-
Oks, te buziknak tartod őket szíved joga, csak példaként írtam hogy odavissza igaz ez, én amit jónak tartok, az neked szar, amit te, az nekem.
csak ne azzal menjen a beszélgetés, hogy ja mindenkinek más izlése van de az a tökéletes izlés ami a tiéd, másé meg a nyomorék szar.
Egyvalami meg nem izlés kérdése, az pedig nem a stílus, hanem hogy amit mondtam, és kerülöd a témát, a tartalom, gameplay, nem is azért írogatom met ezt meg akarom jegyezteteni veletek csak hogy lásd, te csak a jó oldalát jegyzed fel és hajtogatod nekem, ami meg fontos lenne mindig kerülöd, kitérsz előle.
Vagyis nem baj hogy a FF-ból valami hülye oknál fogva 15 rész van és a leggagyibb epizódban is több tartalom van mint a Sunset meg Ryse-ban együttvéve, de valamiért ez fennmaradt még egy 15.rész erejéig is.
Vagyis nem 15, mert asszem amúgy már vagy 40-50 FF játék létezik, vagy kiadás.
Ne kelljen már izlésről vitatkozni, nem véletlen szorítkozom mindig közel objektív nem izlés kérdését feszegető tulajdonságokra.
A ryse-ban pl a játékmenet+tartalom az ilyen, ha tetszik, ha nem. :)
Ha seggenállva körbefosva pörög valaki otthon a szobában akkor is.
És innentől fogva szabad akarat van vagy elolvassa valaki, vagy nem törödik vele, nem kell támadásnak venni mindjárt, ha valaki szereti akkor ne érdekelje ez a dolog.
Sőtt, FF-val sem fognak játszani, hiába van benne sok tartalom, volt, ha egyszer valakit a stílusa kapásból nem érdekel, mint te, de nem mondhatod hogy csőjáték, mert nem lenne rá okod. :)
FF-ban amúgy nem a karakterekre szoktam verni, hanem az általuk előhívott megidézett félistenekre.
De nem, ez a vicc része.
A FF-ban eddig legalábbis a stílus mellett a sok bossharc, meg gyüjtögetős téma, meg a 30-40-50 órás vagy akár több story tetszett, ahogy most is ezt várom minimum tőle.
És ez mellett a szabadság, minijátékok, vagy bármit.
Jó a 13. rész kicsit gyengébb lett mondjuk.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 19:10:37