176876
banner
  • DarkSector
    Mit istenitek?
    Nem istenítettem a FF-t.
    Mivan, lehet nálatok más szöveg jelenik meg a komentjeim helyén? Mert egy szóval sem istenítettem.

Amúgy bocs hogy leírom, de gondolom te is tisztában vagy hogy magasról leszarom hogy kinek mi unalmas, ha nem tetszik, kapcsold ki a géped, ha igen kérlek téged is, hogy úgy írj rám hogy valós dolgokról legyen szó, nem lett istenítve semmi.
    Lírtam miket kedvelek a FF-ban oszt ennyi.
    Baj?
    Más is leírja mi tetszik neki egy adott játékban, nekem is sokminden unalmas, tehetsz te is ellene, nem tart vissza senki, csak ilyen szövegeket ne légyszíves hogy istenítés, meg hasonlók, pláne úgy nem hogy elmondtam a 13 az gyenge játék lett.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 20:43:31
  • Kongy
    abbahagyhatod az FF isteniteset, baromira oncelu es hidd el kurva unalmas.
  • DarkSector
    Ki hasonlitotta össze te buta?
    Nem kell itt kiforgatni a dolgokat, meg valótlanságokat állítani. Azt hittem befejeztük, de görgesd a hogolyót, nem figyelnek rád eléggé otthon vagy mivan? Népszerűség kell? csak ne a hátamon mássz feljebb.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 20:39:21
  • DarkSector
    Várj elvesztettem a fonalat?
    Miből veszem a másodikat? FF13?

Meg megint csicska vagyok mert nem játszom trendi nyugati játékokkal, mint te? :D
    Ez nagyon nagy igazság, vállalom.
  • Skyline
    Tömény objektív megítélés folyt....Amikor valaki egy rpg játék tartalmát összeveti szimpla arcade agyamentséggel,és egy kardozós akció tps-el......:DDDD
    Meg persze videóból megítélés hogy a Sunset milyen is és innen lopott onnan lopott...Meg tucatsandbox cím és kinek ez jön be kinek az.....Ésatöbbi ésatöbbi....

Szombat esti agyfasz Szektorral.
  • TomBond
    Holnap vennék használtan, Xbox One-t Van valami amire oda kell figyelni?
  • Botond #155378
    Hát egész délután pörgettem FH1 multit (najó csak 4 óra hosszan), felküzdöttem magam lvl18ig és nyertem 5 autót meg 1-2 milla vasat (fe-nek rövidíti a fizetőeszközt, amire közölte az asszony, hogy az fe az vas, szóval azóta vasnak hívom én is az FH1 pénzt :D), és baromi jól szórakoztam. Holnap folyt köv. :)
  • Moby
    AhAm. Tehát abból a fostornádóból a második példányt veszed, de egy dai, gtav, fc4, vagy egy sunset már nem elég jó a kifinomult izlésednek.
    Sajnos menthetetlen vagy.
  • orichalcos
    Hé srácok Tritton Trigger stereo gamer füles, meg Xbox Headset adapter együtt nem érdekel valakit 11-ért? Nem jött be, fáj tőle fejem. :(

Ő a füles:

katt

Eredetileg X360-hoz van, de adapterrel megy a One-nal is.
  • DarkSector
    Kérdezhetnéd akkor miért nem vettem meg pl a GTA 5-öt még, jó nem RPG, de sok tartalom van benne.
    Csak itt jön az hogy nekem nem ez a stílus tetszik, a csokigyerekkel, menjünk drogot csempészni, meg gengszterkedni.
    Nekem ez a maffiás, meg ilyen faszagyerekvagyok stílus annyira játékokban nem jön be.
    Persze ingyen ha lesz rá lehetőség kipróbálom, de magát a fővonalat biztos nem fogom végigvinni.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 19:16:17
  • Kongy
    Istenem már megint a FF.... komolyan mondom -favolom a topikot... ebből elég volt.
  • DarkSector
    Mármint mit nem játszottam? :D

Tudod az idő nem olyan mint a játékok fejlődése, nem áll meg soha. :D
  • DarkSector
    Oks, te buziknak tartod őket szíved joga, csak példaként írtam hogy odavissza igaz ez, én amit jónak tartok, az neked szar, amit te, az nekem.
    csak ne azzal menjen a beszélgetés, hogy ja mindenkinek más izlése van de az a tökéletes izlés ami a tiéd, másé meg a nyomorék szar.

