176877

-
14990 Ft lett a Destiny Live-on. Xbox 360-ra. US store-ban még nincs fent, gondlom a szokásos 60 dollár lesz. Ez szerzem végül be, így jól jön majd ingyenes one példány. -
Nekem még ez sem jön be,sima error-t ir ki Windows alatt is és az Xboxon is. -
Undorító féreg dolog volt tőlük.
Na pont ez miatt nem veszek tőlük semmit. Mondjuk régen is utáltam őket, mert marha drágák 99%-ban. -
Igen, tudom mi ez. PH-n meg Gameren is ez volt. Majd írták hogy migrálás után ment minden rendesen.
A COD: GHOSTS Xbox one kódjával automatikusan kapsz egy xbox 360-as példányt is, így kettő COD lesz acountodon. (Xbox 360 példány, Xbox One példány)
Egyik srác akinek sikerült. (nála pont kipróbáltuk személyesen is hogy megadtam xbox 360-on a kódot, ott kiírta hogy hibás) -
-
igen, aki bekalkulálta, h eladja/cseréli (miután letolta), annak ez nagy pofon ... :((
365ön is már előre hirdettek példányokat... -
"Migráljon át ami 360on 3 hónap fixre, közbe lesznek gold akciók amikről lemarad,"
Miért maradna le bárki is akciókról. Át kell csak állítani a ONE régióját és már a magyar árakat látja. ONE esetében nem számít már hogy milyen az account régiója. (most cod esetében ez kivétel mert nálunk a magyar live-on nem elérhető a COD.Még.) -
Azt mondták "elfogyott", de akkor miért nem adtak BF4et vagy bármit ami volt, vagy miért nem mondták el mivan, vagy miért nem annyit rendeltettek elő amenny volt.... Fene sem érti, mondjuk ez simán átverés így, mert nem nextgen COD-ot kapsz első körben, pláne nem BR lemezen. -
Az ACT 5 jóval szebb és részletesebb grafban és több is az enemy+effekt. X1en is szarabbul tudott futni jó pár daránál, bár mint bárhol a játékban amikor nem volt semmi a képen volt hogy 54fps, amikor 25enemy rongyolt nekem 60 volt, csak ez az ACT5ben többször fordult elő. -
én ezt a futáros/személyesátvételes rasszista válogatást nemértem... nem fért bele az 5kg-ba a cod lemez? :) -
pedig egyébként a demo teljesen jó volt 360on, szerintem ... -
jesszus :D
tyrant az ms sztereotíp vásárlója :D
( pláne, h tudom h még a DRM-nek is integetett, sőt: visszasírja ) -
Migráljon át ami 360on 3 hónap fixre, közbe lesznek gold akciók amikről lemarad, csak azért, mert a megyer lájvosok megint hozzák azt a szánalmas formát mert hiányos a magyar piactér!!! Már megint, pedig 1 év sem telt el... na ezért nem kell nekem a magyar. -
Batman: Arkham Knight Batmobile Edition (PS4/XOne) includes:
Custom Art Book – 80 Page, Full Colour Art Book Showcasing the concept art of Batman Arkham Knight
Limited Edition SteelBook™ – Unique SteelBook™ case and game disc
Comic Book – Limited Edition DC Comics Batman: Arkham Knight #0 Comic Book
Exclusive Character Skin Pack – Three Unique Skins from DC Comics – The New 52
Transforming Batmobile Statue – Fully transformable Batmobile statue realized in exquisite detail by TriForce
SRP: $199.99 / 199.99€ / 169.99£
-
Nem kell x360 hozzá, csak át kell migrálni HU accountról, mert itt még nem elérhető digitálisan. Ha valaki tud várni akkor állítólag napokban felteszik hozzánk is a COD_ot. De tök mindegy amúgy, mert account migrálás után vissza lehet tenni a ONE régióját és minden ugyanolyan mint korábban. -
576 szépen leszopatta a vásárlókat
COD Ghost játékot a bolti átvevők lemezen kapták meg, a futárosok letöltő kóddal.
