176876

-
Sziasztok! Az elkövetkező 1 hónapon belül tervezek One-t venni. Ami nagyon bosszant, hogy a 360-as wireless speed wheelem (a giroszkópos kormány) nem tudom használni az újhoz és nem hoztak ki a one verzióját.. Azonban találtam egy fórumon egy scriptes megoldást (http://controllermax.com/forums/showthread.php?t=143507).
Ez nagyon jó lenne, mert a Forzáknak csak kormánnyal van értelme, de azt eltudná nekem valaki magyarázni, hogy ezt hogyan kéne alklamzni az Xbox One-ban? Ezzl kapcsolatban a másik dolog ami a fejemben motoszkál, hogy az ilyen beleavatkozással nem érintek-e olyan területeket amivel elvesztem a garanciát? -
Én nem azzal a részével értek egyet. Sok baromság elhangzik, de abban az egy dologban igaza van, hogy kibaszottul szar a pályadizájn az első részben. -
Ez is egy vélemény a sok közül. -
Azon gondolkodom most te miről beszélsz. :D -
Hazudnak, nem mond igazat, tudatlan. Ennyit tudnak felmutatni. Ha véletlen valamit eltalálnak és nem mondanak benne ökörséget az nem mentesíti őket attól hogy mindig van valami aminél totál csőd amit csinálnak.
Nade ezt már kibeszéltük. Én szó nélkül törlöm innen ezt a szennyt a jövőben. Akinek meg nem tetszik menjem reklamálni. -
Te megint miről beszélsz????
Mi közöd volt neked a Halohoz ? Maximum évekkel később, pécén. Milyen újdonság, milyen durva élmény???
Neked akkoriban a durva élmény az volt, ha a taknyos-zsíros kenyér mellé tolhattál kakaót is, és ha a szomszéd kissrác pléjsztésönjén megláttad a kifestett szemű fiúcskáka, be is ütött a cucc keményen :DD
Maximum ennyi közöd lehetett videojátékokhoz akkoriban. És nagy fejlődést azóta sem mutattál fel :D -
Megnéztem a 4-5 perc közti részt. Ez a primitív tudatlan egysejtű nem hallott még arról hogy olvasni? Ha érdekli ki az a Master Chief, mi az a Halo ring, mik a Convenant annak utána lehet olvasni, meg persze végigjátszani a Halo Wars - Halo 4ig mindent és figyelni. Ugyan ott van mint eddig. Utálja, nem érdekli és aki mengézi az leginkább elsírná magát h ilyen szennyt egyátalán ki lehet hányni a netre és ezt ezrek zabálják és elhiszik.
"első rész óta a játék semmit nem változott"
Az sem fog változni h ő a Halo 5-öt sem fogja érteni még mindig nem érti mi az a Halo. -
Megnéztem, de csak annyi van hogy learn about gold membership, és csak vásárolni tudok vold előfizut. Az baj lehet, hogy a kódot nem itt váltottam be, hanem a game store menüpont alatt? -
Majd ha megveszem, akkor gyere co-op Legendary-ba! :D NA azon lesz csak igazán habzó szájjal káromkodás, én majd felrobbantam, de végigvittem! Ennyi. Letoltam. Bumm. Old-school géming
:) -
Start utódja gomb - settings - subscriptions
CoD AW no comment. Kampány botrányos, multi fasza, de 2 nap alatt megunható. Ennyit tudok rá mondani.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.17. 21:44:45 -
Az ugye megvan, hogy azok a "labirintusok" sztori szerint egy több ezer évvel korábban élt idegen civilizáció preferenciái szerint épültek, nem Makovecz vagy IKEA belsőépítészeti design irányzat szerint ...? Dark ezt neked is mondom! A HALO5-ben is a letisztult multis pálya egy Forerunner épület, nekik nem kellettek festmények és lcd kijelzők a falakra.
Soha egyszer se tévedtem el, vagy töprengtem el az irányon a HALO CE alatt, se 2003-ban, se 2011-ben, soha. Ez lehet amiatt is mert lassan 30 leszek és nem ma kezdtem a géminget, vagy nemtudom, talán jobban tájékozódom. De a belső terek nem tartanak túl sokáig, szerintem tarts ki kicsit, elvégre egy felvarrt legendával játszol! :)
A gyereket aki a CoD-okhoz hasonlított vissza, háát ..... hány éves lehet? Élt már 2001-ben? -
Help. Elvileg aktiváltam egy 14 napos goldot a ONE-on, de hol kell megnézni hogy az vagyok e? X360-on meg lehetett nézni az accountnál, de itt nem találom. -
Nyugi én elvoltam a Halo 1-el, uj volt hogy mehettél járművekkel is, meg kicsit szabadabb pályákon futkározhattál, a látvány sem volt rossz, de hazudnék ha azt mondanám hogy akkora durva élményt adott, inkább talán kicsit ez a stílus, amit talán egyedül a Halo adott meg ilyen ötvözetben, de mikor az Anniversary-t feldobták tudtam hogy ez engem nem fog érdekelni, Az új részeknek sem tudtam 2.szorra már nekiállni.
