176876

-
Már vagy 70-órát játszottam vele és mindösszesen 2x lépett ki a játék de a kellően sűrű auto save megmentette a napot mind a kétszer.
Dialógus bug is kb 3x volt (masszívabb beszélgetéseknél megfigyelésem szerint) és kis idő után rájön hogy para van és továbblép. Nemárt 6-7 óránként tartani egy kis szünetet akkor nem szokott meghalni a játék. És ha nyomd az X-et amikor sejted hogy para lesz akkor sokszor továbbugrik a dialógus. 1000 másik játék van amiben 1000x több a hiba. Ne legyünk szőrszálhasogatóak.
Nekem csak a grafika a nagy negatívum. Nem a felbontás meg FPS hanem a karakterek külseje (nem az ellenfelek mert azok frankók) és néha a táj is fura, elbírt volna még egy kis füvet vagy bozótot. -
Ra1n #156319 Én továbbra is várnám a patchet a helyedben....
A trial alatt csak 4-szer futottam bele a dialógus bugba ami még mindig megvan és még mindig nincs patch...Idegesítő baromira.... -
Ne vedd el a kedvem, ma kezdem el :( -
Tud, de animációkban, mocapban, rendezésben még mindig gyengék sajnos ( baromira le vannak maradva... ). S ami még jobban fáj hogy a karaktereknek a könrnyezettel és egymással való interkaciója a nagy büdős 0a. AC után a hajamat tépem még mindig amikor 2 NPC mellett nem tudok elmenni, mert láthatatlan falként állnak ott. -
Én a himalájában utoljára Nathan Drake-el jártam. Nagyon-nagyon tetszett, bár nem értek a témához, de eléggé autentikusnak is hatott. Ehhez képest FC4-ben abból tudom, hogy nem Bükkszentkereszten vagyok, hogy ki volt írva. Sem az FC3 sztoriját, sem a karakterisztikus szereplőit nem sikerült áthozni, csak a játékmechanikát. Azt viszont indigópapírral. Én nem azt mondom, hogy ezzel együtt nem élvezhető. NEKEM nem az. Nem azért mer így döntöttem, vagy csalódás, vagy haragszom rá. Ez még rosszabb. Le sem köti a figyelmem egyáltalán. -
barmi #156315 A GTA-val úgy jártam mint néhány hete az FC-vel. Mióta nekiálltam azóta nem játszottam semmi mással. Pedig haver 360-án
már azt is végigtoltam egyszer még anno mikor megjelent, de ez a nextgen verza megint odaragaszt a tévé elé néhány hétre . :D -
BioWare még mindig tud. KotOR is mai napig kedvencem. Ez meg az eddigi legjobb Dragon Age. Nekem se az 1, se a 2 nem tetszett ennyire. Úgy elment mindkettő, de az Inquisition maradandó élmény.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.08. 12:56:31 -
Ra1n #156313 Ezt harcolták ki Ubisofték. Kiadnak az év végén 3 nagy kaliberű játékot nextgen konzolra. Ebből az egyik bugos,ingadozó hangulatú, gyenge frame-el, és sok gonddal. A másik egy az egybe az előző rész áttextúrázott változata. A harmadik pedig egy autós játék aminek az egyetlen pozitívuma a hatalmas bejárható terep, ezt leszámítva mindenben átlagos vagy átlagon aluli a játék.
