176864

-
Kiadó ként nincs jó döntés...Pénzt érthető módon NEM akarnak rá áldozni,csak amit nagyon szükséges.
Felhasználó szemszögéből,meg csak hibás döntést hozhatnak,ha nem adják ki akkor köcsögök,mert miért nem jött,ha kiadják akkor miért szar,ha kiadják és jó is akkor meg miért nem olyan jó mint prevgenen...
Így ha már szidva vannak érthetően saját magukat veszik figyelembe tehát kiadják kevés pénzből jó szarul és fogy amennyi fogy....
Ez nekik üzlet nekünk csak szórakozás vagyis annak aki tud váltani... -
USA is : Xbox One breaks the PS4's winning streak with 1.2 million sales in November -
Így van!Hiszen ismersz...nem kell a szomszédba mennem,ha viccről van szó 
-
Köszi szépen, felhasználtam. Kapóra jött nagyon
-
9H4XC-MPBC4-PFVM4-6VPRC-XRKYQ
7 napos live kód :) -
Ra1n #156464 Elhagytam de a fővonakl visszahozott...Mindenesetre ha kisebb is a többi map (már voltam majdnem mindenhol,csak csíkot húztam a térképre,nem felfedeztem), remélem nem sokkal :-P -
Te beteg vagy !!!!!! 

-
Ez még mindig úgy hangzik mintha hinter ne lenne elég szép :) -
Hagyd hintert a fenébe már. Vannak sokkal szebb meg jobb helyek. Amúgy hinter a legnagyobb és ott van a legtöbb küldetés, amolyan mmos kezdőzóna szerűség. -
Ra1n #156460 Dragon Age....22 óránál járok, ebből kb 5 óra volt Hinteren kívül,gyorsan a kijelölt küldetések elvégzése a többi helyen + új társak szerzése...Gyakorlatilag a többi helyszín térképébe csak egy csíkot húztam...Visszamentem Hinterbe és basszus még ennyi9 idő után is van felderítetlen hely......:-O
Remélem a többi map is ekkora! :) -
Nem tudsz vele mit csinálni. Shadow of Mordor is olyan lett, amilyen. Mi a tanulság? El kell végre felejteni a 360-at. -
Megválasztoltam a kérdésedet, ennél többet nem tudok tenni hiába kérdezel vissza így... Megmondhatom nyersen is, ha neked ez kell. 360 le van szarva nagy ívben, nem fektettek sok energiát a portba. CREW ráadásul a legnagyobb területű autós sandbox ami valaha megjelent. 360 ehhez kevés hogy normális minőség mellett 2014-ben ( fogalmam sincs hogy néz ki ) normálisan futtassa ( lövésem sincs hogy fut ). Elavult gép, a CREW meg egy olyan játék ami méreteit is nézve az új konzolokra találtak ki. Nem vagyok benne a ubifost menedzsmentben, nem tudom miért adták ki rá. Utána kellett volna nézni, olvasni hogy milyen port lett a 360as mielőtt megveszed, talán ez a legtutibb dolog.
Ajánlom a yutub végtelen lehetőségeit, ahol bármelyik videón látható hogy töri a képet és gyenge a frém és most h belenéztem, elég lehangolóan is fest. -
lo9in #156457 thx !
ez ilyen formában átverés , csalás , lehúzás ....... -
Ra1n #156456 Ettől függetlenül kissé pofátlan húzás játszhatatlanul szaggatva kiadni egy autós játékot, akkor inkább ne adták volna ki....
Mondjuk az Ubisofttól és a Crew-tól nem várnék semmit,nextgenen is okádék minőség. Csak legalább fut.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.11. 20:31:50 -
lo9in #156455 amit még furcsállok hogy hiába van mindkét lemez telepítve az olvasó folyamatosan süvít :S -
10 éves konzolról beszélünk 2014 es elvárásokkal!A fejlesztők is hanyagolják akik már inkább butítók...Tehát így fordulhat ez elő!
Mit tehetsz???Nézzük csak...2014 nek megfelelően le cseréled a konzolodat vagy viseled a jelenlegi helyzetet és biztosra veheted,hogy ez csak rosszabb lesz!
Remélem segítettem...
-
lo9in #156453 aztán én azzal mihez kezdjek hogy neked xbo-n szépen megy ? kérdeztem ? ha elkérnek egy konzoljátékért 15 ezret akkor elvárható hogy ne szaggasson nem ? nyilván arra van a grafikai butítás hogy elbírja az x360 is , meg egyébként ha sehogy sem bírja akkor minek erőltették rá ? -
Generációt váltottunk, egy kurrensgen játék gyenge, olcsó portjával van dolgod minden bizonnyal. Xbox One-on tökéletesen fut a játék. -
lo9in #156451 Helló mindenki.
ma megvettem a The Crew-et xbox360-ra és feltelepítettem mindkét lemezt ahogy kell , letöltöttem a rendszerfrissítést és a játék is leszedte a maga kis 500mb-s patch-jét , ennek ellenére kegyetlenül szaggat , konzolon ilyen hogy fordulhat elő ? mit tehetnék ellene ? ja a gépem egy 2012-es 250gb-s slim fekete
előre is köszi a válaszokat :) -
-
Ra1n #156449 Mondtam hogy ez lesz.
