176863
banner
  • darkSectorxxx #157959
    hát ezaz minden játék ilyenkor jön hétfő kedd, buták, hétvégi megjelenés sem nagyon van.
    Order is péntek reggel 6. :D
  • Harlekin
    Na így 4 óra játék után azt mondom ez a DL azt adja amit vártam baszott nagy móka főleg így coopba. Nagyon össze rakták és úgy fut a játék mint a veszedelem.Sajna mennem kell aludni,pedig nagyon nyomnám még...
    Miért nem péntekenként jelennek meg a gamák...
  • Harlekin
    ja ja majd feljebb rakom kaja meg fürdés után,sajna nem néztem,hogy min van csak rányomtam,hogy induljon így gondolom a legszarabbon.
  • Harlekin
    kaja van meg fürdés most!
    De nem megy semmi nálunk esetleg lányoméknál...
    Amúgy tuti kelleni fog mert baszott jó!
  • Kongy
    DAI rétegjáték???? :DDDDD Na ilyet se hallottam még! Direkt le van butítva azoknak a játékosoknak, akik nincsenek otthon az RPG-kben, de aki otthon van, az is megtalálhatja a számításait (ugye taktikai nézet, ilyesmi) Szóval, ha valami, akkor a DAI nem rétegjáték!
  • darkSectorxxx #157954
    Ja hogy a felbontás, az oké.
  • Macccy
    Nézlek mit verébkedsz, de szólj Andusnak, hogy stoppolja a letöltéseket, mer szakad a TWICCSS ... !!!
    Valamiért azt érzem, hogy ez a gamé ez kelleni fog nekem ...
  • Macccy
    Nem mondanám, hogy teljesen értem minden sorodat, lehet csak másról beszélsz, vagy én nem vagyok érthető ... "valós HD" tehát Full HD felbontás volt a téma (hajjajj, mást se hallani már úgylátszik, mintha számítana), ami ugye 1080 pixel magas. Na mint mondtam, sok cím van már most is, ami ilyen felbontáson rederel, nem skáláz, hanem azon renderel natívan! A GTA V egy nagyon jó példája a hozzáértő fejlesztésnek. Nincs semmi baj ezekkel a hardverekkel ... ellentétben a bloggerekkel meg játékosokkal, na meg a hülye "vágyaikkal" ... Ami miatt ilyenek történnek, hogy a reklám fullHD miatt beáldozzák PS4-en a kontroller reakciót, pl.
    A történelmi pontjaid se biztos, hogy értem, nem tudom, de a felbontásért régen nem sírt ennyi ember, az odabaszós címek odabaszhattak anélkül, hogy ingadozó frame rátát, frame pacinget (újhullám), screen tearinget vagy más hasonló mókusságot kiáltott volna a fél Youtube már a megjelenés előtti héten.
    A RYSE pedig bár nyitócím volt és odabaszós, de pont nem jó példa - már ha a hádé a téma - mert "csak" 900 pixel magasan renderel és skáláz. Ettől persze még nagyon megkúrós epic a látvány, de a nyitócímeknél a technó mindig gyerekcipőben csoszog ...

partizan182: naa, azért a Ryse -tól ha a senki nem is, de én lepetéztem, fasza cucc az mindenhogy :)
  • darkSectorxxx #157951
    Pl brutálisan megvehetnek kilóra egy pofás játékkal ha van 1 történetes végigvitel után NG+ mondjuk.
    RE is ezért köt le, rengeteg sok cucc van benne, és nem utólag vásárolható DDLC.

8 ruha van (4+4) fegyverek, játékmódodk, és 2500ft-ért vettem a játékkal együtt.

Nem tudodm, annyira legyen valami szerteágazó szerintem mint egy DDMC Resi SH.
    Legyenek nagy területek, térképek, dde ne vesszen el a játékban az ember, mikor elveszel a sok apró külddetésben, és megunodd, megvan az esély hogy beleunj.
    Ellenben az sem tetszik mint mikor a Ryse-ban fogják a kezed.
    Jó ezért filóztam vegyem-e meg az Ordder-t.

Ddeadd Rising is mikor próbáltam, szinte tökminddegy volt hogy kivel megyek hová kit ment meg mert a sok gyilokban ráunok....nem tartja fent az érddeklőddést.
    Infamous ids szép, jó, dde nem az a játék amit 80x ujra végigvinnék.

Eddidg egy ilyen jelent meg a RE nekem legalábbis.
  • Ra1n
    A listát aminek a java átlagos lófütty vagy azalatti szemét?:)
  • Totti5
    Mik?
  • darkSectorxxx #157948
    Inkább pontosítanék, rengeteg stílus hiányzik amik régen nekem jelentették a játékokat.
  • darkSectorxxx #157947
    Valami normális, egyik sem az amilyen érdekel minden tekintetben.
    PL az Uncharted 4 - Quantum Break eddig minden tekintetben.

