X.One-ra,október 7.
    1080P,60 frame és ami az árát illeti az 7000FT
  • Totti5

Frémben mind a kettő preven verzió hibátlan.
  • DummyBoy
    Igen, a PC-s világban ismeretlen a fanboykodás ... sosem volt még példa Intel vs AMD vagy nvidia vs Ati flémwarokra xD

Amíg az emberek érzelmileg kötődnek az eszközeikhez, és büszkék, addig ez sosem fog eltűnni :)
  • Moby
    Engem a titanfall nem érdekel, csak az elvi háttere annak, hogy miért támogatandó valaminek a korlátozása, amire VAN igény.
    Ráadásul pont a titanfallban még akár érteném is, hogy 20-30 titan lehet sok azokra a mapokra. De hogy a destinynél miért pozitívum ez, az nekem értelmezhetetlen.
  • Totti5
    Halo film 1 órás szösszenet a ComicCon-ről. Nyilván nem mozifilm, de nem kevés pénz lehet benne, mert a minőség eléggé ott van.

A film első 20 perce tömény akció lesz.

• Totti5
    Miért rosszabb? nem tudom, majd aki játszott vele 10-20-100 órát elmondja, h jó vagy nem jó. Fogalmatlan vagyok a titanfall 6v6 témában.
  • Moby
    Utoljára komolyabban a kzsf-el nyomtam, szintén minimapok. 24ptdm-ben nyomtam kizárólag, mert a kislétszámú módokban vicc vokt, ami ment. Egymás seggében rohangáltak, leszarták a feladatokat, vagy a valami alapszintű taktikát. 24 playerrel már oké vokt, mert a baromja jó volt tölteléknek, de mindig volt 2-3 olyan, aki tudja mit kell, a többi meg őket követte. Így működött jól idegenekkel. De. Pont ettől volt jó. És akinek ez nem felelt meg, annak ott voltak a kiscsoportos warok.
  • arty
    q3 - kicsi pályák
    cs - viszonylag kis pályák, körökre osztott játékmenet
    cod X - ezzel nagyon keveset nyomtam, azt is publikon és ott jóval többen voltunk 6nál...
  • Moby
    Miért jobb ha valami korlátolt? Értem, hogy neked megfelek ez is, de miért JOBB?
  • arty
    Az biztos, hogy ez egy szép rajz a jelenlegi állapotokról.

De látod, ezért kell beszélgetni róla, hogy világos legyen a VALÓDI helyzet - szerintem itt sg-n nincsenek ilyen tévképzetek a fejekben (miszerint az OS perfekt ps4en és ezért nem kell fejleszteni).
  • arty
    Nem érted (pontosabban dehogyme, csak nem akarod érteni).

A titán másból se áll, csak egy 6v6 multiból. Iszonyat soványka.
    A Destinyben a 6v6 multi csak egy plusz, ha ki akarom sarkítani...
  • arsmarci89
    Amúgy csak azt nem értem konzolosok minek vitatkoznak 1 mással?PC-sek se szoktak 1 más között, h kinek erősebb, kinek gyengébb a gépe....XD Viccet félretéve én szinte hasraütés szerűen választottam a PS4et, előtte 360-om volt.Igaz kontroller nem áll annyira kézre mint a 360nál, de sok extra funkciói miatt annyira nem érdekel :D Szerintem mindenki örüljön annak amije van:)
  • Totti5
    Azok választanak olyan játékot amiben lehet. Nem attól lesz jó egy multi hogy 10 helyett 20-30-40-50 ember van a pályán.
  • Moby
    Biztos van olyan akinek erre van igénye, de ez csak matchmaking kérdése, itt viszont nem csinálsz 12vs12 azoknak, akiknek ahhoz kötődnek a legjobb élményei. Merméris? CSAK!
  • Totti5
    A legjobb online élnényeim a Quake 3, Counter Strike, és COD 1-ből vannak ott pedig 5v5 vagy 6v6 volt a max amit játszottunk.
  • Moby
    Ráadásul értelne sincs. Miért, minek? Mi a koncepció mögötte? Nem bírja a vas, vagymi?
  • Moby
    A 6vs6 egy gyökérség, akármilyen platformon van. Az online móka vhol 24 plyernék kezdődik, a többi vegytiszta lámulás. 12vs12-nél még esélyes, hogy szétszóródjonak a pályán, kevés plyernél ugyanazt a fasságot csinálja mind.
  • n000rbi
    Az elvakultság minden fanboyra jellemző, tábortól függetlenül ;) Részemről teszek az ilyesmire, olyan gépet veszek, amin számomra jobb játékok vannak (vagy lesznek, remélhetőleg :P) A ps4 és a wiiu jól megférnek egymás mellett a polcon, egyik topikjában sem fikázom a másikat :) Ide is be szoktam nézni, pedig boxom soha nem volt, semelyik, de szeretem tudni hol jár, mik jönnek rá, hátha egyszer eladják nekem ezt a gépet is.
  • Totti5
    Ősszel jön a film, X360 és X1 online sream.

