176876

-
vg #154179 meg valahol olvastam régebben, hogy a pal és a bank a néven keresztül kommunikál a bankkártya adatokon kívül, tehát ha Kovács Béla a banki infó oldalon és a pal-ban Béla Kovács-van, akkor is elutasítás lesz az eredmény. De szerintem ez mindenhol így van, még nálunk az átutalásnál is.
Utoljára szerkesztette: vg, 2014.11.10. 12:01:32 -
vg #154178 sajnos az én agykapacitásom kevés ehhez, de mint írtam 0 tapasztalatom van más bankkal. esetleg próbálj meg xbox.com-on vásárolni, ne a gépen. nekem usa régiós emailcímmel, box-on és paypal-on ugyanazzal a usa oregon/bend (google maps-al néztem ki egy szép kis házat) címmel, ámde saját nevemmel, pal-on egyből regisztráció alatt megadva a webkártyát megy a dolog, egy hét után küldte a kódot és mint írtam, tegnap megvettem az another world-ot, 250ft/dollár árért. -

india ... mexikó ... korea ... ... orosz ... A jó nektek se volt elég jó, kellett a mégolcsóbb?
Harlekin a végén igazad lesz, hogy ezt a játékosok cseszték el megint! Deja vu érzésem van, mint amikor 360-on ingyen játékért ugráltak régiót és meg is lett a megérdemelt BAN. -
Én nem tudtam US PayPal-al elfogadtatni a magyar kártyám adatait. De VG-leírása alapján megpróbálom és majd visszajelzek. Eddig rosszul volt beállítva a Paypal de mostmár jó a cím. -
eje75 #154175 Ehhez a fizetés mizériához még annyit, hogy ez most szerintem nem az MS lépése, hanem valami globális váltás lehet. A hétvégén az ORIGIN-en akartam fizetni indiai proxy alól, és elutasított.... Eddig simán működött, Titanfall mexikóból, BF4 koreából.. Hát most ACU lett volna indiából, de elutasított, a kártyaszám ellenőrzése után... Más store-ból nem próbáltam, mert az ár nem volt annyira kedvezményes (esetleg az oroszból, de ott csak az orosz nyelvi változatot árulták), de kicsit kezdek aggódni, hogy minden kiskapu bezárul... jön a kártya szám alapú ellenőrzés, mint az Itunes-ben (hogy rohadnának meg) -
Nem tudom, VG azt mondja látod, hogy ő usa accot csinált és terhelt is rá sikeresen a PayPal, nem tudom, nekem nem. Mondom már azon is csodálkozom, hogy elfogadta az USA számlázási cím meg USA régiójú pal mellett a nyilvánvalóan magyar forintos kártya adatait ...
Amúgy most megpróbáltam XONE-on hozzáadtam ezt az új "félkész" usa PayPal fizetőeszközt (mert az xbox.com-on nem lehet, gyanítom hogy amiatt, mert Hungary régión NEM támogatott a paypal, de hamarosan kiderül ha át migrálok) és megkíséreltem egy CoD vásárlást. Nem sikerült, viszont most mást írt ki! NEM azt mondja, hogy nem jó a Payment Option (eddig mind a magyar bankkártyára, mind a magyar relációs PayPal számlára ezt írta ugye) hanem azt, hogy "Could not get Authorization for this! If you have more questions, ask your bank." Ami előrelépés, de továbbra is azt erősíti meg bennem, hogy kurvára nem működik a magyar webkártya az USA paypal fiókkal, legalábbis nálam nem történt vele semmi.
VG, ötlet? -
vg #154173 Step by Step Guide to purchasing Games from US Xbox One Store from any region
ennél jobban nincs leírva a dolog sehol -
Szerintem a PayPal-t azért nem tudjuk használni mert Hungary-n van a régió. Megváltoztatni nem lehet csak újat létrehozni. :/ viszont oda meg kellene csomó adat és azoknak meg kellene egyeznie a kártya adatokkal pl.: cím stb.