Ryse, szép de játéktartalom nekem kb 2/10
    DA egy rétegjáték, nekem pont nem jelent semmit.
    Forzám ha lenne autós, vagy Sunset, amiben ennyire nyílt terep van és elvész a történet, azok sem tetszenek, nem érdekelnek komolyan.
    Alien , na ez elmegy, kellemes meglepetés..
  • Totti5
    Milyen játék kellen végre? megint toljam be a listát mik jöttek és mik jönnek???
  • darkSectorxxx #157945
    Mondjuk azt a pofánbaszós részt én sem tudom befogadni, most pont ellenkezőleg van pont a látványban pofánbaszás van, végre JÁTÉK kéne.....
  • darkSectorxxx #157944
    Mondjuk PS4-en van 4-5 szint.
    LOW-MEDIUM-HIGH-BEST-BEST HD

nem mindig elérhető mind.
    Én a MEDIUM-ot tudok úgy nyomatni hogy korrekt legyen , ne nagyon kockásodjon.
    Szerintem a képet nézve viszonyításképpen ez a stream HIGH vagy BEST kategória, ott képes kikockásodni. Persze a net feltöltéshez mérten. Vagy lehet Harlekin-nek jobb a nete és a legjobb minőségben nyomja, akkor ugyanaz a helyzet, a gyors forgolódásoknál full kockásodik...szerintem beálliítások rosszak.
    kicsit visszább kell venni, lehet nem lesz éles de nem kockásodik majd.
  • Totti5
    "2013 nov - XOne - nyitó lepetézős cím: Ryse"'

Fura úgy beszélni erről hogy minden zsigereddel ellenzel bármit ami leszakítaná a pofád. De mondok példákat amik odabaftak látvány, teknó graf terén : Alien, Forza Horizon 2, Dragon Age 3, Sunset Overdrive például.
  • darkSectorxxx #157942
    Jaja. Jó de ps4-ről sem lehet ha gyenge a neted, ez attól függ, nem a konzoltl. :)

Nálam is van BEST HD, de az szinte diavetités mikor megpróbálom. :D
  • Seth
    Ha minden igaz Ő az. , de elég gyenge felbontású a stream, pedig nézném szívesen.
  • darkSectorxxx #157940
    Min stream-elsz?
    Szabad néznem kicsit? :)
  • Harlekin
    Nyomon és kikurt jo
  • darkSectorxxx #157937
    linket pls.++++++!!!!!!!!
    Akarom nézni hogy bénázol. :) /ha még játszol netán
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.27. 16:34:34
  • Harlekin
    Most indult a dying light broadcastem
  • Bercy #157935
    Engem meg a popup-tol raz a hideg :)
  • TDC Geronimo
    Nekem a tearinget tüntessék el, mert annál jobban én nem utálok semmit. Inkább essen abba a szituációba 3-4 fpst, de nekem ne törje a képet, mert attól okádnom kell.
  • Ra1n
    Remélhetőleg lockolják, a stabil 60 úgysem lesz csak ha tovább butítják amit eddig is megtettek az első e3-hoz képest.:)

Egyébként gáz, ps4-en ragaszkodnak az 1080p-hez mint a barmok,cserébe meg néha szarabbul futnak a címek....Witcher 3-nál is nagy a ragaszkodás,kíváncsi leszek mennyire lesz gázabb a frame...
  • TDC Geronimo
    evolve multis, multiplat és 30at se tudta tartani 2 héttel megjelenés előtt. UC 1 évvel megjelenés előtt már 1080 volt és 30+ fps. ND meg nem TRS, grafikus programozás terén "talán" ND egy fokkal jobb. Persze ettől függetlenül, ha nem érik el az 50-60as fpst, akkor elképzelhető, hogy belockolják 30ra.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.27. 14:59:41
  • Ra1n
    Az Uncharted esetében elhiszed.:)
  • Botond #157930
    Féláron 4k golddal a just dance 2015. Instant get volt!
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.27. 14:42:26
  • partizan182
    GeoW nem 2005, COD MW1 nem a már akkor kicsit elavult grafikája miatt volt pofánbaxós, Ryse-tól senki sem petézett le (najó, grafikailag ott volt a szeren, de minden másban a PS2-es időket idézte), első igazi nextgen showcase pedig a Witcher lesz pár hónap múlva.

Úgy tudom a valós HD XOne-on nem igény, mert akkor szaggatna mint PS4-en, és különben sem látszódik a 900p és a 1080p közt a különbség 26 collon 3 méterről. AtomPC-re pedig senki sem optimalizál, arra nem is kell, hisz mindent megold nyers erőből.
  • Muttley
    párhuzamok avagy a történelem ismétli önmagát :)
    2005 X360 - nyitó lepetézős cím: Gears of War
    legközelebb 2007 nov jön az 1. pofánb.szós cím: CoD MW1
    2013 nov - XOne - nyitó lepetézős cím: Ryse
    legközelebb ?????? jön az 1. pofánb.szós cím: ???????
    ami tudja a valós HD-t?

a fejlesztőknek legfőbb ideje atomPC után meg kell tanulni XOne-ra optimalizálni
    én várom :)
  • Rage47
    http://sg.hu/forum/uzenet/1116192007/157920
    miért nem tudnak egy Mordor féle harcot belerakni :S
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2015.01.27. 06:11:34
  • darkSectorxxx #157926
    Megjelent a demo?
  • Totti5
  • Totti5
    Majd ha kint van az egész, lezárva érdekel. Még egyszer nem fürdök be epizódikus baszakodással.
  • Totti5
    Dragon Age-t sem toltam még le. Tetszik meg minden.
  • Totti5
    3, X360on milyen jól menne :)

1080p és / vagy 60 fps nem hardwer kérdése jelen genben.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.26. 18:02:30
  • Macccy
    Biztos nem a b), kismillió 1080p -n renderelő gáma van már 30 frame rögzítéssel, szebbek is mint az Evolve. Láttad Totti shotjait a GTA V-ből tegnap? Na ... 1080p 30 fps szinte mindig, post process AA, tengernyi Ai, látótáv, fizika, kutyafüle ...

Hagyjátok már ezt az Evolve-ot, komolyan annyit rágódtok a béta foshalmon meg a nyilatkozatokon, mintha valami komoly anyag lenne legalábbis
  • TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.26. 15:53:44
  • TDC Geronimo