Mondom ezt úgy hogy az új COD AW-t 2 szer vittem végig! :D
Magyarul, szerintem egyeltalán nem a te vétked hogy nem tudsz ellenni vele, ahogy visszagondolok, régen sem értettem mit szerettem vagy szerettünk benne...sőt az újakban sem.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.17. 21:35:40 -
Nem a játék kinézetével van gond, vagy hogy mai szemmel más (Gyakran kapcsolgatom vissza pl: az eredeti nézetbe :) ) ... A Halo CE-hez képest az erdeti Wolfeinstein is kb olyan mint a Gyűrűk ura trilógia a heti Garfield-hez képest. (Tribes 2-t szerettem :) )
A zenét imádom, a történet is tetszene, de csak mert tudom, hogy bonyolódik. A pályadesign repetitív, és gyakran unalmas ... nem sok ellenfél van, de azok legalább valamilyen szinten ott vannak ...
Ami az igazi probléma:
A scriptelt történések: bemegyek a folyosóra, eljutok a 3-ik csempéig, mikor is a nyakamba szakad a fél világ. Megölöm őket, visszamegyek, rálépek a 3-ik csempére, megint a nyakamba szakad a fél világ ... ezzel elbohóckodom pár percig, és mikor rálépve a 3-ik csempére nem szakad a nyakamba semmi, akkor mehetek tovább. Fél perc után egy emelettel fentebb/lentebb belépek egy folyosóra, rálépek a 3-ik csempére és goto 10.
Aztán ott a játék nehézsége: Normálon játszom, nem egy nagy durranás, de néhol beböszmül úgy hogy köpni nyelni nem tudok ...
Most is azon dühöngök, az verte ki a biztosítékot, hogy technikailag nem tudok továbbjutni ... végigzombultam 2 órát, most meg csak kamillázok.
Megnéztem a statisztikát, kb.: 47-szer haltam meg a kampány folyamán ... ebből mondjuk 5-10 az én hülyeségem, vagy bad luck, a maradék pedig 2-4 ilyen WTF moment alatt következett be!!!
Nem zavar, ha nehéz egy játék, de a nehézség számomra nem az hogy órákon keresztül csorgó nyállal félálomban térdig gázolok a hullákban, aztán pedig fél percenként teabag-elnek le azok akinek előtte térdig gázoltam a hulláiban!
Azért is gondoltam, hogy kidühöngöm magam, mert különben letörölném a rákba, úgysincsen helyem ... Ott van a Unity, holnap DAI, és GTA, szerettem volna még előtte letolni a CE-t, hogy egyenlő esélyekkel indulhasson ... De így nem fog. -
Ez szerintem még szebb. Lehet amúgy az a baj, hogy anno nem ismertem a Halo-t, mert tuti imádtam volna, és most is imádnám a nosztalgia megszépítené. Én anno nem ezzel toltam, hanem a Republic Commando-val 2005-2006 fele.... Ha abból lenne ilyen remaster magam alá hugyoznék örömömben... :D Fiatal vagyok na... -
Ja sokszor a régi játékokat nem érdemes bolygatni, mivel azokat régen élte meg az ember. Hiába huznak rá szebb köntöst, ettől még nem lezs ugyanaz.
Amúgy ez a HALO 1 ugyanaz mint az Anniversary? vagy ez még szebb? -
A szar pályadesign nem tud szépen öregedni :)
De ha ez nincs, mára nincs az egész Halo univerzum sem, és eltűnt volna a nagy pécés süllyesztőben, ahogy oly sok minden akkoriból. -
Bárcsak minden úgy menne ahogy azt te elképzeled. :D -
De nem a Halo-val van a baj! A Halo fasza! A 2-3-4-Reach-anyámkínja fasza! Mindet élveztem. A Halo 1 CE a szar! Nyilván annó nagy szám volt, de nem öregedett szépen, na. És ezen a remaster se segít! -
Remélem távol tartod magad az egész platformtól. -
Belenéztem a videóba. Az elején ugrottam egyet, ahol a következő mondat fogadott: "olyan lapos és unalmas, hogy nosztalgiával gondolok vissza bármelyik call of dutyra"
Nah, ha már gamervlog, hasznos lenne ha olyanok csinálnák, akiknek lenne némi segédfingjuk a témáról kronológialiag. Bár az is nyilvánvaló, higy ezeknek az is valahol a harmadikrész körül kezdődhetett :D -
Igen Halo-nál sajnos én is éreztem hogy egyazon jááték, csak mindig más pálya, nagyon kevés a változás a részekben, sajnos, és isten bocsássmeg a Halo 5 multit nézve ugyanez lesz szerintem megint, nem változott szinte semmit a 4-hez képest, sőtt még grafikailag sem látom azt a nextgenséget. -
Amúgy viccen kívül az EA taktikája, üzleti hozzáállása mostanában a legszimpatikusabb mind közül! Gondoljatok csak bele: nem erőltetik a BF-szériát, oké, jön a Hardline, de nem sürgették, hogy még idén kijöjjön. Nem erőltetik a NFS szériát sem. Elég nekik, ha megszedik magukat a FIFA játékokból, nem akarnak itt kiszipolyozni mindenkit (ehhem ehhem Ubiszar - jó mentségetekre legyen mondva, hogy a FC4 ütős játéknak tűnik.). És akkor még nem is említettem az EA Origines On the House akcióit, amikben olyan játékok szerepeltek, mint BF3, Dead Space, Dragon Age (!!!!!), sőt ott van az EA Access is, ami szintén egy szimpatikus húzás, még szimpatikusabb, hogy bizonyos játékokhoz engednek trialt kipróbálni. Illetve az EA Game Time keretében meg olyan címeket lehet kipróbálni bizonyos ideig, mint a Titanfall... Szóval tényleg le a kalappal az EA előtt, remek példa lehet más kiadóknak is (khm khm Ubisoft), hogy meg tudnak változni, ha akarnak.
