176875

-
A kinectmentesség erejének a hangja volt az, amit szoftveresen tartanak kordában :) -
A Microsoft már a programozható tekercseknél tart? :D -
ah elhallgatott nekem is megnyugodtam :) -
Thanx Moby
Azt kedvelem ebbena gépben, hogy nagyon halk, tényleg csöndes gép, majd kell vennem egy stereo headsetet hozzá (persze az xboxosat) mert a TV-m hangszórója csodálatosan szokol szintű szimfóniát produkál. Ami zavart a tápban levő ventilityi ami búgott amíg instantget módban volt. Nem tudom milyen hangos a ps4, így csak a ps2-höz vagy classic x-hez tudom hasonlítani. Halkabb -
Óóóó... ne aggódj, olyat szokott nekem is csinálni. Múltkor alvó módból nem akart felkelni, ezért kihúztam az áramból. Utána már gond nélkül működött :D Amúgy PS4 is csinált érdekes dolgokat, NFS fagyott többször is, hibaüzenettel kidobott. Gép volt, hogy hang nélkül indult meg ilyenek. Szóval ami elektromos kütyü, az elromolhat, és el is romlik :D
Merevlemez nekem is kerreg néha, de abszolút nem figyelem. Elég hangos a TV, játék zajok full elnyomják a hangját, ami a PS4-nél néha nem volt igaz, amikor repülőgép üzemmódba lépett... (höhö) -
Tomb Raider: Definitive Edition. -
Nekem is nyígott első indításkor, de update után bekussolt hála az égnek.
------
Cseretáp vol3.: na ez már elviselhető, most már lehet a játékra koncentrálni :) (csak előbb a feleségem kell még leszedni a Peggle2-ről ^^)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.03. 19:57:16 -
Nos nekem ma nem kapcsolt be a gép. Xbox logo és fagyi. De lefagyott ma a nem-tűl-bonyolult blueray lejátszóm is olyan szinten, hogy a falimalacból kellett kihúzni, szóval lehet, hogy a pattintott kőig kéne visszamenni, és újrakezdeni az egészet, mert a gyermekkori álmaimban az a sötét jövőkép sehol nem szerepelt, hogy az emberiség egyszer majd a hipertérben ragad egy lemerült akkumulátorokkak, meg szarráfagyott navigációs rencerrel :DD -
nem merevlemez ez hanem "coil whine" hang. Remélem elmúlik update után mintha ezt olvastam volna mert idegesítő nagyon -
Nekem pont, hogy bejön az egész. Talán az almás szarjaimhoz tudnám hasonlítani, lehet én mást kaptam? LB RB is korrekt, mi bajuk van amúgy? A kettő "gomba" is csak úgy siklik, amúgy ami gagyi, az a day one felirat a kontrolleren, ha közeleől nézem olyan mintha már kopna itt-ott. -
Pedig érdekelne ez a mostani, illetve a Black Flag, azt most olcsón belehet rendelni. A kettőt max PC-n tudnám meglesni, már nincs prevgenem, csak prevprev genem.
Mi az a TRDE?
Geronimo: a merevlemez "cerreg" szerintem, azt csinálta nekem első indításnál, aztán pikk-pakk beállítottam és játszottam is.
-
és ennek ilyen hangja lesz update után is, mert ha igen repül a kukába. Marha idegesítő ez a "coil whine" hang -
Ez normális. Én is megijedtem :D Kontrollerről annyit, hogy az LB, RB borzasztóak, de a 2 trigger sztem nagyon fasza. Meg úgy nincs bajom összességében a kontrollerrel. -
Tagadd le. :) -
ütő megállt bennem xbox lépernyőn állt bootolás utána vagy 1 percet vagy többet, de cicereg a gép mint a barom ez normális...? -
Nyomd le a kettőt, felejtsd el a többit. Örökre. -
Na megjött box, most rakom össze. Ami legelsőre feltűnik, hogy szerintem kontroller minősége összerakás meg anyaghasználat szempontból eléggé fapados. Többit majd később. -
Bevallom érdekelt annó az első része, vártam mint a messiást, akkoriban szobatársammal elindítottuk és vártuk az eseményt. Pofázás, nem lehet elnyomni, kis játék örültünk, majd pofázás, amit nem lehet elnyomni, olyan idegesek lettünk, hogy vissza is vittem a játékot kicseréltetni másra (x360). Azóta nem szagoltam rá, de most belevetném magam a dologba.