Azt nem tudom hogy bankkártyát elfogadja e a paypal úgy hogy a címet kamunak írom be de minden mást helyesen vagy ezeket az adatokat is használja amikor a bankkal kommunikál? -
puskas84 #154171 Akkor vegyem meg rgh nélkül boltban?
Ott is 60e van most vagy te tudsz olcsobban?
Nekem nem kell xbox one nincs rá keret, nekem elég lenne a sima xbox360 és amit leirt a hirdetö nem rossz, igaz annyira nem értek hozzá...
Azért is kérdezem itt a hozzá értö embereket.
-
Hhhhh ... Nem az a baj, van nekem másik PayPal-om és sokszor használtam már az elmúlt évek alatt. Azért kérdezek, mert egy olyan PayPal -t regisztrálok éppen, amiben kamu a címzés, a régió, nincs semmi adószámunk oda (US profil tartalmaz ilyet is), se társadalombiztosítási szám, se semmi. Ráadásul mint mondtam nem nyúlt hozzá a kártyához se, ezért is vagyok szkeptikus. Azon is csodálkozom, hogy egyáltalán elfogadta másodjára. Most elköltöztetem az Xbox LIVE régiómat usára, aztán próba ... Nem nagyon bízom benne egyelőre. -
vg #154169 én nem tudok más bankkártyáról nyilatkozni, mert nekem nincs cib, nekem otp van. amúgy ha nem használtál soha paypal-t ez egy jó leírás, bár ez is otp-s -
Nem is tudhatod, mert nem vagy amcsi gondolom ... se a Social Security Number ... faszom, ha ez működni fog, az csoda lesz
Amúgy nekem nem terhelt rá semmi mostanáig se a kártyára, éppen ez zavar, hogy hozzá se nyúlt.
Milyen kódot? Nem OTP-s vagyok, CIB webkártya ..
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2014.11.10. 11:02:36 -
vg #154167 a kódot a otp smartbank-ban tudod majd megnézni, mert a közleménybe írják -
vg #154166 de, de az nem teszt, azt hiszem 1 dollárt(vagy 700ft? nem tom), azt majd visszakapod egy hét múlva egy kóddal, amivel tudod véglegesen regisztrálni a kártyádat. a tax id az nem tom mi -
Na most meg elfogadta a linkelt kártyát ... Tax ID ... hát ilyesmiket ugye mi nem tudunk megadni, neked ezek nélkül is működik a PayPal? Nem csinált kártyáról teszt levonást nálad se, amikor linkelted a kártyát?? ... Nem vagyok megnyugodva -
Ez nevetségesen drága. Egy rgh-s boxot bárhonnan össze lehet kaparni töredékáron. A lopott játékok nem érnek semmit.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.10. 10:36:41 -
vg #154163 Hogyhogy adsz hozzá? Mikor készíted a pal fiókot, akkor kell megadni bankkártyát. Simán megadod, jelen saját esetlenben a otp webkártya információit. Simán elfogadja. Működik, tegnap vettem vele usa régiós anoter world játékot. Ami kurva frusztráló cucc, annak ellenére, hogy amiga-n mennyire szerettem. -
Nem tudom, de PP alatt több címet is megadhatsz, szerintem ezért is nem figyeli a Store ... -
Xbox One-t vegyél, ne szórakozzál az rgh-s túlárazott 360-akkal... -
Hogyan adsz hozzá "simán" itthoni webkártyát a PayPal -hoz? Ebben segíts már, mert én most itt tartok, USA PAL, USA cím, az e-mail is usákos ... megadsz egy magyar kártyát éés visszabassza.
Ezt hasból mondtad, vagy már megcsináltad?
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2014.11.10. 10:24:21 -
Ha más nem marad, akkor így még működhet. :)
Mennyi idő mire megkapod a kódot? Csak hogy mennyire kell előregondolkozni:) Ilyesmit még csak az araboktól vettem, éa kb 4-8 óra alatt küldték a kódot. -
vg #154158 Hogy mehet ha nem egyezik a számla és a név a pal és a gép között? Nem értem. -
Nekünk is visszajött anno!