• Totti5
    Szívesen belinkelem azt a g365 azon cikkét az elmúlt hétről ahol 100 kommenten keresztül Én mint X tulaj vs 20 PS4 tulaj azon vitázozz h ők azt állították az X1 HIBÁS oprendszerrel jött ki és azért van havi FIX update, a PS4 pedig gyors, és hiba mentes és KÉSZ ezért NINCS update. Aztán persze hama szóóber került h Xre csak Forza és Halo van s nincs érv az X1 mellett a PS4el szemben. Ajánlom az elejétől átolvasni, tanulságos!
  • Totti5
    Jött a fika mindenhonnan random, hisz ez is volt a lényeg, jó kis szalagcím volt h csak 6v6 meg AI-k. Pár hétig generált sok 10.000 kommentet a világban, megvolt az anyázás meg minden ami ilyenkor kellett. Játék megjelenése után SENKI nem foglalkozott már ezzel, mert élvezták azt amit a fejlesztők kitaláltak és ami működik. Egyenlőre még a fejlesztők csinálják és találják ki a koncepciókat, és nem véletlen. Lehet h a gémerek sokkal okosabbajk és jobban értenek a játék készítéshez, de 90%ban mindig az bizonyosodik be hogy csak üres pofázás az egész és a szokásos primitív háború egymás közt, h kinek a fasza a nagyobb attól meg X,Y gépet vett és ki az okosabb látens játékfejlesztő.

• n000rbi
    Neked már az agyadra ment ez a "ps-front". Nem vagy egy kicsit paranoiás? :)
  • Harlekin
    "ergo a pvp csak kiegészíti"
    Attól még 6v6 és multi pont mint a titán sőt kevesebb és titánnál se az volt a probléma hogy CSAK multi hanem hogy kevés a 6v6!!!!

Jólvan gondoltam,hogy lesz 1 nagyon frappáns megközelítés erre és még véletlenül se az hogy a ps frontról jött fikázása csak azért volt ,mert ők nem kapták!!!!De hát csak a szokásos...
  • arty
    mivel a titánban pvpn kívül gyakorlatilag nincs más
    itt meg ELVILEG van egy "masszív" coop tartalom is ... ergo a pvp csak kiegészíti :)
  • orichalcos
    Teljesen megbolondult live. Már nem csatlakozik bungie szerverekhez a játék, folyamatosan kapom a tegnapi üzeneteket újra, amit írok nem kapja meg márik, nem lehet csatlakozni...stb.
  • DarkSector
    van egy árus geci level 20-as ruhákkal! O_o
  • DarkSector
    http://sg.hu/forum/tema/1371020509
  • DarkSector
    Ha lelövitek a szörnyeket használhatóak a járművek. Ride Pike.
  • DarkSector
    A holdon vannak új ellenfelek akik podokon futkároznak. :D
  • orichalcos
    Nekem a Titanfallal sincs gondom .:D
  • Harlekin
    Csak 1 apró észrevételezés a destivel kapcsolatba...

Pár hónappal ez előtt BIZONYOS körökben ment a fika a Titanfallal kapcsolatba,hogy mekkora szar már ez a 6v6(ami ott azért nem 6v6)
    Erre itt a destiny ami szintén 6v6 és ez tényleg csak annyi és nincs harsogás
    ,hogy ez mennyire szar,na de érdekes pár hónap alatt mekkorát tud fordulni a világ!
    Ja nem mennyivel másabb,ha minden platformon jön...
  • orichalcos
    Dehogyis. Egyszerűen csak tesztelik az egészet.
  • DarkSector
    Most kicsit beléptem, azt este ha nyit a HOLD jövök rendesen, ha lesz hely.

Amúgy irja hogy ha játszol a Hold nyitása után, akkor kapsz egy extra hajót! :D
  • Harlekin
    Na ha most pár nap alatt túl sok ember volt a földön akkor szerinted ebben a pár órában menyi lesz a holdon???Nem ezt azért teszik,hogy még inkább várd a játékot...
  • DarkSector
    Amúgy szerintem a Holdot azért nyitották meg mert a földön tul ok ember játszik már, legalábbis szerintem...
  • DarkSector
    légyszíves majd jelezzetek egy hsz-ban ha lehet menni a holdra akkor feljövök max FT-be ha lesztek még este.

Kösönöm
  • DarkSector
    oks de miaz a 8?
  • Totti5
    bétában 20 a max, a teljesben 70 lesz ( aztán meg biztos lesz több majd később ha jönnek a DLCk )
  • DarkSector
    uh
    de fasza akkor lehet éjjel megyek a holdra, mert 23:00-kor dolgom lesz, de addig bemegyek lövöldözni kicsit
  • DarkSector
    Ezt nem értem hogy érted hogy 20 a max ha nem fejlődhetsz tovább?