176877
banner
  • DarkSector
    Nem érted, mert max kinaul tudom még leírni. :)
  • Moby
    Egy, vagyis má' sok szívességgel tartozok n000rbinak, miatta egy usák kitiltás is bevállalok. Ez esetben viszont ő lesz a drogfutárom, de mivel jó haver, majd kisebbekre csomagoltatom a kapszulákat :D
  • Botond #152762
    Akkor mi az akciós ajánlat? ÁFA okosítás? Majd jól kitiltanak usákiából téged is! :D
  • Moby
    Aki nem érintett konzolban, és nem is akar mindenáron seggest csúszni a jégen egy agyfasz vitában, annak a tájékozatlanság még elnézhető.
  • vg
    Ezt most úgy mondod, mintha nem ÍGY lenne a sg fórum használóinak 99%-nak.
  • Moby
    Rájöttem!

Darksector azt hiszi MOST jelent meg a ryse, mert pécére most adták ki
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.20. 13:33:21
  • Skyline
    Már neharagudj, de az Infamous pontosan akkora (ha nem nagyobb) középszar semmi nulla mint a Ryse, csak a Ryse-ban legalább 1 fokkal kevésbé jellegtelen a főhős és élmény is tud lenni a harc...Az Infamous-t dögunalommal toltam végig, és a hátam közepére sem kívánom, Sony-éknak már rég el kellett volna felejteni az egészet...A Ryse-ban legalább néha élvezem a cséphadarást...
    Ha nem hiszed nézz szét a trófeáim közt, infamous oldalon kimaxoltam mert nem volt más és unatkoztam... Dögvész az egész játék,hiába sandbox.
  • Moby
    > az infamousban full mindegy melyikkel játszol.
    Mégis honnan tudod, ha az eredetiről halovány segglehelleted nincs? :)

>Tele lesz a használpiac Ryse lemezekkel.
    Az egy egyéves játék :DD Tele VAN a piac használt ryse lemezekkel. Meglepő módon én is ilyet vettem :D

De a kérdés továbbra sem ez. Miért nem teljes játék a RYSE?
    Mindexplosion professzor úr türelmetlenül várja a válaszod! :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.20. 13:26:57
  • DarkSector
    Mi a probléma?
    Mi nem stimmel?

Mind 2 játékkal játszottam, az infamousban full mindegy melyikkel játszol.
    A Ryse-tól egy tetrisben több érdekesség van.

Kongyal is tárgyaltuk, az ability rendszer egy értelmetlen faszság
    2 fal közt mész még az erdös részeken is annyira hogy arra sem marad hely hogy jobbra vagy ballra a felszedhetö szarokat elrejtsék kicsit.
    Semmi.
    A változatosság annyi hogy néhány mozdulat elöhozható a kivégzésekhez a szokásos energiák bővítésén kívül.
    Semmi fegyver a felazedhetö dárdákon kivü, és majdnem a végén vagyok.

Kettőnk közül aki csak 1ik játékkal játszott az te vagy, szóval most szó sincs flesselésről.

Te dolgod mire dobod ki a drága pénzed, de az infamousnak még a kiegészítője is egy komplex játéknak mondható ezzel szemben.

Minden játék unalomba tud fulladni.

Csak a Ryse ezt kb fél óra után váltja ki a játékosból.
    Azt márcsak az fog hajtani hogy egyszer lásd a pályákat a látvány miatt.

Tele lesz a használpiac Ryse lemezekkel.
  • Moby
    Ez megint nagy LSD trip lesz látom :D Még csak a második-harmadik posztnál tartunk, de már görbül a tér kegyetlenül :DDD
  • DarkSector
    Kieg full ugyanaz csak más karakterrel.
    Nekem infamousban már az elég ha nem 2 fal közt lehet csak haladni.

Akkor ennyi erővel minden játék unalmas, más játékok sem érdekesebbek amikben gyilkolni kell.
  • Lamech
    Lesz ennek valamiféle (ál)tudományos magyarázata, egy kis hablaty és jön a megszokott elterelés vagy ráhagyás. :)
  • Moby
    UGYEMEGMONDTAM!!!négy!!

:DDDDDDDDDFSFFSAFSADFDAFFSDS

• DarkSector
    Meg abból ahol épp tartok a játékban.
  • DarkSector
    Az ilyenek nekem nem játékok, meg heavy rain és társai.
  • Moby
    Valami pszichedelikus válaszra számítok én is :DD

/mondjuk az külön szép a sztoriban, hogy infamoust se tolta Dark, csak a kiegjét, szóval a mérhetetlen tapasztalat egyik játékkal kapcsolatban sem homályosítja el az éleslátását :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.20. 12:54:07
  • Moby
    >Mi baj az infamous játékkal?