A letöltőd X360 - XOne upgrade, tehát 360 kell hozzá hogy beregeld és utána ha rajta van az accon tudod letölteni X1-en is.
Nade, ezek a idióták ( erre jobb szó nincs ), UK kódot adtak amit magyar Live accal nem lehet letölteni!
-
TomStorm #151302 Utánaolvastam lesz Patch,tudnak a problémáról!!Na így már kicsit megnyugtatóbb.. -
Ez a készenléti mód hogy jön elő? A power saving módba raktam az első inditáskor -
Engem most a fene megesz, mert nem tudom, hogy eldjam-e a dobozos Destinymet és megrendeljem online vagy ne ... xD -
TomStorm #151299 Az Enemy mértéke biztos nincs a grafika igen.De nekem jelen pillanatban jobb lenne még csúnyább graf csak futna normálisan.
Az alap Diabloval semmi gondom nem volt!Nagyon szépen ment a konzolon.Itt valamit elcsesztek viszont de nagyon mert változás grafika terén nem igazán van.Annyi,hogy néha esik csak szét a kép de efektek minden ugyanaz -
Tedd készenlétibe és akkor nincs bekapcsolva de töltések mennek. Amúgy tök mindegy mennyit megy, mindegy volt a 360an esetében is. Ott az első széria volt hibás, amik utána jöttek már mehettek 1 hétig is, semmi baja nem volt. -
Lehet mondani h a Diablo 3 elfut kvarcórán is, de nem. Elég számítás igényes amikor tömegattak van, ráadásul a kiegben több az ellenfél és szebbek is a pályák nem csoda h prevgen ezt már nem bírta. Prevgenen nem érdemes Diablo 3at játszani, mert eleve vissza van butítva a pálya és az enemy mértéke. -
TomStorm #151296 Akkor ebbe most csúnyán beleszaladtam.Ezek a jelek,hogy bizony kell már az a Next.Gen!! -
TomStorm #151295 Ez biztos,hogy nem Fix 60fps.Ha az akadásokat/shuttert vagy mit nem veszem alapul akkor is időközönként simán lemegy 20-30 között.
A kép már annyira nem esik szét(vagyis nem olyan sokszor)mint a sima D3-nál de a Frame rate egyszerüen borzalmas.
Mikor Nemesis megjelenik kb 30mp-et kell várni mire betölti az inventory-t nyögvenyelősen nyitja a párbeszédeknél késik szóval borzalmas komolyan.
Megpróbálok utánajárni máshol mert látom itt a topikban senkinek nincs meg de ha lenne tipp megoldás így kivülállóként az érdekelne,köszi! -
Kérdezd tyrantot!Nála konkrétan 3 hónapig 24/24 be ment az x1,mert ha nem boxoot azon keresztül nézte a tv-t is és nem kapcsolta ki soha max a tv-t... -
A mai naptól én is Xbox One tulaj vagyok :) Kb 100Gigányi letöltés jött össze,óránkénti 3 GB-os átlaggal. Éjszakára bekapcsolva hagyhatom? Vagy ezt is ki kell kapcsolni néha mint a 360-at? -
Nem úgy van, hogy azon is fix 60 FPS? -
Simán megeshet, Eurogamer sanjnos nem tesztelte csak a nextgen verzákat. -
TomStorm #151290 Most X360 D3 RoS tényleg ilyen szar a Frame?Össze vissza akad már kezd elmenni a kedvem is az egésztől -
