176876

-
az igen most nézem az új COD pl Hong-Kong-ban 13e Ft hogy lehetnek ilyen árkülönbségek?
-
2 box,2 profil kell hozzá!Te a saját boxodon belépsz a haverod profiljával és csak az legyen bejelentkezve a tiéddel loggolj ki!!-Ott lehet a boxon a tiéd csak ne legyen be jelentkezve!Beállítod a boxon ,hogy haverod profiljának ez a home boxa.Majd kilépsz és a haverod ugyan ezt megcsinálja a Te profiloddal az Ő boxán.Így átvitt értelemben össze olvad mind a 2 box mind a 2 profillal.Soha többet nem kell használnotok a másik profilját akár a jelszót is megváltoztathatjátok csak maradjon a profil a boxon.Ez után már a te boxod ami fizikálisan nálad van a haverod home boxa és fordítva,de a saját profiloddal teljes értékűként használhatod azt ami nálad van fizikálisan... -
Egyébként Oric adott ötletet:
http://ipon.hu/webshop/product/tritton_kama_stereo_headset_for_xbox_one/745197
És ebben is ugyanúgy bennevan az adapter. -
Címfüggő. Szerencsére sokat nem kell rajta matekolni, ha megteszi más :)
Homeolás: accountok megosztása két gép között, ilyenmódon a játékok közösen vásárlása.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.05. 09:34:29 -
Kösz az infót!
-
áhááá
akkor lenne 2 kérdésem mégpedig mely régiókban olcsóbbak? illetve mit jelent a homeolás? -
Ilyent. Vagy 2K-val olcsóbban a mintanélkülit. -
Mert kétszeresen olcsóbb (egyrészt a beszára sokszor olcsóbb más régióban+homeolás) -
Srácok sok fórumon látom hogy sokan digitálisan szeretik megvásárolni a játékot az mért jobb mint ha megvennéd lemezen? -
Jah, Harlekin, mi ez a sztereó headset, amit használtok? A havernak kellene ilyen megoldás, hogy kussba tudjon játszani. Miez és honnan jött? -
:D
Esetleg Klingonul? -
Ugye ismered a nyuszis mesét a sapkával? Szerintem veled most ez történik
-
Miután gyakorlatilag lehülyézted a feleségét, szerintem kifejezetten finom úriember volt veled. A hülyéskedés belefér, a trollkodás is a jóízlés határáig, ez viszont semmilyen körülmények között senem. -
Tisztelt fórumtársak ez után DARKAL,már csak ezen módon szabad értekezni itt a fórumon!!!
10100111001011010101
10101110101010101100
01010110101011100101
01111001111001110000
11010101001010110111
11100100100011101111
01010101010101101010
Esetleg idegen nyelven!
FEKETE,FEHÉR,IGEN,NEM,de ez már biztosan magyarázatra fog szorulni másik 4-5 hszben!
Bocs dark,de ez kihagyhatatlan volt!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.11.05. 06:49:58 -
Dark szerintem nem megy ez neked... 
Tehát A !!!!!MÉG EGY!!!!!felett elsiklasz!
Volt neki ps 4 volt van tudott róla az asszony!!!
Elment vett x1 et (amibe bele számolták a 360-at)csomagolta ki x1-et és az asszony nézte majd az xbox 1 tápra cinikusan jelzés értékűen mondta,hogy vettél MÉG 1 PS-t...
Tökéletesen érthetően leírta!
-
""nem mondod komolyan, hogy az XBOX mellé vettél még egy PS-t?".... mondom: nyugi, az csak a a TÁP!!"
Vagyis magyarul arra utal, hogy az Xbox melletti pS nem PS hanem egy táp.
Mindegy, bocs hogy megkérdeztem , én a szöveg alapján kérdeztem, szarul fogalmaztad meg ennyi.
Basszam én vagyok az idióta hogy mertem kérdezni elnézést, látom csalánra hugyoztál.
