176877

-
Miért mi van az anyóssal? :D -
Ezzel én is így vagyok.
mondjuk nekem a legjobb élmény az volt mikor a végén hősi izét kell izélni, csak nem tudom melyiknk a végén volt.
Reach vagy 4. :D
Reach-ben viszont a PAJZS sokkal durvábban néz ki, mint a 4.részben, ez kicsit sziven is ütött.
Mármint az a felvehető bura nem Chief pajzsa. -
Ja, amúgy a Forza5-öt egy évvel ezelőtt még kibírtam, de most jön a Horizon2 és a Halo Master Chief Collection (ez a sorozat kimaradt eddig) úgyhogy nagyon érik már az XO. Csak hát nekem is olyan anyós kellene mint neked van
-
Nekem viszont nagyon könnyen megy.
A Reach-et én kissé untam (sztorit is, nem csak a helyszíneket és a csatákat!), ellenben a Halo 4 csatáinak, helyszíneinek jó részét viszont az életben el nem felejtem és ehhez term. a látvány is bőven hozzáadott, nem csak a kihívás foka. -
-
Külsős port. Nincs ebben semmi titok.
NFS Rivals egy moslék volt 360on, akadt szaggatott, míg a Horizon 2 mindig fix 30 fps. S lehet hogy látványba többet pakolt ki a Rivals de emlékezni sem akarok arra a borzalomra olyan szörnyű volt prevgenen. -
Nehezen tudok élmény szinten különbséget tenni a Reach és a Halo 4 közt, de a többi is csak picit volt alattuk. Halo 4 a Reach vagyis a Bungie motorját használja, csak amíg a Bungie képtelen volt rendesen megírni és kiaknázni a benne rejlő lehetősgeket a 343 jött, látott és győzött, megmutatta hogy kellett volna. Ettől független amikor a Reachot játszottam grafban ütős élmény volt az is. -
Nem csak grafban jobb a Halo 4, hanem úgy kb. mindenben.
A leglényegesebb különbség mégis ez: Bungie vs. 343
Nekem az egész Halo 4-el csupán annyi a kínom, hogy a szaGsajtó tolta a 10/10-eket a Bungie címeire, aztán jött a Halo 4 és megmutatta milyennek is kellett volna lennie a korábbi Halo részeknek... ouch.
Egyetérteni nem kell velem senkinek, de én abs. elfogulatlan vagyok, ugyanis csak azért toltam le a Halo részeket, mert excluk... se rajongó nem vagyok, se FPS őrült, se XBOX fanatic. Egy kívülálló vagyok és kívülállóként mondom, hogy a Halo 4-ben van ott az, amitől megértem, hogy valaki Halo rajongó ÉS NEM, NEM CSAK A KÜLLEM MIATT! -
Szerintem politika. Más x360-as autós játékban (pl. NFS Rivals) miért gyönyörű a táj? Ráadásul ahogy látom a térkép se olyan nagy. Kb olyan mint a FH.
Ettől függetlenül szerintem jókat lehet játszani a x360-as verzióval is, a tájon kívül más "kivetnivalót" nem látok benne ;) -
Ugyan az a szakasz, egyik 100 méterrel előrébb van.
-
Vagy a nagy terület megemésztette a masinát? (FH2)
Halo azért furcsa mert nem láttam még excusive-oknál ekkora eltérést egy adott sorozatban. (Halo)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 09:28:44 -
Persze, hogy jobb a Halo 4 grafban, mert kihoztak mindent a gépből amit tudtak.
Ezzel szemben marha gáz, hogy a Horizon 2-re meg ennyire szartak. -
Játszok itt a Halo Reach-el meg Halo 4-el (már egyszer végigvittem őket csak még egyszer elkezdtem)
A pofám leszakad a Reach és 4 között mintha látványban generációs eltérés lenne, a 4 sokkal szebben néz ki, ez csak így tünt fel most hogy egymás utána belejátszok mind2-őbe....nem gyenge. -
És az irányítás? x360 vs XO? Mert fórumokon sokan panaszkodnak rá.
UI: Amúgy a táj elég kidolgozatlannak tünik, a dombok szögletesnek :(
szerk: ja, #151780-ben látom ott sz összehasonlító kép ;)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.28. 08:41:51 -
-
Fennáll még a probléma.
Mi a szösz lehet?
Problémák:
1: Gép lekapcsol ha elváltom a tv-n a HDMI bemenetet
2: Gép ha kikapcsolom és a menüben be van lőve a "töltsön a háttérben opció" akkor is lekapcsol teljesen
A faxom kivan már, régebben ment rendesen, nem igaz hogy nem az új frissités baszta szét a gépemet.
-
Szal nem érdemes megvenni. -
Jaja, erre apellálok, mert a kövi 2 játékot még meg tudom szerezni, mert direkt 16 után löttem el. :)
Csak utána lenne majd jó.
Azért thx a tippet! Kár hogy nekem kár bíbelődnöm ezzel már. -
Nincs miről beszélni, ez szimplán egy Horizon 1 más térképen, Forza 4 motorral. Minden téren érezni hogy egy generációval ezelőtti. Sumo Digital valszeg nem hozta ki a maxot az egészből, talán nem is tudnák. Fix 30 fps, okés minden téren, de nincs benne semmi abból az esszenciából amitől Horizon 2 lenne. Versenyek is mások, offroad versenytípus nincs benne, ( látható miért az alábbi képeken ), nincs eső. Körítés kb ugyan az ( bejátszások ).
-
Hátha köv hónapban is megy még a dolog és akkor kitudod használni. -
Jó ötlet, vegyem meg 3x-ra is a Reach-et?
