176877
banner
  • Harlekin
    Az hogy 1 autós játékba A ból B be mész autóval az 1 dolog pár kiló métert.Az meg 1 másik,hogy fedezzünk fel kisbolygókat ugyan már néz meg 1 AC-t ahol 1 hajóval 1000 felfedezhető sziget mellett mész el és a gamerek 99% arra nem veszi a fáradságot,hogy megálljon megnézni azt a ládát vagy bármit pedig csak telibe kell verni a szigetet és kiugrani...
    Akkor gondolod ebbe baszakodna valaki is azzal,hogy a küldetések között lavírozzon kis bolygóról nagy bolygóra és még szarakodjon a dokkolással meg stb.

Nem hinném,hogy ez nagyon sokat dobna rajta,a meglévők legyenek jók,hiszen sokkal több a kevesebb jobb mint a sok és szar Én mindig ezt vallom...
  • DarkSector
    inkább küld nekem zavvi kupont. :D
    Faszt akarsz játszani mindig.
  • Harlekin
    Bazze most csak gyorsan átfutottam az idei dolgokat....

Dance Central September 2, 2014
    Destiny September 9, 2014
    Forza Horizon 2 September 30, 2014
    Evolve October 21, 2014
    Sunset Overdrive October 28, 2014
    Assassin's Creed Unity October 28, 2014
    Call of Duty: Advanced Warfare November 4, 2014
    Far Cry 4 November 18, 2014

Na ezek a biztos vételek,de az isten ideje se lesz ezekre elég és azért jön még másik 8 ami jó lenne.ÁÁÁÁ nem lesz ez így jó még a végén nem porosodnak a gépek....

• DarkSector
    Hát baszod , nem haragszom rád, de a NFS-ben hogy közlekedtél? A Darksiders 2-ben hogy közlekedtél?
    Dead Space 3?

Talán beépíteni egy olyan alternatív dolgot hogy fast travel, teleport vagy valami, de te is mehes az űrben lennének felfedezhető kisebb bolygók, igen....megoldható lett volna.
    És oda szállj le kb ahová szeretnél, ne a térképen egy ponton ahol éppen mindenkit odabasz a gép.
  • Harlekin
    "nem te közlekedsz a bolygók közt, nah az kurvanagyot dobott volna a játékon"

És ezt még is hogyan kiviteleznéd,vagy mit gondolsz ez alatt?
    Kíváncsi vagyok rá,de tényleg.Mert speciel engem kurvára irritálna,ha órákon keresztül repkednék A-ból B -be,Bőségesen jó ez hogy a hipertérbe pont 1 töltési időegység alatt eljutunk a kívánt helyre.
    Mert azt azért lássuk be az űrbe ebbe a játékba semmit nem csinálnék mivel kurvára nem passzol bele 1 lövöldözzünk a semmi közepén 1 másik űrhajóra.Tehát utazásra meg hót felesleges az Én repüljek dolog...
  • DarkSector
    Én tudod mit remélek?

Hogy a Halo 5 részben beépítik a Destiny -ben tapasztaltakat.
    Ilyen nagy terepek járművekkel.
    És annyi hogy kicsit a story mélyebb legyen , aztán minden happy lenne.
    Ja és a Destiny-ben 1 nagy hiba van, hogy az űrhajós rész magától megy, nem te közlekedsz a bolygók közt, nah az kurvanagyot dobott volna a játékon!

Én ezelőtt azt hittem így is lesz.
  • orichalcos
    Ez és a Titanfall kiadás néz ki a legjobban...Remélem Halo 5 bundle is lesz majd nem csak matricázott géppel.
  • TomStorm
    Látom lesz XB1-ra is Diablo3+kieg.Eddig úgy tudtam csak Ps4.

A másik része az,hogy XB1-t simán beszerzem olcsóbban mint PS4-et.Durva azért,eddig ezt elképzelni se lehetett.
    Én megmondtam.Amikor meglesz az a pénz amit erre szánok és akkor amelyik olcsóbb azt fogom megvenni.
    Jelen állás szerint X1 nagyon jó vétel.
  • TomStorm
    Na az jó,thx
  • Harlekin
    Semmi nem kel hozzá még gold se Te használod azt a LEMEZT ő meg a MÁSIKAT...Ha ezen cserére gondoltál
  • DarkSector
    zavvi kódót kérek szépen!

Ha valakinek van 10% off ne kíméljen pls. :D
  • TomStorm
    A használt játék csere itt is úgy működik mint Ps4-nél,hogy nem kell regisztrálni őket?Csak Live gold kell és ennyi?
  • Harlekin
    Jó tegyük félre,hogy jövőbe látó vagy...De legalább akkor a mondatodat úgy szerkeszd,hogy ne csak Te tudd,hogy a mondat elején a 2 év múlván van a hangsúly és nem a mondat végén az újra!És akkor nincs miről beszélni
  • TomStorm
    Ez a fehér nagyon tetszik.A fekete a nyomába se ér.Ezek után nem is valószinü,hogy valaha is feketét fogok venni.

