176865
banner
  • DarkSector
    Nem kell félni az exclusive-okkal meghajtják ezeket a tamagocsikat.
    Igaz 4 évente egyszer.
  • Moby
    Pontosabban azt sajnálom nagyon, hogy ennyire rgymást kopipészteli a sony meg az ms. Nincs valódi választás, és ilyeneken megy a gurigázás, hogy melyik kontrollerében nincs tapipad, meg melyiknek szarabb az online szolgáltatása. Ez nem verseny. Ez piacfelosztás.
  • Moby
    Látványos az ugrás, de nem azért, mert annyira magas műszaki színvonalat képvisel a jelenlegi generáció, hanem mert technológiai szempontból kínosan sokáig volt üzemben az előző.
    A játékok így is szépek, de egy erősebb hardverrel még nagyobb lenne az ugrás, ráadásul a konzoltörténelemben először ehhez nem kellett volna vért hugyozni a deveknek.
    Én örültem volna a jobb vasnak, és szívesen kifizettem volna a felárat. Nagyon sajnálom, hogy egyik sem vállalta be.
  • Katun
    Erre gondoltam én is, brutális némely játék. Állok és nézelődök, marhára nem lennék játékfejlesztő, modellező, dizájner, textúra rajzoló, koncepció tákoló az biztos. Most jobb fogyasztónak lenni, csengetni kussban és bambulni :-)
  • Totti5
    200 ezres konzollal sem lennének előrébb ( max nem lenne kérdés a 1080p meg a stabil 30 vagy 60 fps egyes esetekben ), mert van 400 ezres PC amit 5 perc alatt összerakok és lefingja powában azt, jövőre meg még erősebb PC hardwerek jönnek. Látványos és nagy az ugrás minőségben, megkaptuk az új generációt ( legalább is én mindenkép így visszagondolva az elmúlt 1 évre ). Játszva egy AC Unity-t vagy Dragon Age 3at a napokban ahol kénytelen vagyok a játékra szánt időt nézelődéssel eltölteni annyira jól néznek ki. S ha most ilyenek vannak mik lesznek később? mondjuk ez nem kérdés, tudom mik lesznek. Látványosabbak, bőven.
  • Moby
    De mondok mást. Egymás mellé kell tenni a ps2-xc:ps3-x360:xo-ps4 címeket, és a kettőspontok fölé kell írni, hogy 5 és 7 év.
    Én jókat játszok most is, de ezen felesleges ironizálni. Ez a generáció nem a durva technológiai fejlődésről szól.
  • Moby
    Mondom mi volt: oblivionban pl. partyban volt a betonkemény pécékkel. Meg jópár cuccban. Azvót. Kurvadrágán nyitottak, de még úgy is megérte a grafribancoknak.
  • Moby
    Min?
  • Totti5
    2007, előtte nem rémlik mi volt. "screen tear and occasionally awful frame drops"

Erre tisztán emlékszem hogy mennyire gyatra volt a frém.
  • Katun
    Amúgy csúsztassatok már be az X360-ba vagy a PS3-ba egy akkori nyitócímet vagy multiplatformot, megfogtok lepődni. Komolyan mondom!
  • Katun
    Mi a fene baja van a PS4 verziónak? Tiszta interlace. Amúgy annyira tutira baró a cucc, Mikire ezt kérem, ja... Metró lett belőle, na mindegy.

Brutál jó ez a játék, annyira bejött a nyílt béta, hogy vinnyogtam a tv előtt, de úgy látom ezzel csak páran vagyunk így, nagyok az igények, gondolom én.
  • DarkSector
    Mármint az hogy előtte kinek ki, merre meddig beszélt adapterekről.
    De ez sem annyira érdekelt, csak visszakérdeztem,nem lényeges,megválaszolták ennyi. :)
  • Ra1n
    A legnagyobb még csakcsak de legjobban kidolgozott...? Kellemes mikulás elötti kis vicc volt.:)
  • TDC Geronimo
    Sugárba hányok
  • Harlekin
    ...Olyan feszült vagy mostanában!? Iszol Te rendesen???
  • Harlekin
    Ahhoz képest,hogy nem érdekelt elég sok posztot nyomtál ehhez a témához,de jóóó legyen,hogy nem érdekelt...Viszont akkor miért baj az, hogy valaki elmondja a jót!?
  • Totti5
    AA-t elrontották, de amúgy eléggé pöpec a cucc, ami töltés nélkül a misztikus 1080p-ben fix 30 fpsel tolja a valaha készített legnagyobb és legjobban kidolgozott sandbox autós játék térképet

( persze csak halkan mondtam, mindenki tudja h az új gen teknóban szar, gyenge gépek minden szaggat, minden rossz, BEZZEG anno 2006ban )

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.05. 19:00:00
  • DarkSector
    Te biztos mutattad valakinek, te mondtad valakinek.
    Én nem figyeltem mert nem érdekel.
  • Totti5
    Szerintem a kontroller témát le lehet zárni. Újat nem tudtunk meg, én meg már nagyon unom:D
  • Harlekin
    4 órával ez előtt le írtam,hogy lehet... ezen az oldalon már 3 szor elhangzott,hogy lehet.Ezen a forumon az elmúlt 1 évben 5000 szer és képekel is ilusztrálva,hogyan is és mi az az adapter hozzá.De Te még mindig itt tartasz,hogy meglepődsz ezen...érthető módon KEll az adapter hogy a 2 különböző dolgot lehessen kezelni...
  • DarkSector
    Ez nem gebasz, régen is kellett.
    Ez oké , saját megoldást használ, nem is vészes, pl régen x360-hoz 5 dollárért vettem 2 darabot, vagyis 2-őt küldtek de csak 1nek az árát vonták le. :)
    Jó volt hogy utána sima fülest lehetett használni.

