176876
banner
  • Totti5
    Amiből eladott lesz hamarosan.
  • Moby
    Én kevésbé.
  • Zavarodott
    Az árcsökkentés lehet megemelné még eggyel a One tulajok számát... ;)
  • TDC Geronimo
    Leszállított -.-
  • TDC Geronimo
    Arról írtam. Ott tölti a fullt, enged játszani 6 órát és azt tudod unlockolni és viheted is tovább a mentést fullra.
  • Totti5
    A Microsoft bejelentette, hogy remek hatással volt az ideiglenes amerikai árcsökkentés az Xbox One teljesítményére: a heti eladások megháromszorozódtak, és az elmúlt két hétben az ő gépük fogyott a legjobban az Egyesült Államokban.

A fentiek mellett kiderült egyébként az is, hogy a leszállított mennyiséget tekintve világszinten már közelítenek a 10 millióhoz.

• balee4
    ~41 Gb, talán holnap reggelre lejön nekem is. Amilyen lassú a letöltés boxon...
  • Kongy
    Hát az kurvajo, és akkor mi van az EAA verzióval?! Áh, faszt érdekli, majd kipróbálom PC-n virágboltból, az a biztos, komolyan mondom már......
  • Zavarodott
    Az első mondaton jót derültem... ;)
  • Totti5
    Nem hagyom úgy a gépet, ha nem muszáj. Ráér holnap, hétvégén nyugiba.
  • TDC Geronimo
    lál miért nem instant onba használjátok? Ha jól tudom lehet remote downloadolni boxon is már.
  • Totti5
    Jaja, este kezdem el letölteni:D holnap 17:00ra pont le is fog jönni.
  • TDC Geronimo

DAt este nézed?
  • Totti5
    Nem azt, hanem a háttérképet!

Ez a baj, a korlátlan peccseléssel. Nincs kényszer semmire. Freedom, örül a fejlesztő hogy újraírhatja a játékot hetente, örül az aki 360as érában siratta a szegény kiadót hogy fizetni kellett a peccsekért. Remélem most nagyon örül ennek, leglább ők...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.13. 18:14:12
  • Moby
    Ugyanolyan köpedelem fostornádó mindkét nagykonzol rencere. Egy évvel a launch után együgyű, alapvető működési funkciókat tekintve katasztrofálisak. Ez ehyszerűen gyalázat.
    Dehát médiapléjert kell csinálni meg témákat. Ez kell.
  • Moby
    Brávó
  • Tyrant01
    Halo le volt töltve előre, kedd reggel 6-kor elkezdte szedni újra a 60 gigát...
  • Moby
    Jaja...most látom tisztán, hogy ha megjelenik tölthetem le negyedszer...
    Fingja nincs a rendszernek, hogy mi a véres geci van már letöltve, ami levan az micsoda, ami nincs lent azzal mit kezdjen...semmi. Vagy egy kikúrt ikon. Ami egy _valami_. Az vagy elindul vagy nem, vagy letölti újra vagy, vagy létezik mögötte valami vagy nem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.13. 17:55:48
  • TDC Geronimo
    A fullt tölti, az unlockolódik releasekor.
  • Kongy
    Nekem meg nem tom, hogy a pre-ordered cuccot tölti-e vagy a trialt, mert csak beadta, hogy install, azt nem tom EA Access-el megy-e.
  • Moby
    Harmadszor töltöm ezt a faszrángató dragonage-t
  • TDC Geronimo
    Ott is vannak fakezűek akkor látom :D
  • Moby
    És felülírta a teljes verza preloadját...
    Há mérnem mennek már ezek a fakezű büdösparasztok inkább árkotásni???
  • Moby
    De, leszedi megint :(((
    Vagyis szedNÉ, de én ezzel így már nem foglalkozom.
  • Totti5
    Igen, de most a közhangulat leragadt pár bugnál. Azt h sugárba ömlik az antihype hányás annak mindenki örül most, sőt dicsőségnek tartja ha beszállhat a körforgásba. Nem baj eltelik 1 hét aztán visszamennek okádni a COD-ra, meg a Destiny-re és a Watch Dogsra, h a hype miatt vannak még mindig a top listákon:DDD

Persze a frém bajok valósak ( elsősorban PS4en ), nem akarom elbagatellizálni, de ettől még a játék nagyon jó az eddigiek alapján. Azt meg csak javítják hama, ha tudják. Az viszont vicces h közepes PCsek rínak h szar az optimalizálás. Könyörgöm ez A nextgen cím, ehhez 2014-es vas kell.
  • Totti5
    "Úgy értettem, hogy profitorientáltak a fejlesztők"

Nyilván ők is pénzért dolgoznak és mint mindenki aki dolgozik azt szeretné h a munkája sikeres "termék" legyen.

Ámbár a fejlesztő/sutdió megkapja a jussát a kiadótól már a kezdetekkor, így h bukik avagy nem az ő pénztárcájára nincs kihatással a játék fejlesztésével eltöltött éveket nézve, illetve Ők a profitból nem igen fognak látni semmit az a kiadóé ( max kapnak valami prémiumot ha ügyik voltak ). Persze ha bukik akkor a munkahelye bánhatja.
  • TDC Geronimo
    Amúgy nem értem miért akarja letölteni mert... :

"Did you buy the "normal" version or the Deluxe?

