176864

-
DA:I egy eksön RPG, 100+ órányi contentel, jó storyval, marha jó karakterekkel, RENGETEG párbeszéddel. Dioablohoz semmi köze, onlinet nem próbáltam még, nem volt idő a single mellett -
TomStorm #156428 Mint szerepjáték milyen?Vagy inkább a kalandozáson van nagyobb hangsúly?
Mindenki leállt közületek a videokkal és képekkel én meg idegenekét nem szeretem csekkolni:p
Egy Diablot pl.letudna váltani?Újrajátszás ilyesmik?Online móka milyen? -
JELENJEN MÁ ME.... ja már tolom <3 -
Vedd meg még idén megjelenés utáni tréler
-
Ra1n #156425 Láttam én is, jó nagy balfék a gyerek, a Skyrim-hez valóban vannak modok amik iszonyatosan büntetnek (igen akár még az UC4-ből eddig látottakat is leszámítva a karakter kidolgozást,holott az "csak" egy kis pályás valami míg a Skyrim sandbox), amiket linkelt azok hulladékok...Csak ezekhez a modokhoz a PS4 áráért összerakott pc gyakorlatilag édeskevés. De nagyjából még a ps4 árának kétszerese is..:) -
Hobbi ótósoknak nagyon rossz h vagy szart kapsz nagyon olcsón, vagy közepeset méreg drágán.
Én mondjuk amióta megéreztem a Fanatec izét ( amióta megvan a CSR ) másra rá sem tudok nézni. Hiába drága, de olyan minőség és élmény hogy bepissantok. Annak örülök h legalább Fanatec liszensz lesz Xbox One-ra így ha véletlen a T10 komolyabban előrelép FFB terén akkor tudom mit kell majd venni:) , mert a TX borzalom.
DFGT és a TX közt minőségben a DFGT simán, egyérteéműen sokkal jobb. Nem tudom láttad e milyen minőség a TX kormánykereke s pedálja! Egy hulladék és nem túlzok el semmit. Egyszerűen nem akarom most sem elhinni hogy ki lehet adni 100+ ezerért egy ilyen kormányt. Kőkorszaki az elektronikája, a legolcsóbb gagyiműanyagokból készül a lehető legszarabb összeszereléssel ( HIBÁS ), ha ilyen minőséget produkálna valaki a Suzukiban ( ahol dolgozok ) holnap már nem lenne állása... egyetlen erénye a jó FFB meghajtás, azzal tányleg nincs gond.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.10. 17:43:19 -
Mondjuk a DFGT meg a TM TX nem egy kategóriában játszik ... valójában a G27 sem ebben a kategóriában játszik ... ettől függetlenül én is örülnék valami köztes opciónak. (Mondjuk Logitechtől semmi olyanért nem adnék többet pénzta amihez bármilyen sw vagy driver kell ...) -
Ohhóó, a gamek@pocs hozzászólós-gyűlölködős szemétdombján találtam ezt a gyöngyszemet, kicsit off, mert Uncharted, de ezeken a sanyikon még mindig csak csóválom a fejemet: 
" Nem értem, hogy az emberek miért várnak csodát egy 400$-os géptől, soha nem lesz olyan szép grafika egy PS4-en illetve 60FPs, mint egy vele egy árba lévő PC-n. Ez tény, ezen nem érdemes vitatkozni. "

És a legjobb, hogy egy koszos Skyrim screen gyűjteménnyel igyekezett megtámogatni igazát, amin szénné volt moddolva-tweakelve a játék, öklömnyi méretű recék az alacsony felbontású foliage shadow szélén, hanyagul homályosan hagyott textúrák itt-ott ahol a koleszos fejlesztőnek nem jutott rá ideje ... ja és így sem nézett ki olyan élőnek a táj, mint a Far Cry 4 az XO-n. A solid selling point, it is!
Majd még visszanézek később egy pohár pattogatott kukoricával, szerintem hamarosan jönnek az érvek a 2K felbontás, a 120 fps cap epikus áttörése és 64X super-multi sample antialiasing mellett ...
-
Ez igaz, de ez egy üzleti kérdés, ezen a devek sajnos nem tudnak változtatni. A logitech kivonulása(vagy kitaszítása) a konzolszegmensből évek óta tart. Nem tudnám megmondani ki és milyen részben felelős ezért. Nem vagyok tökéletesen biztos benne, hogy ez a platformholdereken múlik kizárólag. -
Ra1n #156420 Igazából már a generáció megjelenésekor könyvelhető volt hogy se a Sony-tól se az Microfostól reális értelmes ésszerű dolgokra nem kell nagyon számítani.:)
Ennél a poblémánál jóval nagyobb gond szerintem a kormánytámogatás kérdése. Egy szaros driver és mehetne a DFGT a PS4-re és a Bone-ra. Ehelyett mesék mennek usb biztonsági chipekről, meg egyéb szarságról,csakhogy vegye a sok paraszt a DFGT szintjével (TALÁN) megegyező kormányokat 100 gurigáért.....
Kicsit égetőbb gondnak találom mint azt hogy ki-be kapcsolgassa a konzol a tévét.:) -
Ettől szerintem jóóóval több munka volt leprogramozni annak a néhány száz tévének az infrakódját, amit viszont a kinektes bekapcsolásba beletúrtak. Dehát az nyilván jobb, mint egy széleskörben támogatott egységes technológia. Totál agyrém... -
Ra1n #156418 Nincs ilyesmire idő ebben a nagy fejlesztési/exkluzív dömpingben.