Egyvalami meg nem izlés kérdése, az pedig nem a stílus, hanem hogy amit mondtam, és kerülöd a témát, a tartalom, gameplay, nem is azért írogatom met ezt meg akarom jegyezteteni veletek csak hogy lásd, te csak a jó oldalát jegyzed fel és hajtogatod nekem, ami meg fontos lenne mindig kerülöd, kitérsz előle.

Vagyis nem baj hogy a FF-ból valami hülye oknál fogva 15 rész van és a leggagyibb epizódban is több tartalom van mint a Sunset meg Ryse-ban együttvéve, de valamiért ez fennmaradt még egy 15.rész erejéig is.
    Vagyis nem 15, mert asszem amúgy már vagy 40-50 FF játék létezik, vagy kiadás.

Ne kelljen már izlésről vitatkozni, nem véletlen szorítkozom mindig közel objektív nem izlés kérdését feszegető tulajdonságokra.
    A ryse-ban pl a játékmenet+tartalom az ilyen, ha tetszik, ha nem. :)
    Ha seggenállva körbefosva pörög valaki otthon a szobában akkor is.
    És innentől fogva szabad akarat van vagy elolvassa valaki, vagy nem törödik vele, nem kell támadásnak venni mindjárt, ha valaki szereti akkor ne érdekelje ez a dolog.

Sőtt, FF-val sem fognak játszani, hiába van benne sok tartalom, volt, ha egyszer valakit a stílusa kapásból nem érdekel, mint te, de nem mondhatod hogy csőjáték, mert nem lenne rá okod. :)

FF-ban amúgy nem a karakterekre szoktam verni, hanem az általuk előhívott megidézett félistenekre.
    De nem, ez a vicc része.
    A FF-ban eddig legalábbis a stílus mellett a sok bossharc, meg gyüjtögetős téma, meg a 30-40-50 órás vagy akár több story tetszett, ahogy most is ezt várom minimum tőle.
    És ez mellett a szabadság, minijátékok, vagy bármit.
    Jó a 13. rész kicsit gyengébb lett mondjuk.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 19:10:37
  • Attila8805
    Sziasztok.
    milyen net kell a multihoz?
    megosztott 3g-4g mobilnet az jo?
  • Zavarodott
    Semmi értelmes... ;)
  • Kongy
    Valaki összefoglalná röviden tömören, hogy mi történt az elmúlt órában? Nem akarok sok faszságot olvasni.
  • Moby
    >az infot meg igen

Nem, és ez az igazán vicces az egészben. Azt sem játszotta, csak a standalone kiegjét :D
  • Harlekin
    Tudod milyen a Ryse?
    Szép, nagyon szép.
    Fasza story, és ennyi.

Na nekem pontosan ennyi elég volt hogy 60 órát bele toljak és inkább 1 kavicsot bámulok a játékban és dróton szaladgálok mint sem
    1 percet nézzem a pitypangos réten táncikáló gülüszemű csupasz csiga testű búzavirághajú ratyik násztáncát!
    Jó hát ahogy szoktad mondani ízlések és pofonok... én a páncélokra meg a vérre izgulok mások meg a buzikra...Semmi gond ezzel!!gondolom
  • DarkSector
    Nem néztem végig youtube-on :)
    Tévedés, csak annyit mondtam végigcsúszol egy kábelen, és ennyi, ez infamousban volt előbb, vagyis ezekszerint ah belegondolsz ehhez nem szükséges végigvinni a játékot. :)
    Az meg hogy hent játék, azt olyanok mondták, akik közel végigvitték, meg nem mintha ez titok lett volna eddig is miről szól ez a cucc.

A többi tulajdonságát nem szidtam, nem minősítettem, és nem is érdekel hogy őszinte legyek.

