176876

-
Háttérképet hogy is lehet állítani? :D -
Írtam tegnap. Utolsó DLC a Gamesconon s után jelent meg ( Ingyenes Nord + autó pakk + ingyenes Infinity pack és fizetős Nürburgring car pack ). Azóta nem volt, és valszeg nem is lesz. Szűk 1 évig szokott lenni DLC havonta. Augusztusig tartott. -
Nem hiszem, hogy lenne ilyen összefüggés. Az fh2 másik banda. -
Nem értem a problémát. Van HÁTTÉRKÉP lehetőség, órákat el lehet vele lenni, nézegetni, játszadozni vele, kosztümizálni, fotosopolni. Ez kellett? ez kellett. Tessék kihasználni, ez a vasárnapi 3 órás géming. Háttérképezés. -
Srácok a Forza 5-höz nem tudjátok, hogy leszenek e még DLC-k, vagy a Horizon 2-t hegesztik már csak? -
szar még mindig!
!X1 en is irja!!!
Facebook xbox one csoportban is csak ez a hír megy ott többen írták,hogy beszéltek supportal és azt mondták nekik NINCS geo lock usa storon!Csak szar a live átállás van fejlesztés meg a szokásos baromság!!!Senki nem tud semmi konkrétat tehát marad a várakozás ameddig ez nem kap nagy hírverést és nem a fröcsögő gamer részlegtől!
Hasonló eset mint írtam már volt,hogy nem tudtunk vásárolni és ez rendszerint hétvégén történik-mikor máskor!
Amúgy szar szinte minden most liven kibasznak a multis játékok szétesik a party tehát halmozottan hátrányos helyzetben vagyunk sajna.
Várj hogy is szokott ez lenni!!!Biztos a köcsög SONY lefizetett mindenkit,hogy szar legyen minden!!!Csak erről lehet szó!!!
-
Ami ezután van, aznemmegy. A vásárlás. Már 4x dobta el eddig blank page -
"4x4 pixeles dolgot kell a kijelző egyik oldalától a másikig vinni" :D -
Tessék azonnal bejött :) -
Haallod Harli, gondoltam megpróbálom a CoD vásárlást megint és ha nem megy rászólok a supportra, hogy "WhattdaFuckNigga?!" de baszki 5 perce nézem, hogy tölti befele az xbox.com store a kurva oldalt, hogy végre rányomhassak és úgy általában is egy rakás szar az MS oldala, de már legalább két napja ... Én nemtudom mi a hányást csinálnak ezek, de még engem is seggbe rúgnának, ha nálunk ennyi tökölődés lenne .. és az nagy szó!
-
-
Ja. Tehát nem vetted meg, de azért végignyomtad.
Akkor most tonképp mit is szerettél volna közölni? Hogy megvételre nem, de végigjátszásra eladták neked?
-
Nem bazz Te nem érted!!!!Akkor fordítsuk meg a dolgot miért zárt be annyi kiadó,miért eresztettek szélnek számtalan fejlesztő csapatot?Hiszen,ha ők diktálnak és mindig az van amit ők akarnak akkor te meg a tömeg veszi viszi a portékát és dől a lé!!!Na most akkor hogy van ez!?
Ezt a ryse témát meg kismilliószor átrágtuk az egy ízig vérig jó tartalmas játék ez a Te agyszüleményed,hogy a játék akkor jó ha minimum percenkét 10 x több gombkombinációt kell lenyomni!
Bazd meg a super marioban 1 nyamvadt gombot kellet nyomni és akkora sikere volt mint másnak soha a büdös életben nem lesz.
Nem!Szimplán neked nem tetszik ez a dolog,de attól még 1 jó játék hiszen nem Te vagy a mérce hanem a tömeg!
Bazd mondok jobbat,hogy fizetnek a skinekért amiért csak egyszer kell és tetszik valakinek,mert az a kedvence,esetleg egyedivé akarja tenni a karaktert,mert a barátlistán nincs még senkinek.
Képzeld létezik olyan hülye aki megveszi 3x ugyan azt játékot és még meg is tartja egy ugyan azon idő alatt, mekkora marha már mire számít ,hogy majd az ik végén más lesz a befejezés!?Vagy akkor az a játék 3 x jobb lesz ha 3 példányban van meg vagy 1 példányt csak 1x lehet végig vinni!
-
Nem vettem meg, csak simán végigjátszottam. -
"Ryse: csak előre nyomni kell az analog kart, és nyomni 3 gombot, szinek alapján....."
Nem vetted, de még mindig nem tudod milyen a játék, mert ilyen butaságot nemí rtál volna le. -
"Tegyük fel a fejlesztő fejleszt egy olyan játékot ahol 1 4x4 pixeles dolgot kell a kijelző egyik oldalától a másikig vinni,semmi mást nem lehet csinálni csak ezt!Nyomsz 1 playt és jobbra balra mozoghatsz!!!Adsz érte pénzt vagy lesz szerinted olyan aki ad érte pénzt????Nem!!!! "
Adtak már ki ilyet.
De fizetnek érte, én tuti nem, de más igen.
