176876

-
Menj át hungaryba, és nézd csak meg úgy is -
Nadeeeeee VAN eaa-d 

/HACSAK nem került már arra is régiózár, mert az én ugye magyar sztóron vettem meg
-
Nálam a drága EAA azt írja ki, hogy BUNDLE ONLY, illetve, hogy ONLY WITH EA ACCESS... :D Aztán meg baszhatom magamat. -
Amúgy most nálad így, hogy lentvan a teljes, és rányomsz az eaa vaultban a trialra, mi történik? -
Ha bocsánatot kérek az ms-től a hibámért levélben, és százszor leírom, hogy sohatöbbénempreordereleksemmit, az megoldja?
-
Lehet amúgy, hogy nem kellett volna preorderelned. Lefogadom az zavar bele... agyfasz ez a "nextgen".... -
Ha az ottani nem ugyanaz, mint a preorderes, akkor miért írta felül a preorderest?
Bár az kérdés akkor is, ha az a válasz, hogy nem ugyanaz :D -
Na este bediliztem és megvettem Dragon Age-t. Első DA játékom lesz. -
Nem akarom eladni NEM akarok az idióta vevőkkel küzdeni,hogy litániát írok,hogy mit nem szeretnék az eladással,de csak azért is megkérdezi,hogy véletlenül cserébe nincs szükségem 1 vemhes kecskére,meg 1 használt orrszőrnyíróra és jó lenne ha kicsit rá is fizetnék.Na NEM és ha megírom neki hogy a kecskéje a közös utódot neki hordja ki és közben dugja fel magának az orrszőrnyírót akkor vérig van sértve.Inkább rohadjon OLCSÓN rajtam a játék és soha többet ne használjam vagy vegye el MS mint az előzőek...
-
Vault és utána a trial csempe. -
Hátöö, ha simán a kezdőképernyőn nyomsz a DAI-ra EA Accessben, olyan gyönyörűen behozza a preorderes oldalt a store-ból mint a huzat. Azt ne mondd, hogy ez így jó :) -
Akkor tegnap miért kezdte el ismét azaz 4x leszedni a preordot...?
-
Nájsz!! De az a ciki, hogy mire az lejön, addigra véget ér a trial. Vagy ez nem ér véget, fix 6 órát enged bármikor játszani? -
Miért lenne, onnan kell szedni... -
EA Access appban menj a Browse Vault-ra, majd All games-re szűrj, és az ottani DAI-t szedd le :D (el van baszva, nem kicsit) -
Na lejött a DAI és nem Pre-orderedet ír ki ez a szar??? XD Aztán ha rámegyek kiírja, hogy FIZESSEK ELŐ EA ACCESS-RE, HOGY JÁTSZHASSAK! Közben PVZ meg BF4 meg minden megy, multi is, de a DAI-hoz már megint elő kéne fizetni. WUT??!?!?!?!?!?!?!? -
sprint, ADS, TTK jóval kisebb. Sok halo fannak ez jó szokatlan lesz majd. Személy szerint én örülök ezeknek, mert nekem nagyon maradi volt már a régi multi gameplay.
-
Zavarodott #154685 Azért a lemezes játékot el tudod adni és a digitálisat meg nem, szóval nem minden tekintetben rosszabb... ;) -
A piacot továbbra is az új hardverek tartják lendületben: a videojátékos forgalom 80 (!) százaléka a PS4, Xbox One és Wii U gépeladásokból származott októberben
PS4 és az Xbox One első 12 hónapján, melyet követően megállapítható, hogy 70 százalékkal erősebbre sikeredett ez az időszak, mint annak idején a PS3 és az Xbox 360 párosa számára.
-
Te nem érted 10000x le írtam nem érdekel a HASZNÁLT játék amire gondolom gondolsz mert 2-3 ezerért NEM kapsz játékot megjelenés napján!Nekem ha kell valami nulladik napon KELL ennyi.Ha van lemezes nulladik napon 2-3 ezerrér,de legyen 7000 akkor hozhatod azonnal mindet megjelenés napján és jöhet 2 példányban,hogy a home társamnak is meg legyen.Tehát adott a dolog várom a far cry 4 et mond hova mehetek a 2 lemezér viszem a 14000 forintot és akkor már gta 5 is...Vagy várj ha megyek érte az már akkor plusz költség!!!Nem akarok plusz költséget!!Akkor ha kérhetném postázd el nekem INGYEN ,hogy ne legyen már plusz költségem és jó lenne ha délutánra ott lenne szeretném tudni a hdd-n,hogy megjelenéskor ne kelljen baszakodnom az installal csak a playel!Csak ennyi az előnyökről vagy hátrányokról és olcsóságról Magyarságról és adózásról...