A dögunalom csimborasszója, miközben teknóban beleadtak apait-anyait (bár a látványvilága finoman szólva sem konzisztens). Ebben látok párhuzamot, amennyiben elfogadom Kongy véleményét, de azért még én is megmérem a ryse-t a magam öreges tempójában :)
  • Moby
    Dehogyis :) A boltokban annyi van, hogy el is adnak belőle! :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.20. 12:47:03
  • Lamech
    Gondolom ennyit szűrt le a yt-os végigjátszásból. ;)
  • Totti5
    Mitől ne lenne teljes játék a ryse???
  • Botond #152744
    Eladod az x1et is ilyen hamar? :o
  • DarkSector
    Mi baj az infamous játékkal? Közük sincs egymáshoz. Infamous szép és azmellett egy teljes játék, ryse meg csak egyszerűen szép. :)
  • Bercy #152742
    Tudtok ajanlani olyan Xbox One jatekokat amiket lehet egyszerre ketten jatszani ugyanazon a gepen?
    (Pl Rayman Legends, Fifa 15, Forza 5 (split screen), Killer Instict)
  • n000rbi
    Köszi! Megy pm :)
  • Moby
    Meg ha kell esetleg box, szóljál, lehet, hogy tudok neked kedvezményesen :)
  • Moby
    Az. Így lesz :)
  • n000rbi
    Lemezes? Mert ha igen és meguntad, szójjá'! :)
  • Moby
    Én nyomtam anno harlekinnél, de nem tűnt annyira unalmasnak. Mondjuk ehhez legendary-ig kellett tolnom a difficultyt, de ott már határozottan szórakozatató játéknak tűnt :) Amint lesz időm hozzá, letolom, és elmesélem tudja-e ezt végig fenntartani :)
  • Kongy
    Ez rosszabb, mivel csőjáték... : / Így hamarabb unalomba fullad.
  • Moby
    Még 10 percet nem vertem bele, de a leírásod alapján ez az xbox infamous:second sonja :D
  • Moby
    Na ma azért megtapasztaltam a bf4 árnyoldalait ismét :) Nem rossz ez, deeee a multimóka=kaktuszwarfare :D
  • Totti5
    Sehonnan. Homoltatott X1 profil a legjobb opció. 7 ezer / játék. Vagy ha olyan a játék amit nem adsz el és sokat játszod sokáig, akkor sem lemez, hanem 13.000 huf USA store.

Ha lemez, akkor 17 ezer. Nincs olcsóbb új játékok esetén. Használt és régebbi címeket pedig jatekaim.hu-n lehet mazsolázni.
  • Firerock
    Honnan éri meg dobozos játékot venni? Most a Forza Horizon 2-t akarom megvenni és előrendelni a GTA V-t.
  • DarkSector
    Esélytelen kívánság ebben a generációban, Crytek-től még a PS7-nél is az lesz. :DDDDDDDD
  • Kongy
    Készítsék, ezzel a grafikával, csak a játék is jó legyen hozzá.
  • DarkSector
    :D
    Ja hogy csak 3k, akkor megnyugodtam a Crytek nem a te segítségeddel készíti majd a Ryse 2-őt. :D
  • Kongy
    Konkrétan 3 ezret "bukok" rajta. De mivel végigvittem, így kb ott tartok, mintha elmentem volna barátnőmmel moziba.

Ja, igen a skillrendszer, na annak semmi értelme nincs az égvilágon
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.19. 21:00:26
  • DarkSector
    Lefordítom a többieknek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kibasztál x ezer ft-ot az ablakon ahelyett hogy jútubon megnézted volna végigjátszást. :D

Én tanakodom rajta hogy inkább itt abbahagyom a játék kb felénél vagy hol.
    Még azok a megvehető ability-k sem tudnak érdekelni ilyen tálalásban pedig azokat szoktam szeretni egy játékban.

Az ilyen játékok miatt legalizálnám mindenki számára a warez hazsnálatát. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 20:53:50
  • Kongy
    Hamarosan a Ryse végére érek, és azt kell, hogy mondjam a Crytek ért a látványvilághoz, a benchmark csináláshoz, de a JÁTÉKKÉSZÍTÉSHEZ hozzá se tud szagolni. Szörnyen egysíkú, sokszor nem egyértelmű (ezek az ellenfél, illetve tereptárgy megvilágítások iszonyatosak, inkább lett volna benne rendes QTE, amit nem cseszel el 20x, mert nem tudod mit nyomj...), unalmas játék lett a Ryse sajnos. Graf miatt megéri végigvinni, de aztán kb lehet is eladni.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.19. 20:48:26
  • DarkSector
    Neeeeeeeee. :D