176877

-
Akkor nem tudom, miert nem mennek a live store-bol vett jatekaim masik accounton. Lehet bizonyos akcioban vettem oket amikor esetleg ez a korlatozas a resze lett volna a felhasznalasi felteteleknek? -
USA accom van meg magyar.
Minden vásárolt játék megy mindennel. Van vagy 50 pénzért vett játékom. -
-
Nalam megse megy. Hidd el nem viccbol irom. Az egyik account egy UK account a masik pedig magyar.
A UK accounton vasaroltam games on demand jatekokat es a magyar accounton nem indul el. Lehet egy masik UK accounton menne? -
" Ugy vettem eszre, hogy amiket penzert vettem GOD formatumban azok csak es kizarolag a sajat profilommal jatszhatoak. Azaz nem eleg ha a profilom rajta van a gepen de abba kell belepni ahhoz, hogy elinduljon a jatek. "
Marhaság. Nekem 2 profilom van és mindegyik megvett játék megy másik profillal. -
nekem úgy rémlik, h akkor nem működik, de ezer éve próbáltam :(
ha jó cimbi, hagyd ott az accod, max kérjen PW-t :) -
Ugy vettem eszre, hogy amiket penzert vettem GOD formatumban azok csak es kizarolag a sajat profilommal jatszhatoak. Azaz nem eleg ha a profilom rajta van a gepen de abba kell belepni ahhoz, hogy elinduljon a jatek.
Azonban a Games with Gold "akciobol" vagy reedem koddal letoltott jatekok barmelyik profillal jatszhatoak sot ez eredetit amivel letoltotted le is torolheted. -
TomStorm #151391 ACT2-re Expert keresek D3 RoS Coop-ra valakit.Hybrid Tank+DPS Crusader akár csak ranged DPS(Justice+blessed hammer) craftolt full zöld szettbe és zöld fegyverrel(lvl25).A főbb Achivement-ek megszerzése is cél! -
Technikai kérdésem lenne.
Mivel meglett a One-om, így tervezem, hogy eladom a 360-amat. Mivel egy cimborámat érdekelné, így szeretném a letöltött játékaimat rajta hagyni.
Ha letörlöm a profilomat a gépről, akkor ettől a többi profil alól még játszhatóak lesznek a játékok?
Vagy rajta kell hagynom és lejelszavaznom?
Mi ilyenkor a teendő? Ha csináltatok már ilyet ,akkor hogyan?
Előre is köszi! -
Eléggé AMD párti ez a DX12 ,de ez már mióta tudtuk... A jövőbe tekintve sanszos hogy AMD-t kell venni... -
"A magyar fejlesztésű Pinball FX 2 Xbox One-ra is elérhető. Ha még nem próbáltad ki, itt az idő hiszen egy flipperasztal ingyen van. Ajánlónk az Xbox blogon."
LINK -
Az xbox nem baszkurálja a felbontást játéktől függően, a ps3 igen, szerintem azzal kevered. Egyébként meg ha nem valami roncs tévéd van szinte mindegy is, a mai tévékben lévő scaler semmivel nem rosszabb, mint a konzolban lévő. És a végeredmény így-úgyis fullhd egy fullhd tévé esetén. -
TomStorm #151386 Igen csak az a fura,hogy TV-m nem veszi vissza 720P-re D3 RoS-t mikor elindul.Többi játékot igen.Ez marad 1080P és olyan élsimítás van rajta,hogy PC megirigyelné:) vagy csak én voltam balfax és nem tudtam eddig,hogy 1080P-n jelenjenek meg a játékok?Mert ez is egy opció:)
A régi Diablonál ilyen nem volt,rece hegyek,csúnyácska Graf.Itt csak lesek,hogy mi van:o -
#151380 :
>De hogy lehet 1080P fut D3 Xbox 360-on?
Az ugye tiszta, hogy te azt állítod mennyin jelenjen meg, nem azt, hogy mennyin "fusson"? :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.11. 07:59:09 -
Ezt is megértük :)
"A DirectX 12 a fenti szintek mellett a Microsoft terveinek is megfelel, vagyis egy olyan API-ról van szó, amelynél az Xbox One konzolra írt kódot direkten át lehet másolni PC-re, és igen apró, pár soros kiegészítésekkel futtathatóvá lehet tenni az érkező Windows operációs rendszeren."
DX12 -
Konzolon lehet állítani a grafikát????? -
Ez egy konzol. Tök mindegy mire állítod nem kéne befolyásolnia a teljesítményt.
A játék bugos, talán javítják. -
TomStorm #151381 És nagyon szép a grafika 1080P-ben,mozog a növényzet is ha átmegyek rajta vagy csak suhintok egyet fegyverrel durva:o -
TomStorm #151380 Aki most erre magyarázatot ad azt megcsodálom komolyan.
D3 RoS-ba csak úgy tudok stabil 60FPS-t elérni ha bekapcsolom Display recovery-t és 1024x768-ra teszem VAGY 1080P-be.Értitek?1080P ugyanolyan stabil FPS van mint 1024x768 felbontáson lol
Ahogy elállítom bármi másra akár 720p vagy 960 bármilyen felbontásra a játék egyszerüen szétesik,játszhatatlan:O
De hogy lehet 1080P fut D3 Xbox 360-on?Így van megírva a játék vagy Wtf?
