176877

-
Egy kis hangzavar.
Rettenet élvezetetes vezetni. -
Rendi vagy, de ez inkább már őrület, sok tiszteletet nem érdemel :-)
5 nap múlva jön a 2. számú DLC... bár elnézve az elsőt, jó, ha 6-7 órát ad majd, + még 1x letolom a videós wt miatt.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.21. 08:17:13 -
Mély tiszteletem.
Vagyis akkor ezzel voltál hónapokig el. Mert furcsa volt hogy eltűntél a térképről! :D
Remélem mától visszatérsz hozzánk. :D -
Videós végigjátszással együtt 700 körül :-) -
Ez biztos kimarad maga a játék se tetszik így kizárt a belekezdés is nem,hogy az ezrezés.És már 360 as játékal amúgy se játszok elég volt ez a 290 darab!De neked nagy grat 
-

össz játékidő?
-
X1-re neeeee... ne legyé' szemét :-) -
Remélem kiadják a ultimate remastered verziót X1és PS4re 
-
Te jössz Harli :-D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Steam + X360 + PS3
-
Arty ezeken kívül minden megtartós! :)
"Amiket nem gyüjtök annyira hanem eladnám-cserélném ha érne is valamit:
*********************************************************************************************
X360:
Assassins Creed 2
Dead Space
PS3:
Shadow of Damned
Kábé ennyi!"
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.20. 19:42:36 -
Amiket eladnék az az alsó 3 lemez! Odabigyesztettem. :D
Max méég a Killzone 2-3 amik nekem valamiért nem tetszenek, nagyobb volt a lángja mint a füstje, kibaszott ratyi az irányítása, egy nagy raklap szar a játék, pedig régen hogy számoltam azzal hogy nekem ezek kellenek, most meg itt van azt nem játszok vele. -
Irtam hogy játék nem eladó. :D -
Ha nem 50k-t keresnék havonta odaadnám én is sogoroméknak, szóval nem ez a problém hogy nem lenne kinek. -
Tehat akkor van amit nem adnal el? Maradna orokre?
Mar nekem is csak azok vannak, amiket nem adnek el... kb 2-3 amit eladnek, de nincs áruk, szal minek.... -
Kicsit off : Final Fantasy 13/13-2 is érdekel de gyűlölöm a körökre osztott harcrendszert viszont a akarakterek és a világ megfog. Mennyire lesz érthető ha youtubeon megnézem a 8-10 órás átvezető , animáció összevágott változatát? -
Halo anni , beyond two souls , heavy rain , shadow of the colossuss érdekel engem . Ha tényleg meg akarsz várni a cuccoktól akkor tudod hol keress és tárgyalunk . 
-
En az XO kezhezkapas napjan az elso hozzam tevedt havernak ajandekoztam az x360-omat " ittvan ingyer vigyed , van hoza egy zsak jatek es kieg a tied , vidd" par jatekot itthagyott azokat idovel elajandekoztam mindenkinek aki xboxos es erre tevedt ;) -
Hát szart sem érnek a játék azt nem is adnám el, a digitálisakat meg nem tudom hová tenni a gép id-hez van ugye kötve. :D
Ezeim vannak vitrinben:
Dobozos:
X360:
Call of Duty Modern Warfare 2 Steelbook
Resident Evil 6 Steelbook
Dark Sector
Gears of War
Gears of War 2
Gears of War 3
Gears of War Judgement
Halo Reach Collectors
Halo Anniversary
Silent Hill Downpour
Final Fantasy 13
Final Fantasy 13-2
Dead Space 2 Collectors
PS3:
God of War Collection
God of War Collection 2
God of War 3
God of War Ascension
Uncharted
Uncharted 2
Uncharted 3
Heavy Rain
Beyond Two Souls
Killzone 2
Killzone 3
Ico & Shadow of The Colossus HD
Siren
Digitálisan:
X360:
Borderlands 2
Resident Evil 4 HD
Resident Evil Code Veronica HD
Devil May Cry 1-2-3 HD
Metal Gear Solid 2-3-PW HD
Halo 4
Forza Horizon
Dark Souls
Dishonored
Read Dead Redemption + Undead Nightmare
Silent Hill 2-3 HD
Alan Wake AN
Metal Gears Solid Ground Zero
The Witcher 2
Alone in the Dark
Crysis
Crysis 2
Crysis 3
Beyond God & Evil HD
Battlefield 1943
Lara Croft GoL
Limbo
Shadow Complex
Itt nagyon sok, nem is tudom xboxon hol tudom ellenőrizni...:D (tehát nem biztos hogy mindent leírtam)
PS3:
Fejből nem tudom, de csak PSN játékok vannak megvásárolt csak az Infamous 2 kiegészítője.
Amiket nem gyüjtök annyira hanem eladnám-cserélném ha érne is valamit:
*********************************************************************************************
X360:
Assassins Creed 2
Dead Space
PS3:
Shadow of Damned
Kábé ennyi! -
5k-ért ment el a Halo Anniversary/3/4 kombóm.