Gyakorlatilag ha úgy vesszük, ez háromból semmi sokak szemében....Még jó hogy jött GTA V és Dragon age (bár ennek meg kéne egy patch)... -
barmi #156312 Kár, hogy sokaknak nem adja úgy ahogy nekem. Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák mert akkor nagy bajban lenne néhány nagymúltú kiadó. Manapság nagyon ritka a pozitív vélemény, csak a negatív élményáradat dől minden irányból. :/ -
Ehh ... Tegnapi történet, a UBIsoft -ban én sem csalódtam, ezek nem tudnak smooth experience játékot csinálni, szinte sose ... Itt van ez a Far Cry 4. Egész okés nekem, nem rinyálok maga a játék tartalma, minősége miatt, nem ez a gond. A gond az volt, hogy a Co-Op csatlakozással közel 10 percet vívtunk!!! Biztosan én kérek túl sokat, meg amióta (2010) csak konzolon játszom és iPhone-t nyomkodok (2012) azóta eléggé leépült az IT kihívás-toleranciám .... de nehogymár egy konzolon, egy konzolos játékban ilyen dolgokkal kelljen foglalkozzak, hogy most ki lép be a Continue ONLINE -ba és ki nem, hogy próbálgassak Invite -ot küldözni miközben csak azt ajánlja fel a Friend menü, hogy View Gamercard. Ki a faszt érdekel a gamercard, de tényleg!?! Ez a júzer experience rovására megy! Friends menü, join co-op, ennyit kérek, kész. Ne kelljen előbb belépni, meg kilépni meg ide lépni meg odalépni, Invite ide-oda ... Ott a jó példának a Titanfall, de rengeteg játéknál működött már ez korábban is, abban is van Friends menü, behívja az emberkét lobbyba aztán haddsszóóljon! Én EZT akarom. -
Ra1n #156310 Örülj neki, én csak azért tolom mert ha már megvettem végigviszem..1-2 naponta belerakok 1-2 órát annyi elég is. Rettenetese repetitív és dögunalmas.
Eljutottam arra a szintre hogy mindent úgy csinálok meg hogy a kiskopterrel + gránátvetővel és a nálam lévő közel 40 töltettel (lol) repkedek és kiírtom 1 perc alatt a bázisokat, hogy gyorsan haladjak...
Annyira FC3 az egész.... Az FC3-at élveztem az újdonság varázsa miatt + a sztori sem volt rossz.
Itt a sztori sem egy hűde és újdonság sincs.... Ami van az meg blőd... -
JaJa, én arra várok! Nagyon tolnám már co-opba végig az egész kvadrologiát, de inkább várok vele, addig is kopik az élmény, mert nem volt túl régen, amikor kiezreztük a HALO CE-t és a HALO 4-et haverral kooperálva. -
Na igen, dashre engem is volt, hogy kidobott, mint valami szutyok PC. -
kisscom #156307 Sziasztok
Valahol azt olvastam hogy a far cry 4 csak olyan xbox 360-on lehet elindítani amiben van merevlemez.
Ez igaz? -
barmi #156306 Én élveztem minden percét. 50+ órám van benne, ez az első FC-m konzolra, az eddigieket (1,2,3) pécén csináltam végig.
A 4. epizód coop részét Harlekinnel csináltuk, erődfoglalás, coop acsik kiszedése nagy móka volt . A fő szál nem volt egy
nagy szám, lehetett volna hosszabb is, de nem aludtam el rajta egyzser sem :-) Mindenképpen jó móka volt ez a rész (is).
-
Lamech #156305 One-n. -
Milyen gépen játszod? -
Lamech #156303 70 óra alatt nem kevés buggal találkoztam, a dialógus bug egy dolog, de amikor kidob dashre és restartolja magát az az igazán tuti. Na meg ahogy növekszik a mentés mérete a töltési idők is megugrottak.
Ezeket leszámitva még mindig a legjobb idei játékom. Multival együtt közel 100 óra felett járok. -
Semmi féle dialógus buggal nem találkoztam 14 óra alatt, mint ahogy mással sem. -
Nem, csak bőven ráértem volna valami akcióban behúzni. -
De a HÉLO MMC-t ugye nem azért, mert meglepett vagy ilyesmi? Aza cucc egyrészt ledzsend, másrészt már évek óta ismert anyagok :) -
Én igazából azt nem értem hogy ezt miért kell még ennyiszer felhozni, hiszen kb mindenki leírta ezt. :D -
Ra1n #156298 Dragon Age patchről még mindig semmi hír?!?!?! Gondoltam ma elindítom hátha peccsöl és nekiülhetek..Kicsit kezd gáz kategória lenni hogy hetek alatt nem sikerült legalább a rohadtidegesítő dialógusproblémát orvosolni...Addig bele se kezdek mert megutálom.... -
Na akkor legalább 1 rész korrekt volt, sebaj majd a FC 5. :D -
Dehogyis. A 2-be ennyit sem tettem, mielőtt mosollyal az arcomon nyomtam rá a shiftdeletet(pcwarez volt). A három maga volt a nagybetűs JÁTÉK. Amiatt építettem át a pécét két héten belül kétszer :) A három csodás volt, sokat toltam vele. -
"Belepróbáltam az FC4-be megint, 1 óra után azt vettem észre, hogy internetet olvasok, a box meg ledimmelte magát. Minden kibaszott pixele a dögunalom szinonímája egyenként."