Én várok inkább türelmesen tovább
  • TomStorm
    Aztán még az is lehet,hogy még olcsóbb lesz,hmm:
    "(A very interesting rumor has been just spotted (via Neogaf) on the mobile version of the Spanish Xbox Site – apparently, Microsoft may be cutting again the Xbox One price, in Europe at least, to 349€ at Gamescom (possibly announced during the press conference, scheduled for August 12th)"
  • TomStorm
    Na ez az első amit így látok.Ez tényleg jó ár.Mondjuk +útiköltség és 1 játék még kell hozzá.Én azért megvárom ezt a szeptemberi megjelenést
  • Muttley
    hangsúly: "2 év múlva"
    akarsz beszélni róla?
  • Tyrant01
    Van még 2 szabad USB, oda is mehet 2x2 Terra
  • Harlekin
    Dehogynem amilyen ütembe veszed a játékokat karácsonyra tele lesz :-D Főleg ha most vissza raksz mindent amit esetleg eddig leszedtél a belsőről...
  • Tyrant01
    Egy ideig biztos nem fog megtelni a vinyó
  • Harlekin
    Tessék az eredeti hirdetési hely lefelé a hatodik!!!Ha már csak úgy nem hiszed el...

Halboy baszod így viszont drágán vetted a kinect nélkülit 90000 ér,látod kaptál volna minimális alkuval kinecteset is ennyiért!Mindig csak a kapkodás
    Igaz viszont akkor kimaradtál volna a destinyből...Viccelek amúgy jól vetted a gépet...

• Harlekin
    Pontosan így ahogy mondod!!!
  • davidka003
    Tök mindegy, hogy elhiszed-e. Igazából lényegtelen is. A vevő tudja, ennyi a lényeg.
  • Harlekin
    Kövesd végig az eseményeket!!! Lamech #150160
  • Harlekin
    Alattad írja aki megvette,hogy annyi és nem hiszed el!!!Meg tyrant berakott 1 másik hirdetést 1 teljesen szabványos oldalról és ennek se hiszel!?Akkor minek hiszel vagy miben????
  • TomStorm
    Én még akkor se láttam egy hidetést se ami 110 alatt lett volna.Másik,hogy ennek tudatában ki az a segghülye aki 90-ért adja el:D
    Mert lehet van ilyen bár én még most se hiszem,hogy annyiért lett véve az a Box..
  • Lamech
    Csorog lefelé, délután már remélem tesztelhetem. :)
  • Harlekin
    Most is fekete az alap gép és az is marad attól mert ez most fehér a játék véget.360an nál is voltak kitérők minden serialnál!

Mi a probléma a méretével???Ha csak nem 1 kutyaólban él valaki...
    Mindenkinél ott figyel a 4 nm-es tévé és jó lenne nagyobb a konzolból meg szeretnének 2 centivel kisebbet.Ezek annyira vicces dolgok....
  • Harlekin
    Ne tedd inkább nyitott szemmel járj,ha szükséged van valamire!!!
    Az elmúlt héten 2 en is hozzá jutottak amint látod 100 alatt géphez!Neked is sikerülhet,HA nagyon akarnád...
  • Harlekin
    Ezért is írtam úgy,hogy a gépet és a forza 5-t vetted ennyiért.Na halottam sikerült a homosítás norbival.Akkor kezdj el gyúrni a titanra hagyd a ryset meg a forzát!Mindjárt itt a Renátó és akkor kell majd még 1 ember,hogy meglegyünk 6 an és mehet a zuzás...
  • Lamech
    Kinect nélkül volt. A többi stimmel. :)
  • Muttley
    2 év múlva kisebb lesz és újra fekete
  • heady
    A gep sem rossz, de a joy nagyon allat.
  • TomStorm
    Hamarosan ez lesz Sunset Overdrive Bundle-ba 400euróért.Xbox One Blanche/Xbox One White.Nekem tetszik:
  • TomStorm
    Ennyi..jól írod kb ennyi.

Azt ne mondjátok már,hogy itt az emberek 90ezerért dobáloznak X1-el mert dunának szaladok..
  • Harlekin
    "Ott cseszte el az MS, hogy azt hangoztatta, hogy nem lehet majd használt játékot venni. "

Jóval megjelenés előtt kiderült,hogy nem így lesz nagyon minimális időt volt ez a verzió porondon!!!!

"Sokan ismerősök közül még mindig ebben a tudatban vannak."

Már ne is haragudj,de nem a középkorban élünk,hogy az információ szerzésér karóba húzás jár.
    Az ilyeneket vagy szimplán nem is érdekli vagy csak még rosszabb,hogy buták.
    De végül is egyik se jobb a másiknál és boldog vagyok,hogy az ilyenek nem hígítják az xbox társadalmat,mert majd ezek jönnének a napi kérdésekkel,hogy miként kell bekapcsolni a boxot és a szintén csodálatos hasonló világmegváltó kérdéseikkel!

Szerintem ne barátkozz velük vagy legalább ne osszad meg velük azt az infót,hogy ez már nem így van.Nyugodtan higgyék azt,hogy nincs használt piac!kérlek
  • Botond #150154
    Kinecttel? Annyiért ez így ajándék! :D
  • Harlekin
    Ennyi...

Bocsánat 26. án vette

• Harlekin
    A barát listámon most is vettek használt boxot 100 alatt tehát már most lehet venni,ha nagyon kell !!!90000 ér!!!! vette a gépet forza 5 el LEMEZES!!! Múlthét csütörtökön....
  • Totti5
    Killer Instict és minden más retróágyú is csak addig jó amíg sóvárogni lehet érte, ha itt van sőt olyan minőségben és mélységben ami mint annó, akkor le sem szarják. Majd veszek miatta gépet, nem sürgős, de jó hogy van... ez volt olvasható a KI-nál. Ezért felesleges volt megcsinálni, mert nem rohantak érte... eltelt pár hét és visszatértünk a Rare szar, MS szar és szívem vágya egy Banjo-Kazooie, de jó lenne!

Komolyan ha KI helyett az lett volna akkor most mindenki X1en játszana? a nagy francokat.