OW-ről: nem feltétlen kell egyet érteni velük, de ebben például maximálisan egyet értettem! Komolyan, nem vicc, hogy az ember fejében megfordul az öngyilkosság, miközben a Halo CE folyosóin vergődik tanácstalanul. Halo 2-ben legalább 10 perc után odaböknek egy markert, hogy erre menjél hülyegyerek.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.17. 21:09:29 -
Alien Isolaton-ban is például. -
Bárki bárhogy köpködi őket igenis rá tudnak sok érdekes dologra mutatni, nem feltétlen kell egyetérteni mondenben velük, ők inkább kákán is csomót keresnek, és sokszor télleg olyan dolgokra mutatnak rá, amit nem vennék amúy észre, de ettől nem lesz egy-egy játék rosszabb, csak bemutatják sokszor mik nem stimmelnek, miben lehetne esetleg még javítani a játékokat...sokszor megnézem, főleg ezek a magasröptű dumák miatt mikor ilyen csürik-csavarják módon képekkel megspékelve burkoltan próbálnak minősíteni egy-egy idegesítő dolgot. :D -
Nekem ez egész más mint nektek. Mai szemmel ez gáz persze. Akkoriban ez messze nem volt az, sőt. Másrészt tudták volna a pályadesignt jobbra is csinázni, de viszonylag rövid idő alatt kellett egy éppen formálódó rts-ből fps-t faragni, amihez nem voltak pályák csak terek és járművek, meg egy univerzum, ami szintén születőben volt. Ennek anno olyanok voltak a konkurensei mint a tribes2 pl. Na ha azt látnátok mai szemmel...LOL
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.17. 21:05:30 -
Gyakorlatilag minden létező FPS-hez képest ... :( Amennyire vártam, már annyira elegem van belőle ... De mivel szépen sorban szeretném végigjátszani őket, így esélyem sincs "átugrani" ...
Miképp? -
Tudom... :D De akkor sem számítottam ilyen idegtépő játékmenetre... :D OW Zoly írta le legjobban az érzést 4 perctől. Maximálisan egyet értek, bár én az 5. fejezetnél adtam fel.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.17. 20:54:28 -
:(
Köszi
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.11.17. 20:50:20 -
Az megvan, hogy miképp lett az, amit ma Halonak ismerünk?:)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.17. 20:44:21 -
A-a, majd holnap reggeltől játszható. -
Ha US-ben vetted akkor12:01 AM EST ami itthon 6:01 -
Mikor lesz elérhető a GTA? Azt tudom hogy 18.án de akkor gyakorlatban ez azt jelenti hogy amint 00:01 lesz már játszhatok is? -
Skyline #155029 UT érzésem vanik...:) -
Az elvárásaimhoz képest. Azt hittem ez is olyan, mint a többi Halo... aztán nem. Ez egy hanyag labirintus, összedobálva ugyanazokból az elemekből. A remaster grafika elég pofássá teszi, de a fos az fos marad, attól, hogy teszel rá virágot. -
Mármint mihez képest csalódás? -
Megéri. Mind. -
Milyen epic ez a Halo 2. Ég és föld az 1. részhez képest :) Ezzel a felújított grafikával simán van olyan jó, mint a 4 szerintem.
Ja nem is vettem észre, hogy alattam pont ezt írod! 1. részben énis csalódtam, iszonyatos, de a 2. király!!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.17. 20:08:40 -
Nyugtassatok meg, hogy a Halo 2 megéri a fáradtságot?
360-on játszottam a Reach-el, az nagyon tetszett ... Most nyomom a CE-t, de az idegeim lassan feladják a szolgálatot ... Értem hogy öreg már meg minden, de ez szörnyű ... :( -
Bevallom nekem ez az új fajta halo multi sokkal jobban tetszik, mint az eddigiek