I have the normal version and it just ran my preloaded version. I was up and running within seconds. Didn't have to re-download anything."

Elvileg nem kéne leszednie megint.
  • DarkSector
    Most már megvan ennyi, végigjátszom, de legközelebb én is másra költök inkább....:D
  • DarkSector
    Nekemis ma délelőtt, hánytam is tőle.
  • barmi
    Este igen, viszont én már itt ülök a gép előtt ! :-) Gyere partyba ha hazaértél és azonnal megyek coop-ozni ! De addig egy kis DAI (feltéve ha még ma lejön ez a qrva ápdét).
  • Moby
    Azok, akik készítik a játékok, és azok a pofádba repülő season passról döntenek, ők eléggé különböző eredményekben motiváltak :)
  • Tyrant01
    Nem lehet, Halo coop van este :-D
  • barmi
    A DAI valamit nagyon ápdétel. Ma már lehet vele bohóckodni EAaccess-el ?
  • Kongy
    Úgy értettem, hogy profitorientáltak a fejlesztők (ami nem baj, de az már igen, ha csak dollárjelek vannak a szemük előtt.), ha már a season pass-t promózzák még a menüben is. Nem feltétlen AC-re gondolok, konkrétan az új CoD nyomta a pofámba multizás előtt nagybetűvel, hogy SEASON PASS.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.13. 15:00:11
  • barmi
    Persze, tudom én, de végül is a jeti is egy ellenség :-) Ezzel jó lesz majd rohangálni utána a szakadó hóesésben :DD
  • Moby
    >Az a játék már eleve nem lehet jó, aminél még mielőtt elkezdesz vele játszani, a pofádba nyomják, hogy vegyél season pass-t.

Neee. Ennek semmi köze a játék minőségéhez. Hogy jön ez ahhoz, jó-e vagy sem? Ne menjünk el szélsőségekbe, annak nincs értelme.

(amúgy nekem nem nyomott semmit a pofámba, szóval most próbálok úgy csinálni, mintha érteném :D )
  • Moby
    Én is az eddigi legnagyobb AC fejlődést látom benne. Az első AC, amiben nem túl nehéz megpandelni egy harcban, pláne ha sokan vannak. Az első AC, amiben nem inkonzisztens a cutscene a pillanattal, amikor megkapom a vezérlést. Jó a sztori, kikúrt jó a helyszín és a kor, a látvány pazar. Nem bírom nem szeretni.
    Mondjuk nyilván sokat segít a hibák ignorálásában, hogy nem is akarom :D
  • Skyline
    Nincs azal gondom hogy véleménye van csak baromságokat beszél. Messze nem a szokásos AC-t adták ki.:)
    Az AC jellegzetessége volt hogy volt 3-4 féle feladat unalomig ismételve, és egy rettenetesen gyenge harc és AI rendszer ami úgy nézett ki harcokban hogy körülállhatnak akár 100-an is, egyesével rádtámadnak, counter és gyűlnek a halottak...
    Ehhez képest itt baromi változatosak a küldetések, ráadásul nem egy még tényleg ötletes is,kész felüdülés például a nyomozás. És a harcban már 3-4 ellenfél is be tud darálni, 5-6 ellenfél ellen pedig szinte nincs is esély trükközés nélkül,legfeljebb ha mázlink van vagy idióta módon kigurulgatunk.... Pont hogy nem a szokásos AC mert az AC széria leggyengébb elemeit foltozgatták,amit amire réges rég képtelenek voltak...
  • Kongy
    Az igazság az, hogy az AC2-re teljes gőzzel dolgoztak, mert az 1 nem sikerült olyan jól. Meg akarták mutatni, hogy igenis tudnak ők, ha akarnak. Ugye 2008-ban nem is jött AC, mert teljes gőzzel ment a 2. fejlesztése. Meg is lett az eredmény, egy ütős játék, minimális mennyiségű buggal. Persze volt ott is egy halom ragdoll bug, de azt elnézni az ember. A baj viszont az, hogy a Ubi elszállt az AC2-vel, rájöttek, hogy mennyire megy ez nekik, és azóta fossák a részeket. Csak az a különbség, hogy most már egy-egy részt nem csiszolgatnak annyi ideig, csak kiszarják, hogy vegyétek. Beindult a tömeges AC-k gyártása. Már itt a 2D-s vacak is a season pass-ban. Az a játék már eleve nem lehet jó, aminél még mielőtt elkezdesz vele játszani, a pofádba nyomják, hogy vegyél season pass-t. Pénzéhség magasfokon. Kivétel mondjuk a Telltale játékok, amiknél ténylegesen megéri a season passt megvenni.

Azért nem, mert nem lehetett hozzáérni!! :D Bánom, hogy nem vettem fel....
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.13. 14:43:57
  • Moby
    Mér nem szúrtad le a gecibe? :D