Szóval ezt nem éppen értelmes dolog szakértésnek nevezni, hogy megjegyeztem a kábelen csúszás témát. :)

Érted 3 órája arról beszélünk amit nem mondtam, mi lenne ha mondtam is volna valamit? :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 18:50:20
  • DarkSector
    Hallod most ugye vágod hogy a FF-ben kb még a kézikonzolos kártyajátkban is több lehetőség és tartalom van mint a Ryse-ban. :)

Tudod milyen a Ryse?
    Szép, nagyon szép.
    Fasza story, és ennyi.

Gameplay? Olvasd el mit írtam. Na olyan.
    Ez nem azt jelenti hogy szar játék, mert izlések és pofonok, hanem egyszerűen másban jobb mint egy FF.
    FF-el nem azért játszom hogy 5 óra latt végigfussak egy sinen és egyszeri alkalommal , vagy na 2x-i alkalommal elverjem az utamba kerülő ellenfeleket.

Most őszintéén, az a fejlesztési rendszer, meg az elég lefektetetett zölden rikitó cuccokal nem valami sokrétű tartalom szempontból, egy hosszabb filmszerű kaland, nem több.
    Én csak ezt mondtam. :)
  • Harlekin
    Hogy jön nekem a sunset dolog ahhoz hozzá se szóltam azt részedrel arra se méltatom,hogy eszmecserét folytassunk.Fogalmad nincs arrol a játékról ismét youtubeon végig játszottad a infot meg igen és így totális szakértő vagy benne.Na én játszottam a Sunsettel,de nem játszottam végig infet még YT-bon se!
    Ezét NEM fogok veled ellentétben vitába bonyolódni,mert joguk lesz le hülyézni mint a hogy teszik is!
  • DarkSector
    Amúgy a vicces az hogy nemhogy azt nem állítottam amit írtál, amivel vádolsz, ráadásul még az hogy valami játék lop egy másiktól, bocs rossz szó.
    Építkezik, az nem éppen egy negatívum.

Szval az a magyarázat szerintem, hogy vettl boxot, megvetted a játékot, megtetszett, és hirtelen olvastál egy kommentet, és agyfix-et kaptál hoogy gyors betámadta valaki a kedvenc játékodat, gyors basszunk oda egyet. :)
  • Harlekin
    "Ryse-al meg légyszíves ne pedálozz, azért mert valaki mondjuk te vered a brét rá mert csillog a páncél, meg folyik a vizcsepp a faszi arcán"

Na azért tegyük hozzá azt se szívderítő olvasni (sőt) amikor valaki a réten hancurozó travi fiúcskákra mond hasonlót és áradozik,hogy ez mekkora remek mű...csak 1 kicsit buzis valljuk be... nem nagyon csak 1 kicsit
  • DarkSector
    "Mert rohadtul nem az abszolút más műfaj a két játék!"

Igen, ugyanezt mondtam mint te.

Azzal a különbséggel, hogy én nem mondtam azt hogy a Sunset egy infamous, most 18:34, és most is ezt erőlteted, totti azt mondta hogy ez nem egy infamous.
    Én is ezt mondtam hogy nem egy infamous.
    Most még mindig ott tartunk, hogy hülyézel, átmész személyeskedésbe, úgy hogy 2 óráa vádolsz azzal amit nem irtam le!

Jó szombat ez. :D

Mutatom, hogy elolvasd még1x:

"Persze hogy a Sunset Overdrive találta ki a kábelen csúszást, az infészösz lopott a Sunset-től.
    Meg azt hogy egy sandbox horda játék, azt is a Sunset találta fel, ilyen más játékban soha nem láttak a játékosok."