-
>instant on= nincs kimenet a hdmi-n
Az jó lenne, ha totál nem lenne semmi, mert bár jelet nem érzékel a tv, a 2 napja vett hdmi switch viszont csak x1-nél mutatja aktívként az inputot standby-ban, semelyik másik konzolnál nem :) -
Majd ha megoldják a venti nélkül instant on-t elgondolkodok rajta. Addig ez egy vicc, poén nélkül.
instant on= nincs kimenet a hdmi-n, és nem világít az x. Nojsz. A tévé távirányítójával, meg egy darab leukoplaszttal ugyanitt vagyok
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.14. 10:08:23 -
Jaja. Tegnap 22:30-kor kezdtem szedni, reggel 7-re volt 55%. -
szerintem te nem értetted meg a posztom lényegét ... -
Van azért egy baj a digitjátékokkal is, bár ez inkább pécén, és a hörcsögölőket fertőzi: életed végéig ott kísértenek a tonnaszám a libraryban az 1$-os bundliban behúzott ótvarfosok, ami akkor és ott jó ötletnek tűnt :D -
Én kedvelem a lemezes játékokat is, a hozzkapott biszbaszok miatt (mégha néha jótékonysági árverés keretében végül meg is szabadulok tőlük), de nem kedvelem a kényelmetlenséget.
És kedvelem a digitjátékokat is, és még jobban bírnám kedvelni, ha nem kéne tizenötször letöltenem. Ugyanazt. -
Ki a szart érdekel,hogy ki miként kinek és hogyan fizet,pont telibe szarom az érdekel ÉN és csak ez hogy ÉN mennyit fizetek!!Le szarok mindent és mindenkit tőlem aztán éhen dögölhet minden boltos Magyar storeos.Őket se érdekli,hogy Én miből fizetném ki azt a felesleges pluszt amennyit szeretnének tőlem.A pénz beszél
-
akkor legyen... 70% ;))
Accepted!
:) -
vígasztaljon, hogy ők talán fizetnek a forgalomért :)
titkon remélem, hogy így van és ez TALÁN valami motivációt jelent arra, h lépjenek... majd...
#154673 :D
ez övön aluli volt!
akkor legyen... 70% ;))
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.11.14. 09:38:48 -
>és az MS 100000%-osan nem tudja elvenni egyszer
Hát izé. Konzolon még nem láttunk rá példát, deee ezt a 100000%-ot a bebukott gfwl játékok ismeretében kalkuláltad? :) -
jajaja, minden tekintetben ... hogy 7-8k helyett 2-3ezerbe kerül egy játék és az MS 100000%-osan nem tudja elvenni egyszer, az esetleg nem számít picuri, aprócska előnynek? :DD -
Deee az nem az egész közösségi közlekedést minősíti, hogy TE rossz buszra szálltál! Ráadásul akkor, mikor már füstölt az egész kehes szar.
Ebből ostobaság messzemenő következtetéseket levonni.
-
Amúgy van ez mellett más hobby-m is, a biciklizés, meg a te csesztetésed. :D
De ezt a hobby-t ahogy látom te is űzöd. :D -
:D
Most Driveclubnál is bazze felkúr hogy egy csávó rekordját kéne megdönteni egy pályán....röpke 17000-es MP/H sebességét. Hát a kurva anyját.
Biztos űrhajóval ment végig a pályán. -
Ez a rontás sajnos ott van mindenkin :( -
Vásárolj máshol. Nekem az elmúlt hetekben csupa gecijó játék jutott.
Vagy az is megoldás, ha ne veszel semmit, nem olvasol róluk, nem nézel videókat, és nem posztolsz róluk, keresel valami más hobbit. Én ez utóbbit támogatnám inkább :P -
Mert szarok a játékok, ennyire egyszerű. :) -
Ne is mond nekem is negyedszer szedi és szerintem megjelenéskor ismét le szedi.Plusz ha lejön ki sem tudom próbálni igaz nem is akartam,de tényleg egy agyfasz az egész... 
Így az elmúlt 1 hónap adatforgalom a boxon megütötte a 400 GB-ot...Viktor királyunknak fizethetném a net adót.
-
Akkor csak sikerült átrakatnom Rád a rontást *sigh* 
-
Ha xbox One-ra váltok, akkor vajon rá fogom tudni kötni a Samsung 2333ws monitoromra? DVI-D csatlakozója van, nem HDMI.