176864

-
Van benn igazság de ennyire nem durva a helyzet azért. -
turho #2066 Inkább ezzel a hsz-szel értek egyet, tekintve hogy merjen xbox360-azni az is, aki majd később vesz hdtv-t.
Illetve jó alternatíva a moncsi, akár sztem egy 21 colos régi crt is. Mintha használgatnák azokat is, szegény ember hdtv-je. :) -
Könyörgöm. Értsétek már meg, hogy SDTV-n egyszerűen szar a képminőség a HDTV vagy monitorhoz képest. Igen, így nagybetűvel: SZAR. Minden létező kijelzőn láttam már a 360 képét HD projektor, sima projektor, több féle CRT monitor, több féle TFT monitor, szélesvásznú, nem szélesvásznú, istentudja hány HDTV-n, SDTV-n, nincs olyan verzió amivel ne lenne személyes tapasztalatom.
Tudomásul kell venni: A 360 grafikáját a fejlesztők a HD felbontáshoz optimalizálják, a sima tv-n egy butított mosott szemetet katok, általában csökkentett játéktérrel, látószöggel a felbontás miatt. A Kameoval és a Ghost Reconnal konkrétan nem tudtam sima Tv-n játszani, mert nem láttam SEMMIT a képernyőn a messzebb lévő objektumokból, stb.
Felesleges áltatni magát mindenkinek, hogy: "azé' nem olyan rossz ez, stb.." DE! Az. Sima tvhez Xbox1-et vegyetek.
Amíg nincs pénzetek HDTV-re vegyétek meg a 7ezer ftos kábelt és kössétek a monitorotokra, 10000x jobb lesz mint akármilyen SDTV-n.
-
Vegyél egy 16:9-es monitort, gyönyörű LG-t már kaphatsz 70 körül (ha az ÁFÁ-t le tudod iratni akkor még akár 60-ból is kijöhetsz) és használd azt. -
Ferencz István #2063 Ja bocs, nem a síkképcsöve is domború hanem a képcsöve is domború
-
Ferencz István #2062 Most van egy 55cm-es 50HZ-es TV-m, még a síkképcsöve is domború, gondolom ha vennék egy 72cm-es 100HZ-es síkképcsöves TV-t azon már jobb lenne a játékélmény, gondolom grafikai különbség nem lenne olyan sok de biztos hogy változna egy kicsit -
Nincs de könyörgöm, nem kell ennyire tulmisztifikálni ezt a HDTV kérdést - tény és való, hogy szebb, kontrasztosabb képet ad de _egyáltalán nem_ olyan drasztikus a különbség a hagyományos TV-vel szemben. Ugyanolyan gyönyörű mindkettőn, csupán a részletekben van különbség. -
Ferencz István #2060 Kösz de én olyanra gondoltam hogy pl. COD2, vagy Oblivion, 2 kép egymás mellett, az egyiken SDTV a másikon HDTV, de gondolom ilyen nincs:( -
Legjobb erröl a tv dologrol személyesen meggyőződni, elmenni a bótba ahol árulják, lehetőleg különböző forrásokbol meghajtva összehasonlitani, és amelyik bejön, megvásárolni. -
Ferencz István #2058 És neked milyen játékaid vannak? -
HDTV - SDTV osszehasonlitas -
turho #2056 A televíziós kép korlátai a valós életben valahol 800x600 illetve azalatt vannak, felbontásban. Amúgy az összhatás és látvány elég kielégítő így is, hiszen a színmegjelenítés és képminőség általában egy jó tv-nél jó is.
Egyébként nagyobb MM-ben megnézheted hd felbontásban is az x360-at. De ha nincs zsé hdtv-re egyelőre, akkor sem fogsz csalódni. Régóta rágódsz a kérdésen, a szemednek kell eldönteni úgyis. TV-képről fotózni elég kiábrándító. Gondoltam hogy megpróbálom, de tudom hogy nem lesz jó. -
Ferencz István #2055 És mihez lehetne viszonyítani? Van olyan SD TV-n az Oblivion mint PC-n medium/high grafikával? -
Ferencz István #2054 Még Xbox-ot sem láttam élőben így nemtom milyen a minősége élőben csak képekről -
turho #2053 Nem lehet szépen lefotózni standard géppel.De képzeld el az xbox 3-szorosát minőségben. :) -
turho #2052 Nem hát. Bár, ha gyorsan rázom a fejem, vagy pislogok, mintha lenne kis lag :DDD
Ez szvsz faszság.
-
Ferencz István #2051 És nem tudtok véletlenül olyan oldalt/fórumot, ahol működés közben(játék közben) van lefotózva az Xbox360 SD vagy HDTV-n? De jobb lenne az SD -
Viszont a bazi nagy képe és az emlitett dolgok miatt bealáz egy 68 centis lcd t szvsz .. -
Ilyen van nekem. 480p t tud csak, de super fine pith display s ami extrapolálja felfele a felbontást, nekem nagyon bejön a képe 360-n. De a 720pt effektive nem tudja. -
Multikiller #2048 Sziasztok, ezt? 4:3as a képarány és nincs odaírva, hogy tudja a 720p-t, de az ára jó szerintem. -
Hagyjuk mar ezt az "akadozik SD TV-n" urban legendet.