PS4-en meg van de a pc-s füles nem jó hozzá így sem.
    Régen PS3-nak eleve kivezetés nem volt. valahogy nem is hiányzott.

Ez ha ugyanúgy elérhető,nem tekinthetőkülönbségnek, max annyi hogy kell hozzá venni adaptert.
  • DummyBoy
    De, csak kell hozzá a chat adapter ... :( (Ezt pl. simán fel lehet neki róni ... )
  • DarkSector
    X1-en nem lehet átküldeni hangot? Mármint fullba?
  • Firerock
    Valaki mondja már meg hogy ennek a GTA Online-nak mi a lényege. Már 2x1 órát beleöltem,de nem találtam meg a lényegét.
  • Moby
    Nem, ez egyáltalán nem jó dolog. Kurvára meríti a kontrollert, a DS4-ben fos az előerősítő, az XO kontroller apaterén meg gyökér helyen van a csatlakozó, meg különben se kelljen már vezeték hozzá egyáltalán. A jó dolog az a GWSH, és rohadjon meg az MS és mindenki, hogy nincs elfogadható árban ilyen a boxhoz.
    Deee headsetet eszembe se jutott se a DS4-be dogdosni, se az XO kontrollerbe, csak itt kénytelen vagyok :(
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.05. 11:54:25
  • Kongy
    DS4 merülés ellen lehet tenni nagyobb akksival.
  • Harlekin
    Igen ez nagyon jó dolog mint ahogyan xbox onen is ugyan így van,és nálam már csak azért sem merül soha le mivel a kontroller egy 5 voltos táphoz van csatlakoztatva ami a fotel alól jön ki a konnektortól...így soha nincs merülés,csend van a lakásban,mert a stereo headsett a kontrollerből hozza a game audiot és a lakáson se tekereg keresztül 3 méter kábel...
  • Moby
    Most pontosan mit is szerettél volna közölni? :)
  • partizan182
    Az a vicc hogy mindenki a parasztvakítás rezgőravasz/tapibaromság/pimpled tengelyen ragadt meg, miközben a lényeg itt figyel:

DS4: bele lehet dugni a fülesedet és a game audió azon jön! El sem tudom mondani mekkora feature hogy nem kell az erősítőből hosszabbítóval szarakodni amin a 2 éves kiccsillag rendszeresen átbotlik mikor az anyja elől menekül este :)

Xone: Nem merül le azonnal. A DS4 igen. Nevetséges, komolyan.
  • Blake6
    Akkor hát ez van,ezt kell "szeretni"...Hááát,majd hozzá kell szoknom,sajnos.Kösz a tipp!
  • Blake6
    Hát ez szomorú,de köszi!
  • Katun
    Így lett megírva, a merevlemezről meg a lemezről is szedi egyszerre a textúrákat, modelleket. Valami ilyesmit olvastam :-
  • Zavarodott
    Ha nem kell konzol akkor tényleg várhatnak... ;)
  • davidka003
    Van ilyen más játékban is. pl Titanfall
    Sajnos így csinálták meg. Nem tudsz mit tenni.
  • Blake6
    Ezt most komoly,a The Crew-t 360-ra nem lehet teljesen felinstallálni merevlemezre???Telepítéskor bekérte mindkét lemezt,valamit le is szedett majdnem 10-15 perc alatt,úgy 8,5 Gb-ot Hard drive-ra,de játék alatt folyamatosan pörög a lemez,mint a mérgezett egér.Ha beteszem a lemezt csak Play Now-t lehet választani nálam,Install Disc-et nem mint az eddigi játékoknál.Ez nekem nagyon furcsa egy több órás MMO autós játékban,ezért nem tartanám egészségesnek,hogy folyamatosan pörögjön a lemez(meg zavaró is).Valaki,valami tapasztalat???
  • Tyrant01
    Játékot csak digitálisan veszek, úgyhogy engem várhat, majd 4-5 év múlva megyek, ha megjön az új gen :-D
  • Zavarodott
    A Konzolok Szervize továbbra is nyitva és várja a vásárlókat... ;)
  • Moby
    Nem prevgenen, pécén, de ettől még nem romlott meg :D
  • Katun
    NFS Rivalsban nincs, hogy nyalnák meg a kisujjamon levő beszakadt körmöt.
  • Kongy
    Tudtommal van pause opció játékokban.