176876
banner
  • Kongy
    Na, bizonytalan időre megválok a PS4-től úgy néz ki... :) Majd ha UC4 kijött, akkor megfontolom, hogy veszek ismét, de addig a One-ra költöztem..
  • Moby
    Azt akárhányszor lehet. Akár percenként állíthatod. Amúgy össze-vissza megy a kavarás a supportosok részéről ezügyben. Szerintem azt sem tudják mit beszélnek, illetve hogy mi a valós probléma.
  • Moby
    A titok az, hooooogy....semmiféle titok nincs :) Valós címet adtam meg (egy ingatlanügynökségről szedtem).
  • Firerock
    Nem, a Locationt. Mert a faszi valami arra utalót is mondott (angolul) hogy Eu-n belül lehet.
  • Skyline
    Örülök,áruld el a titkot, mert engem kétszer is tiltottak, és igazoljam az usa címet.:)
  • Moby
    Én egy vagon játékot, meg kódot vettem már amazonon. De a ph-n is jópáran vásároltak giftcardot amazonon, és avval fizettek, szóval kéne mennie.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 12:16:32
  • Moby
    Mit állítasz át UK-re? A gépet? Nem, azt akárhányszor lehet.
  • Skyline
    Amazonon nem lehet venni, legalábbis nekem annó amire azt írta hogy only usa-ban elérhető ott bukta volt,hiába volt usa cím a magyar kártya mellé...Tiltották az accountot és küldjem faxban az adataim meg mittoménmit...
  • Firerock
    Ha most átállítom UK-ra akkor már csak 3 hónap múlva állíthatom legközelebb?
  • Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.12. 12:09:12
  • Moby
    De az elmúlt két napban ha nem írtam ötször, akkor lehet, hogy hatszor: tökmindegy, hogy lehet-e usa sztórban fizetni. Mindegy. Lényegtelen. Amazonon lehet venni giftcardot, és vásárolsz azzal.
    Problem solved.
  • Moby
    Fel sem merült, hogy azóta -ESETLEG- senki nem vásárolt? :)
  • Totti5
    Én nem vettem semmit, nem tudok mit hozzátenni...
  • Firerock
    #154390??? Akkor mostmár csak a magyar maradt?

Ti direkt ignoráltok?
    Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.11.12. 12:05:58
  • arty
    nem tényt közöltél, hanem h szerinted(!) megérdemelt bant kaptak, akik akkoriban migrálgattak az ingyenjátékért ...

szal a dögöljön meg a szomszéd tehene épp rád igaz :(
  • Totti5
    Olyan kevés játék jelenik meg hogy egyszerűen nincs rá idő. Új címekre koncentrálok a nosztalgia ráér:)
  • Moby
    Erre nem is gondoltam ;D
  • Totti5

Halo 4 et köti össze az 5el, szal....
  • Moby
    >Nem vettem meg, majd jövőre.

Ellopták Totti accountját! Valaki hívja fel! :D
  • Moby
    Működik minden más, csak a nightfall nem. És a filmnél ki is van írva mellé, hogy ha meg akarom nézni a filmet, játsszak a játékkal.
    Ok bammeg, de melyikkel, mennyit, stb :D
  • Tyrant01
    Filmet még nem néztem, de ma reggel a halo cnannel-ből zenéket hallgattam, az működött.
  • Moby
    Mit töröltünk? :D
  • Totti5
    Halo kollekció ügyben fogalmatlan vagyok. Nem vettem meg, majd jövőre.
  • Moby
    Letöltöttem, ezt írtam is tegnap, de ha rámegyek a halo channelben a filmre, ott két gombom van: play halo, ami visszavisz a játékba, és details.
  • Tyrant01
    Ott van az extras-ban a halo channel app, azt töltsd le.
  • Totti5
    Helló, köszi a bemutatkozást. Amúgy ha privátba írod nekem pl szívesen segítettem volna, de már elment tőle a kedvem.
  • puskas84
    Helló,

