176876
banner
  • Skyline
    "az igazolódott be, amitől féltem, mégpedig, hogy a szokásos AC-t kapjuk"

Ha ez igaz lenne, nem lenne a gépemen megvéve.:)
  • Moby
    #154579:
    Nem neked szólt az egész, csak nem akartam kettőbe szedni :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.13. 14:37:49
  • Moby
    Örökké a AC2 van emlegetve, pedig én jól emlékezem, hogy az is legalább ennyire megosztó játék volt :)
  • vg
    Őőőőő, wut? Én még ki se próbáltam, nem is írtam semmi ilyesmit.
  • Kongy
    Sajnos technikai is, de inkább az igazolódott be, amitől féltem, mégpedig, hogy a szokásos AC-t kapjuk, és az a gond, hogy a játékmenet inkább hasonlít a 3-éra amit szintén utáltam, mint a 2-ére. Amivel egyedül nincs baj, az a grafika, azt órákig bírom nézni. Meg a coop is egész szórakoztató.

Ma egy olyan dolog történt, hogy kiszúrt az őr, rohant felém, és beragadt az ajtóba. Ott futott az ajtóban 5 percig.... de persze nem engedte a játék, hogy anonim legyek ismét, mert ő úgy érzékelte, hogy üldöznek....
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.13. 14:37:27
  • Moby
    Technikai javításon dolgoznak, de ha jól értem Kongynak nem technikai jellegű problémája van vele.
    Egyébként hagyjátok már meg egymásnak a jogot, hogy tessen, vagy ne tessen egy adott játék. Neki nem tetszik. Nekem rohadtul.
    Naés. Mármér kellene egyezzen a véleménye örökké mindenkinek mindenről?

/egyébként technikai problémával én is találkoztam már, de az annyiban merült ki, hogy vannak olyan "helyek", valójában egy-egy pontok bizonyos helyeken, ahol a játék akad, pont úgy, ahogy Gero tegnapi videóján. De ezen kívül semmilyen más problémát eddig nem tapasztaltam)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.13. 14:34:59
  • Skyline
    Nekem meg a 2. rész után ez az első AC amihez van gusztusom és nem mondtam azt 5-10 óra játék után hogy "a szokásos hulladék,uninstall".:)
  • vg
    Hülyeség játszani vele, ma még blog-ot is csináltak, úgy dolgoznak a javításon. Itt van. Egyszerűen nincs kész a játék, az más kérdés, hogy kiadták. Majd kárpótolnak egy ingyenes Rouge nexgen kiadással pár hónap múlva(gondolom én).
  • Kongy
    Továbbra is hangsúlyozom, hogy nem az én ötletem volt!!! :D Ezzel nem a mocskos fejlesztőt támogattam, hogy megvan, mivel Moby magánszemélytől vette. Annyit fogok csinálni max, ha kedvem van, akkor csorgatom még a nyálam a grafikán, de hogy én rá nem megyek egy szutyok single küldetésre sem, az is tuti.

Durva amúgy hogy elkurvult a sorozat, 2009-ben kedvenc játékaim egyike volt a 2. Egymás után kétszer vittem végig, annyira tetszett.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.13. 14:25:57
  • Harlekin
    A játékok 90% ilyen ezen ne húzd fel magad.Én ezzel mindig úgy vagyok,hogy ha valami szar valamiben akkor elkezdem keresni azt a szegmenst ami jó vagy ami leköt és le szarom a szart benne.Változtatni úgy sem tudok rajta inkább használom úgy,hogy élvezzem azt ami jó benne.
  • n000rbi
    Unity előtt is mondtál már hasonlót :D
  • Kongy
    Jólvan, játsszál vele, egs. :) Én többet Assassin's Creedet nem akarok látni semmilyen gépemen, köszöntem.
  • Skyline
    Én még sosem akadtam be és nem szúrtak ki 200 méterről főként hogy stealthet fejlesztek (ruháknál is)..:-P
    De nem vagyok meglepve hogy ajvékolsz,ezt tetted a harcrendszerre is (ami igencsak fejlődött) és a játékmenetre is amikor megkaptad a követős küldetést (amiből alig van,ellenben baormi változatos egyebek vannak)..:)
  • Kongy
    Na, ezennel befejeztem a Unity-t. Én nem vagyok hajlandó eltűrni tovább a mocsokságait, amit már évek óta minden AC-játék eljátszik velem. Nekem ne magyarázza meg senki, hogy 200 méterről kiszúrnak, aztán mikor ott állok előtte észre se vesz. Játszhatatlanul bugos is, ellenfelek rendszeresen beakadnak mindenhová, karakter úgyszintén. Legszívesebben fognám az egészet, és arconbasznám az egész Xbox-al a "kedves" pénzéhes mocskos fejlesztőt. Nem grafikát kell jóra csinálni, JÁTÉKOT csináljatok bazdmeg.