Ebben húzd alá hol jelentettem ki hogy a Sunset egy szar játék, vagy hogy egy infamous játék? :)
    és akkor majd komolyan veszlek, ez a szép , vádaskodsz, hogy tanítani meg egy pókot, neked meg válaszolni mintha a kinti bükkfához beszélnék. :D
  • Skyline
    Az elefánt jó móka. Bár én csak picsán szoktam dobni kővel,attól is megindul.....:D
  • Skyline
    Bazdmeg te tényleg ennyire idióta vagy?
    Leírta Totti hogy ez a játék nem infamous. Mert rohadtul nem az abszolút más műfaj a két játék!
    Erre jössz azzal hogy lopott dolgok....Meg ugyanolyan sandbox mint a többi csak ízlés dolga....
    Ki nem szarja le?? Ez a lopott dolog pedig már egyenesen vicc kategória, szinte nincs játék ami ne lenne összeollózás más játékokból. Ennyi erővel az Infamous meg összeollózás a Tony Hawk játékokból amikor csöven grindelsz,az is sandbox volt és ott is volt csövön grindelés!
    Ezzel a gondolatmenettel az Assetto Corsa is ugyan olyan autósm játék mint az összes többi, akár a nídforszpíd.... SŐT! LOPTAK!!!

Tényleg,ignore innentől, hülyékkel találkozom napiszinten élőben nem kell még itt is egy....
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.22. 18:34:12
  • DarkSector
    Neked nem tetszik, írhattad volna, nem probléma, írtam hogy amúgyis csak azoknak szántam akiket érdekel.
    Nem sértődtem be hogy leszaroztad, csak mondom, hogy ez ugyanaz, ha te FF-t leszarozod, mint ahogy én valami más játékot leszarozok.

csakhogy, és most jól figyelj, nehogy te is lemaradj róla, mint Sky!

NEM SZAROZTAM LE A SUNSET-et!
    Értem? :)
    Innentől nem értem az egész hadjáratot.
    Én nem szoktam zsigerből ellenkezni ha egy játék nekem szimpi, másnak nem.

mi a gond akkor ezekután?
  • Harlekin
    Na olyankor szoktam gyorsan keresni 1 elefántot és porrá zúzni mindent amit csak lehet a bázison...Vagy telepakolni 1 mocit c4 el és beugratni.Repülés közben leugrani és robbantani...Ha nem lehet csendben akkor szóljon nagyot!
    Baszott jó ez a játék a 3 is nagyon nagy volt de itt rá tettek 1 lapáttal...Vagy 2 vel...
  • DarkSector
    "Amíg nem fogja fel hogy senki"

Ma ez a legfontosabb kérdés:
    Kiről beszélsz?
    Mivel nem beszéltem többről csak hogy igenis lopott dolgokat, érthetetlen kiről beszéltél idáig, aki nem értette.

Erre válaszolj már légyszíves, mert amit írtál most azt hajtogatod 1 órája. :)
  • Harlekin
    Ha Én darkosodnék már régen a dunába dobtam volna magam!

ÉNNN mit csinálok? semmit azon kívül hogy posztoltam valamit amire Te közvetlenül a magad faszságával reagáltál!!!!
    Én a TE pöcsiparti ratyi buzi fiucskák hacurozásos remekbe szabott videódra nem ugrottam, pedig akkor is pont ez volt a véleményem mint amit most le is írtam,de pontosan ugyan úgy magamban tartottam volna továbbra is,ha TE ismétlem Te nem érzel vágyat arra,hogy a baromságoddal kiharcold az ellenkezőjét!!!
    És ismét le írom csak,hogy örülj!!!A FF sorozat 1 szar volt és lesz is mindig is 1 fosnak tartottam az első kipróbálás után bottal se piszkálnám soha többet.
  • Skyline
    Nem kell semmit megértenem, azt kell megérteni hogy senki nem állította hogy több lenne,pusztán le lett írva hogy aki azt fröcsögte annó hogy ez egy infamous koppintás az ordító baromságot mondott mert teljesen máűs műfajt képvisel a játék, hiába van benne pár dolog ami az infamousra hasonlít. Amíg nem vagy képes felfogni amit az emberek magyaráznak neked (Játék műfajon belül is vannak műfajok) és rögtön bejössz befröcsögni valami saját meglátást ami nagyjából egy óvodás gondolatmenetére emlékeztet addig nincs is miről beszélnünk. Egyetemes igazság meg belekeverés...Az...Szürkehájogról ugatsz miközben te magad is egy ordító hájoggal rendelkezel a (nem ritkán betegesen idióta) meglátásaiddal kapcsolatban.:)
    Befetéma most megint pár napig inkább meglátom a neved és átugrom....
    Nem is tudom mi basz fel jobban....Amikor a FC4-ben tényleg lopakodok és nekem támad egy sas-és bukta lopakodás...vagy amikor belépek egy topikba és rögtön a csodálatos gondolatmeneted fogad....
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.22. 18:27:40
  • Skyline
    Amíg nem fogja fel hogy senki nem állította hogy több lenne, és nem képes felfogni azt sem hogy egy adott játékkategórián belül (FPS,Sandbox,stb) is vannak műfajok addig semmi értelme bármiféle próbálkozásnak...Tényleg mintha ülni tanítanál egy pókot....
  • DarkSector
    Még1x hogy végezzünk estig, bocs reggelig.
    Izlés kérdése. És megint elvitáztunk arról amit nem is írtam le.