Köszi, hogy töröltétek...
    Tipikus "Magyar" mentalitás, nem segítünk neki, ott pusztuljon inkább meg..........
    Látom itt is teli van a fórum kockulós kisgyerekekkel akik csak arra várnak, hogy amit a való életben nem tudnak elérni azt itt élik ki!
    Gratulálok!
  • Firerock
    Nos. Felhívtam az ügyfélszolgálatot,a magyart. a gépi hang még magyar volt,de a fickó már angolul szólt bele, és mondta hogyha magyarul akarok beszélni akkor hívjam vissza őket 1 óra múlva. Érdekes. Na mind1 beszélek angolul elég jól szóval ez nem volt probléma. Azt mondta a faszi hogy hétfőtől nincs rá lehetőség hogy USA locationt használjak,sőt csak magyart lehet,azért azt mondta hogy a UK-t próbáljam meg. Ez igaz lehet? Mert akkor megszoptuk keményen.
  • Totti5
    Én már nem mondok semmit, ezzel nem lehet vitázni. Ha ugyan olyan akkor ugyan olyan. De egyet csak megjegyznék eme gondolat útján. Ha a prevgen Gta5 ilyen szép, akkor a pimpolt nextgen Gta5 lesz az egyetlen és igaz nextgen Sandbox teknó definíciója? Mert eszerint az egy generációval szebb lesz mint a Unity. Vagy most mivan? :)
  • Skyline
    Akkor meg azért menne a hiszti mert "megint nem változott a széria semmit", meg jönne a sok okos "Ez csak egy újratextúrázott AC2" szintű észlény.. :-P
  • Firerock
    #154365 valaki?
    Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.11.12. 11:15:06
  • Ulthane
    Azt értsétek meg, hogy baromira nem érdekel, hogy MIÉRT olyan, amilyen. Akkor csináltak volna kevesebb NPC-t. Amit én látok, az az, hogy tele van buggal, textúra popuppal, a frame rate a Quake II-t idézi.. Leszarom, hogy ez azért van, mert 30 ezer NPC van a játékban! Csináltak volna fele annyit, bőven elég lett volna.
  • Moby
    Mit/mennyit/hogyan kell tolnom az MCC-vel, hogy a nitghtfall-t megnézhessem?
  • Moby
    A tlou azon kívül, hogy nd-sen nagyon szépen van fényelve nagyjából semmi egyebet nem tud felmutatni, és ez a tlouR-ban üvölt minden frémből. Spórólás hátán spórolás. Ami "elöl" van az minden nagyon szép és kidolgozott, ami a háttérben az minden nagyon-nagyon rettenestes. Az uncsikat jóval többre értékelem, ott _minden_ ami a képen látható konzisztensen kidolgozott, egységes, és magas színvonalú.
  • Moby
    Szépnek szép, be kell vallani, de kb. ugyanezt a grafikát produkálta a GTA V X360-on

• Kongy
    GTA V X360-on? Ne viccelj már, annyira nem recés a Unity :D Ennyi NPC sosem volt egy helyen a GTA V-ben, baromira elszórtan voltak az utcákon. Autók dettó. Remélem currgen változatban már több lesz belőlük.
  • Skyline
    Lol...
    Tlous nem sandbox, viszonylag cső pályákkal 1-2 részt leszámítva, általában 5-10 ellenféllel a képen. Ehhez képest az hogy meg sem közelíti az mocskoserős túlzás...
    Gta V-ben sincs 50-100-nál több (még ennyi sincs) npc/kocsi a képen egyszerre.

Továbbá itt számtalan épületbe be lehet menni.

Gyakorlatilag talán az egyetlen cím amiben hasonló mennyiségű objektum és npc volt a képen az a Dead Rising legutóbbi része. Aminek látványa sem mutat túl az AC-n és a bejárható terep sem.

Nem látsz AC3-hoz képest jelentős előrelépés?:)
    Szerintem akkor nincs miről beszélni mert súlyos látászavarok vannak..:D

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.12. 10:29:56
  • Ulthane
    7500 forintot amúgy hibáival együtt is megér. Ha másért nem, az épületek miatt, hogy bent szét tudsz nézni, meg kapsz egy kis Párizs feelinget a 18 sz. végéről.
  • Ulthane
    Nekem azért nem hullt le a gatyám a látványtól. Jelentős előrelépést nem látok a látványbban az AC III-hoz képest. Lehet, hogy picit több a redő a ruhákon, de ez a látvány meg sem közelíti mondjuk a TLOU-t, ami köztudottan nem a kedvenc játékom.

Szépnek szép, be kell vallani, de kb. ugyanezt a grafikát produkálta a GTA V X360-on, szintén hatalmas térképpel, szintén sok NPC-vel, ott még járművek is voltak.

Side note: ha annak idején ennyi ember volt az utcán, és senki nem dolgozott, nem csodálom, hogy éhezett az ország...
  • Moby
    Én meg má alig várom, hogy este legyen, és tolhassam :D