Ja és az ászászin krídről van sou :-) -
TRDE: legjobb deal a genben. Fillérekért másodszorra is bitangjó cucc 
Többet ért, mint a unity-titánrotty-fc4 szent(szar)háromság együtt :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.03. 19:23:56 -
TomStorm #156018 Engem meggyőztek ezzel a Viktoriánus korral Angliában.Unity-t meg se néztem még,sose érdekelt Franciaország és a történelme sem(persze lehet jó kis game ha olcsóbb lesz megveszem de egyelőre nem musthave.)
Remélem ráfekszenek a Sandbox részre is,egyszóval,Várom!
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.12.03. 19:18:09 -
Műtesd ki az agyad. Egy totál felesleges ballaszt, amit magaddal cipelsz. Tedd le. Semmi hasznát nem veszed. -
Jó most van egy saját véleményed az unity-ről hogy szar,félkész,utálod.
Ebben az értelemben véve neked baromságnak tünhet. :) -
A világon semmit. De ez még akkor is egy őrületes baromság lenne, ha nem te írtad volna annak ismeretében, hogy a unity sincs kész máig. Így viszont dupláztad a bullshit tartalmat. -
Miért te mit? :D (én nem utálom az AC-t) -
Csak tegnap beletoltam 10 órát a Dragon Age 3ba :)) komoly a cucc egy deka frém esés nincs benne!!!, a látvány pedig brutál, megszólal a környezet. Jó ez a kiforrott Frosbite ezen a genen jó kezekben. -
Ezt szűrted le két képből, mi?
LOL -
Worms Battlegrounds nem sokat ér ebben a formában.
60 fps a játék ( ami érezhetően nem fix 60... ) az animációk és irányítás pedig 30 fps. Elég tré az egész érzésre. Pont elég volt az a 10 perc tutorial hogy le is töröljem.
2D-s cucc ami ugyan úgy néz ki mint előző genben akármikor... Team 17 -.- -
Távozz sátán!.....Mi? :D -
Igen én is ezt szűrtem le a képek láttán.
Hogy ez akár most is jöhetne pár hónapon bellül, annyira késznek tűnik. -
Itt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
2015-ös Assassin's Creed Victory ( új csapat Ubisoft Quebec csinája, és láthatóan már jó ideje megy a fejlesztés )
XIX. századi viktoriánus London
Hol lehet előrendelni? -
Köszi, az megvan stejamra :-) -
ktomi22 #156005 cs:go -n kivul masom nics elado :D.. az is PC re :D
Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.12.03. 16:39:13 -
Inkább megvenném mint bérelném, viszont egész jó a díl, mert van benne más játék is, pl pvzgw :-) -
Ra1n #156003 Befizetsz az EA accesre és helló, ingyenes a BF4 (többek közt)....:) -
Jövök tombolni kicsit, ignoráljatok, de ideges vagyok magamra. 3990 volt a bf4, még tegnap is, elfelejtettem megvenni, ma már 7990. Most már aztán a kutya fáját, ideges lettem. Megveszem a metrót, megvárom a karácsonyi szélt, offereket, díleket. Nincs valakinek eladó bf4-e? :P -
Ne is várj többet ez egy sima arcade játék. Multi nem volt annyira rossz. :) -
barmi #156000 usa paypal + otp-s mastercard + xbox one usa store
Nálam ez így frankón működik.
Vagy van még a vpn-es megoldás amit Tyrant írt tegnap csak akkor PC-n kell vásárolni az xbox.com-on.
Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.12.03. 09:31:39 -
Hozzám keveredett egy PGR4, és a véleményedre lennék kiváncsi a cuccról. Beraktam, felinstalláltam, nyomtam vele 5 versenyt és hát eddig eléggé sínautózásnak tűnik. Lesz ez jobb, vagy mehet neki az uninstall? Köszi! -
Ra1n #155998 Semmiben.
Teljesen random hogy mikor hogy fizeti el a fizetési eszközöket. Pár hete még a paypallal is szarakodott és a bankkártyámmal az US store...Két hete a magyar kártyámmal vettem róla cuccot, nem is értettem...Múlthéten se a magyar kártyám se a paypalom nem fogadta. Most meg írják hogy megy a paypal...És sikerült megint magyar kártyával is vásárolni.
Ennek köze nincs a HOLA-hoz, az MS úgy kiszűri ezeket a vpn szarokat mint a szart. A fizetés pedig hogy mi megy az ubbi idők tanulsága szerint totálisan random amit nem igazán értek miért.... Egyszer authentication fail paypalra...egyszer megy...Egyszer another payment a magyar kártymra...egyszer meg simán megy....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.03. 01:02:58