176876
banner
  • Skyline
    Köszi hogy igazolsz,számtalan npc belelóg vagy a főszereplőbe vagy egymásba és elcsúszik, ebben is jol látható ha nem tűnik fel lassítsd le, vagy csinálsz szépen egy videót amiben SÉTÁLSZ köztük fényes nappal valahol.:)

Sokmindent el lehet mondani a Unity-re de azt hogy jól futna vagy azt hogy nem bugos eléggé, na ezt nem.
  • DarkSector
    Most ezt ne veddmagadra sértésnek, de valamiért az AC Unity-ról 1000 gamplay videóból aneten 999 ilyen hogy a tömegben futkároznak.:D
    Nekem ez már mostanra picit viccessé is vált,, nem rossz értellemben, csak önnmaga paródiájává kezd válni az ami egyedivé tenné. :D
  • Totti5
  • Skyline
    Azért ez a bugokkal alig találkozás számomra igencsak furcsa, elég csak belegázolni a legagyobb tömegbe a kontakt teljesen bugos, félrecsúsznak az emberek,átlógnak néha egymáson, van hogy a semmin állnak vagy a semmire támaszkodnak. És ez kb 5 perc alatt kiszúrható mind mind, nem kell sem erőlködni hozzá sem órákat játszani.:)
  • Waczkor

Szépen összerakott videó
  • Totti5
    Az nem baj, bugokkal még mindig alig találkoztam.

Valszeg hétvégén fogom a végét letolni egyben, addigra ha jön akkorjön, bármit is javítson.
  • Moby
    A rabokat az első nekifutásban kuszabadítottam, az összes többi nekifutásban már nyitva voltak az ajtók, a rabok meg sehol. Így azt a gyökeret sem tudtam kiszabadítani amikor sikerült végre lenyomni a küldit, mert előzöleg már kiszabadult.
    De nem ezért töröltem, bár ezért is megérdemelte volna.
  • TDC Geronimo
    Holnap patch, elég méretes note
  • Totti5
    És 5. nekifutásra meglett. Igazból én basztam el 4szer. Hama mentem rá a nyanyára és annyi volt az őr hogy képtelenség volt simán meglógni. Az elején mindenkép sokat számított a rabok gyors kiszabadítása akik segítettek a harcban az udvaron.

Szépen minden egyes balfaszt leöltem, becserkésztem. A nyanyát pedig a páholyból leugorva egy pontos döféssel a nyakában kinyírtam. A végén már csak 4 őr került elő valahonnan akiket könnyű szerrel likvidáltam és angolosan távoztam egy parasztnak álcázva.

Ráadásul kaptam egy fullos képességekkel bíró legendary item fejfedőt is mert 100% lett a misszió. Megérte és eme küldi alatt tiszta Splinter Cell feelingem volt.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.25. 20:41:53
  • Kongy
    Na, újabb semmire való szemét a kínálatban :)
  • Moby
    Egy uninstallal.
  • Totti5
  • Kongy
    Nem a fő küldetések, hanem a mellékküldetések között sok a gyűjtögetős. De mondom opcionálisak csak.
  • Skyline
    Véget ért a Unity mámor?:D
  • Skyline
    Öhm...MMO???? :-O

Most remélem valamit félreértelmezek és nagyon távol áll bármiféle MMO szintű küldetésektől. A halálom az MMO szintű dögvész repetitív faék küldetések..Menj oda...Öld meg...Szedd össze...Ennyi kb az összes MMO...Meg farmolj mint a barom....
  • Kongy
    Ez a Dragon Age hihetetlen addiktív... mint egy MMO.... :) Látszik azért, hogy MMO-nak tervezték. Dungeon-ök is vannak rendesen, elég kidolgozottak, meg a helyszínek, küldetések is nagyon hajaznak az MMO-kra, de nem bánom, hogy végül nem az lett. Engem amúgy a sivatagos terület, a Western Approach nagyon emlékeztet a WoW-beli Durotar-ra, tiszta olyan feelingje van. :)
  • Lamech
    Tényleg ki kellene már próbálni a multit az Fc-be is, este megyek partiba erőt veszek magamon és nem dragonozok. :)
  • vg
    diablo-t érdemesebb dollárban megvenni mert úgy csak 8.5e körül van
  • Totti5
    Xbox One akciók:

Assassin's Creed IV: Black Flag - 6993 Ft
    Diablo III: Ultimate Evil Edition - 12594 Ft
    Forza Motorsport 5 Racing Game of the Year Edition - 8394 Ft
    Killer Instinct Season 1 Ultra Edition - 3995 Ft
    Project Spark Champions Quest Play Pack - 2994 Ft
    Rayman Legends - 3995 Ft
    Sniper Elite III - 9054 Ft
    Strider - 1495 Ft (csak Gold előfizetőknek)
    UFC - 3956,70 Ft
    Valiant Hearts - 1495 Ft
  • barmi
  • Kongy
    Dragon Age!!! :D
  • Moby
    Egyszer majd elkezdem ezt a farcry4-et, de most hosszú ideig nem akarok látni ubiszar játékot. Majd a gyengébb időszakokra jó lesz.
  • Skyline
    Ha van kedved én benne vagyok koopban akár gta akár FC4, a DA:I-t direkt nem kezdtem még el.
    Max összeveszünk chaten is az élet nagy dolgairól
  • barmi
    :DDDDDDDDDD