Természetesen 1080p futtatom már órák mióta rájöttem erre,Spawn-olt közbe 2x is Nemesis és akadás nélkül lement a csata. -
Amúgy mik az eltérések pl FIFA-nál az 5 platformnál?
PC most valóban a rendes nextgen változat vagy a rgi generációs változat? -
Hát ez jó kérdés, de asszem igen az a baj mert ahogy vásárolni sem lehet vele demozni sem, CSAK MULTI. :S -
TomStorm #151377 Ja csak Trial Goldom van lehet az a baj -
Irták hogy minden gépre kint van, de gold kell az első héten a demo-khoz, különben nem jelenik meg a listán!
valszeg ez a baj. -
ps3ra kint a demo, szal tuti nem csak nextgen! -
Eddig is tudtam hogy nem szeretem az ilyen stilusú játékokat (sci-fi),de ennek adtam egy esélyt. Hát nagyon nem jött be. -
Nem sok időt adtál neki :( -
Kipróbáltam a Destiny-t. Nem jött be. Eladnám,cserélném,leginkább az utóbbi. Valakit nem érdekel? Rise,Watch Dogs érdekelne cserébe. Ha meg eladnám akkor mennyi lenne a reális ár? 1x volt a gépben. -
Csak nextgen konzolokra és PC-re adták ki. Nekem Xbox One-on fennvan. -
TomStorm #151370 Fifa 15 Demo nincs Live-on? -
Ma jött.
Igénytelen üzemmód ON!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
forza, halo -
De. Csakhogy nem ezt mondtad (ez egyébként is nem bejelentett módon asszem 3 éve történt meg, amikor fossátörték az egész psn-t, és most, 2 hete, amikor ddosolták). Te azt mondtad, hogy psn-en laggol, ami live-on nem.
Egyébként szerintem is jobb a live, de nem ebben. És még azon is lenne bőven mit csiszolni. -
TomStorm #151366 De ha nincs PSN akkor nem tudok Online játszani.Én már figyeltem mikor párszor ezt írtad:"Ezt leginkább külső szolgáltatók végzik ahol a szerverplatform a kapocs a játékos és a host között".
Nem is igazán értem.Ha xar a PSN akkor tökmindegy milyen a külső szolgáltató szervere nem? -
>PSN 1-2 játék csúnyán lagol még Live-on szépen megy.
Sem a live, sem a psn nemigen hosztol játékszervert közvetlenül. Ezt leginkább külső szolgáltatók végzik ahol a szerverplatform a kapocs a játékos és a host között. Azaz semmilyen módon nem determinálja a működést, hogy az live-on, vagy psn-en megy, hacsak nem eltérő szolgáltató áll mögötte, és/vagy el nem cseszték az adott platform kódját. -
TomStorm #151364 Ezt nem hiszem el lvl25 HC kari elem lemerül és ahogy cseréltem másik akksira visszanyomtam játékba,későn reagáltam levertek:DD
Amúgy sikerült belőni 50-60FPS-t.Display Recovery ON Widescreen ON és 1024x768 felbontás.TV-n meg felhúztam képélességet majdnem max.-ra -
TomStorm #151363 Meg cserélni is ellehet bármikor akár egy hétre rá is ha nem tetszik és még fizetni se kell egyikre sem -
TomStorm #151362 Én csak kipróbáltam őket tessék ezt figyelembe venni így írom a véleményt!
Nem igazán van ellenérv ami olyan jelentős lenne.Kontroller X1 kényelmesebb de PS DS4 rezgőfunkció Epic.Kinézet szubjektív kinek mi,nekem PS4 jobban tetszik.
Exclusive játékok mind2 gépre kb.azonos arányban vannak.
X1 Dashboard nálam nyerő a PS4 User Interface/XMB is viszont jó lett.Kinect nagyszerü de lehet kapni sima változatban is tehát ez se kell figyelembe venni mert ha úgy vesszük akkor azt plusszba meg kell fizetni és kinek van rá szüksége kinek nincs.
Live,játék akciókban verhetetlen gondolom a későbbiekben sem fog változni.
Live nálam mindig megy az Online játékra alkalmasabb.PSN 1-2 játék csúnyán lagol még Live-on szépen megy.
Ha jó ismerősöd és tudnátok együtt online/Coop játszani akkor az ő helyében X1-t vennék.Ha viszont eddig nagy PS fan volt és tetszett az összes PS Ex.cím akkor szerintem ne győzködd mert téged fog szídni ha jönnek az új PS4 címek:D
Egy idő után viszont sokaknak úgyis lesz mind2 konzol ha lemegy az áruk ezt is figyelembe lehet venni tehát nem egy autót vagy lakást vesz azért csak egy játékkonzol:) -
Köszönöm szépen! Kielégítő választ adtál! :) -
Eladás után nem tudod használni.
De amúgy nincsen semmi. Amíg nálad van te használod.
Ha eladod akkor más.
Akár neten is. -
De ha én használom,akár neten is akkor ő is fogja tudni? Nagyon nem vágom hogy van ez,azért ez a sok hülye kérdés.