HDTV VS SDTV -
Ferencz István #2046 De a te TV-den nem akadoznak a gémek csak nem olyan szépek, ugye? -
turho #2045 Szerintem az dönti el, mennyit szánsz megjelenítőre, és akkor már inkább T is legyen egyben, ne csak monitor (szubjektíve).
Nekem jó a sima 72-es Panán is, nem vagyok abszolúte hardcore gamer, csak konzolok a hobbim :) -
Ferencz István #2044 Akkor marad a sima TV? -
turho #2043 Ok, sry. De attól még van helye a fórumon. Igazad van, nem jól fogalmaztam, az ott leírtak alkalmasak írott cuccos azonosítására, és gyárihoz egyaránt. -
Ez nem irott, hanem free regiokodos - warez temaval nem kivanok foglalkozni, teljes mertekben elitelem. -
turho #2041 Írott game komp. lista, hasznos lehet ez is. -
turho #2040 Meg gondolom új csatlakozó, ismét kis bőrlehúzási pénzes témázás, mint minden új dolog amit kitalálnak. -
turho #2039 170-200 k körül vettek sokan valamilyen lcd-ket az xbox365.hu oldalon. Szerintem itt körül van az ára a legtöbb alap 68-80 cm körülinek.
Láttam egy 136 centisen az MM-ben a FIFA-t, nagyon impresszív :) 1 fal tapétázása meg lenne oldva a panellakásomban :DDD -
turho #2038 5 játékkal, fejhallgatóval, és aktiválv van rajta a Live silver. Csak én nem értek hozzá (A live-hez) abszolút. És nem, nem tartom sokra egy pár hetes gépért, ami jól működik flash-sel is.
Nem tudom van-e vételi szándékod amúgy, de jöhetsz azzal hogy 85-88-ért van új Premium. Tudom. Osztrákból hordják. De azt még meg is kell csinálni.
2 ismerősnek nyomozok, hol a legolcsóbb a cseredrive, otthon flasheltek, ügyesen. Pesti szervizes nem tudta visszabokszolni az életbe a dvd-meghajtót :(
Aki erre adja a fejét, fokozott óvatossággal csinálja végig. -
Ferencz István #2037 Akkor melyik az a TV(HDTV) ami a legolcsóbb és már jól mutatnak rajta a gémek? -
toza #2036 CrucifX FAQ ja mert nincs meg bannernal!?!?eejnye -
dvd lejátszón csak azért van hdmi, h egyszerűen kösd össze a hdmi/dvi-d bemenetes megjelenítőddel... hiszen amugy csak rgb/komponens/svideo/kompozit átvtelre van lehetőség egy alap dvdlejátszó esetén, ez pedig mind analog átviteli forma, gyengébb képminőséget biztosit :) -
toza #2034 akkor ebben a arkategoriaban(100 huf) mit erdemes venni?!eleg ha szep es nagy..nem kell gyonyoru..sot..eleg ha nagy..nem is kell szepnek lennije..projektor van mar 190 alatt is?vagy az a minimum?! -
a hdmi lényege nem a nagyfelbontásu kép digitális átvitele, hanem hogy a tud egy bizonyos hdcp védelmet, ami később kellhet majd a blueray/hddvd filmek lejátszásához ... szal ennyivel több mint a DVI(-D)
Crysis PC exkluziv lesz, konzolra más játékok jönnek az enginnel :)
turho: akkor te a prémium box360at adod használtan/flesselve 95ért, de fejhallgato és live! nélkül ? nem lesz az sok picit egy használt boxért? :) -
turho #2032 HDTV-kompatibilis, de nem HDTV felbontású. Csak kezeli a jelet, az leromlik gyengébb minőségűre. Minden Samsung slim-fit tv iszonyúan torz geometriát ad. Lebeszélnélek emiatt is. -
Ferencz István #2031 Na találtam egy TV-t ami sztem jó lenne az X360-hoz, d előbb megkérdezlek titeket is.Íme -
turho #2030 Asszem van amelyik lejátszik hd felbontású anyagot már, természetesen dvd-formátumban, sima dvd-lemezre 30 perc körül férhet. Amúgy meg kell egy interface hogy rákösd ilyen bemenetű eszközre... -
PlayStation2 #2029 Bocs, az off-ért, de akkor már ezt is megkérdezem. Manapság vannak olyan dvd lejátszók, amik szintén hdmi kimenettel is rendelkeznek. De ennek mi értelme van? Hisz a DVD lejátszóval hogy tesz ki nagyfelbontású anyagot TV-re? -
PlayStation2 #2028 Valaki világosítson már fel erről a HDMI-ről, hogy mi ez egyáltalán. Ugye ilyen kimenet nincs az xbox360-n de ettől függetlenül nagyfelbontású játékokat kezel. Mi lenne akkor ha lenne rajta? Meg a PS3 is furcsa, mert ugye 3 kiszerelés, az elsőn nem lesz HDMI, a második egy, a harmadik meg kettő. Ez már totál homály.