176877
banner
  • davidka003
    Szerintetek 9300-ért érdemes venni 1 éves GOLD kódot?

Multizni ritkán szoktam viszont így kapok mellé havonta XONE játékot is ami később még jó lehet. Plusz vannak hetente GOLD akciók illetve a havi 2 ingyen játék ami néha jó néha nem.

Nem tudom eldönteni, hogy megérné-e.

GTA V megvan szóval az is lehetne multiba. Jó az?
  • Muttley
    2014-ben
    csak az "igen intelligens, széles látókörű emberek"
    utalnak előre
    drukkolok nekik, hogy még magasabbra fejlesszék az IQ-jukat :)
  • grebber
    Hát sajnos ekkor ez nem lesz maxolva.EASY-n se tudtam ezt a hordás modot végigcsinálni :(
  • Botond #150471
    Nem mindenki ért angolul.
  • Botond #150470
    Így már értem. :)
  • oO VinyuS Oo
    Itt találsz leírást minden acsihoz: trueachievements.com
  • Totti5
    Téged is bevitt a susnyásba. Szerinted miért erőlködtem hogy elmegyek érte személyesen? aztán csak ki lett nyögve h a konzol francia országban van ( vagyis nincs mert kamu az egész ). Nagyon jól tudom h milyen az a Dead 3, kívánncsi voltam ő tudja e, de nem. Adatokat, bővebb pontos infomációkat a gépről nem adott meg akárhogy is szerettem volna. Ismerős akinek kell írt neki h akkor hogy bonyolítsák le és mivel utánvét volt benne, meg egyéb olyan dolog amik valamilyen szinten bebiztosítják ők a válasz 2 napja nem jött meg rá. Én közbe írtam neki 2 külön mail címről és 1 órán belül válaszolt, addig amíg nem tártünk rá h én ugyan nem utalok előre neki semmit, de futárszolgálattal küldheti utánvéttel. Aztán azóta nekem sem ír.

Már bejelentettem a jofogáson hogy csaló.
  • Botond #150467
    Egy huge (óriási) küldetést kell végrehajtani, ami nem tudom mi lehet, mivel nem ismerem a játékot, de gugli aszondja, hogy van vmi tower pack dlc és annak a 2-3-4 pályáinál lehet ezt a opciót kiválasztani és úgy kell lenyomni. A jobb szélét emlegetik a képnek, hogy ott van ez az opció választás, ha már unlockoltad.
  • Botond #150466
    Igen.
  • Botond #150465
    Bár alapvetően egyetértek veled, de azért két apróságot másképpen látok. Egyrészt már a hirdetés szövegében is írja, hogy külföldön él, szóval nem tudom ehhez minek kellett 5 emailt váltani. A konzol helye meg Hajdú-Bihar, azt itthon hagyta, minek is vinné magával, ha úgyse kell. A másik, hogy a játék doboza nem fekete fehér (már a borító), mert a 18 plusz jelzés piros, vagy rosszul látom?
  • grebber
    Ez lemaradt:

Willpower-Сomplete at least one HUGE mission.

Ehhez meg sajnos közöm sincs mit jelet :(
  • grebber
    Van itt olyan aki kimaxolta a Metro Last Light-ot?

Ez a két acsi van ami érdekelne hogy wtf :

Shadow Ranger - Complete the game without killing any Humans unless forced to.
    Magyarán egy rohadt embert se ölhetek meg csak a legvégén azt a bengát akit mindenképpen le kell ölni?

Gunslinger - Kill at least one Enemy with each Weapon available in the game.
    Magyarán minden fegyverrel ami van a játékban öljek legalább 1 embert?
  • DarkSector
    Ja 2 karral, szülinapra!!!!! és nem lett használva...persze.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.10. 00:43:40
  • TomStorm
    Előre utalás 90ezret??Ennyi pénzért még postán se utánvéttel!Esetleg futár aki elött szépen kibontom(mert tudomásom szerint vannak ilyen futárcégek) de ezt se hiszem,hogy bevállalnám.
    Az a baj ezekkel a csalókkal,hogy nem érdekli mi lesz velük és ezek mind ilyen jött-ment senkik akikkel semmit nem tudnak kezdeni.

Én érdeklődtem pár X1 és PS4 után DE csak és kizárólag személyes átvétellel,alapos tesztelés után vagyok hajlandó megvenni.Ha drágább 10e.ft-al azt se bánom de csomagban nekem nem kell ilyen pénzekért.