Aztán másnapra ismét eltűnt :D -
Nekem magyar a PP accom, de emlékeim szerint ment vele a vásárlás ...
Valamint át lehet állítani fizetéskor a Paypal-t, hogy ne ők váltsanak, hanem a bankod, és akkor nem olyan vészes az árfolyamkülönbség. (Már ha esetleg nem tudjátok ... nekem is elég új volt :) ) -
Lamech #154155 Főleg, hogy odaát még csak hajnal 4 lesz, ha csak nem dolgoznak éjszaka is, még várhatunk egy kicsit a fejleményekre. -
Még semmi se biztos majd ha az sg csapon kívül is mindenhol ez fog folyni és esetleg legalább 1 fél hivatalos infó nap világot lát akkor azt mondom,hogy ennyi volt,addig csak a találgatás minden! -
vg #154153 Hétvégén átváltottam magyarra, és véletlen úgy indítottam el Diablo 3, mondom nem baj, viszont a játék szó szerint szaggatott. Mivel régen is volt már egyszer ilyen, erre vissza váltottam usa-ra, ott meg jó volt. Ezt direkt leteszteltem újra és valóban szar(szaggat mint a fene) volt a játék magyar profil alatt. Ha más mondja kiröhögöm, viszont így is vicces. (Ez nem tartozik a témához, csak eszembe jutott.) -
Így most tovább bonyolódik a dolog!
Maccccy szerintem jobban jársz ha ki utazol a malájhozl
-
vg #154151 pont a napokban gondoltam, arra, hogy vajon meddig fog élni ez a régió trükközés...
-
tegnap ebayen vásároltam ~243 al váltottak..
60x243=14580 ra jön majd ki 1 játék ennyi ha működik majd... -
Tyrant01 #154149 Pontosan -
Azt ugye a magyar géphez vett kóddal vetted amerika storron lévő x1 el magyar profilosként!?
-
vg #154147 "működjön vagy paypal-al nekem mind 1."
paypal-osnak az a trükkje, hogy a pal fióknak usa régiósnak kell lennie(lehetőleg a hozzá rendelt email címnek is) és a xbox profilnak is. A címnek és a névnek pontosan egyeznie kell a pal és a xbox között. Aztán simán hozzáadsz otp-s webkártyát a pal-hoz és tudsz vásárolni kb 250ft/dollárért. -
Azt 1 órára se felesleges hidd el!
Tegnap 10 órát mentem benne és össze szedtem mind a 750 össze szedhető dolgot,ma jönnek a side missionok és ahogy az acsikat nézegettem 15000 kill és társai 20 fegyver 5 ös szint hooooohhhoo talán idén meg lesz...
-
Tyrant01 #154145 Nem tudom, éjjel lejött a Sunset, azt kéne nyomni. Bár 1 napra lehet felesleges elkezdeni.
Holnap már Halo van :-) Aztán meg a Dradon Age.
Lehet ezt elhalasztom januárra
-
Nekem is most jön a szabad hetem, ráadásul egy hete vettem XONE-t, részben emiatt, hogy a játékok nem drágák. Ha tudom, hogy ez lesz ráért volna még egy fél évet ... bár rohadt GTA és FC4 akkoris kelleni fog ...
-
barmi #154143 F@sza ! Akkor este mehetünk a napira ?! -
Biztos valami woodoo varázslat történt!Vagy kiderült,hogy még is csak amerikai vagy magyar kártyával!
-
Lentebb írtam ezt is asszem :)
De igen, US Xbox Live acc-al próbáltam vásárolni (Igen, tudom, hogy szarakodik a Live :) ) , paypallal, hitelkártyával, de próbáltam smartglass appon és PC-n is. Sehol nem sikerült.
Én nem a "geolocktól" félek, hanem kicsit zavar ez a vásárlós kínlódás ... Surface RT-n néha olyan szinten összefossa magát a store, hogy semmit nem enged telepíteni vagy vásárolni egy jó darabig, és holnap jönne a Halo Collection, nekem meg lenne időm játszani ... De nem tudok :) -
puskas84 #154140 Ha nem akkor honnan és milyent éri meg?