176877
banner
  • davidka003
    Annak mi értelme, hogy odaírják, hogy alkuképes?
    Marha az ilyen. Így egyértelmű, hogy alkudik a vevő és az eladó csak magával baszik ki.
  • Tyrant01
    Már most is van annyiért.
    Ez pár napja volt a g365-n, el is vitték.

"Sziasztok!
    Eladó vált xbox one konzolom, maukálatlan állapot. November végéig még él a garancia hozzá.
    Alapgép+ 1 db kontrolerrel és kinectel adom, sajnos játékot nem tudok hozzá adni.
    Ajándékba adok 1 db hdmi kábelt is.
    A gép és a kinect karcmentes, hajszálkarc sincs a gépen és a kinecten sincs.
    A doboz is megvan hozzá természetesen.
    Kihasználatlanság miatt adnám el a gépet, nagyon keveset használtam a konzolt.
    Csak személyes átvétel játszik, postára nem szivesen adnám.
    Személyes átvétel oroszlány és 20km-es környéke.
    Természetesen a konzolt meg lehet nézni és ki is lehet próbálni.
    Ára: 95.000 ft. Az ár minimálisan alkuképes.
  • arty
    én a slimem is használtan vettem, a kontinak jóformán új illata volt :)
    az első ps3 slimemmel pedig a tulaj a fél év alatt 2 játékkal tolta - acsik alapján pár-pár órát :D
  • arty
    darabra 2 vs. 5, de igazából 2 vs. 3 :) (KI, ZT...)
    az exklu egyébként is a leáld vesszőparipája, ezeknél jóval több ghosts vagy épp ac4 fogyott a gépekre, tutira...

demondjuk oké, ha valaki exklukra hajtott, annak a számok alapján box - ez egy érv a sokból... és kb annyit érhetett, mint h "az xbón a halkabb" :/
  • TomStorm
    Használtal a kontroller téma necces.Sok esetben kell venni hozzá újonnan és annak az ára 10ft-ot nem csökken soha.
    Egy használt X1 meg új pad meg már lehet ott lesz az új áránál.Esetleg ilyen 10k-t lehet fogni de az nem sok.
    Kinektes meg szintén felejtős,azzal is tartja az árát.

Én azt mondom erre a 110e.pénzre újonnan,hogy megéri de tényleg ez is nagyon a max:)
    Ne legyen igazam de használtan 90e alá nem fog menni..
  • davidka003
    Ott cseszte el az MS, hogy azt hangoztatta, hogy nem lehet majd használt játékot venni.
    Sokan ismerősök közül még mindig ebben a tudatban vannak.
  • davidka003
    Ha 100k alá megy használtan akkor marha jó ár lesz, mert 5 évig biztos jönnek rá játékok.
  • Totti5
    Exluzív játékok DAY1, amik változatosságban, mennyiségben lazán verték a Sony-t, de ebben az esetben nem számított ( fordított esetben milyen visszhang lett volna te jó ég........ ). Orrba szájba vették a PS4et az 1 Knack és KZ miatt de nem vették lközel sem annyira a ONEt a Forza 5, Ryse, Killer Instict, Dead Rising 3, Zoo Tycoon pakkal. Ez még leírva is borzasztó.
  • arty
    nagyon bírnám, ha kiló alatt vehetnék (használt) gépet késő ősszel :D
  • TomStorm
    Én olyan fülest kaptam,belsős forrásokból,hogy 110eft lesz a kinekt nélküli verza 1 játékkal.
    Szerintetek ez igaz lehet,hogy Magyar webshop ilyen ára lesz szeptemberben?
  • Totti5
    pl Progame

Microsoft Xbox One 500GB - 122 790 Ft
    Sony Playstation 4 500GB - 125 290 Ft
  • Totti5
    Sajnos ott sem a játék minősége volt a mérvadó hanem azt hogy minek lett elkönyvelve. Ryse kő kemény akciójáték, bőven vannak benne izzasztó részek. Az egész arról szól hogy kurvajó körítés jó story, karakterek köré épített akció kaszabolás. Erre ilyenekt olvasok ma is, hogy interkatív mozi, 0TE játék, akkor felmegy a vérnyomásom. Ha a Ryse interaktív mozi, akkor a Beyond cover shúter...
  • arty
    jahoppá, alapgépként olcsóbb az xbón
  • arty
    hol nincs? itthon 130k vs 160k a fifa bindli gameshopnál ....
  • arty
    önmagában nem lenne elég... de most őszintén, mi szólt a box mellett nyitáskor?