2-3k optimista becslés... ok, egy Beyond elmegy többért vagy egy gta5, de a többi? nameg a digit játékaid......... az levesbe?
nem jó ez sehogyse. -
Hát kinek mik az igényei. :D -
de látod más meg nem... -
Magyar live support gyenge. Későn és lassan reagálnak a problémákra és a megoldásokra. Nem tudom hányan vannak, milyen eszközök vannak a kezükben, de mint júzer nekem nem tünnek túl aktívnak. -
Én magyaron vagyok el. :D -
Na de senki nem kényszerített senkit arra,hogy mennyen át a Magyar livere,mert csak ebből adódtak a "nagy" problémák.Én tökéletesen el voltam uk regen is 360al mint ahogy leírtam már párszor. -
Igen ez a baj...:D -
Igen ez a baj, játékárakkal tisztában vagyok, újonnan 2-3 k, tudom inkább kitámasztom vele a forgószékemet. :D -
TomStorm #150770 Én az egyiket megtartanám a helyedben,ne mond majd,hogy nem lett szólva.. -
Szerintem ezt mások is megerősítik majd: iszonyat nyomott áron mennek a vasak, de méginkább a játékok (prevgenre), sajnos igen sokat kell majd még hozzátenned egy bón-ra... 1-2 nagyobb címen kivül szinte lehetetlen eladni őket. -
Hát ja ha tudnám hogy korrekt tökét hozna a 2 konzol, és mondjuk csak 40-50-et kéne pótolnom nem lenne gond, engem ugyis egyenlőre 1-2 játk érdekelne.
Destiny-t venném amivel ugye baromi sok ideig ellennék.
Meg a Quantum lenne fontos jövőre, mert nagyon tetszik a játék, és azért is mert az Alan Wake fejlesztői keze munkája lenne. Ami megintcsak kedvenc volt előző generáción. -
Jah akkor jól emlékeztem. -
Sajnos a prevgen jatekokat nem viszik a nextgen konzolok. -
TomStorm #150765 Semmi.Diabloba még úgyis végig kell menni 20X minden egyes részen szal.sokat nem vesztenél:DD -
Nekem van még itthon egy valag játékom, amit nem játszottam végig 360-on, de valószínűleg nem is fogom ...
5-én jön a One, már van rá egy raklap játékom, azzal is jön egy csomó + 9-én Destiny ... Szóval én könnyes búcsút veszek majd tőlük, és kárpótolom majd magam a többivel :) -
Ezt mondom éppen: mióta pofont kaptak, azóta minden cukormáz.
Viszont én az előző genben sokszor éreztem a f*x rossz oldalán magam, s mivel nyeregben voltak: szartak rám.
A support mindig is fantasztikus volt, de érdemben sose léptek - hogy ez az anycég "érdeme" vagy saját inkompetencia, sose fog kiderülni. Amikor a My Games szekciot nézegetem a hiányos borítókkal, akkor azért mindig eszembe jut, hogy mennyire nincs okom a tapsikolásra. -
Most God of War Ascension visszavan és ennyi, ugyis tudom hogy még1x ha végigjátszanám, amennyit mostanában konzol elé ülök, nem biztos hogy megéri tartani a gépet
később még visszavásárolhatnám ha lenne pénzem és ujra kellene.
Gondolom a ps4 meg one ha jól emlékszem nem viszi a régi játékokat. -
Kösz mindenkinek, valszeg ez lesz akkor, eladom.
Amúgy mind2 konzol fog majd kelleni.
Csak Quantum végett majd ONE-t fogok venni.
Meg autós szempontból is inkább a Forza áll közelebb hozzám, meg sógorom is azt szereti inkább.
Csak az a kérdés mennyiért tudnám őket eladni. :D
Régi Arcade x360 + PS3 SS, ami ilyen move-os harry Potter-es kiadás vagy mi. Ha 80k-t nem adnak a 2 gépért akkor sok értelmét nem látnám.
Úgy is 50k-t kéne hozzácsapnom. -
Tőlünk kérded elfogultaktól?
Kérdezd máshol:) ők majd megmondják, hogy :
X1 minek? minden jön PCre. PS4et kell venni.
-
Szerintem add el és csak ps 4 et vegyél!X1 semmire nem jó megmondták a megmondó emberek!Ne is gondolkodj rajta 1 percig se! 
Én is itt szenvedek csak a 30 játékommal itt porosodik a gép,számolgatnám a 1080p-t meg a 60 fpst,a szarakodás van a sok upal,hogy havonta jön és stb....
Tedd fel ezt a kérdést a menő ps4 topikba ott majd megmondják mit tegyél!
-
Amennyiben vegigjatszottad a fontosabb jatekokat akkor persze. Ha nem akkor meg jatszd vegig amivel szeretnel es aztan cserelj uj generaciora. -
Srácok ti mit tennétek a helyemben?
Itt van 2 gép, ps3 meg x360, megvannak hozzá a fontosabb játékok.
Ti eladnátok a helyemben a 2 gépet hogy helyette vehessek egy Xbox One/PS4-et? :D