Amúgy meg bazdmeg ne személyesked, meg sérteges, meg kurvára leszarom te milyen topikba kiket kedvelsz, elmehetsz a picsába.
Elnézést is kértem, nem bántásképpen mondtam hogy a feleséged nem tud olvasni, az ecsém, meg rácsodálkozás volt , nem az hogy öcsém, de mind1.
Leszarom, tudodmit nem kell bezsélnünk egymással.
Nincs gond, tárgytalan , felejtsd el hogy szót váltottam veled. csá
Vaszom kivan az ilyen parasztokkal. -
eje75 #153720 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vicc volt, dude....vicc.... tudod: viccelt az asszony... kifigurázta azt a böszme nagy téglát...hogy majdnem akkora mint a Ps4....érted?
mind1.... már bánom, hogy ideírtam, de Én hibáztam: elfelejtettem, hogy átjöttél a PS4 fórumból, és már itt szakértesz... azt egyébként már levettem a hozzászólásaidból, és a fórumtársaid reakcióiból (amelyből tökéletesen leszűrhető, hogy népszerű vagy errefelé...) : Te tényleg mindig tökéletesen kérdezel... ...bocsáss meg nekem, hibáztam, lépek is, jó éjt....
Utoljára szerkesztette: eje75, 2014.11.05. 01:24:04 -
Oké
Bocs ha rossznéven vetted.
Kérdést tökéletesen kérdeztem, mégpedig azt hogy az amit elhoztál mennyibe került, vagyis az X1.
És amit beadtál, mennyiért vették be.
Lényegtelen a PS4 meg mikor történet, még ha forditva vásárolsz és adod le az X360-at akkor is hibátlanul kérdeztem és értettem elsőre is amit írtál.
A nem tud olvasni, nem igazán vicc volt, hanem hogy rá van írva elvileg hogy PS4. :)
Arra kérdeztem hogy nem látta hogy a gépre rá van írva?
Vagy eleve nem is tudja mifán terem a konzol?
Amúgy köszönöm a választ, a 118 elég korrekt ár.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 01:00:58 -
eje75 #153718 A feleségem remekül tud olvasni, ellentétben veled: "Ma meglett a One a PS4 mellé, a bolt nagyon jó áron beszámította az X360-amat" Ha ma lett meg az One a PS4 mellé (ami már ott volt...múltidő...érted?) akkor vajon mibe számolták be? Gondolkodj el rajta, de ne kapkodd el a választ!
Ráadásul a humora is remek, ellentétben veled...Ecsém! A kérdésed értelmesebb részére válaszul: 118 volt az One és a 2012-es 250 GB-s X360-at kinect-el beszámították 48e-ért.... Nekem az jó deal volt, a PS4 óta csak a szekrény tetején porosodott... Ráadásul a bolt is nagyon korrekt...szeretek bemenni hozzájuk, nagyon vásárlóbarát a hozzáállásuk, jó fejek... -
Ecsém!
Árakat tudnál mondani? Gép mennyi volt, régit mibe számolták be. :D
Feleséged nem tud olvasni sem? :D -
eje75 #153716 Ma meglett a One a PS4 mellé, a bolt nagyon jó áron beszámította az X360-amat... szétpakolom a dobozt, bejön a feleségem, szét néz a sok xaron, kikerekedik a szeme: "nem mondod komolyan, hogy az XBOX mellé vettél még egy PS-t?".... mondom: nyugi, az csak a a TÁP!! .... Forgatja aztán megkérdi: "ez valami orosz cucc, vagy atom energia hajtja?" :) -
Jaja, nem is emlékszem már milyen utalást tett a Player, amikor játszottam tegnap, de az kb 1 hete történt... :D Már amire utalt. Kérdem én: hogyan? :D Elvileg akkor már rég kész kellett lennie a játéknak :D
Elég megnézni ezt, egyszerűen nem tudsz haragudni a játékra, ha fűbe harapsz :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.04. 23:43:48 -
Bocs, de ma sem tudok elmenni szó nélkül a Sunset Overdrive című nagy sűrűségű élménykoncentrátum mellett :)) miután a belem szétröhögtem a mai etapon a játék egy jelenettel búcsúzott a The Mask-ből.