2-3.rész nem volt ilyen?:D -
bítezéhen. :D -
Na patch ide patch oda, lassan belekezdek a DAI-ba. Belepróbáltam az FC4-be megint, 1 óra után azt vettem észre, hogy internetet olvasok, a box meg ledimmelte magát. Minden kibaszott pixele a dögunalom szinonímája egyenként. Óriási marhaság volt digitben megvenni (akárcsak day1 a halo tmmc-t). Nem szabad felülni a hypetrainre. A sínek közelébe se menni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.07. 22:22:30 -
karajjj #156292 tenkjú
-
Parancsolj.
Használt olcsó X360 játékok. (posta 3 font 1200ft) -
karajjj #156290 napokig gondolkodtam, de nem bírtam ki, vettem egy 4 gigás 360-at 40-ért most a nagy karácsonyi akcióban, olcsó játékokat hol lehet beszerezni hozzá? asszem anno rendeltek itt többen angliából is, linket kaphatok esetleg hozzá? -
X topik, meg elsiklás? Nem fér össze ez a 2 fogalom. :D -
Nem azért írtam, összezavart biztos az, hogy össze lett vonva a 360 és a one topik (má mikó). Azért bocs a figyelmetlenségemért. Azt hittem, ha csak beböfögöm a virtuális éterbe, eme mondatfoszlányokat, akkor elsiklik mindenki felette. :-) -
Kérem picit legyünk összeszedettebbek! :D
Igyekszem dekódolni a kérdéseket, ne csapongjunk :) -
Harlekin egy program, nincsenek érzései. :) -
Jóvammá... Lehet lemaradtam a 360 megemlítésről. Ne haragudj főnök úr! -
:D -
Dark nem olvas bulvárhíreket. :D -
IGEN XBOX ONEN!!!!!de a srác xbox 360 on szeretett volna a kontrollerből játék hangot leszedni ami lehetetlen!!!NEM AD KI JÁTÉK HANGOT A 360 AS kontroller sehogyan... se adapterrel se anélkül nem tudja,mert alkalmatlan rá!!!!
Xbox onen is viszont csak azért KELL az adapter,mert a gyári MONO HEADSETT amit adnak minden géphez MONO értelem szerűen a hozzá FIXEN csatlakozó adapter is csak a chatet kezeli(ebből következik,hogy csak a legszükségesebb gombok vannak rajta mick on/off volume+-...Hiszen hogy adhatna 1 mono headsett stereó játék hangot...
Ezért kell megvenni a STEREO ADAPTERT ami amúgy minden eredeti MS STEREO HEADSETTTARTOZÉKA!!!!És ezen azért is van több gomb hiszen két külön hangot kell kezelni és CSATLAKOZÓS hiszen más nem eredeti MS stereo headsettel is használható !!!Tehát csak annak KELL külön STEREO adapter akinek más stereo headsette van!ÉS MONO ADAPTER nincs is külön az csak a gyári CHAT headsettel egyben kapható!!!
Külön felhívom darksector figyelmét,hogy most ne kerülje el a figyelmét,még ha nem is érdekli,de szeretne majd 4-5 posztot hozzá fűzni,hogy legközelebb ne kérdezzen értetlenkedve vissza,mert ezt már 3 x írom ide le az elmúlt 1 évben pontosan ugyan ÍGY!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.12.07. 19:47:44 -
A Stereo Headset az viszont a játék hangjait adja a fülünkbe, nem? Ahhoz is egy Stereo Headset adapter jár Aux dugasszal. Legalábbis itt úgy írja le a srác a tapasztalatait :-)