27% és még nem játszható a DAI amúgy. Csak mondom. Aki 10en%tól már tud játszani, annak puszilom a buksiját.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.13. 14:16:02
  • Moby
    Értem, igen, értem, vettem, fogtam
    DE
    nem tölténem le mégegyszer a 40gigát akkor sem, ha amúgy tizenszázaléktól már tolható
  • TDC Geronimo
    14% letöltésnél már játszható azt írják. A tutorial rész, ami kb fél óra.
  • Moby
    Ha megtetszene nyitott vagyok a dealre!(így a letöltésed sem vészne kárba) :D

/és jóárasított ez is, mint az ACU :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.13. 14:10:50
  • Moby
    Ezt most nem értem :) Trial már most is van :) Csak nekem már vinyón van preloadban a teljes.
  • Skyline
    Öhm....EU-ban 20-án jön a játék vagyis 15-től lesz trial...Told a gépet usára és lám lesz trial...:)
    (Nyilvánvaló kapitány)
  • Kongy
    A 2 egy és ugyanaz, szóval meg fog nyílni trialnak nyugi :D
  • Moby
    Akkor pláne tudnám értékelni, ha megnyílna a preloadom trialnak. Ha nem, akkor most már csak releasekor.
  • n000rbi
    Huszonpár %-tól már játszható.
  • Kongy
    Tolnám én is, ha nem lenne 45 giga
  • Skyline
    Őszintén szólva...Az agyonszídott viccelt AC Unity mellett (főként ha egyesek szerint szarul van optimalizálva) ennek a DA:I-nak 1080P/60 fps-el kéne szaladni.....
    Az átvezetők pedig akadnak.:)
  • n000rbi
    Hát, pedig abból amilyen recés sok helyen, én azt hittem ez is 720p. Mindegy, majd még tolom, mint mondtam ez grafbuzgárság, maga a cucc amúgy hangulatos.
  • Moby
    LOALJKJLHDAHVSaS XYCNBCVGFaSJFDGHFJHGzaSOTzUTOUAPSPHPHP
  • Skyline
    Most havernál,holnap már nálam,este megyek a One-ért.:)
  • TDC Geronimo
    Tolod te is trialt? óhogyrohadjatokmeg!44 :y
  • Skyline
    Lö hiró...:D

• TDC Geronimo
    Nem, de DA 900p és nem 720
  • n000rbi
    One-on láttad már?
  • TDC Geronimo
    BF4 mióta ronda? :D
  • vg
    nem az van oda írva
  • barmi
    Gondolom ezzel kell majd jetire vadászni :DD jóóólesz ez :::

• barmi
    Azt a 410 forintot költsék gyógyszerre ! :-)
    Lemezes játékokkal meg nem akarok küzdeni én sem. Sokkal jobb az előtöltős sztóros megoldás szerintem is.
  • n000rbi
    Na jó, azért a hegyi falucska azzal a zenével a kocsmában elég hangulatos :) (hogy a fene enné meg, akkor se veszem meg, nem szabad )
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.13. 12:49:54
  • barmi
    Kell igényelned még egy társkáryát erre a célra és akkor két PP fiókod is lehet, vagy marad a giftes megoldás.

• Harlekin
    Pontosan a lemezes minden tekintetben szar...Ahogy megveszed buktál rajta és eleve drágábban veszed.És csak Te tudod használni azzal semmi nem vetekszik hogy 1 játék ára feleződik semmi...
  • TDC Geronimo
    Olvasom gafon miket írnak EA accesses DAról. 3 oldalt olvastam el, de már 3 ember írta, hogy sose érdekelte a játék igazán, nem is játszott az előző részekkel, de a trial megvette őket kilóra. Ez az EA access trial cuccos elég jó döntés volt tőlük.
  • Moby
    Ja hogy ugyanaz a kártya nem lehet két fiókhoz csatolva? Hát akkor szopjanak lovat...a régi fiók márpedig nekem kell.