Meg Franciaország ja.Kérdem én mi a francnak foglalkozik az onnan konzol eladással?Mert a pénzre ott kinnt biztos nincs szüksége szal szerintem az ráérne ha hazajön akkor is:)
  • Totti5
    Éppen X1et keresünk és van egy ilyen

Eladó xbox one 500gb +kinect + 2 karral.csere nem érdekel csak készpénz.Emailbe érdeklődjenek külföldön élek .Az ár minimálisan alkuképes!Ajándék 1 játék!!!

Ez a szövege. Debrecen van megjelölve.

Írtam neki:

1, mikor vetted, hol és mikori gyártású?
    2, be van regisztrálva a gép a garancia miatt?
    3, volt vagy van bármiféle problémája?

Két kar azt jelenti hogy két darab eredeti Xbox ONE kontroller jár hozzá?

Látom a képen egy Dead Rising 3 játék szerepel, de miért fekete fehér a borítója?

Elég egyszerű kérdések...

kaptam választ :
    "Tisztelt vevő májusi a gèp nem lett regisztrálva kapzam igen 2 gyári karral adom plusz a játék.Ne kérdezze milyen színű nem értek hozzá szülinapomra kaptam játszva nem volt vele 85000 alja" ( érzed a tagolást :) )

Azóta kiderült h nem is Debreceni, mert a személy átvétellel nem is akar foglalkozni, hisz ő francia országban van ( ehhez kellett 5 email mire tisztáztuk... ). És csak posta előre utalás, még utánvét sem!

Olyan átbaszás mint a ház.
  • TomStorm
    Sok van akkor.Én ma 3 hirdetőnek írtam abból 2 full paraszt volt.Engedtessék már meg nekem mint vásárlónak,hogy feltegyek 1 kérdést a termékkel kapcsolatban.Mint pl.nem e karcos vagy megvan minden tartozék,ilyesmik.Nem hiszem,hogy ezek kimerítő kérdések lennének ráadásul ha összefoglalom egy mondatba.
    Ilyent ír vissza az egyik:"ODA VAN ÍRVA,gyengén látsz?"Így,se köszönés semmi.
    Hát a jó k...a majd mit mondok már az ilyenre komolyan-.-Nem volt odaaírva mert ki volt pontozva a szöveg..

Kár,hogy nem lehet letiltani ezeket
  • Totti5
    A nagyon sokpontosok meg boltosok mind kivétel nélkül, azok a legnagyobb bunkók.
  • TomStorm
    Van 1-2 arc jatekaim oldalon aki olyan tajparaszt,hogy legszivesebben meglátogatnám(ha nem lenne drága a benzin).
    Nagyon óvatosnak kell lenni sőt inkább már csak olyantól venni akinek van már sok jó pontja.Inkább legyen kicsit drágább de az ilyen bunkók nekem semmit ne adjanak el..
  • Moby
    Sokminden nincs rendben. Ha minden rendben lenne én sem vacilálnék folyton, hogy kell-e, és nem a harmadikat taposnám.
  • Harlekin
    De a lényeg úgy is az hogy ps4 nél minden rendben van!Nem??? Tehát boldogak lehetnek a tulajok...És remélhetőleg most már a boldogságukat a konzoljukkal való foglalatossággal töltik...
  • Harlekin
    Így is van csak itt legalább mindenki meg van vele elégedve...És nem kezd el a másikra mutogatni,hogy miatta!
  • Moby
    Az xbox játékok is nyugodtan használhatnák a temporal reprojection-t a 900p-zés helyett. A guerilla biztos nem védte le teljeskörűen, hisz az alapjait ma minden enkóder használja vektorbázisú mozgásinterpoláció címen.
  • Harlekin
    És nem 60 fps azért ezt is igazán oda tehetted volna a végére,mert így helyes!
  • Moby
    Nem. Nem véletlenül. A végtelen, kifogyhatatlan, sosem múló, népbetegségnek számító EMBERI OSTOBASÁG miatt megy a hiszti.
    A killzone 1080p. Pont. 60fps-ről sosem volt szó a killzone esetében.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.09. 21:25:37
  • Harlekin
    Ja értem akkor a killzone véget is csak véletlen ment a hiszti a nemlétező vagy létező 60 fps miatt!? Oké rendben...
  • Harlekin
  • DarkSector
    Nesze. :D
  • Moby
    Egyetlen játékról sem derült ki utólag semmi. DF jó előre közli a paramétereket minden platformra. Akit érdekel az megnézi. Akit nem érdekel annak meg tökmindegy.
  • Firerock
    :3
  • Totti5
    Előrendelés csak egy szándék, semmilyen kötelezetséggel nem jár. Megjelenés előtt úgy is keresni fognak h kell e avagy nem, akkor mondod le amikor akarod.
  • Firerock
    Ha most előrendelem az 576-ból a Xbox-ot akkor ha jön 5.éig egy kedvezőbb ajánlat máshonnan akkor vissza tudom mondani az előrendelést?
  • Harlekin
    Meg akkor ennyi erővel vágjam fel az ereimet mert december 24.-én 170 000 vettem x1 et,most meg 4 játékkal lehetne 129 000.Ha másnap lett volna ez a huszáros vágás,se hatott volna meg,mert akkor és ott kellett és ez...
  • Harlekin
    Észre vehetted volna,hogy Én iróniával állok ezek a dolgok elé Ők meg vér hívőként elvakult fanatizmussal.Az egyik tud vicces lenni a másik meg szimplán retardáltság és nem a fanatizmus a vicces,mert erre volt pár dolog a történelemben ,hogy nem vezet jóra...Nem baj ha Te nem így látod...
    Kis milliószor leírtam pont telibe szarom az árát és minden más konzolokhoz köthető fanatizmust azt meghagyom a csökött agyúaknak...