"boxom volt előző genbe, veszek most is azt" klisét átlépve :)
  • arty
    az árkülönbség nem sallang, ez már az előző genben is bebizonyosodott :)
  • arty
    Ryse sajnos uj IP, az embereknek folytatások kellenek.
    Konzol második évében egynek jó lett volna, de gépet nem adott el sokat, az fix.

Akkor már inkább a Titanfall - ott látszott is, h megdobta a gép eladásait.
    Csakhát sajna nagyon mélyről indultak azok a bizonyos eladások... nagyon, nagyon, nagyon mélyről.
    Tudtam (és reménykedtem is benne), h az MS kap majd pofont (e3 után ez látszott), de az arányok azért nagyon meglepnek, vszeg Mobynak van igaza: a marketing a minden és abban az ms ultrabéna volt, a sony meg ultraügyesen csapkodta le a labdákat.

(én azért szeretnék abban is hinni, hogy gyengehw/kötelezőkinekt/kormánylehuzás is belejátszik abba, h szarul szerepel :D mert engem ezek zavartak leginkább.)
  • Totti5
    Belistázta a Trials Fusion a DLCket a karrier képernyőre, csak egyenlőre le vannak zárva. 6 pálya pakk DLC, ami annyit tesz hogy 9-10 új pálya / DLC, pályaszerkesztő elemek, kihívások, és 5 db acsi. Season Pass összessen kb 60 új pályával bővíti a játékot.

A Fusion pedig már 1 millió felett fogyott!
  • Totti5
    Nincs a két gép közt árkülönbség már min. 2 hónapja.

Ryse-ra azt írtad interaktív mozi. Nem az.
  • Harlekin
    Na de könyörgöm,hát ez nem a "MI" akiknek már van a problémája.Ez legyen a TE problémád meg azé aki hallgat másokra,speciel ÉN nem hallgattam senkire eddig se és ez után se fogok csak kizárólag magamra,nehogy már más mondja meg nekem hogy mi a jó vagy a rossz,vagy kell vagy nem kell.Azt hiszem mindenki saját akarattal rendelkezik.
  • DarkSector
    De ki kell szálni.
    Nem egyről bezsélgetünk, aztán ilyenkor tudom mi szokott lenni a téma vége....mindenki higyjen amit akar.
    Bár a te vleményed érthető a gép magát adja el, leközölnek egy adatot:

150% powa.

azt ennyi, a sok idiotának ez elég.
  • DarkSector
    Nem vágod mit mondok, lofaszt nem ér hogy te végigvitted.
    Van egy vásárló, elmegy, megnézi mit vegyen.

Xbox?
    Ryse? Lofaszt lehurrogják, lehurrogják a bone-t, és nem kell, nem ismerem, csak tudom hogy nem kell.

PS4?
    Killzone?
    Infamous?
    Ja ismerem kurvajó volt régen, tuti attól nem lesz rosszabb, nem szapulják, minden oké, mindenki isteniti....vegyük.

Ennyi a többi csak sallang, az a 20-30k árkülönbség meg a többi csak sallang!
  • Harlekin
    Nem kell ebből kiszállni azért,mert mi akik használtuk más véleményen vagyunk.Mivel pontosan ezek az érvek ellenérvek világítanak arra rá,hogy mennyire más és más a rálátás azok között akik használták és azok aki csak látták...És most ez nem bántás csak észrevételezés...
  • Totti5
    El sem kezdted, csak állítottál valamit nem ami nem igaz, úgy hogy nem is játszottál vele.
  • DarkSector
    kiszállok a témából.
  • Harlekin
    Na ezen Én is derültem 1 jót.A dr 3 meg a széria legjobb része vitathatatlanul szerintem...
  • Harlekin
    De nem is ezek a játékok adták el a gépet ez nem gondolhatod komolyan!A gép magát adta el a játék meg azért mert nem volt más!Nyilván,ha sok gép fogyott sok játék is,ha csak az volt!!!!
  • Totti5
    "Ryse szép, de interaktív mozi."