Ez max arra jó hogy tudjak multizni, vagy akciókban vásárolni. :D
ha ezt tudom nem lövöm el az uccsó 1 havi kodomat.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.27. 21:52:54 -
???? Miez? lehet játszani vele? :D -
Ingyen 1 hónap gold
Azokon az acc-okon működik amin még nem volt 1 hónap próba gold.
Új acc-on is megy.
Új acc-on meg kell adni bankkártyát. Illetve majd kikapcsolni az automatikus megújítást.
Én megcsináltam új acc-al. Megvettem ingyen a Reach-et, meg a 2 ingyenes Xbox one játékot. :D -
raw mp4 videot is tegyél ki léccilécciiiii valahova :D
youtuben minden részlet elveszik :(( -
Indul a Horizon 2 x360 teszt. Majd jövök. -
Egyetértek.
Kedvencem, hogy PH-n szakmai topic-okban is sokszor olyanok akarnak megmondóemberek lenni akiknek fogalmuk sincs az adott témáról. -
Tegnapi Destiny!!
Hogy teljesen érthető legyen,küldetésben voltunk 3-an azaz megvolt a team és valaki be akart utánunk jönni a küldetés helyszínére véletlenül és ez történt!Egyből indult a dance!
-
Nem. ;) -
Tehát ha nem tudtad azaz fogalmad sem volt róla,akkor minek válaszolsz a kérdésre????Mert ezzel nem segítesz valakin,hanem a szar információval a hülyék oldalára taszítod,mert ő is a kapott információt adja majd tovább teszem azt vagy ebbe a tudatba él tovább!!Tehát ha valakinek nincs konkrét információja egy adott dologról az ne akarjon már mindenképp választ adni éppen elég az,ha saját mag van a "sötétségben"!!!És ez nem csak neked szól!Mert pontosan ezért van ennyi dilettáns ezen meg az összes fórumon,mivel a légből kapott baromságok terjednek szájról szájra.
-
Ja . Az kemény. -
Mindent feltesz PS4en is.... -
Telefonszámon. -
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom lemondani az xbox gold előfizetésem? Kb. 4 hónapja van új bankkártyám, azóta küldi a microsoft, hogy nem tudja levonni a kártyámról a tagsági díjat... -
Jó nem tudtam hogy mind az 50Gb-ot felteszi a bluréjrő azt hittem csak egy részét, PS4-en is mindent feltesz? mert nekem úgy tünt nem.
Mindegy a lemezt kivenni BUTASÁG lenne, ezt ÉP ésszel ki lehet zárni. -
Jó ezért írtam mert nincsen nekem Forza 5. :D -
Lemezes játék mindig mindenkor a boxban kell,hogy legyen,ha játszol vele.Első berakáskor felteszi hdd-re a tartalmát,de a boxban kell maradnia,ha használni akarod! -
Nem is tudtam,hogy van x1ed?
"Annyi hogy TELEPÍTENI FOG egy bizonyos mennyiséget a lemezről"
NEM bizonyos mennyiséget hanem MINDENT és a lemez csak ellenőrzésként marad a boxba!!!
Tehát,ha mindenképpen késztetést érzel arra,hogy válaszolj valami olyanra amiről csak talán elképzelésed van és nulla tapasztalati akkor legalább informálódj előtte ÉRDEMBEN.Hogy NE fals fél információkat közölj !
-
Az egy McLaren P1 es a forza 5 ben is szaguldhattal vele. Sot a jatek legelejen azzal kellett menni egy keveset. -
Megveszem!
Mindigis csodáltam a Forza 5-ből ezt a narancssárga autót, ami a játék jelképe volt, itt végre száguldhatok vele. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.27. 13:39:55 -
Turn 10 - Dan Greenawalt interjúból részlet :
G365: A konkurenciát és az ő megoldásaikat figyeled? Esetleg volt már példa arra, hogy irigy lettél egy konkurens játék miatt?
DG : Igazából nem is konkurenciaként tekintek a pályatársakra, sokkal inkább testvérekként gondolok rájuk, akik szintén az autók, és az autóversenyes játékok szeretetéért élnek-halnak. Ezzel szerintem mások is így vannak, ami pozitív. Nyilván motiváljuk is egymást, sőt hazudnék, ha azt mondanám, hogy magam nem játszom mások autós címeivel. Sőt az Assassin’s Creeden keresztül a többi hasonló nagyszabású játékért is tudok rajongani. Ne gondoljátok azt, hogy egy autóverseny játék fejlesztője szemellenzővel csak a saját műfaját képes játékosként is élvezni. (nevet) A saját játékainkkal viszont a saját ötleteinkre és megoldásainkra koncentrálunk, és a saját újdonságainkat próbáljuk a lehető legjobb formába önteni. És, mint korábban is mondtam, mindig több sorakozik a tervezőasztalon, mint amit meg is tudunk valósítani.
G365:A Forza Horizon esetében a motorsport stílus kicsit könnyedebb ívet kapott, lekanyarodott egy kicsit az árkádos irányba…
DG : Ne viccelj, mindig ezzel az árkádos dologgal jönnek az emberek. Miről beszéltek? (nevet) Az árkád játékokról nekem általában az ilyen pontgyűjtős, hi-score vadász cuccok jutnak az eszembe, vagy azok a klasszikusok, amelyek egyszerűségükben rejtették a nagyszerűséget. Amit ma úgymond árkádos autóversenynek mondanak, azok mögött is olyan komplex rendszerek zakatolnak, amelyeket össze sem lehet hasonlítani a régi játéktermi stílusú autóversenyekkel. Én inkább úgy közelítem meg a dolgot, hogy van a Forza Motorsport, amit akár precízségre törekvő szimulátorként is használhatsz, és van a Horizon (most már) széria, amely esetében pedig azon van a hangsúly, hogy a finomkodást félretéve élvezd a vezetést.