-
barmi #156448
-
EA UFC coming to EA Access Vault on 12/18 -
Na végre!!!
A SONY berkeiből ki került 1 beta tester videó,hogy a hamarosan érkező nagy update mit hoz!!!!!Minden tökéletesítve és optimalizálva lesz PS 4en is!!!ÉRDEMES VÉGIG NÉZNI!!!!
-
Ra1n #156445 Azért van egy kisebb nagyobb bajom a fejlődésrendszer mellett ezzel a Dragon Age-el...
Gyakorlatilag ezt a csigazabáló otromba öltözködésű pökhendi maszkos szarzsák francia népességet én nem igazán akarom megmenteni semmiféle vésztől.....Egyáltalán ezek minek kellettek ebbe a játékba????
-
Hát időgyilkos játék az biztos :D Ha itt lennék internet, meg minden nélkül, csak egy Xbox One maradna DAI-vel, meg egy TV, tuti nem unatkoznék :D -
Ra1n #156443 Mindegy én belekezdtem és magával ragadott,főleg hogy tényleg sokszínűek a küldetések, és érzem hogy hatással vagyok a tájra (például harcoló felek kiiktatása után ahol addig 5 métert nem lehetett megtenni ellenfél nélkül,ott most csak kopárság van,stbstb)...
13 órát töltöttem el ott és még mindig van felfedezetlen hely és el nem végzett feladat (kevés vagyok)...Most jutottam el oda hogy átbandukolok más terepre.:) -
Kihagyni nem szabad, csak hagyni, egy ideig, amikor bedarálnak :) Nem kihagynit írtam :) -
Kihagyni nagyon túlzás... Amit lehet meg lehet csinálni, közben felfedezni a tájat lepakolni a kempingek stb... Csak akkor mentem tovább amikor már kevés voltam. -
Hintert érdemes is hagyni, mert eleinte sok részén be is darálnak, plusz vannak más helyeken elérhető új karakterek :) -
Pont ugyanazt írtam, amit te :p Lett, magyarán nem olyan volt :) -
valahogy be lehet állítani, hogy automatikusan jelentkezzen be a profilomba (x1)?elvileg nyár óta van ilyen funkció de én nem találom.A másik teljesen idegesitő dolog,hogy mindig ki kell választanom a nyelvet a játék indulása elött (gta5) ez sem automatizálható valahogy? -
Azért a da1 jóval rpg-sebb volt, mint bármelyik ME. A 2 az meg...hát az meg csak nem volt jó (az ME viszont fantasztikus) -
Ra1n #156436 Ennek mondjuk én annyira nem feltétlen örülök, megcsinálhatták volna kapcsolhatóra mint az ME3-ban.
Szeretem ÉN szabályozni mi fejlődjön.... Ez hogy osszak ki szintenként egy ability pontot, ez így kissé baromikarcsú.:/
Mindenesetre a játék iszonyat bitang, még Hintert is élvezem pedig mindenki aztírta hogy célszerű eleinte hagyni mert a legsekélyesebb helyszín:) -
Olyan lett a DA sorozat, mint a mass effect csak fantasy környezetbe. Akció RPG lájtos RPG elemekkel. Első része ilyen téren sokkal robusztusabb volt. -
Ezt aláírom. Sem a buttonmashingfeszt, sem a lomiscigószimuláció, mint alternatív hobbi nem vozott egyik terület sem :( -
Mert nem értesz hozzá. De kinek a pap kinek a papné ezen nem érdemes vitatkozni. -
Ra1n #156432 A mai napig bírtam megállni a patchre várást belekezdtem...És végülis 13 órát öltem bele ahhoz képest hogy a főcímig akartam vinni...:D
13 óra és csak Hinter,és még mindig van rajta küldetés + bejáratlan terep...B*szottnagy RPG...
A Diablo-val összehasonlíthatatlan, az ehhez képest egy primitív hentelde.
Vannak azért dolgok amik nem tetszenek. A fejlődési rendszerben miért csak ability pontokat rakhatok a tudásokhoz, miért nem magam állíthatom be hogy mi mennyit fejlődjön (életerő,állóképesség,stb)??? Vagy én vagyok a hülye?:) Eddig szintenként csak 1 ability pont és helló....
A Valuables cuccok közé néha bekerülnek sztori elemek,kicsit se idegesítő ha eladod....Oda mi a francnak kellett a szemeten kívül mást beszórni....
Illetve valaki szólhatott volna hogy ha egy ellenfélen van egy halálfej az nem azt jelenti hogy rögtön kivégzem,hanem azt hogy inkább kerüljem el mert szarrábealáz :)
Egyébként nagyon baba csak az RPG elemeket tartom elég csekélynek...Tényleg szintenként rakjak be egy ability pontot és ennyi?...... -
Kicsit sem annyira repetitív, mint egy Diablo, mert mindig ott van a felfedezés öröme, új kalandok, gyönyörű helyszínek, random sárkány ilyenek. Kicsit a WoW-hoz hasonlítanám. -
Egy diablot két útszéli kavics egymáshoz ütögetése is levált úgy, hogy a játékélmény közben pozitív irányba mozdul el :D