Sokkal prózaibb és emberi értelmes dolgok miatt döntöttem x1 mellett...(kinect,barátlista)Minden más 1000 rendű dolog...Nem befolyásolja a játékélményemet így érdektelen számomra...Viszont soha nem fogok szó nélkül elmenni azok mellett akik szimplán retardáltak és ennek mindig is hangot adtam és fogok is...Ilyen vagyok és nem valószínű,hogy ezen bár mi is változni fog,de legalább így nem kell kétszínűnek lennem!
  • Totti5
    Hogy mennyire nem számít, csak hogy tetszik avagy nem tetszik.

Tegnap Sleeping Dogs Def edition hír alatt le lettek osztva h minek, lehúzás, már megint egy újrakiadás satöbbi.

Mai Metro hírnél meg már mindenki nyitja a pénztárcát a játék miatt.

Tegnap nem volt jó ami ma már tökéletes.
  • Harlekin
    Hol van az igazságban a baromság ezt nem értem!?
  • arty
    Az előbb úgy kikeltél a retardáltak ellen - akkor te miért nyomod most a baromságot?
    Komolyan ennyire megborított a tudás, hogy erősebb hardvert kapott aki nálad jóval olcsóbban vett konzolt (ps4et)?
  • Harlekin
    Ha Te meleg vagy akkor számodra igen különben meg nem!Ha megnézed az adatlapomat akkor látod,hogy férfi és ez nagyon fedi is a valóságot!!!
  • Harlekin
    Ez biztos?Szerintem ez csak elírás hiszen megmondták a TÚLOLDALRÓL,hogy az x1 nem tudja ezt...Ez csak is kizárólag az erősebb HW tudja és csak annak van erre létjogosultsága.Kivéve mikor játék megjelenése után kiderül,hogy mégse,de azzal meg nem kell foglalkozni hiszen akkor az meg csak kimondottan x1 miatt történik.Még akkor is ha csak arra jelenik meg...

UI: Végre itthon vége a nyaralásnak....Nézem is a stort mit lehet behúzni...
  • Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.09. 12:00:09
  • DummyBoy
    Számomra ezek:

- a joyok rugóereje jobb mint a gyári, kényelmesebb (Számomra mármint :) )
    - a kapcsolók mikrokapcsolók mindenhol
    - 6 extra programozható gomb
    - 2 profil tárolható benne
    - a joyok érzékenysége külön-külön is szabályozható
    - különálló gombokból van a DPAD

Az extra gombokat nem mindenhol használom, viszont pl: FPS-eknél jól jön, hogy az ugráshoz, újratöltéshez nem kell levennem a kezem a joyokról pl. Az érzékenséget én nem bántottam, a 2 profil ami van, az egyik Borderlands-re és BF-re volt belőve, míg a másik Halo-ra vagy GoW-ra.
    A mikrokapcsolók sokkal jobb érzetet adnak mint a sima kontroller gombjai, a DPAD meg egyszerűen nekem jobban bejön, a simán néha mellényomok, míg ezen ritkán xD