Egy olyan játék ami van olyan intenzív és munkás h&s mint bármi más hogy a fenébe lehet interaktív mozi?
  • DarkSector
    Lópikulát, a Killzone-ban mi új? Infamousban mi új?
    Hol látsz te játékban újat? sehol, max egybegyúrásokat.
  • DarkSector
    Félre nézted amit írtam most a folytatásokról beszélek az új cimeket megbaszhatják.
    Ryse szép, de interaktív mozi. Dead Rising 3 hent, hiába nyilt világ, egy kibaszott dara, ami nem sok embert vonz.

A Killzone, és Infamous még mindig inkább megmozgatja a játékosokat.

• Harlekin
    Látod Te nextgen mentes tulaj rosszul ítéled meg a helyzetet,miért mert ezt hitetik el veled,hogy a sony az isten és ott még a kerítés is kolbászból van.Na hát ezért veszik a ps-t és tegyék is sokan...
    Utána meg már jön mindenkitől a mundér becsülete verzió!!!!

Tehát kurvára semmi nem a játékokról szól főleg nem a folytatásos teleregényekről,mert ott nagyon nagyot kell domborítani,hogy azt mond na ez igazán next gen.Viszont 1 új címnél elég,ha picivel adsz többet mint a megszokott,de az újdonság ereje elviszi a hátán...
  • Totti5
    "veszi azt amihez játék is van már. "

Éppen hogy nem veszi, hanem a másik konzolt, amire sorra csúsznak ez exek, pedig jól emlékszem még arra az időszakra tavaly ilyenkor, amikor az MS ellen ment a hadjárat ( szintén ), h nincsenek készen, el vannak csúszva a fejlesztések, jajj mi lesz, tragédia és borzalom. Ebből semmi nem lett, mindent kiadtak időre, többet is mint a Sony, akik azt sem tudták időre hozni amit ígértek.
  • DarkSector
    Pedig ez kurvasokat számít, egy autós lehet bitang jó, ha rétegjáték, a többség akciójátékra ugrik, tps-fps, ilyenek!

Fogadjuk, ahogy jön Gears-Quantum-Halo-Fable....meg az ilyen játékok folytatásai lesz itt nemulass....csak ugye addig az ember mit tesz? veszi azt amihez játék is van már.

Hiába a Ryse, meg DR3 az nem ugyanaz azért.
  • Harlekin
    Nem ez semmire nem vezethető vissza csak szimplán ennyire van kereslet és kész.A miérteket az msnek kell keresnie nem nekünk,hiszen mi csak találgatunk és a jéghegy csúcsát látjuk ezzel kapcsolatban....
  • DarkSector
    Ez egyetlen dologra vezethető vissza, még nem jöttek ki régi Xbox nagy exclusive folytatások, egyedül a Forza 5, csak az autós játékok nem mérvadóak.

Ps4:

Killzone, Infamous
  • wollnerd #150115
    Srácok! Nem tudja elérni az Xbox (360) a Store-t! Ha rámegyek a store--> pl. demos-->kinect Azt írja hogy no item available. Hibakódot nem kapok...
  • arty
    jaaaa... egész genre annyira nem is sok :)
    de nem gondoltam volna, h ennyire erős ott a playstation... mármint a három, a négyet gondoltam, h jobban fogy jelentősen.
  • Totti5
    PS3 a generációs összeladás.
  • arty
    ez mikori adat? idei első félév?

mi az istenért vettek ennyi ps3at? :D
  • arty
    ez egy png, amit áttömörítettem jpg-be (95% qual irfanview-ban), semmi extra/nincs varázslat

a jpg nem homályosít, egészen máséle artifactok lesznek a képen a jpg tömörítési algoritmusából eredően :)