Ryse: csak előre nyomni kell az analog kart, és nyomni 3 gombot, szinek alapján.....megvették sokan? Meg, én megvettem? nem. :D
Sőt jobbat mondok, fizetnek skinekért, amivel még játszani sem tudsz.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 21:02:22 -
Tegyük fel a fejlesztő fejleszt egy olyan játékot ahol 1 4x4 pixeles dolgot kell a kijelző egyik oldalától a másikig vinni,semmi mást nem lehet csinálni csak ezt!Nyomsz 1 playt és jobbra balra mozoghatsz!!!Adsz érte pénzt vagy lesz szerinted olyan aki ad érte pénzt????Nem!!!! Hiába akarja a torkodon 1 dolcsiért lenyomni!!!Ismét kérdem adsz érte pénzt????Ismét Nem értelem szerüen a válasz!!!Tehát Ő diktál????NEEEEM hanem TE
Miért,mert nem veszed meg ,így kénytelen átgondolni és esetleg rak bele hátteret meg lehet több irányba mozogni vagy lőni stb stb majd ez után Te megnézed és még MINDIG TE döntesz,hogy ez most már neked így kell vagy sem!!!
Ha Ők diktálnának akkor mindenkinek halomban állna a játék,mert megmondanák,hogy dark Te kötelezően megveszed ezt és ezt!
És ez még mindig csak a Te oldalad!!!!
Akkor még ott a tömeg aki magával visz vagy jó irányba vagy rossz irányba minden igényedtől függetlenül!
És nem utolsó sorban a fejlesztőnek van munkaadója aki,ha érti a dolgát a Te és a tömeg igényeit szem előtt tartva a kívánalmaidat,ha azt a ráfordítható energia engedi beleteteti !
Tehát el is jutottunk oda,hogy a fejlesztő nem gondolkodik úgy mint ahogy azt Te szeretnéd pont azt csinálja mint a pék segéd dolgozik- odabassz az asztalra 6 deka kovászt és zsemlét formáz belőle!Hiába szeretne teszem azt mazsolát rakni bele,mert szerinte attól sokkal jobb lesz és esetleg Te is azt szeretnéd,mert a pék úgy picsán rúgja mint a sicc hiszen,ha oda tenné akkor a túrós batyuba nem jutna mazsola!
Ennyire pofon egyszerű az élet!!!Az ami neked szórakozás és játék az másnak üzlet,pénz és munka!!!!!És van az a lélektani határ amin,ha átesnek húzzák le a rolót és eresztik szélnek a bagázst!!!
Jó éjszakát szép álmokat !
-
-
Gyakran kerülgeted a régi hozzászólásokat? Tell me about it :) -
Azt hogy odaírtad annyira volt jó hogy azonnal rászakadtam a törlés gombra és szerencsére nem láttam belőle semmit. Majd azt a hszt amibe a filmet elspojlerezed fogom kerülgetni egész nap? mondjuk úgy hogy ne jöjjek a topikba? mert máshogy nem tudnám. Nane...
-
Moby nemtudom mit írtál, átdobod privátba lécci? -
Oda írtam, nagy bötűkkel világosan, hogy spojler, ezen kívül mennyi figyelmeztetést akarsz? Ha lenyitósba teszem (telón vagyok, faszomse tudja hirtrlen mi a kódja) attól nem fogod elolvasni, de így elolvasol minden spojler alatti szöveget? -
Bocs hogy dícsértelek. :D -
-
Jaja :(( -
Én írtam valami rosszat vagy mi? -
Így viszont töröld az enyémet is, mert így már csak a lenyitás utàn derül ki mi szpojlerezek :D -
A spojlert spojlerbe baffa meg, vagy a topikjákba... még jó hogy nem volt időm dekódolni a betüket... -
Ugyanazt írod le újra és újra. Nem a fejlesztő dönt. Pont. -
Miért te miket fizetsz ba+, azt amit szeretnl látni vagy amit elédbasznak? :D -
A fejlesztök?? 
/galamb lép cecil négy :DD -
Dehogy nem hogy ők mondják meg miért fizess. -
1. már teljesítve (novemberi update)
2. JOGOS! (Legalábbis nálunk pl. aránytalanul drága a digitális játék)
3. ja
4. álomvilág
5. dettó álomvilág
6. atyaég... és erre ki szavazott ugyan?
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.08. 17:53:09 -
Nem volt rossz, deee kicsit túl lett ez hypeolva :) -
A fejlesztők nem diktálnak sehol semmit. Ők fejlesztenek. Munkabérért. -
jéézusom de szar szinkronosan :D -
:D -
:)))
-
Minimum 3-4 BAROMSÁG, egy olyan mesevilágban létezhetnének, ahol nem a fejlesztők diktálnak. -
Ennyit a júzerekről és az igényekről.
A hivatalos Xbox feedback oldalon ezek a kérések/óhajok kapták a legtöbb szavazatot:
1. 15744 - Legyen háttérkép
2. 15418 - Legyenek olcsóbbak a digitális játékok
3. 14089 - Az Xbox Music-ot lehessen snap-elni és a háttérben hallgatni
4. 13441 - Legyen kompatibilitás az Xbox 360-al
5. 8199 - A felhasználó döntse el, mi legyen az ingyenes havi játék
6. 7788 - Ha frissül valami, legyen leírás, hogy miket javítottak
Egy pont ami értelmes, értelme van, akár hasznos is lehet és kivitelezhető az a 3. ( 6.-at nem értem, hisz van minden konzolon IE és a hivatalos oldalakat mindenki fel tudja keresni vagy a goglébe beírni hogy "november xbox one update" és kiad 1500 linket ami leírja, persze meg lehetne csinálni pofon egyszerűen egy logot ami update után a júzer arcába tolja h mi változott )