-
Nem az, csak gondolom lenne vagy 6 sor a kódban, hogy ezt a minimális dolgot tudja(mármint a ki-be kapcsot), tehát amennyire kicsi probléma, pont annyira lenne kicsi a megoldása is :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.10. 15:25:28 -
Persze a hdmi cec ettől azért jóval több, de azokra nekem sincs szükségem, főleg azért , mert azokhoz meg pont a távir kell (ps4-et tudtam vezérelni a tévé távirjával. értelme nincs, de hdmicec. a raspberryt viszont meg csak azzal használom). -
Ra1n #156415 Értem. Hát,végzetes hiba.
//Bááár ez lenne ennek a generációnak a legnagyobb rákfenéje!
-
Ez egy kényelmi funkció. Én pl. nagyrészt másra nem használom azt a tévét amin játszok. Semmi egyébért nem kell elől lennie a távirnak, csak hogy bekapcsoljam vele a tévét, és csak azóta, amióta megvan a box (ps4 bekapcsolta, és átrakta a megfelelő hdmi-re, majd ki) -
Napi hülye kérdésünket hallották :) -
Ra1n #156412 Ez igaz,de ettől még felesleges opciónak tartom.:)
Nagyjából mint valamelyik renyó szemétben a 8-10 állású ablaktörlőkapcsolót.:)
-
vg #156411 Így nem vagy boldog?
-
Jelenleg az x1-ről van szó, ahol meg lehetne adni, hogy kikapcsoláskor ne csináljon semmit a tv-vel. Valamint ha támogatná én boldog lennék, Te pedig még mindig kikapcsolhatnád :)
-
Ha van, mindkét oldalon kikapcsolható. Így hogy nincs, viszont nem kapcsolható be... -
Ra1n #156408 Kimondani nem tudom mennyire felesleges funkciónak tartom....
Én inkább kikapcsoltam mindig amin csak volt, mert mocskosul idegesített amikor például ps3-on a gép kikapcsolásával agresszív módon lelőtte a tévét,holott én át akartam épp váltani filmetnézni...:)
Nem beszélve arról hogy a távirányító mindig a közelben van.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.10. 15:16:21 -
Idióták.
-
Egen, mert hát az gpu-n múlik. Hogy nincs benne a dobozban. Nyilván. Mi máson? LOÁL -
Vegtelenul aranyos, hogy a kommunikacios interfeszt specifikalja, hogy az MS-nek ne kelljen :) -
Ja igen: akkor valami 15k(?) szavazattal a themes and custom background állt az első helyen. Na azt meg is csinálták...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.10. 15:01:48 -
LOL
Jelzem a 6. helyen a köv. "javaslat" áll 3k vote-al:
Create a very small USB 3.0 box containing the Xbox 360 GPU as an add on to allow backwards compatibility.
LOLMPFSAHShSADDgASSDFGHfj
Persze megnyomtam én is anno, de csak a lelki békémért. Megnyomhattam volna a "the human species - nuke it from orbit" feliratú gombot is. Annak több értelme lett volna :) -
Mert vegyél kinectet és működni fog ez a funkció is (többnyire:P) -
Hát grat a MS-nak, hogy egy több éve támogatott funkciót nem tesz lehetővé a legújabb konzolján. :) Mindenki nyomjon a vote-ra a lenti linken! -
Erthetelen, hogy voltak kepesek ezt kihagyni belole, foleg ugy, hogy mar nem jatek konzolkent hanem szorakoztato kozpontkent reklamoztak... -
A one nem támogat HDMI-CEC-t. Jópár helyen le van írva, illetve fel van véve a fejlesztési javaslatok közé, még én is dobtam egy voteot rá, amikor megvettem a gépet, és szembesültem a dologgal.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.10. 14:38:24 -
Még arra tudok gondolni, hogy az x1 gyári hdmi kábelében nincs "cec-wire"... kipróbálom majd egy másikkal. -
Szerintem csak azt hiszi, hogy HDMI CEC technologiaval mukodik a dolog. Ha valaki megoldja Kinect es IR buster nelkul, hogy ki-be kapcsolojon a tv akkor elhiszem, hogy HDMI jellel megy de addig tartom magam ahhoz, hogy a kinect IR busterkent mukodik.
Habar ugy gondolom technologia akadalya nincs a HDMI vezerlesnek szoval barmelyik patch-csel bekerulhet a boxba.
-
Én ezt el is hiszem neked, de a ph-s x1 topikban valaki azt állítja, hogy neki ki-bekapcsolja a tv-t is az x1 hdmi-n. Valaki nem mond igazat :) -
En azt gondolom, hogy a kintectben van IR buster. Szoval nem HDMI CEC megoldassal (a jo Isten tudja csak miert nem...2014ben) kapcsolgatja az xbox ki-be a TV-t hanem a kinectbe epitett IR busteren keresztul. Ezert is szukseges, hogy a kinect ra legyen dugva az xbox-ra.
Nalam mukodik a dolog de van egy kis hibaarany. -
vg #156394 Ja értem már, akkor nem tom. -
Láttam a listát, benne is van a tv-m, be is állítottam, de az egyértelműen remote próbálja éleszteni, tehát infra jelet küld, nem hdmi-n. (és így nem is megy, mert ir-kábelem sincs) -
vg #156392 Oneguide alatt kell beállítani, de mivel az nálunk nincs, így nem hinném, hogy menni fog. Van ott egy tv lista a tv model-nél amiből ki lehet választani a tiéd, ha nincs a listában a készüléked, akkor nem fog menni.
Szerk habár: Pressing the Xbox One button on your controller or on the console itself will also power on your television as well.
Utoljára szerkesztette: vg, 2014.12.10. 13:42:48 -
X1-et hogy lehet rábírni, hogy kinect ill. ir-kábel nélkül be-/kikapcsolja a tv-t? Sehol nem találom... -
Zavarodott #156390 Az eladhatósága viszont az... ;)