Azért jöttem a platformitással, mert nem tudtam mást kitalálni hogy miért több mint a többi sb dara.
    Az nem érv hogy valakinek ez a stílus jön be.

Jobban szeretem ha inkább viccesebb dolgokról csépeljük egymást, aminek értelme is van. :)

Sky-al sincs bajom, csak meg kell értenie hogy az hogy neki mi a meglátása, az nem sgyetemleges igazság a földön és nem kell mindig belekeverni rég lezárt témákat. Én sem szoktam mással szemben.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 18:18:07
  • Moby
    Még az is egzaktabb, mint az xbox exkluzivitással érvelni. Bár nem is tudod, hogy amivel ironizálni próbálsz, az a puszta valóság: a két nagykonzolból már csak az ms-nek fontos, hogy az exkluzív játékok valóban játékok maradjanak. Te meg ezzel azért ironizálsz, mert rápacsáltál a platformválasztással.
    Izlés kérdése, mi? LOÁL
  • Macccy
    Jaaaj előlem a kecskét vagymit akarta elvinni a Sas, de megtanítottam zuhanni! De énmár nagyon fosok a madártól, folyton rámrabolt az elején, már ha meghallom a sikítását máris rohanok fedezékbe!
  • DarkSector
    Ryse-al meg légyszíves ne pedálozz, azért mert valaki mondjuk te vered a brét rá mert csillog a páncél, meg folyik a vizcsepp a faszi arcán, ugyanolyan együgyű csőjáték, mint egy MP3, tele scriptekkel, vagyis hanyagoljuk és ugye én vagyok az aki vakon védi a játékait.
  • bcrics
    X360
    Üdv, interNet gondom lenne, mégpedig hogy nincs.
    A fura hogy pár nappal ezelőtt még ment wifiről, de most már nem találja a Wifit.
    Gőzöm nincs hogy mitől lehet, nem nagyon állítgattam semmit.

Ha Routerre kötöm a boxot, akkor talál hálózatot, de a net nem elérhető.

Vmi ötlet?
  • Skyline
    Nincs is szebb annál amikor lopakodsz egy bázison nesztelenül erre lecsap rád a sas és cseszheted a lopakodásod..:D
  • DarkSector
    Te esküszöm hülye vagy.

"NEM soroltad, mondtad az Infamous-t ami abszolút nem összehasonlítható ezzel a játékkal a sínen csúszást leszámítva és teljesen más műfaj."

10 hsz óta magyarázom hogy feleslegesen írkálsz, mert senki nem mondta azt ami miatt te azt állítod hogy hülye vagyok.
    Nem mondtam semmi ilyet, csak ezt:

"csúszást leszámítva"

Már fél órája, a képzelt dolgaidról vitázol velem és mutogatsz rám. Hogy írjam le hogy megértsd és lenyugodj?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 17:43:27
  • Harlekin
    Nézd meg a videóimat van köztük még pár érdekes....nagy nehezen be cserkészek 1 disznót erre már lőném le és jön a vijjogás puff a sas lecsap és már viszi is a disznót...