Dreampage homokozója! :) beleköphettem volna mindegyik cikkébe jó pár dologgal ami valósabb képet ad a játékról, de nincs értelme, de attól még a HD videót és a real time rendertől illik megkülönböztetni ( ez még sem "csak" egy 100 p elétérés ), de ha nem is megy mert amúgy sasolni kell hisz a videó nagyon szép és nagyon jó a tömörítése, azt hogy frémdrop nélkül tolja le az összes kátszínt tökéletesen!!! bármi van a képen vs amikor megkapod az irányítást és 30 fps alatt suhan az elég szembetűnő, persze nem szólok bele, azt csinál amit akar... mondhatnám hogy volt közel 1 éve az eurogamer tech elemézést is elolvasni, ahol leírják, mert szokta és fordított is onnan több alkalommal komplett cikket. Ha már valami "hivatalos" dolgot csinál akkor csinálja jól, mondjuk ha már 1 hete írtam kommentbe neki, akkor legalább válaszolt volna és javítja a cikkben, mert csupa jószándék vezérlet, de így h le sem tojt, már mérges vagyok. -
XOne-s CoD: Ghosts-ban nincs semmi olyan, ami megakadályozná, hogy egy más gépen használt játék teljes értékű maradjon, ugye? egy kolléga kölcsönadná (az eddig még nem használt) példányát, és nem akarom, hogy valahogy az accountomhoz bindolja a rendszer vagy valami, aztán mikor visszaadom a lemezt, akkor ő meg ne tudjon vele mondjuk multiban játszani. -
Xbon One Destiny STREAM Valakik már játszanak vele. -
de ez egy xbox promószájt, az a csoda h nem 10est kapott ...
"Szeretettel üdvözlök mindenkit a megújult, és 2014 szeptemberétől immár teljes gőzzel üzemelő hivatalos Xbox Blogon!" -
Elég gyenge teszt, mint írtam is a kommentbe nincs tisztában azzal mi a pre render meg valós idejű cutscane. Gondolom még most javította a cikket. Nomeg nincs az 8 pont. -
heady #151284 Hiaba toltam vegig anno ketszer is xboneon, ugy megvennem psre mint a huzat. -
A Ryse kb. az xbox one "Knack"-je, mindkettőt divat lehúzni. Ha már úgyis olyan nagy kakában van a Crytek, igazán kidobhatnák ps-re is, szerintem sokan vennék. :) -
Ryse: Son of Rome teszt
"Az a nagy helyzet, hogy a Ryse: Son of Rome tipikusan egy olyan "utálni kéne" skatulyába szorult játék, pedig többszöri végigjátszás és sok multiplayer után sem látom jelét ennek okára. Sem a kampány hosszába, minőségébe, sem egyéb tartalmába nem lehet belekötni, a látvány az egyik legszebb amit valaha láttunk, története, realizmusa minden pillanatban értékelhető. Római birodalmat feldolgozó játék konzolon aligha lesz ilyen még egy, a stratégiai műfajt leszámítva pedig valószínűleg sehol. A harcrendszere viszonylag egyszerű, ez tény, ellenben taktikát és időzítést kíván, nem puszta gombnyomkodást, a leglényegesebb pedig hogy minden egyszerűsége ellenére sokadjára is élvezetes marad. Bűnös, véres élvezet, olyan, amiért a hasonló témájú filmeket és tévésorozatokat is szeretjük. "Róma lüktető szíve nem a szenátus márványpadlója, hanem a Kolosszeum homokja." Ez a játék pontosan visszaadja ezt az érzést. Vitallion parancsnok szavaival élve: Róma a civilizáció. Róma a rend. Róma a hatalom. A Ryse pedig, hölgyek és urak, maga Róma."
Jó lehet nagyon. :)
Alig várom, hogy legyen ONE-om hozzá pár év múlva. :D -
vg #151281 Én pont a rendőröst részt szerettem. -
barmi #151280 Gratulálok Mester !
-
Totti: ha nem gond, felvettelek Live-on.
Illetve pár One-os emberkét még felvennék, mert Totti-n kívül kb. 2 ismerősömnek van One. :) De ti is felvehettelek, a gamertag-em: Dr4amLord.