176876

-
vg #154380 Lehet hiba volt megvásárolni, még ha féláron is tudtam megszerezni, mert ez így nem jó. Pedig nagyon szemezek a season pass-al is, de lehet inkább mást veszek. DigitalFoundry videója alapján az átvezetők is olyanok mint Alien-nél, szaggat, elcsúszik a hang, gyakorlatilag élvezhetetlen, néha 20fps alá is benéz. Mindegy, még egy pár hétig nem indítom el, hátha addig kikalapálják egy kicsit, de ez hihetetlen malőr véleményem szerint. Első nexgen AC, és egy kalap szarnak tűnik. -
-
Te milyen szert használsz? -
Rájöttem mi a bajom az AC-vel, tökmindegy hogy hol játszódik az adott epizód, valamiért egyhangúak a páylák, Oké hogy az épületek nem egyformák, mégis egyhangú az egész, kevésbé változatos szerintem.
Minden részben mindig full homoksárga minden....ez zavar engem sokszor. -
lol cool tvn most volt valami reklám csak a végét csíptem el ilyen szöveggel hogy : "műsorunkat az assassins creed unity támogatta" oO -
-
Halo nightfall-t hogy lehet megnézni? Bejön a halo channel, ott az ep1-nêl van play halo meg details
-
Valaki? -
Skyline #154372 Ezen a részen bug van, pc-n is beakad okádékmóditt (meg egy két épület 1-2 sarkában) -
Nem, nem a videó akad.
-
5k-nál többet én se adnék érte, de így zsírkirály :D -
Nem csak a látvány lett jobb, hanem minden más is.
Az fps-t leszámítva. -
Skyline #154368 Oké. Csak ha meg kihozzák nagyjából ugyan azzal a látvánnyal akkor meg azért menne a fröcsögés hogy egy újabb AC rész ami nem képes megújúlni.
Most hoztak újítást, a játékmenetben,küldetések változatosságában, harcrendszerben és a városi életképben. De most meg a frém a szar.:)
Ráadásul ahogy írtam...ha ez exkluzív lenne ps4-en vagy One-on....Akkor egyből menne a védelem hogy a játékélmény a fontos.:) -
Prevgenlófütty. -
Nem arról volt szó, hogy hogy néz ki, hanem hogy fix fps-e vagy sem -
A régióváltás óta már megvettem a Horizon 2-t. Azóta semmivel nem babráltam.
Másnak sikerült USA store-ból vásárolni ma? -
Magyar accounttal használtad eddig?
Nem lehet hogy ez a régiókavarás miatt van, amről itt a többiek beszéltek nemrég? -
5k-t nekem is megérne a látvány miatt, de többet nem. -
Skyline #154362 Feleígy se nézett ki mint a Unity. -
Az fps-ért nem jár dícséret. Tény. Minden másért viszont igen. És azon ritka esrtek egyike, amikor a szar fps okát kézzel tapintjuk, látjuk, halljuk, szagoljuk. És az OK valami gyönyörű. Akarom EZT jobb fps-el? Naná! Akarom szarabbul a jobb fps-ért?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.11. 22:39:01 -
Ja ez szuperül hangzik. -
Amiket híresztelnek róla. -
Prevgen játék nextgen gépen, még szép. -
07/16
Szóval ez nem lehet a baj. :( -
AC4 ps4en pl -
Nem lesz fix 30 sosem, sosem volt egyik AC sem. -
Skyline #154354 Annak mi köze ehhez az egészhez????? -
Ezekután szedje össze magát az Ubi és peccselje mindkét konzolt fix 30-ra. Ne csak PS4-en. -
Oks várom már a The Division-t.
-
Nem emléxem annyira, de az AC3nál is ilyen tömeghisztéria volt? ( most ez nem bántás, teljesen jogos )
Amúgy szedje össze magát az Ubi és peccselják a PS4est minél hamarabb.
-
+1 -
Nem járt le a bankkártya mint nekem nemrég, ugyanígy derült ki, a paypal-hoz rendelt kártyám pl lejárt, és a bankkártya, meg a hozzá rendelt PP-vel ezt irta ki, mire észrevettem hogy a lejárati dátum elérkezett. :D -
Skyline #154348 Lehet rányomtak valamivel nagyobb élsimítást, és lám az eredménye.:)
Szó mi szó elb*szták, de egyesek erősen túldramatizálják a helyzetet annak fényében hogy a legjobb AC rész született meg extraként olyan látvánnyal és hangulatvilággal ami eddig nem volt egyetlen sandboxban sem....Megközelítőleg sem.... -
Azért nehogy már megdicsérjem őket, hogy ezt így kiadták. -
A nagy lófaszt égés. Olyan útra merészkedtek, ahova senki nem mert. Nem mondom, hogy nincs mit javítani, de a lehetőségekhez mérten jó kompromisszumokat kötöttek, miközben mertek elszakadni a langyos pocsolyától.
Azért sírt eddig mindenki, hogy a ubi a komfortzónában mozog. Most onnan teknóban az űrbe lőtték magukat, most meg ez a baj.
ÉN drukolok nekik, pedig ahogy látom rúgják őket mindenhonnan :( Holott innen már az a feladat, hogy ezt kell reszelni-csiszokni. Én drukkolok nekik! Örülök, hogy megvettem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.11. 22:29:38 -
Use a different way to pay
Your purchase can't be completed with this payment option. Try a different or new way to pay.
Ez mitől lehet? Eddig simán ment... -
Mi a gyíkom ez? Warez? -
Jó értem, pc-n 20 fps-ekkel játszok játékokat, nem tragédia, de a tudat basszameg hogy 900 utána meg ps4-en nemhogy felbontás csökkentés történt de fps-ben még az x1-et sem tudja tartani, most ha hihetünk a teljesítményről szóló legendáknak akkor most vagy több vagy szebb valami ps4-en vagy ugyanaz csak elbaszták.
Lehet mind2-őt elbaszták. -
PS4es frém alapján pedig eléggé annak tűnik -
Ez jogos, igaz, de az infa nekem pl normálisan ment és megy máig.
Azt kötve hiszem hogy bármikor 20fps lenne.