Tegnap megcsináltam a 18. kampányt is (repülőtér), már a mi területünk az is, viszont azt a kék biszbaszt még mindig nem találom sehol pedig ott mutatja ahol a kis irodában vanegy asztal és rajta egy számítógép de ott nincs semmi sem :\ Durva küldetés volt ez a repülőteres is és azt a rohadványos erszényesmókusruhát is használni kellett benne, nagyon örültem neki :-) vagy ötször futottam neki mire sikerült .
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    quadda kellett nekifutni és utolérni egy repülőgépet úgy, hogy a felszállópálya végén volt egy kisebb ugrató és onnan a quadról leugorva kellett siklani qurvagyorsan, hogy a repülőt utolérd ... vicces volt :D

• Harlekin
    Ja tegnap nem is meséltem!!!
    Melóba megbeszélésen voltam...baszottul érdekfeszítő volt így agyaltam,és eszembe jutott a tegnap előtti ejtőernyős produkciód!!!Bazzzzeee ki kellett osonnom,mert úgy elkapott a röhögés...
    Nem elég,hogy aznap este majdnem a kanapén aludtam,mert asszony meg akart ölni,hogy a röhögésem miatt felkelt,még ki is rúgnak majd a melóból
  • Zavarodott
    Köszi! ;)
  • Harlekin
    Este co-op vadászat meg erőd foglalás indul!!!+ acsizás a coop részből ja és kellene csinálni a storyt is így 27 óra elteltével!
    A 12. story küldetésem van csak meg...És jó lenne a többieket kirobbantani DAI ból és multizni végre!
    A 3 at szénné játszottam 1000 Gs lett,de ezt x2-t fogom tolni...
  • Botond #155557
    Demóját toltam, abban van egy barlangos ilyen tutorial szerű rész, ami botrányos, ott majdnem toltam rá egy uninstallt, de annyira áradozott róla több ismerősöm is, hogy erőt vettem magamon és tovább küzdöttem, és kijutottam a felszínre, na onnan már teljesen kultúrált a cucc, a szokásos menj ide oda hozz x ezt, ölj meg y azt, stb. Teljes árat szerintem nem ér (ezt több ismerősöm vitatná), de 895öt mindenképpen.
  • Skyline
    Leìrtam hogy miért. Mert egy újratrxtúràzàs + pàr addon az egész. Persze aki az fc3-at prevgenen tolta annak nem tünik fel annyira mint annak aki pc-n tolta...Max a mozgàsanimàciòkon és a jàtékmechanika jelentös részén.
  • barmi
    "Tényleg annyira ugyan az, annyira fc3 "mod"
    Ez nem azt jelenti, hogy az egész eddigi kuka és legyen valami teljesen új ? Ez nekem így jött le, bocs ha nem így gondoltad.
  • Zavarodott
    A Kingdoms of Amalurt már régóta nézegetem. Valami tapasztalat attól, aki esetleg játszott vele?
  • Botond #155553
    Jaja, pont tegnap volt téma a pótlás, meg ami kimaradt. Nekem pl koar meg nfs:hp is kimaradt, most 895-895 forintért pótolhatom mindkettőt.
  • Zavarodott
    Nah a Dark Souls 2 megjelenik jelen generációra is jövő tavasszal. Hátha van pár mazó is köztetek... ;)
  • n000rbi
    Még kitartok, de ha a köv. is szar lesz kivágom az ablakon az egészet. Már-már felülmúlom a Te ps4-es kalandjaid :D
  • Zavarodott
    Egész jó akciók vannak a héten 360-ra. Párszázas ajánlatok. Akit érdekel katt...
  • Moby
    Rádszállt az átok :(
  • n000rbi
    Jelentem tápcsere vol2 folyamatban. A venti kerregett, hanyattvágva a tápot máshogy szólt, így csak erre tudok gondolni. Kíváncsian várom mit kapok egy/másfél hét múlva (lenne rajta inkább 2 m2-nyi borda, mint a rohadt ventilátor)
  • Skyline
    Nem mondtam hogy dobjanak a kukàba bàrmit is...Eddig nem tünt fel? Persze,mert eddig különböztek a részek és elég bödületes újìtàsok voltak,a 2 utàn föként pozitìv irànyba ment a 3. A fö bajom az,hogy ezúttal alig van pozitìv elörehaladàs,inkàbb ötlettelenség jellemzö,és föként az hogy tényleg egy az egyben a Fc3 van a képernyön némi addonnal,màs helyszìnen...Legalàbb az animàciòkon dolgoztak volna vagy a làtvànyon,de nem....
  • Moby
    A plazma olyan mint a bor: meg kell hozzá érni, hogy az ember értékelni tudja :D
  • barmi
    Engem maximálisan leköt ez az epizód (az atmoszféra, a zenék,az open world szabadsága). Az eddigi összes részt kijátszottam, igaz pc-n, de ettől még nem értztem úgy, hogy ez az új rész csupán egy új térkép oszt jónapot. Igaz, hogy a legtöbb dolog azonos az előző részekkel, de ez szerintem nem is feltétlenül baj. Sohasem értettem azt, hogy frankón kitalálnak valamit, aztán az egészet dobják a kukába egy fél év múlva és megpróbálnak összehozni valami "mást" ami megint 1000 sebből vérzik és csak mérgelődik rajta a játékos, mert hemzseg a bugoktól .
    Annyira bele tudok merülni, hogy nincs is kedvem mással játszani, pedig van még néhány 0 kilóméteres új gém a merevlemezen, de jelenleg csak ezzel tudok foglalkozni. :)