176846
banner
  • LMNO
    Volt már valami értelmes játék egyáltalán One-ra a live golddal?
  • gduck
    Mit hoz a nyuszi? Hát LEGÓT :D :D
    aprils games with gold lineup announced
  • TDC Geronimo
    Mi a topik lényege szerinted? Végre játékról van szó nem a sok baromságról...
  • Tatyla
    Köszi az értékelést, de még mindig jobb mintha menne a flame meg a személyeskedés, és ez egy fórum,ha örülnek had oszthassák már meg egymással de ha ennyire zavar ne gyere oda.
  • Totti5
    Játékért kollektív rajongani örülni annak hogy játszhatja és megosztani az élményt sztem jó dolog hisz ez ennek a szórakoztató iparnak a lényege. Csak ezt sokan elfelejtikw....
  • Harlekin
    A parti nagyon érzékeny a netre.Ha valakinél még csak strech és nem open a net type akkor szokott ez történni ...Vagy csak szimplán lagos a neted vagy az övé akkor is ez van...Nézzétek meg elsőként a boxon a netet majd a saját hálózatot,hogy mi az ami szétcseszi...Más nagyon nem lehet...Ez tényleg netes probléma nem a "live" probléma...
  • TomStorm
    Life is Strange E2 telepítve,pénteken játszom tovább,tetszik ahogy folytatják!
  • TomStorm
    PS4 topikot át lehet írni lassan BB topikra,nagyon s$%#& ami ott megy:D
    6-an ölték meg a bosst erre mind beírja milyen jó volt már.
    Még mindig örülök,hogy itt van jó HG!
  • TomStorm
    DH és adjatok Sentry-hez Chain of Torment Rune-t dobjatok le hármat belőle NA azon garantált,hogy senki nem fog átjutni ráadásul saját maga húzza/alakítja a láncot:o
    És ez csak egy Skill tőle,valami brutális mit tud Demon Hunter Diabloba:))
  • Firerock
    Miért lehet az hogy amikor cimbimmel játszunk folyamatosan megszakad a voice chat? Csak úgy javul meg ha kidobom a partyből és újra inviteolom. Pl Battlefieldnél minden új pályánál megszakad.
  • TDC Geronimo
    Happy on behalf of the team: #alanwake franchise is past 4,5M units. The info floating around is a little old #xbox360 & #PC

Sose lesz 2. rész, ahogy a remedy dolgozik :(
  • Muttley
    megyek gyónni
    nagyon nem akarják, h x360-on játszunk vele...
    már pedig én azon fogok :)
    amazon jún. 30-ra írja
  • Bandesz05
    Köszi az infót! További szép napot! Bandesz
  • Kongy
    Irónia
  • Macccy
    Totti ezt ki tudod fejteni miért nemjó currgenbe a MORTAL X ? Mert haver meg akarja venni marhára, de ha valami vacak vele, akkor jó lenne tudni az infót ...
  • kutyakiki81
  • Kongy
    Ne etessétek már! :D
  • Totti5
    Szeretnéd kipróbálni a Ubisoft autós MMO-ját, a The Crew-t? Holnaptól, azaz március huszonötödikétől grátisz kóstolhatsz bele, a Ubisoft két ingyenes órát kínál minden PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosnak.

Ha a kipróbálás után a vásárlás mellett döntesz, mindent magaddal vihetsz, amit a próbakör alatt megszereztél.
  • Zavarodott
    Vagy ultratroll vagy tényleg nem találom a szavakat... q;)
  • Macccy
    Tegnap este azthittem elértük a mélypontot, de rá kellett jönnöm, hogy mindig van lejjebb

most meg majd megy és elmondja a barátainak mekkora faszok vannak az Sg topicba, különösen gduck! :D
    ... ha vannak barátai ...
  • Moby
  • gduck
    Az első kérdésed után 5 perc múlva megkaptad a pontos választ. TŐLEM! Hogy napok múlva is csak írogatsz, nem fogod fel, szerintem kritikán aluli! És még te vagy felháborodva! Ráadásul csak arra a hozzászólásomra válaszoltál amit direkt azért írtam, mert kíváncsi voltam arra ugyan reagálsz-e vagy felteszed a kérdésedet minden egyes nap újra és újra. De úgy látom még mindig nem érted így részemről befejezve ;) Jó játékot!
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.03.24. 18:52:07
  • Totti5
    Úgy hallottam hogy nem érdemes kurrensre venni és a 360as a nyerő!

Viszont nem, nem tudni mikor jön előző genre.

Wikipédia mindig tökéletes információ forrás megjelenési dátumokra, és csak egy bill + google kell hozzá :)))

Release date(s) Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, iOS & Android
    April 14, 2015[4]

PlayStation 3 & Xbox 360
    Q2/Q3 2015[5]
  • Muttley
    Mortal Kombat X az összes platformra jön ápr. 14-én, igaz?

• Bandesz05
    Szia! Köszönöm a gyors pontos segítő válaszát még1szer köszönöm. Apropó HUN vagyok éppen Slovákiában dolgozom onnan írtam, Te s....ér.
    Üdv:
  • vg
    WOW! Jó, hogy szóltál! Én már kitoltam 1000G-re, alig várom, hogy újra toljam! Remek játék!
  • Macccy
    most ezen én is csak pislogok ... ... ... hihetetlen

Totti, hogy is volt az a "süllyed a játékos társadalom" dolog?
  • gduck
    IQ bajnok a szlovák régióddal!

Már 2x válaszoltam a kérdésedre, de baxtál elolvasni
    A 3. válaszomban direkt hülyeséget írtam, azt bezzeg elolvastad.

Már ne is haragudj, de erre nincsenek szavak
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.03.23. 22:49:01
  • TomStorm
    EA hozzáféréssel ti eléritek az új Dragon Age Sztori DLC-t?
  • TomStorm
    1 hétig mától kezdve 100% bonus Exp+gold van Diabloban.
    Ma 36 szintet léptem Demon Hunterrel:D
    Eszméletlen komoly és fun Class ez a DH:O
  • TomStorm
    1
  • Zavarodott
    Továbbra sem találom a szavakat... q;)
  • TDC Geronimo
  • Bandesz05
    Nagyon szépen köszönöm ag.. nagy segítséget imádlak, már el is kezdtem nyomni 999x stb... Ezért s.....a az ilyen oldalakon a kicsi 7éve cs...ák, mert segítséget kér az ember, de 1 IQ-bajnok hüleségeket válaszól inkább légy okos mint ba...om. Köszi még1szer a segítséget oltári nagyot segítettél. Üdv:
  • Muttley
    kicsit jobban átgondolva a dolgot
    adott játékkiadók tehetik rá a borítóra, hogy
    "only without Oculus Rift"
  • Firerock
    Done
  • darkSectorxxx #159066
    Zsír zsír...
  • orichalcos
    Frissült éjjel az oldal.Trailert nem kaptunk, de bővítették a golyós teasert (feliratokat kell olvasni megállítva a lejátszást. Valamint kapunk egy nyomozást hanganyag formájában egy kitalált újságírótól.
  • TomStorm
    Úgysincs még senki a listán:)
  • TomStorm
    Friend Inv.jöhet majd aki gondolja.TomStorm1