Köszi insomniac, és köszi ms, hogy pénzeltétek!
A generáció legszórakoztatóbb játéka eddig, és gecimagasra lett dobva a léc.nem kell hozzá kőkemény angol, de KELL egy közrpes, hogy az állandó poénbombák üssenek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A videójáték és a garbagecollection reláció monológját majd kikeresem valahonnan, azon konkrétan beszartam. Olyan napiaktualitású kikacsintások vannak, hogy a hajam tépem :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.04. 23:38:42 -
Skyline #153713 Nem csodálom...Hulladék....
Ha az ellenfél béna és szétválnak akkor van esélye a szörnynek, úgy tudtam győzni egyszer...Lesből levadászgattam őket aztán medik és hevigánner nélkül cseszhették...
Ugyanakkor ha a csapatban a trapper nem teszi a dolgát és nem nyomja ki azt az erőpajzsot amiből a lény nemtud kimenni akkor idegesítően hosszú egy meccs mert lényünk állandóan elfut simán....
Plusz eleve illúzióromboló hogy nálunk kisebb szörnyek egybe be tudják kapni a huntereket és szinte instantkill...Mi meg csapkodhatunk meg hajigálhatunk követ mint az idióták.....
Haverokkal néha unaloműző ökörködésnek jó a játék..Másra nem.... -
Jaja, láttam, bár az Evolve-ot kihúztam a vásárlási listámról... :) -
N emár -
Ajánlom, hogy vess egy pillantást a februárra. Az is egy elég killer hónap lesz. Általában év eleje is az mindig február/március. -
Ez nyilvánvaló. De attól még nem tetszik. -
Most éri meg kiadni, mert jönnek az ünnepek, év vége, promóciók, verseny van. Nyáron kisebb a vásárlói kedv. -
Tudom, de attól még röhejesnek tartom. Kész van egy játék fél éve, és ülnek a babérjaikon. Lefogadom az AC Unity már nyár elején kész volt, de ezt kb elmondhatnám szinte bármelyik mostani címről is... SZERINTEM. -
Mindig is így volt és így is lesz. -
Amúgy szerintem röhejes, hogy egész évben nem jött annyi játék, mint az elmúlt pár hétben, és a következő pár hétben fog... Kicsit azért jobban szétszórhatnák őket, hogy mindig legyen mivel tolni. Egész nyáron csak a Last of Us remastert toltam, most meg azt se tudom, hogy Sunsetezzek, vagy CoD-ozzak. Jövőhéten meg azt se fogom tudni, hogy Halo-zzak, vagy AC-zzak. -
Ha a DAI nyer, akkor már a 2016-ost is :D -
És szerintem ez szándékos. Azért nincs, mert a kiadók figyelmesek. Nem hagyják, hogy a játékosok pont karácsony előtt kúrják el a pénzüket játékra. Ha lenne játék, simán előfordulhatnának olyan esetek, hogy mindenki az ünnepi szezonra EGYSZERRE tolná ki a játékokat, ömlesztve, és olyan skandallum is megesne, hogy két nagycím jönne azonos napon.
Szóval ÉN örülök, hogy nincs játék az új gépekre, így nem is kell foglalkoznom ilyen hipotetikus problémákkal. Hálistenszerencsére. -
:DDD -
Te is ügyesen építed a 2015-ös backlogodat. -
:DDDDDD -
Ne feledd a BF4-et, meg a NFS Rivals-t. :D Ja meg a FIFA 14-et. -
De hát NINCS JÁTÉK új gépekre én azt hallottam. -
Najó, a codot lehet behúzom még, ha találok olcsón. DESEMMITÖBBETTÉNYLEGLOL